|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Katty, czyżbyś przedświątecznie zaczęła wierzyć w cuda?
|
#3602 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Widziałyście to marcepanowe cudo? Aoud Gourmet Micallef ![]() Katty - nie robią w Douglasie próbek perfum. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-12-11 o 09:03 |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie trzymajta mnie, bo nie wytrzymam!
Ogloszenie oficjalne podaje - zadna z osob piszaca , chocby jednego posta w tym watku mnie nie wkerwila. Wtedy com pisala o wkerwieniu i checi zadaniu takiej jednej osobie ciosu stylem pawiana za pisanie duperlotow nie jest z mojego swiata, a ludzie tutaj piszacy, chocbym sie z nimi znala malo, lubila mniej czy bardziej cos tam z mojego swiata maja. Dlaczego ludzie pomyslelista, ze ja sie moge wkerwic na Was, to ja nie wiem? Ja mam w zyciu sporo roznych stresikow i dosc szybkie tempo mimo, ze przesiaduje z Wami tutaj sporo czasu ( bo czym jest to miejsce dla mnie, to juz pisac nie bede sto razy) wiec malo jest w moim zyciu rzeczy, osob ktore mnie wkerwiaja, bom nabrala dystansu wzorem starego czlowieka, coby sobie zycie umilac. Zeby mnie wkerwic trzeba byc bucem, egocenrtykiem gloszacym jedyne sluszne prawdy, zapyzialym i zamknietym na innych i krzywdzic slabszych. Ma ktora choc jedne takie cus? Nie zauwazylam. No. Prosze, dajcie juz spokoj spekulacjom. Zaluje, zem napisala, ze jestem w****iona. Ale co? toc nie zawsze jestem usmeichnieta, czasami sie wnerwiam, to napisalam. Dobra. Napisalam co mi lezy. Zdaje sobie sprawe, ze tez moge kogos wkerwiac na tyle aby zadac mi cios stylem pawiana. Mam nadzieje, ze nikomu nie sprawialm przykrosci, bo juz sama nie wiem ... Odmachuje Wszystkim, bym Wam co cieplego napisala co tera mam w sercu mym , ale nie bede pisac, jeno machne zrasAgo13, ja sie nie gniewam, toc poczulas co poczulas, kochana. Wszystko gra i buczy miedzy nami, jeno zes mnie zadziwila tym uczuciem co go mialas i w tym zadziwieniu jeszcze pozostaje ... |
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
zdzieram kiece i lece zreszta, co ja tu bede pisac jak juz s(i)e Brunetta popisala ![]() Brunetto amaszTY |
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, machne i ja
i jeszcze napisze, ze sie coflam i widzialam zdjecie kiecy od Mikolaja z lubuskiego kieca piekna fakt ale szyja Twoja podkreslona golfem mnie dech zaparla szczuplla, dluga, ślachetna |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Poka poka się Kasik
|
|
|
|
#3607 |
|
Piers do przodu
|
Hmm nie robią próbek - dziady
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Siem też przywitam
a co! Na spotkania miłe (Katty) i te mniej (Takuśna) życzę Wam pogodnego nastroju ![]() Agoo13, zdrówka dla Skarba! Ta pogoda beznadziejna, tylko kłopoty sprawia ![]() Joasiakowi - wystarczającej porcji energii na długi, pracowy dzień Nasturcjo, jak polowania? Znalazłaś co fajnistego? ![]() Dorota, Ty siem nie martw jusz... Każdy ma takie wkerwiające dnie i ludzie i wentyla potrzebuje ![]() Dziewczyny też dojdą do tego A powiedzcie mi Kochani, czym mam Dzieciowe ręce przywiązać?? Już nie daję rady w gonitwie
|
|
|
|
#3610 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Magdulenko, głupie to może, ale próbowałaś Dziecia przyobrać w rękawiczki? Wiem, ze przy swędzeniu na tle atopowo-alergicznym doradza się takie rozwiazanie - wtedy nawet jak się zadrapie to krzywda mniejsza, a i strupki tak łatwo nie odejdą...
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rękawiczkach słyszałam Tylko ja mam dziwne dziecię ![]() w domu nie nosi butów (papci) i rękawiczek też nie pozwala sobie założyć jedynym zewnętrznym elementem garderoby który akceptuje jest czapka więc parę dni był w czapce w domu ![]() ale najwięcej i chyba najgorszych strupków ma na twarzy... ![]() 3 pudła z zabawkami wyciągnięte garnki, flakony, książeczki... pozwalam mu nawet na klawiaturze poklikać bo już pomysła nie mam dobrze, że dziś już piątek bo chyba tatuś go wreszcie w "spadku" dostanie a ja się zakupowo przelecę po mieście...
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Piers do przodu
|
Magdulenka - ja swojemu zakładałam takie łupki z kartonu usztywniające łokcie zawiązane bandażem - pomagało
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Margota - a coś Ty tak nagle avek zmieniła ?? whaaaasaaaap???
