|
|
#3601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shih Tzu cz. II
Cytat:
zmienie karmę, poza tym niektore są bardzo drogie. Pojde do sklepu i zobacze czy to Chow dog czy pro plan dzięki.
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem że niektóre karmy są bardzo drogie, ale są też takie które są dobre i mają przystępną cenę i nie zawsze to co najdroższe to najlepsze
np. tak Royal cena bardzo wygórowana a jakość już nie taka wysoka Ja karmię Acaną worek 7,5 kg kosztuje 110 -120 zł myślę że koszt jednostkowy nie jest duży a starcza na długo ( nam taki worek starczył na 4 m-ce biorąc pod uwagę że Tobi jest głównie na suchej i je sporo ) , przy naszych psach chyba karma jest najtańszą rzeczą, nawet ta najdroższa Warto troszkę poczytać o karmach i nie sugerować się tym co mówi wet (często zachęcają do kupna karm które sami mają w sprzedaży ) a tym bardziej pracownik sklepu zoologicznego - oni to zwykle bladego pojecia nie mają o tym co sprzedają :Swoją drogą , współczuję wam dzieczyny z tymi alergiami mi się trafił jakiś dobry 'egzemplarz' bo jak narazie większych problemów nie mieliśmy
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj mojemu Maksiowi karmę Profilum zamówiłam. W krakvecie jest teraz w promocji.
Wasze shih-tzaki też tak do wszystkich lgną czy tylko mój tak robi? On do wszystkich poleci, kiedyś jak mi się zerwał ze smyczy to nie mogłam go złapać, dobrze, że kolega szedł zna przeciwka, bo inaczej to bym trochę jeszcze za nim goniła.
|
#3604 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
san_D polecam Ci zakupy przez internet, np w Krakvecie za zakupy powyżej 99 zł jest przesyłka gratis
internetowe sklepy mają większy asortyment i zwykle jest w nich taniej Naprawdę warto jeśli masz jakieś pytania dot. takich zakupów to pytaj śmiało :
|
|
|
|
#3606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ps. pierwsza kiteczka Suzi
Edytowane przez san_D Czas edycji: 2010-02-13 o 13:58 |
|
|
|
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
san_D z jakiej Hodowli masz psiaka albo nie mogłam doczytac albo nie napisałaś
śliczna psinka mi zawsze sie podobały Shih tzaki ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Teraz jestem na Vulpisie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez san_D Czas edycji: 2010-02-13 o 15:43 |
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
![]() A pokaz swojego
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
Piekne!
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Przyczajenie
|
piękne!!
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Monika jak Kornelii poszło??? Jak wrazenia z wystawy???
|
|
|
|
#3617 |
|
BAN stały
|
Wrażenia straszne , niezorganizowanie , zaplątane , przeprowadzki grup z jednej hali do drugiej , nocna opuźniona o 4 h. Zmęczenie psów siedzących w stresie po halach przez ponad 12 h wpływa na to jak sie pokazuja i co osiągaja.
Walentynkowa -- 2 lokata , ocena bdb !! Nocna -- 3 lokata , ocena doskonała !! ![]() Konkuręcja w postaci 2 znanych i dośc czołowych hodowli !! |
|
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co do ocen SERDECZNIE GRATULUJEEEE!!!!!! Ona jest cudowna!!! ![]() klas ki:![]() |
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strzałka czytam o tej Acanie i chyba jednak jest ona w składzie lepsza od Royala. Chce zmienić na porządna firme ale co chwila każdy chwali inną. Ja za Royala canin shih tzu 1,5 kg płace :..... 54 zł !!! I nie wiem za co.?
Edytowane przez Ewkaaa8891 Czas edycji: 2010-02-15 o 19:20 |
|
|
|
|
#3620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nieźle ... Ja z Acany jestem zadowolona, mamy tą dla małych ras a teraz zamówiłam Grasslands Dog ona jest bez zbóż no i w Krakvecie teraz zapłaciliśmy 120 zł za 7,5 kg Na Dogomani jest cały dział poświęcony żywieniu i suchej karmie też , jest fajny podział na wszystkie firmy i można poczytać opinie osób które stosowały te karmy
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
BAN stały
|
My chwalimy sobie tą :
http://www.e-karma.pl/product-pol-52...eders-Bag.html Poczytajcie o innych wersjach !!
|
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobietki dwa dni mnie nie bylo i duzo do nadrobienia nie mialam
![]() a wiec tak monika i kornelka bardzo wam gratuluje ![]() ![]() klask i:![]() Royal to nie dobrego.. drogie a szalu nie ma niestety... dziewczyny mam pytanie... tesc kupil karme do mojej Jani sa to takie male trojkaciki raczej jasne (za pol kg zaplacil 11.50) wiec droga ta karma.. cudownie pachnie dalalm Jani aby troszke na sprobe i uwielbia ja jednak nie daje wiecej gdyz nie wiem jak sie nazywa (tesc zapomnial) moze ktoras wie co to za karma nie chce jej dawac byle czego... bardzo prosze o odpowiedzEMILMILY witam ![]() julitka89 psiaki slodkie ![]() a dziewczyny wy sie znacie wiec prsze o nazwe odzywki i szamponu dla mojej jani (najlepiej nawilazajacy) na to jej drapanie choc ustalo świezba nie ma ani nic w tym stylu...
|
#3624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja Marcysia ją je.. ale chce zmienić na acane.. |
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Royal to nie jest napewno moja Jani caly czas jadla royala wiec wiem jak wyglada to jest duzo jasniejsze od royala pojechala bym zapytac ale to 40km wiec bez przesady ;-/
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
W najnowszej gazecie Mój pies jest Żmuda Trzebiatowska ze swoją Shih tzu
|
|
|
|
#3627 |
|
Przyczajenie
|
serdusko - cześć
![]()
|
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny , dwie sprawy mam
Kupiłam mojej Suzi purine pro plan, tak jak mi radziłyście, dobrze zrobiłam? Dostała już ją i je, wiec chyba dobrze. Po drugie, kupiłam jej szelki...i to moze głupie, ale nie wiem jak jej je dobrze założyć :/ nie wiem czy zakładam je dobrze. Są luźne , ale może dlatego, że za duże(bo mała podrośnie). Czy ma któraś z was zdjęcie waszego shihtaka w szelkach? Byłabym wdzęczna... nie byłam przy kupnie szelek, więc nie wiem jak sprzedawca zakładał jej te szelki...
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję ze zmieniasz karmę stopniowo...
![]() co do szelek to pewnie dobrze zakładasz ale nie wiem czy nie lepiej było kupić obrożę - moje zdanie
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
To znaczy przeszłam z chow dog na pro plan. Obroze tez mam, ale wydaje mi sie, ze jest dla niej niewygodna
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

przeciez sprzedawca nie powie klientowi zeby nie kupowal bo dodaja do niej smieci
zmienie karmę, poza tym niektore są bardzo drogie. Pojde do sklepu i zobacze czy to Chow dog czy pro plan 

mi się trafił jakiś dobry 'egzemplarz' bo jak narazie większych problemów nie mieliśmy 

coprawda nie ten dział ale moge sie pochwalić
klas ki: