|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
dla ciekawskich... nie wiem jaki kolor dobrac, bede próbowac
1111 Pewna siebie i atrakcyjna Zdybicka robi na Michale coraz większe wrażenie. Andrzej sądzi, że jeśli nawet Bud-Maks wygra przetarg, to nie zdoła zrealizować tak wielkiej inwestycji. Igor proponuje Joziemu układ. Żąda skradzionych przez niego pieniędzy, w zamian obiecując ich zwrot prezesowi i milczenie na temat tego, kto je ukradł. Jozi nie zgadza się i ostrzega przed doniesieniem sprawy policji. Daniel tęskni za Olą. Skarży się na dyscyplinę w domu. 1112 Pani Ludwika nalega, by Rafał i Agnieszka zamienili się z nią pokojami. Syn jej ulega, ale potem jest za to na siebie zły. Marta zapewnia Filipa, że będzie w stanie utrzymać rodzinę tylko ze swoich zarobków. On jednak nie chce, by żona go utrzymywała. Elegancko ubrany Hoffer przygotowuje się do spotkania z Honoratą. Zuza jest zachwycona jego wyglądem i prawi mu komplementy. 1113 Roztocki zostaje z córką w domu i zabiera się do pracy przy komputerze. Róża domyśla się, że Adamowi niełatwo pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. Po wspólnej nocy Roman i Honorata budzą się w świetnych humorach. Hoffer idzie do kuchni zrobić śniadanie. W drzwiach natyka się na syna Leśniewskiej, który niespodziewanie wrócił do domu. Ola chce, by Daniel wybrał się z nią i znajomymi do kina. Chłopak musi najpierw zapytać o zgodę rodziców. 1114 Filip mówi Marcie, że wykładowca pozwolił mu zdawać egzamin za dwa tygodnie. Tłumaczy, że udało się to dzięki Ksaweremu. Igor idzie pod dom Joziego. Kiedy go spotyka, włącza ukryty w kieszeni dyktafon. Zdybicka z ciekawością ogląda wnętrze lokalu Ewy, w którym przeprowadzany jest właśnie remont. Potem wchodzi do baru Marii i pyta ją o działalność jadłodajni. ten chyba najlepiej...
|
#3632 |
|
Realistka
|
dla mnie idealnie
to widac ze ciekawie sie szykuje
|
#3633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym się nie przejęła i cieszyła z odchowanego potomka a poza tym Ewa ma Igora
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za czym plakac.
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Już mnie denerwuje Olka z Danielem
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Z innej beczki. Na ofc stronie Wspólnej w wideo galerii pojawił się nowy filmik Kulis Na Wspólnej. Na samym końcu w domu Brzozowskich jest jakiś mały słodki chłopczyk. Czyżby to nowy Kubuś? Jak myślicie. Pokażą w końcu te młodsze dziecko Brzozowskich
![]() Edit. kolejne streszczenia. dla mnie jakoś nic specjalnego. myślałam, że będzie coś z akcją a la Michałek --> zdybicka a tu nic ![]() 1115 Ola prosi ginekologa, by przepisał jej środki antykoncepcyjne. Dziewczyna tłumaczy przyjaciółce, że jeszcze nie myśli o współżyciu, ale chce być zabezpieczona. Weronika wraca do domu. Jest mile zaskoczona powitaniem, jakie przygotowali jej bliscy i przyjaciele. Igor prosi Gordona o przesunięcie terminu spłaty długu. Prezes nie zgadza się i daje mu do zrozumienia, by uważał, bo coś złego może się przydarzyć Mai. 1116 Danuta przekazuje mężowi, że znalazła u Oli środki antykoncepcyjne. Marek chce, by żona porozmawiała z córką. Antosia nie zamierza iść spać, mimo późnej pory. Weronika zarzuca Adamowi, że za bardzo rozpuścił dziewczynkę. Kamil przyznaje się swojej dziewczynie, że - aby się rozluźnić przed egzaminem - w nocy wypił kilka piw. Zuza proponuje mu odpoczynek od nauki w kręgielni. Brzozowscy zastanawiają się, jaki prezent sprawić na urodziny Danielowi. Basia mówi mężowi, że kolega syna, gdy skończył osiemnaście lat, dostał samochód. 