|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
a która to miała piernika bo mi ochoty narobiła ![]() właśnie zobaczyłam, ze wszystkiego mi nie zacytowało
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam już nawet dlaczego przestałam chyba jakoś tak w ósmej klasie się odchudzałam i dlatego ![]() drugie imię podoba mi się
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już doczytałam... Widget dawaj piernika, ale już!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój ślub był o 13 -na śląsku. Weselicho trwalo prawie do 4 rano-nikt wczesniej się nie zmył.
To zależy od przyzwyczajeń. U nas to normalna godzina Ja miałam fryzurkę robioną w domu, ze wszystkim zdążyłam-ba miałam czas nawet pooglądać telewizję i zrobić albumy dla rodziców(wczesniej czasu nie bylo![]() Jednym słowem wybierz tak jak ci wygodnie Byłam już na ślubie gdzie wesele zaczynalo się o 18 a nawet kolo 20 i tez dobrze sie bawilam ![]() Slązacy są zaprawieni w boju
|
#3636 | |
|
Zadomowienie
|
A ja wiem, a ja wiem kto ma piernikaski...
...się robi zielona... Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ad. 1 proszę, tylko fotka jest bez twarzy, bo mąż robił za fotografa
![]() ad. 2 to jeszcze jeden Cytat:
Cytat:
sama miałam ślub o 17 Cytat:
![]() za to mogę się wymienić na krówki-ciągutki
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3640 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale cherbate w dalszym ciagu bez cukru ale za to z sokiem malinowym ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz LOLA7, wiadomo, że faceci nie są tak wytrzymali jak kobiety i może co nie którym by po dłuższym czasie było nie na rękę to uzależnienie
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka tez masz fajny plaszczyk
![]() Pisalyscie o godzinach slubu.......ja mialam o 12.00 - dla niektorych to moze byc rano, ale u nas na slasku takie zwyczaje, szczegolnie w malych miasteczkach! i to w dodatku 2 dni takiego szalenstwa- co prawda drugi dzien byl juz dla mnie maczacy, szczegolnie wieczorem, kiedy wszyscy chcieli zatanczyc jeszcze z młodą panią, a młoda pani miala nogi w dupie!!!
|
#3644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mniam. kotek właściwie to dżem z naleśnikami ...![]() A te płaszczyki to fajne macie KOBITKI...niech no sie przyjrzę....
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:17 Powód: bo one maja płaszcze... |
|
|
|
|
#3645 |
|
Wtajemniczenie
|
No znam te śląskie zwyczaje - ślub obowiązkowo na 12
Ja się na szczęście wyłamałam bo większość rodziny mam dojezdnej z bardzo daleka i musieli spokojnie dojechać. Ślub był na 15 - rewelacyjna jak dla mnie pora ![]() Wkleiłam moje fotki ślubne - na wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11280593 &posted=1#post11280593 ![]() |
|
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladowa ślązaczko ![]() Ja właśnie sobie wizażuję namiętnie a mąż i tesciu pracują-zeby nie bylo ja swoje obrobiłam: przetopiłam słoninkę na smalczyk zrobiłam pomidorówkę, przeciągnęłam część kabelków, pomarudziłam... Kupiliśmy dziś drzwi łazieneczkowe-białe z małym okienkiem ![]() Prócz tego kupiłam kropelki do oczu bo jak wytrzeszczam gały na zajęciach ( na tablicę nie na kolegów )to potem mnie pobolewają .Zrobilam moim dzielnym robotnikom kanapeczki a teściowi herbatę (mówi ze robię najlepszą na świecie ale mu nie wierzę bo to samo mowi Ilonce ze sklepu teściowej). A teraz idę się powoli przygotować do kąpieli: miseczka trochę płynu i jaaazda
|
#3647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja to uwielbiam wszystko co kokosowe Cytat:
Cytat:
![]() No ja, uwaga uwaga, dowiedziałam się dzisiaj w pracy, że chcą jak najbardziej ze mną przedłużyć umowę : hot:
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
AGUNIA super
Bardzo się cieszę Nasza zdolniacha
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Głuptasku Ty ![]() Agunia Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:43 |
|
|
|
|
#3650 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem Wam w sekrecie, że u mnie też wszystko na dobrej drodze w sprawie przedłużenia pracy ![]() Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:44 |
||
|
|
|
#3651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to jestem reinstalka zakonmczona.... a moj malzon... spi.... oszaleje z tym typem.... ale i tak go kocham. Zaraz mu seruszko na czole pomaluj bo wlasnie szaleje z czerwonym tuszem do papieru
Cytat:
. A krytobojce kawopija nie znalazlam .... Zaraz poprosze o usmiech i zobacze ktora ma ziarenka kawy miedzy zebami Cytat:
A pierniczek moj Dzastinku juz polecial No na ciagutki mordoklejki tez sie pisze z wilka checia ![]() Fajny plaszczyk, podobny do mojego tylko moje 38 juz sie zrobilo za duze ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja naprawdę ślepa jestem- widziałam tam zamiast zębów żebra. I zastanawiałam się czemu ziarenka kawy mają zawędrować aż pod żebra
![]() No ale na budce jak dziś jechaliśmy ja widziałam napis "Gorące pośladki" a było gorące posiłki... mała różnica
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ciągnę niestety domowy etat juz pół roku
|
|
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w sekrecie ściskam kciuki żeby było potem nie w seklrecie ![]() szczęście, szczęściem, ale kuuuupę pracy w to włożyłam przez ten miesiąc ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:54 |
|||
|
|
|
#3655 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
<---- u mnie kawy nie ma ![]() bom ja kawy nie lubić ja nie słodze właśnie herbaty, a cytrynkę mogę jeść jak mandarynkę ciekawe co by na to powiedział Twój małżonek ![]() Cytat:
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-04 o 20:56 |
|||
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ja zaczelam 5 miesiac.... Ooo widze ze Dzasti mi tu slodzi o wspanialaym pracowniku, wiesz co? Chyba masz racje
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-04 o 20:56 Powód: dla Dzastinki po kwiatuszku |
||
|
|
|
#3657 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie ad2. Cytat:
![]() Anusia - fajną macie zajawkę z motorami (nie wiem jak to nazwać ) ja "dosiadłam" raz Hondę CBR i normalnie i była okazja do przytulania się z innym facetem
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-04 o 21:03 |
|||
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na ścigacza przenigdy
|
|
#3659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko żeby ta wiara nie opadła jak mi po pół roku ...No widzę, że impreza się rozkręca ![]() Cytat:
Mąż mnie zaraził i teraz razem jeździmy na zloty tylko że preferujemy zabytkowe motorki. My mamy Iża, Junaka i WZtkę Tylko ciągle jeszcze nie zrobiłam prawka na motor... ale dojrzewam do tego ![]() agunia82 - nasze motorki jeżdżą bardzo wolno i ja na pewno nie pozwoliłabym mężowi na ścigacza Zresztą one go nie pociągają bo uważa, że to profanacja motocykla
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-04 o 21:08 |
||
|
|
|
#3660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wsypywałam okruszki do buźki po kinderku...i się mi przeczytało jeszcze o tych żebrach..o mało się nie zadławiłam...ciekawe co teściowa sobie o mnie myśli...hmm ![]() dzasta po cichu trzymam kciuki... O żesz pijemy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

a która to miała piernika
nie pamiętam już nawet dlaczego przestałam
chyba jakoś tak w ósmej klasie się odchudzałam i dlatego 
podoba mi się 
Ja miałam fryzurkę robioną w domu, ze wszystkim zdążyłam-ba miałam czas nawet pooglądać telewizję i zrobić albumy dla rodziców(wczesniej czasu nie bylo

Bo ja to uwielbiam wszystko co kokosowe
: hot:

hand-made: urodzinowo na 40tkę
Mąż mnie zaraził i teraz razem jeździmy na zloty