|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3
Klerii - kradnę ! wspaniałe. ;***
![]() Miluuu - meeega świetne. ![]() abunee - kurdeee. dziewczyno ! jesteś wspaniała ! TiScatteroUnaFoto - jak zwykle przeboskie. < 3styrana - genialne . kradnęę. JednaNaMilion - supeeer opisy ! tak meeega, mega mi się podobają. ;*** TwOjaImaginaCja - łooooo !` zabieram wszystkie ! zayebiste. Cytat:
![]()
tylko taakie coś. buziaki. coś ode mnie:
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Hej dziewcyny.
mam proźbę do Was. Macie może opisy o tym że pokłucilam się z kims i jest mi bardzo przykro po tym co mi powiedział. Bardzo prosze. Pozdrawiam. a no i wszystkie macie piękne opisy. ;* |
|
|
|
#3603 |
|
Przyczajenie
|
Witaam ;* Coś ode mnie na początek dnia... Może się komuś coś spodoba ![]() ^ Na pozór silna Dziewczyna ^ A w środku Ledwo się trzyma .. ![]() Ze wszystkich słodyczy świata
Pod lukrowaną witryną Najlepiej smakuje mi miłość - Anielska czekolada Szczera jak uśmiech dziecka Jak słodka cukrowa wata Mocna jak świeża kawa Gorąca pachnąca i wieczna I trwała jak blizna na ciele To miłość - Mój ulubiony cukierek Siedziała, jak osoba czekająca.. na kogoś, kto może lada chwila nadejść. Siedziała smutna jak ktoś, kto czeka na tę chwilę od dawna, od samego urodzenia albo i wcześniej... być może nawet wcześniej niż od dnia narodzin oczekiwanej osoby. ![]() Tak bardzo byłam zapatrzona w Ciebie, że zapomniałam o sobie. ![]() Gdy wstaje rano jesteś pierwszą myślą. Ostatnią gdy kładę się spać .. Ludzie śmieją się ze mnie bo jestem inna a ja śmieję się z nich bo wszyscy są tacy sami. Ty i Ja tworzymy idealna kombinacje No to teraz na Tyle ![]() Dozobaczenia później ! ![]()
|
|
#3604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mow do mnie. Tak przyjemnie serce mi wtedy drży
![]() Mów do mnie tak, bo lubię słów Twoich smak. Mów do mnie jeszcze, bo Ja chce czuć ze jesteś... że zawsze bedziesz tu... Mów do mnie w objęciach ciszy. Mów do mnie jeszcze mów. Wciąż bez końca mogę słuchać twoich słów. ![]() Mów do mnie więcej, ciągle mi mało. Skarbie Mój, potok Twych słów to na serce miód. Mów do mnie mów, pomimo iż świetnie rozumiemy się bez słów. <3 Tak bardzo lubię gdy do mnie mówisz. Bo wszystkie Twe słowa na pamięć chcę znać. <3 Przyda się coś? ![]() |
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
Und immer wenn du mich so anschaust
dreht sich die Welt noch etwas schneller um mich. I zawsze kiedy Ty tak na mnie spoglądasz Świat wokół mnie kręci się jeszcze szybciej. Du und ich, ey komm lass uns fliegen. Ty i ja, ej chodź i pozwól nam latać. Du und ich ne Sternschnuppe kriegen . Ty i ja dostaniemy spadającą gwiazdę. Ich und du nur der Silbermond schaut uns zu. Ja i Ty, przygląda nam się tylko srebrny księżyc. Wenn du mich so anschaust, wird mir alles andre egal. Kiedy tak na mnie patrzysz wszystko inne jest dla mnie totalnie obojętne. Deine blauen Augen sind phänomenal. Twoje niebieskie oczy są fenomenalne. Czuje się dobrze bez ciebie chciałabym żeby tak było bez ciebie wiem że tak się nie da bez ciebie nienawidzę, przyrzekam, marzę kocham, śpię i płaczę o tyle gorzej bez ciebie. Wenn du mich hier zurück lässt Bleibst du nicht ungeschorn Ich wünsch dir alles Schlechte Das hab ich mir geschworn Komm lass mich nicht so sterben in meiner Eitelkeit Hab noch Liebe aufgehoben Für unsre schlechte Zeit. kiedy mnie tu zostawisz nie wyjdziesz z tego bez szwanku życze ci wszystkiego co złe tak sobie przyrzekłam nie pozwól mi tak umrzeć w mojej próżności zostawiłam jeszcze miłość na nasze gorsze czasy. Znalazłam skarb, który nosi twoje imię. Zasypiasz obok mnie, mogę się tobą cała noc zachwycać Patrzeć jak śpisz, słyszeć jak oddychasz Aż się obudzisz rano. Twój śmiech uzależnia, jak nic na tej ziemi. gdyby twoja obecność była trucizną, Byłabym przy tobie tak długo Aż bym umarła. Twoje zniknięcie zakłóciłoby świat. Zbyt pięknie jest między nami Gdy dajemy sobie nawzajem miłość. Gdy załamuje się moje życie Jesteś spokojem i ucieczką Bo wszystko co mi dajesz Czyni nieskończone dobro Kiedy jestem niezmordowana, Jesteś podróżą bez końca Dlatego kładę mój mały, wielki świat w twoje bezpieczne dłonie.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-12-20 o 11:03 |
|
|
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
Dot.