1117 Kamil, w dniu egzaminu, nie jest w najlepszej formie po suto zakrapianym wieczorze. Roman pyta syna, jak mógł się doprowadzić do takiego stanu. Ostrzega go, że łatwo popaść w alkoholizm, jeśli picie traktuje się jak sposób walki ze stresem. Dudek proponuje, by wydawca wydrukował jego eseje. Ten jednak chce kolejnej powieści hitu. Jerzy kłamie, że ma już skończoną książkę, musi jedynie dokonać w niej kilku poprawek. Marcin oznajmia Marcie, że przełożeni chcą wzbogacić jej program o nowe tematy. To oznacza dla niej więcej obowiązków. Konarska odpowiada, że musi porozmawiać o tym z mężem. 1118 Antosia jest bardzo kapryśna. Weronika zwraca jej uwagę. Dziewczynka oznajmia, że wolała, jak mamy nie było w domu. Adam przyznaje żonie, że popełnił błąd, rozpuszczając córkę. Daniel prosi rodziców, by pozwolili mu urządzić imprezę w pubie. Basia się nie zgadza. Chłopak jest zły, że matka i ojciec nie mają do niego zaufania. Igor dostaje od Gordona SMS z ostrzeżeniem, by miał się na baczności, bo upłynął termin spłaty długu. Zdenerwowany chłopak proponuje Mai wyjazd z kraju. Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2009-03-24 o 19:19 |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha! To Danka najpierw mowila olce jak byla jeszcze z Arturem, ze powinna pojsc do ginekologa i sama ja namawiala, a teraz bedzie z Markiem afere robic, ze tabetki znalazla?
I Danielowi kupia na 18 samochod Bosko, coz za realistyczny serial
|
|
#3638 |
|
Realistka
|
taaa bajeczka
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
mama Rafała była wczoraj THE BEST
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
Raczkowanie
|
W życiu nie zdecydowałabym się mieszkać z matką Rafała
W sumie to ona przypomina mi moją przyszłą teściową ![]() Też nie lubię Ewy i Borysa, mogliby wyjechać gdzieś na jakieś wakacje
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
mama Rafała jest okropna
|
|
|
|
#3644 |
|
Realistka
|
to ja bym na te wakacje wyslala ewe, borysa, majke i igora :P mieliby sie wsyzscy po reka
![]() mame rafała zostawcie ona jest swietna ![]() Ewa mnie tak wkurza jak malo kto zreszta juz od dawna odkad sie z romanem rozeszla;P
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, niech sobie wyjadą na "rodzinne" wakacje
![]() Igor i Maja wielka para. Maja zerwała ze swoim narzeczonym bo zakochała się w chłopaku rozmawiając z nim kilka razy Igor był dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, ciekawe kto zaprosił go na rozmowę skoro ogłoszenie było nieaktualne
|
|
|
|
#3646 |
|
przyczajony tygrys
|
mnei ta Zdybicka zaczyna wkurzać
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
ee Zdybicka jest fajna, taka kokietka ;P
podoba mi się , teraz będą się nawzajem z Michałem kokietować, będzie ciekawie ![]() a nie te nudy z Rafałem dziadkiem czy jakiś dług Igorka ...
|
|
#3648 |
|
przyczajony tygrys
|
no w sumie masz rację
![]() ![]() A Michał zdradzi kingę ?
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie za to zapowiada się ten flirt między Zdybicką a Michałem( ahh ta nutka intrygi )Szkoda, że Filip zakończył współpracę z Reni, bo ta postać miała niesamowite pomysły, żeby uprzykszyć życie Konarskich, takie jak prawdziwa zołza!
