|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLV
Cytat:
ze też cały czas o tym zapominamy ![]() 2. powodzenia - trochę Ci zazdroszczę i ja sie oddalam do łoża - niestety dopada mnie jakiś wirus - w krtani mam chyba z 1000 stopni celsjusza płonęOlbas oil już przy łóżku - a jutro rano prace na cmentarzu najjjjs tylko deszczu i wichru mi potrza no trudno - szit happensspokojnej nocki all Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-22 o 22:46 |
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam ponownie
ale mam na dowód raport z 18 ileśtam ![]()
|
|
#3603 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam kiepski zasięg u siebie w domu, często tak jest.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3604 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nie moge se nawet zemba wyrwac, to jakas paranoja jest a zaparłam sie ze nie zapłace za to zeby mnie ktos pozbawił zemba ![]() eeeeeyyyyyyy....ale ja przenikłam tajemnice bedąc juz duza (no powiecny ze duza )Cytat:
![]() mnie tez cos usiłuje powalic od kilku dni
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowiej mieszkasz na kaszebach
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zaprowadzilam se kalendarz google zeby zycie ogarnąc
,no i wychodzi ze do 6 grudnia nie przyjde do domu prosto po robo-codziennie cos mam
|
|
#3608 |
|
To ja :)
|
Gryx, załapiesz się tym razem na Rasasiego?? Bo ja tak
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie 2. od 10 lat CODZIENNIE kaszlę i chrząkam a lekarze twierdzą że jestem zdrowa, nie mam sił do tego wracać tu, ani nigdzie indziej ale nikt się nie kwapił zajrzeć do środka poza rtg, nie jestem w stanie normalnie funkcjonować 3.
|
|
|
|
|
#3610 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rejcz-a byłas u laryngologa z tym chrząkaniem?
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- idż prywatnie pewien znanylekarz.pl powiedzial mi zeby sie nie łudzic ze w przychodni znajde dobrego lekarza, ew w poradniach przyklinicznych , bo kazdy dobry praktykuje prywatnie, bo czemu mialby tego nie robic skoro pacjenci walą oknami i drzwiami.chodx w drugą strone to nie dziala-tzn nie kazdy prywatny jest dobry ![]() zapisalam sie do znanegogina.pl , przez telefon mnie uwiódł normalnie w dodatku jest całkiem młody i teraz mam wątpliwości czy cegły nie spale i czy mi nie bedzie wstyd sie rozkraczac przed takim prawiezegreyem , zawsze chodziłam do bab albo aseksualnych, bezpłciowych starych dziadów ![]() , cotobedzie, cotobedzie
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
w ciągu tych lat jak sądzisz ile razy? możesz pomylić się o 20
![]() byłamw szpitalu dwa razy po diagnozę jako i Flo - tzn skierowana nobo przeca ewidentnie coś jest na rzeczy - próbowali wcisnąć mi refluks jak wszyscy ale badania ograniczały sie do 2 razy gastro i kilku rtg - sorry ale brak mi słów że zostawili to tak że skoro w rtg nie widać nic ani w gastro no to żegnaj gienia ![]() mam niby ubytek śluzówki w krtani i z tym się borykam od lat ale to nie to nikt nie łączy żadnych objawów, symptomów w całość - fakt że miałam gronkowca jako did może ma znaczenie nie nie chcę już więcej tutaj nie mam sił zresztą dziś - nie wiem gdzie się udać już do kogo zmieniałam ralyngologów jak rękawiczki - wszędzie tekst: nic tam nie widać - czyli to nie laryngologiczny problem - przyczyna |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a wiecie, ja mam dziwny objaw
, zawze kaszle po spozyciu suchego pieczywa np precelka, albo bułki. i jest to kaszel z odksztuszaniem wydzieliny nawet jak jestem 100 proc zdrowa.zadziwiaa mnie to od lat, w sumie to jestem ciekawa co to moze byc
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha - no cóż, powodzenia - mnie raz nie mógł pobrać próbki do cyto, ale w sumie postanowiłam tam wrócić bo mnie jest potrzebny w innym celu i myślę że jak zobaczy moją reakcję ponownie to w końcu przepisze co trzeba także moja reakcja jets mi akurat na rękę tzn mam nadzieję - sądząc po jego minie ale nie chwalmy dnia ...