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-12-11 o 11:23 |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Morgoto, bojam sie Ciebie i o Ciebie.
|
|
|
|
#3616 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kasiu, avek w pełni odzwierciedla moje aktualne nastawienie do życia
miałam wczoraj takie popołudnie, ze najgorszemu wrogowi nie zyczę - idę po pracy do manikiurzystki (na Grochów, jakbym blizej nie miała
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nie na biezaco, bo zaniemoglam ostatnio i ciagle goraczkuje i spie. a chcialam podziekowac wszystkim, ( ktorych niestety nie dam rady teraz wymienic imiennie, za co przepraszam), za pozytywne mysli i gratulacje z powodu dobrej diagnozy, ) Wpadlam jak po ogien i przytulam Magnetice, ktora mi sie przed chwila snila, z ta biedna buzia- bylysmy razem w jakims SPA, gdzie wlasnymi recami wykonywalam Ci masaz twarzy (a umiem: a la decleorowy ) i pozniej zasuwalysmu na rowerach (!) przez wieeelki las, (taki jak na ksiezycu Endor, w Powrocie Jedi ).i Trigonelle ![]() i Margocie- ogolnie usciskuje Was wszystkich i gratuluje Winterce suuuper zakupow i jeszcze sie pozale, ze wczoraj zdjeli mi paznokiec z duzego palca w prawej stopie i jest obrzydliwie No i tym sposobem mam kolejny element swej "urody", ktorego nie cierpie![]() i lepiej se wroce do norki, zeby Was nie zarazac defetyzmem ![]() |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Haj!
Wątek nadrobiłam, ale tyle naprodukowaliście gdy mnie nie było, że mam mętlik w głowie. Mignęła mi fajowa fryzurka Vesenki i ponętny tył BigMamy. Cieszę się, że decyzja po myśli Kriss i podoba mi się bardzo płaszczyk Winter. Margot, Agoo Za mną strasznie pracowy tydzień. Konferencja na głowie i różne takie. Dzisiaj postanowiłam nie robić NIC. No, może pojeżdżę na szmacie. Pójdę też na jarmark koronki obadać i inne srebra (cicho licząc na to, że nie napadnie mnie zakupowe szaleństwo). A w ogóle to jestem przerażona, że trzeba zanabyć prezenty. Moja tegoroczna inwencja równa jest zeru. |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Katty, dzięki
Margot, no co Ty ![]() nie smutaj - dziś bedziesz miała "relax" a od jutra świat się rozjaśni żobaczysz... ![]() Kattarino, nie leź do nory pazury odrastają ![]() dochtory dobre się Tobą zajmują i nasze kciukasy masz zawsze... będzie git Jak tam nasze Rekonwalescentki? Meldować się, co kto dziś gotuje, bo pomysła na obiad tyż ni mom
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3620 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja robię ser smażony
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam pomysłu na obiad. Myślałam przez chwilę o krupniku, ale ostatecznie stanęło na tym, że po prostu pójdę do baru i zobaczę na co mnie najdzie
|
|
|
|
#3622 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja natomiast wróce dziś do domu o takiej porze, ze obiad (a właściwie to i kolacja) nie wchodzi w grę. Jabłuszko se zjem, o
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko-
a co do obiadu- ide na totalna latwizne i zaserwuje odsmazany makaron z jajkiem, pomidorami i bazylia ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Margocie kochany , Ty to chiba musisz wrocic do normalnego avatara, bo Cie nie poznaje i sie mi wszystko na wewatku rozmiata...
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-12-11 o 14:01 Powód: namieszalam z imieniem- tak mi sie na lepetyne rzucilo:o |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. no cóż, może do poniedziałku podleczymy sie i pojdziemy w przyszłym tygpdniu na wigilie przedszkolną.
ja tak w przelocie pomiędzy pracami macham lapką do wszystkich. dzisiaj mam maraton do prawie 21.00.
|
#3625 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Rany, Agaa, przeczytałam "dzisiaj mam makaron do 21.00" głodna jestem czy jak?
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za typy,
ser smażony byłby mi najbliższy ale ni mom sera ![]() Chyba racuchy wyjdą.... |
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot |
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Agoo-
Margotko- rozumiem; musisz przetrawic w sobie cala gorycz. Dobrze, ze sama czujesz, ze to przejsciowe
|
|
|
|
#3629 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i zdrowia życzę. I zerwanego paznokieta współczuję.A sen miałaś fajny - przydałoby się takie SPA w dobrym towarzystwie A z biedną buzią trochę lepiej - boli jakby mniej, tylko jedzenie nadal sprawia mi trudność (i ból )U mnie dzisiaj smażony pstrąg z ziemniakami puree i kiszoną kapustką
|
|||
|
|
|
#3630 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Magnetico - zamówiłam sobie próbkę
![]() Do sera smażonego zrobię sos tatarski i ziemniaczki zapiekane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

, ale nie bede pisac, jeno machne zras

po mieście...
whaaaasaaaap???
) 
No i tym sposobem mam kolejny element swej "urody", ktorego nie cierpie