Poczucie swobody, które czasami odczuwasz
jest wstępem do prawadziwej świadomości.. Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć i w nim też usycha.. Rzucił coś na pożegnanie.. Szukał białych lilii Szukał ptaka witającego dzień na oliwnej gałązce. Patrzył na ludzi i rzeczy, słuchając głosu serca.. I czuł cały świat.. Jeszcze nikt nie wiedział, że popołudniu odbędą się pogrzby ludzi, którzy wyszli rano do pracy, zapłacili za bilet śmierci i nawet go skasowali.. Zejść z diabelskiego młyna, choćby w biegu.. Życie to nie jest zbiór różnych epizodów Tutaj wszystko jest ze sobą powiązane.. Bo wiesz.. Kiedy człowiek kocha boi się powiedzieć wprost.. Jedna krótka chwila, której człowiek obawia się przez połowę swojego życia.. |
|
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
hahha
myszooo Mojja z wielkimi OKAMI ![]() ![]() Cytat:
2.Wylęgarnia playboyów i blachar. 3.potrafił tylko mi powiedzieć :pokochałem ją. frajer. 4.kolejne cyrkowe show z WAMI w roli głownej jak widze. 5.Mam na plecach plakietke z napisem. 'Nie kop. Przyjaciele Cie wyręczą'. 6.Frajerstwo godne podziwu z waszej strony. 7.czar zimnej suki, start...Specjalnie dla WAS. od teraz. 8.perfekcyjnie usunęła go z pamięci. nazajutrz nie pamiętała już nawet imienia . 9.Prawdziy przyjaciel byłby tutaj ze mną do końca. 10. On.. a on okazał się kolejnym idiotą. 11.Wasza znajomośc jestt o kant dupy rozbić. 12.Bo KIEDYS mi naprawde na was zależało. 13. Myślałam ze byles tym jedynym. Coż za iluzja. 14.moje sumienie sra na ten wasz haniebny czyn wraz ze mną. xd 15.pier.dol się jesteś już wolny. 16.z perspektywy czasu.. z przerażniem widze swoją naiwność. moze sie cos przyda?. . ![]() NIELICZYLAMSIEWCALE kradne Twoje opisyy o głosie,bo też wlasnie takich potrzebowałam -------------------------------------------- i takie ode mnie. 1. Tyle chciał powiedzieć, ale (...) ich usta się łączą bez słów. 2.Pamiętam wciąż zabawy w białej pościeli.. 3.A gdy zadzwonie i powiem że pomyliłam numer, nie odkładaj słuchawki... 4.Hold and speak to me / Stój i mów do mnie .. 5.Do dzisiaj Cię kochałam... 6.uśmiechnął się do niej leniwie.. 7.spojrzała znów w dół na końcówki włosów, bojąc się odpowiedzi.. 8.Zmierzch nie zmył jej łez. Wciąż była sama. 9.a miłość rosła we mnie jak kościół, dokąd wniesiono już trumnę. |
|
|
|
|
#3608 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki
żałosne. przez chwilę myślałam, że przyjaźń i miłość istnieje. mam obrzydzenie do przyjaźni i miłości. przez takich jak Wy. wy? jesteście irytujący i niewydarzeni. a ja się będę śmiała. może dzięki temu wiem, że nie byli nic warci? przyjaźń, miłość... wszystko legło w gruzach. podwójnie zdradzona. straciłam ich. a może się pozbyłam? typowe. u facetów i zakłamanych panienek. tyle kochanie mi do głowy przyszło. trzymaj się i takich ludzi omijaj szerokim łukiem
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
W blasku świec cały dom
Obok mnie pusto wciąż. Czegoś jest żal, kiedy zbliża się noc. Choć Ciebie brak Chcę dziś poczuć magię tych świąt Dziś niebo pełne gwiazd Rozświetla drogę nam Dziś chcę wybaczyć wszystko Bo gniew niszczy nas. Tylko daj znak Chcę wiedzieć, że Cały i zdrów jesteś gdzieś. Nie mam już sił walczyć I dziś ślę życzeń moc mimo łez.
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słowa, którymi z małostkowości czy z ignorancji zatruwa się serce drugiej osoby... Dużo nieprzemyślanych słów... zbyt dużo ! Ranisz mnie,nawet nie wiesz jak bardzo! To smutne, że już nam nie zależy ... Potrafisz ranić jak nikt ! Kłótnie z Tobą wcale nie należą do przyjemności ... kap, kap ... płyną łzy... cieszysz się ? one płyną przez Ciebie ! chyba nie pomogłam ...
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jego słowa/ głos wzbudzał/- y w Niej pożądanie... ..Twój Głos.. kiedy mówisz do mnie.. ' Świt przerywa często najpiękniejsze sny ' gdy pomyślisz o mnie, przytul mnie w marzeniach ... ..coś, czego nigdy nie będzie.. Kim jestem? Snem? Złudzeniem? Chwilą mało istotną i nierealną...? W oceanie myśli tonę pochłonięta marzeniami "Mogłaś być inna" - słowa które zmieniły mój cały świat Nagle zapadła cisza... niezręczna tak... ...Gdzieś na krawędzi mostu-życia i śmierci...złapiesz mnie za rękę?
`Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą` Edytowane przez turkusek Czas edycji: 2008-12-20 o 12:05 |
|
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
nieliczyłamwcalesię. dziękuję!
i dobrze, ze jesteś, bo Twoje zabieram i zabieram! < 3 NieZTejBajki ,kochanie nie wiem czy pomogę, ale postaram się coś wymyślić : jakie to żałosne. tak oszukać. dawałeś słowa bez pokrycia. teraz całkiem sama. eh, przykre... udawana satysfakcja? żałośni aktorzy z was. a więc wszystkie komplementy były jak z przeceny. pf, ona dostanie je teraz za dopłatą. otworzyliście mi oczy. oboje. teraz wiem, że miłość była udawana. brak mi już słów i sił na to wszystko. za miłość! i za stracony przez nią czas! chyba byłam ofiarą twojej obsesji. niedostatku uczuć. kolejne kłamstwo. oj tak, już się przyzwyczaiłam. miłość to raczej nie chemia. raczej puste słowa i oszustwa. są wspomnienia. przez was niedługo osiądzie na nich kurz... zero emocji. zero. tylko odrobinę mi was żal... trochę żal. a może i wstyd... zostałam sama. cóż, tak musiało być. szkoda tylko, że oszukana przez was. coś rwie od środka. jakby poczucie winy. i pewien ból. usłyszeć, że dla ciebie mnie nie ma ? jesteś aż tak idealny, że nie dla mnie. przestańcie udawać, ze nic się nie stało! nie bądźcie już tacy otępieni! przecież wiem, ze każdy popełnia błędy. ale tego już za wiele. zawiodłam się... czy było w tym coś szczerego? nie wiem jak się zachować... utrudniacie mi życie. oboje. jedno po drugim! czego tak się boję? stało się! A wy okazaliście się nic nie warci! kochanie, przepraszam, ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie mam zielonego pojęcia jakbym się zachowała, wiec tym samym jakoś jnie bardzo mi te opisy wyszły.... v_v -------------------------------- rozkoszuję się każdym z twoich słów. nigdy w zakłamaniu. całkiem nieświadoma. wyzwalasz strach i przerażenie. symfonia nocy. tłum szaleje. przecież jeszcze nie umieramy. jakim cudem wciąż żyjemy? nigdy nie widziałam cię w takim stanie... znam cię na pamięć. wiesz, mnie