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej może coś tam siedzi - czego nie widać na rtg? moze budowa taka? ojciec też chrząkał i się dusił może alergia ? ale pokarmowa? na wszystko? no jednym słowem dali se siana z szukaniem i to mnie wkurfia - no nie da sie żyć - szczekam kilkanaście godzin na dobę bo nie potrafię odchrząknąć chuop załamany nie wie czy mnie zakopać juz czy jeszcze nie ?
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
o kurde! ciekawe co mieli na mysli ,widac o czyms to swiadczy, nawrt szukalam kiedys w google ale nie wiem co wpisywac-kaszel po precelku? Cytat:
, nie mam pojecia , alergia na precelki? ![]() rejcz-nie zebym ci zyczyła, ale czy cie badali pod kątem sarkoidozy? moj kolega tez tak kaszlał, miał cos ze stawami i dodatkowo oczami ( nie apmietam czy masz cos z oczami), no i koniec konców wyszło ze ma sarkoidoze , tylko ze sarkoidoza moze sie objawiac pierdyliardem objawów
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-11-22 o 23:22 |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukali tego
|
|
|
#3619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale jak mi to mogą wykluczyć / potwierdzić ? jest coś, jakieś badanie które wskaze że tak to to - nie to nie to? do kogo iść ? znów zaczynać od rodzinnego? poczytałam aż - i śliny mam aż nadto - łez zresztą również - ja mam wrażenie że ja mam nadmiar płynów fogle także chyba nie ten zespół jednak i OB niskie no i gópia trąba ze mnie poczytałam sobie - no i nie zasnę - na co mi to było teraz a sama Wam odradzałam lekturę - strasznow tym necie straszno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-22 o 23:39 |
||
|
|
|
#3620 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty kurde, nawet mi sie zgadzajo te objawy , najbardziej ta szybko postępuj aca próchnica , i od lat ciągle pije bo mam sucho w pysku (juz nawet myslalam ze to cukzyca), i te suche gały cały kurde czas ,natomiate te nacieki limfocytów to nie wiem co ot jest ,a ta choroba ma cos wspolnego ze stawami? bo na początku cos o stawach pisze,a potem w objawach nic nie ma .i w sumie nie wiem co ta choroba robi? oprocz tego ze sie ma sucho w pysku itd? ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- ale mamy wspaniałe kółko samodiagnostyczne ,ale ja juz jestem prawie pewna ze mam jego Sjorgena czy jak mu tam ,ale to chyba nic strasznego? choc pisze ze wiąze sie przewaznie z jakąs innąchoroba...kurde nie chce tego czytac
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie szukali przy zapaleniu stawów koniec końców nieokreślonym ![]() ale chyba do reumatologa trza
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale niedawno skończyłam przygodę z reumą, chyba do innego skoro moja nie ma pomysłu na żadną chorobę - tudzież planu w jakim kierunku szukać ![]() nie zasnę dziś - jest jak pisałam Wam kiedyś prawie zawsze dopasujemy se objawyna razie mam gorączkę zapalenie krtani - biere mnie wirus - i tego się trzymam - do lekarzy przychodnianych nie biegam bo tam są chorzy ludzie w kumulacji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-22 o 23:45 |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Ubezpieczenie mam do końca stycznia, więc póki co odpuszcze sobie wątpliwej przyjemności wizytę w tej placówce.