Kiedy wymawiam słowo Przyszłość, pierwsza sylaba przechodzi juz do przeszłości. Kiedy wymawiam słowo Cisza, niszczę ją. Kiedy wymawiam słowo Nic, stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie. Wisława Szymborska
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Zdybickiej faktycznie fajny będzie z nią wątek. Michał latający za nią jak piesek i zapewne wiecznie zazdrosna Kinia.
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Muszę się z Wami nie zgodzić
![]() Samochód na 18nastkę to żadna bajka - przecież oni mają kasę, to takie dla Was dziwne?;| Moja przyjaciółka 2 lata temu kończyła 18 lat i też dostała autko a nie powiedziałabym, że jej rodzice są bogaci ![]() Maja rozstała się z tamtym facetem nie dla Igora, co nie raz powtarzała tylko po prostu zrozumiała, że to nie facet dla niej, że nie chce tego ślubu, a Igor jej się po prostu spodobał co jeszcze dodało oliwy go ognia Jak dla mnie też nic dziwnego, czepiacie się ;pEwę i Borysa lubię BARDZO i kibicuję im, za to nie lubię Romana I uważam, że Ewa ma boskie włosy ![]() Zgodzę się tylko co do tego, że wątek Igora z długiem mnie wkurza i fajny wątek z tą Zdybicką
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jako, ze tvn jest tak nowoczesna stacja stwarzajaca iluzoryczny swiat w swoich serialach (a i tak je ogladamy), to pewnie zaraz daniel bedzie bejca albo audica jezdzil![]() Zauwazcie, ze w tym serialu tylko Agnieszka ma normalny samochod, reszta wszyscy sie super furami woza No jeszcze chyba Marek ma daewoo chyba i Wlodek mial kiedys malucha![]() Ale to tak na marginesie, czepiam sie przeciez ![]() Jesli bedzie inaczej, to bede bila sie w piersi
i nieużywania słów. Wszystkiego, co niezmienne, w nicości za oknem, gdy budzą się mgły... Edytowane przez ulinkaaa Czas edycji: 2009-03-27 o 15:20 Powód: literowka |
|
|
|
|
#3653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Realistka
|
a kiedys aga miala inne autko bo pamietam takie jakies wypasione ;P ale to juz daaawno bylO
![]() Daniel i jego watek z matura mnie troche wkurza bo taki jest malorealistyczny ![]() ja mam teraz mature mama mi slowem o nauce nie wspomina, ucze sie niewiele, szkole na dobrym poziomie mam i oceny calkiem calkiem ![]() nie wierze ze jakby sie opuscil w ciagu miesiaca czyc so to byl mial taaaakie problemy ![]() i to samo za opuszzczenie 3 dni w skzole takie akcje :| rozumiem 3 tygodnie ale 3 dni ??? i ma szlaban, ale autko z salonu pewnie dostanie
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
Przecież oni wszyscy mają kasę - to byt było trochę dziwne, żeby jakimiś niedrogimi autkami jeździli
popatrzcie jakie fajne mają mieszkanka np. Iza ![]() Ale nie sądzę, żeby jakieś fajne auto Danielowi kupili, myślę, że będzie raczej z takich zwykłych niedrogich lub średnich chociaż w końcu to pierwsze;p
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy Michał zdradzi Kinge, ale wiem że w końcu jakiś ciekawy wątek sie zapowiada ;p
aa z tym Danielem i jego maturą to jakaś komedia ![]() jakiś czas temu w samochodzie pod szkołą Danusia mówiła do Marka że Daniel ma w tym roku mature i musi się uczyć , w ostatnim odcinku Daniel mature ma już za rok niech się reżyser zdecyduje ;]]
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 |
|
Realistka
|
heh dokaldnie zagmatwali sie i ten watek malo wiarygodny wogole bez sensu.
michal lazi za ta zdybicka jak mysz za serem :O
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

ja bym się nie przejęła i cieszyła z odchowanego potomka 

W sumie to ona przypomina mi moją przyszłą teściową
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)