nie oszukasz. tyle było dni... do utraty tchu. trzeba mi... muszę to przeczekać. cisza przed burzą. czuję się złamana... jak lalka z porcelany. jesteś taki kruchy... w nieciekawym tle. trudno to wszystko znieść. oczęta. niebieskie. wiesz, to się nazywa kobieca intuicja. czy te oczy mogą kłamać? nie wiedziałam, że mnie nie zrozumiesz. nie zrozum mnie źle... to nie strach. raczej podniecenie i adrenalina. już nie wierzę w twoje słowa. jakże byłam głupia... dałam się zwodzić. nie wierzyłam samej sobie. w końcu wzejdzie słońce... samotność w tłumie. indywidualistka. nie bądź zły. czasem zdarza mi się... nie ty. nie my. nie oni.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-20 o 12:42 |
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
abunee -rewelacyjne masz opisy
![]() styrana- nieoceniona jesteś, aż brak mi słów ![]() nastychick - uwielbiam ![]() ~~~~ ~~ mam niebylejakie, bo.. południowo-zachodnie skojarzenia ~~ dziś tylko się znamy..nic więcej... ~~ naprawdę nie dziej się nic i nie stanie się nic-aż do końca.. ~~ bo wszystko jakby z dala i przez szybę.. ~~ gdy wspominam tamte dni przez łzy widzę cię.. ~~ściga mnie strach, zaszyć się gdzieś.. zagasić w sobie świat
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#3614 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oh tak miło też kocham <3 ![]() tylko nie wiem czy pomogę.. bo mam doła lekkiego i weny brak ![]() a jeszcze nie dawno byliście dla mnie najważniejsi. Kto by przypuszczał, że tak nagle znikniesz z nią ? Zdrajcy. Zapomniałam Wasze imiona wściekła podeptałam je... Nie ma sensu przyzwyczajać się do miejsc ... ani do ludzi .. Dziwne, myślałam ze Was dobrze znam, myliłam się... kolejny raz. myślisz ze będę płakać i smucić się? o nie kochany, mylisz skarbie się. Może lepiej że tak stało się. Nie jest mi już nawet żal. Tak widziałam Was I zrozumiałam że miłość przegrała Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać.." Facet !- osobnik płci męskiej, przedstawiciel rasy ułomnej. Gatunek posiada kilka odmian, wszystkie jednak odznaczają się tymi samymi cechami. Główne cechy osobników to: szowinizm, wtórny debilizm, niedorozwój. Kobieciarz, erotoman gawędziarz, marzyciel. Większość mózgu zajmują płaty odpowiedzialne za sex i egoizm. Uwielbia snuć intrygi, barwić historie, mydlić oczy, udawać macho i bohatera. Cecha szczególna: doskonały kłamczuch. Myśli w kategoriach "ja, ja,ja". Nie potrafi o siebie zadbać. Pozostawiony bez opieki gatunek uległby samodegradacji. Nieczuły i niemoralny. Zepsuty. W królestwie zwierząt zauważalne podobieństwo do osła i muła. Generalnie po prostu świnia. wesołych świąt trzymaj się ![]() * dobra mina do złej gry. nie obiecuj tego czego nie mozesz dać. Fuck It. I don`t want you back Edytowane przez przerysowna Czas edycji: 2008-12-20 o 12:38 |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam wasz wątek od dobrych kilku lat. Był dla mnie inspiracją w lepszych jak i gorszych chwilach. Przyznam się tym samym, że kradłam je nałogowo.
![]() Jesteście cudowne - wszystkie bez wyjątku. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Jestes jedyną gwiazdką na moim niebie. Dziś wiedz, że żyję - tylko dla Ciebie. Świecisz najjaśniej, i za dnia i w nocy.. gdy mnie dotykasz, czuje anielski dotyk, gdy mnie calujesz - tak delikatnie i czule, porywasz mnie w wir - to uzależnia jak trunek. Tak mogeę upijać sie Tobą latami.. z tym uzależnieniem.. nie skończę z nim! za nic! -Dlaczego najmocniej kochamy właśnie wtedy, gdy miłość umiera? - Jak myślisz, co jest gorsze - niewiedza czy obojętność? - Nie wiem . Nie obchodzi mnie to . . . -Wskaż mi drogę do najpiękniejszej gwiazdy -Wciąż wpatrzona w te same oczy, wciąż wsłuchana w ten sam głos... ** -lepiej niech zazdroszczą niż by mieli współczuć... -Żadna kobieta nie powiedziała nigdy całej prawdy o swoim życiu. -Gdy kobieta przestaje przypominać dziecko, przestaje być kobietą. -Gdybym miała oddychać Twoją miłością - juz dawno bym umarła -Spójrz na swój umysł jak pedofil patrzy na dziecko -Twoje spojrzenie jest jak zdradliwy deszcz -Kryjesz się za maską Wiecznego uśmiechu i żartu -Kiedy łamiesz zasady łam je mocno i na dobre -Czasami musisz być łagodna żeby być okrutna -Zaczynasz rozmowę na własną odpowiedzialność -Jesteś dla mnie kimś, kim nikt inny być nie umiał. -Zamiast w swojej dumie trwać... spytaj sumienia jak się ma... -Nasze kolorowe życie jest takie szare, Twoje młode oczy są takie stare
Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham Cię - szepnęłam. Edytowane przez shineE Czas edycji: 2008-12-20 o 12:58 |
|
|
|
#3616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ; )
Cytat:
ojej !^^ dziękuję ; )
`...a gdybym chciała Cię zjeść ? ` ; > ![]() Edytowane przez Cysiia Czas edycji: 2008-12-20 o 13:10 |
||
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
Chyba nie myślałeś, że rozłożę ci powitalny dywan? O.o
|
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
Calineczka777:
oczywiście, że pomogłaś! dziękuje. Kissabble: cu - do - wne! wielkie dzięki! `bo wiem jeśli zjawię się, to Ty w progu będziesz stać. <3 `dasz mi klucze od swojego mieszkania, a ja Ci zamknę lodówkę. ![]() `to tylko flirt, a flirt to nie zdrada. mało opisów, bo mało czasu. wybaczcie.
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
~ Lubię Cię przy mnie. ~ Pomiędzy nami, na dwóch łapach, skacze wielki czarny znak zapytania. ~ Współczesne boginie powstają z piwnej piany. ~ Marzyć i myśleć, chociaż życia nie pokolorował Disney. ~ Przeminęło z wiatrem. ~ Teraz Ty jesteś pragnienie. ~ I ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę? ~ Myślę, że robisz źle, że mnie kłamiesz. ~ A poza tym, to i tak mam najku.rw.alepiej. ~Odmieniać się, ale nie przez przypadek.. ~~ ![]() |
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
a macie cos o tym, ze 2 tygodnie wolnego i ze go nie zobacze, a kocham na niego patrzec?? prosze...
![]() marmolada i Ty. jak nutella smakujesz mi. rozpływam się... |
|
|
|
#3621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 tygodnie bez Ciebie czasu ziemskiego= 100 lat wg mojego serca Zatęsknię się na śmierć! ;** Przerwa świąteczna to dla mnie próba życia bez powietrza (bez Ciebie )Książe z Bajki! Twoja królewna już tęskni! Kocham nieprzytomnie i tęsknie nawet gdy jeszcze jesteś obok <33 Coś takiego wymyśliłam przyda się? Pozdrawiam
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
życie przewaznie jest smutne, a zaraz potem się umiera.
i nie wiem po chuj Ci dałam ten jednorazowy numer telefonu. świat, jak chusteczka, smarkasz, gnieciesz i wypieprzasz. jednorazowy moment który idzie w przeszłość. jednorazowo budzę się przy Tobie i zasypiam, to element jednorazowego życia. w głowie wciąż słyszę jednorazowe kocham, kocham.. poszukując swego miejsca, gdzie być może znajdę fragment szczęścia. nawet dziwna miłość jest lepsza od braku miłości. dziewczyny, macie coś o tym, że wcale nie cieszę się z tych świąt?
Na końcu wszystko będzie w porządku, a jeśli nie jest w porządku to znaczy, że to nie jest koniec. zakochana od ponad roku! Edytowane przez letes Czas edycji: 2008-12-20 o 14:02 |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
a jakieś życzonka na swieta??