Zapisuję się do grona tych, którzy cierpią na chrząkanie, nadmiar płynów w oczach, ustach i w ogóle. Czasem czuję się jak waran z Komodo, tylko czekać, aż się kiedyś takim płynem uduszę. |
|
|
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie obserwowałam Didów w środowisku naturalnym wiec w sumie nie wiem
tylko jak byłam w gościach, więc to jakoś tak zupełnie inaczej. Wtedy owszem Did sie bawił gdzieś tam w okolicy ale co jakiś czas przybiegałale nie przeczę że takie dzieci co się same umieją sobą zająć istnieją, np ja takim dzieckiem byłam ponieważ jak miałam rok urodziła mi sie siostra no i mama rozdwoić sie nie mogła ![]() Cytat:
ja właśnie też szukam nowego gina, żeby mieć blisko i też myślę o takim młodym chuopie a że całe życie chodziłam do jednej i tej samej baby to jakoś dzifnie będzie ![]() Cytat:
Ad choroby to tutaj jest chyb a jakieś koło osób o niezdiagnozowanych chorobach tulę bo cóż więcej mogę ![]() pozostaje mieć nadzieję że w końcu nabierzemy wprawy i zaczniemy się nawzajem skutecznie diagnozować Znad kawy |
||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Znad mniejszego niewyspania niż wczoraj, mgły i głupiego snu ).Dziś dzień (a raczej popołudnie) bycia w 2 miejscach jednocześnie - trzymajcie kciuki ![]() ![]() Aaa i jeszcze nie napisałam wczoraj co do dzieci jedne wolą bawić się same, inne z innymi (dziećmi) lub/i uczestniczyć np. w gotowaniu, naprawianiu samochodu i wielu innych, także dzieci są różne, jako i dorośli - jedni wolą siedzieć sami w domu, inni bawić się ze znajomymi to normalne przecież ![]() A i do Redzi didce się jeszcze zmieni nie raz ale nie pozwalaj jej na coś tylko dla świętego spokoju, czego normalnie byś zabroniła. Mam nadzieję, że nie namotołam, bo trochę jeszcze żem senna ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wcierana ns włosie a do łykania mam nadzieję że też na włosie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czymamy
|
|
#3627 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. bawila sie kuchennymi ale niestety wali w stol (testowane) i zostawia dziury 3. boze uchowaj, ogluchne Chociaz cymbalki nie sa strasznie glosne4. bylaby amsakreska 5. lubi, to akurat ma Hmm, to moze cymbalki albo insza perkusja... Taaa |
||||||
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to jak jej teraz zabronić czegoś co było ok to każdy by się wkurzył ![]() ja nie wiem jak zrobić żeby z dziećmi sobie radzić tak jakby się tego sobie życzyło - nie wiem jak acz widzę że jakimś cudem magicznym inni to czynią i nie ma terroryzowania darciem się - na dłuższą metę to jest tak że dzieci się wychowują trochę bezwiednie - przecież nikt chyba nie ma 24 h włączonej opcji dydaktycznej tylko zachowujemy się tak jak się zachowujemy zgodnie ze swoim stylem życia, charakterem itp i dzieci to czują, widzą o co kaman co można co nie - intuicyjnie wchodzą w nasze schematy codzienności i na nic ( początkowo) zdadzą sie ( przykład z życia) zakazy oglądania bajek godzinami skoro wczesniej można było bo tak wygodniej. One nie są głupie - one działają instynktownie - i WIDZĄ co można co nie i co działą a co nie. ale jak se dziecko wychować - bladego pojęcia nie mam luźno obserwuję to co inni stosują i co ich dziecko z nimi robi a co inni z kolei i czego ich dziecko z nimi nie robi. I widzę że to wszystko w naszych rękach i mózgach ale dla mnie zbyt wysoka szkoła jazdy. Ja sie boję mieć dzieckow ogóle
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-11-23 o 11:03 |
|
|
|
|
#3630 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja chyba jednak (a pewności nie mam jeszcze) zamówię se najpierw próbki na yasmeen (najwyżej trzeci raz przejdzie mi koło nosa, no cóż...) Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

, wszystkie specjalistyczne choroby zaplanujecie na styczen do marzec
, ciekawa czy zrobią dobrze czy na odwal sie jak z grupona
ze też cały czas o tym zapominamy
płonę

,

co nie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- jest jak pisałam Wam kiedyś prawie zawsze dopasujemy se objawy

czymamy