tylko takie inne ^^faaajne ))i coooś o miłoościi szczęsliweej )'ll Be Dreaming Of You ToniGht Till Tomorrow and For All of My Life! <3 || Bede Snić o Tobie Tej Nocy az do Jutra i przez cale Moje Zycie <3 "Myślisz o przyszłości? I co widzisz? -Ciebie, widzę Ciebie" *"(..)A z Twoim głosem, możesz ewentualnie zrobić dubbing w pornosie" Aniołku Mój Czuwaj Nade Mną Przy Tobie Wiem Będę Królewną ![]() Nie umiem życ bez Ciebie, teraz to wiem ![]() bo szczęściem moim Jesteś Ty... ![]() I Jesli Zwątpisz Choć Raz-Pamietaj Powrotów Nie Będzię... może się coś przyda komuuś )
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
Tracę siłę wymykasz się. Z mych rąk
Dziś tylko ty mógłbyś ukoić strach przeklinam los za to że dał ci spotkać ją Już coraz mniej sam wiesz nadziei w nas Szukam szczęścia. Niby chcę tego co ty... Skoro tak jest gdzie tkwił nasz błąd ? |
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ;*
macie moze ze z przyjaciółka znamy sie rok ![]() ale ona jest z neta.. nigdy jej nie widziałam ;( wiec takie ze dziękuje za to ze jest no wiecie ;DDD `` ![]() "Pójdę pod wiatr,jak najdalej gwiazdy znów wskażą mi drogę..." Kochanie Moje,Oczy Twoje Ciagle po nocach Mi sie $niąąą...xD ;** >3 Jestem taka jak ty wiem miłość oślepia włożę raz duży dekolt bo mam to co trzeba do niego
|
#3626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję slicznie ! ; ******* przepiękne ; *********
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no pewnie,ze sie przyda ;* ukradlam wscibsko wszystkie ;* boska jestes xd zeby bez off;xD łowię karpia. xD Gdzie jesteś Mały Książę, gdzie? Edytowane przez koti412 Czas edycji: 2008-12-20 o 15:21 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
kochane blagam was cos o tym ze On to znaczy pamiec o Nim nie daje mi spokoju, caly czas mysle...tym bardziej ze On mowi rozne dziwne rzeczy,;/ i cos jeszcze o tym ze zgubilam sie gdzies...robie rzeczy ktorych bede zalowac...bardzo..i krzywdze przez to innych ..
![]() ![]() Na białych skrzydłach uciec stąd ... Ten dzień odmienil czas Gorąca łza poruszyla głaz Jak sen wraca myśl ... Przeszłość jest pułapką szarych dni Zranione serce milczenia ostrzem ... Wciąż wierzy w miłość Miłość straciła smak.. Chwile, które przeminęły, wracają na mój znak Martwa cisza przed burzą, nie może dłużej już trwać Kocham Cie..wymyslona miloscia...
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
a ja chcę prosić opisy o niedozwolonej `miłości` i że bedę teksnić za nim przez te 2 tyg mimo, że nie powinnam .
coś w stylu " stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie i czasem nawet jest z tym dobrze" "Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie. Choć kto inny śpi przy tobie, Nie ty mnie rano budzisz. " dzieki
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
dziękować. ;] Twoje uwielbiać.! <33
* wszystko dla Ciebie mam.. wystarczy żebyś był. * może czasem nie warto starać się.. by cokolwiek zrozumieć.? * nikt nie był mi nigdy tak bliski jak Ty. teraz jesteś.. tym co będzie. * dobrze, dobrze, dobrze z Tobą jest. coraz mniej rozsądnie robi się.! (; * jak mam powiedzieć to Tobie.? że już nie kocham Cię, nie chce. * i wiem że Ty i ja - dalibyśmy się wychłostać. aby mogło tak pozostać. x3 * jesteś podwiniętą rzęsą. pod moją powieką.. x33.! * nie mówimy nic.! nie ważne są słowa.! <33 * ja mam w sobie mordercę.! wojownika, co chcę zjeść Twoje serce. (; * z serca robię dom. z domu schron. zaciskam dłoń.. * teraz, gdy tuż obok jestem.. skąd ma wiedzieć, czego chcesz.? * tak śmiesznie mało szans, ma przed sobą każde z nas.. * a na stawiane pytania.. coraz częściej, odpowiadam 'nie wiem..'. ^^ * if I were to die today, I think that I wouldn't care.. ^^ / jeśli miałbym umrzeć dzisiaj, myślę, że nie nic by mnie to nie obchodziło. * just hold me tight and tell me you’ll miss me. <33 / przytul mnie mocno i powiedz, że będziesz tęsknił..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

jak zwykle przeboskie. < 3
zayebiste.

<33
]