|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
kocurzyca na wizazu TT uwazany jest za cud (tu własnie jest reklamowany) chociazby na KWC
dzieki dziewczyny dla mnie kolor jednak zbyt ruddy.. namietne usta.. hmm nic specjalnego :P
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi akurat zapach samej cebuli podoba sie niewiem jak to bedzie z sokiem
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzez przereklamowany rozumiem falszywe informacje w reklamie na temat produktu, a jesli ktos czegos uzywa i jest z tego zadowolony to nie widze tu zadnego zwiazku przereklamowaniem. Ja tez uwazam TT za cud. I co powinna m powiedziec, ze jest niedobry bo go przereklamuje?? Czy jesli uwazam go za cud dla MOICH wlosow to klamie?? Jednemu pasuje innemu nie. Tak sie sklada, ze ten produkt wiekszosci odpowiada co nie znaczy ze jest przereklamowany. Bo jak juz mowilam uzytkowniczki pisza pod wplywem wlasnych doswiadczen, a nie dlatego ze ktos im kazal tak powiedziec. Nie ma takiego produktu z ktorego 100% bedzie zadowowlone, ale jednak TT jest swego rodzaju cudem dla wiekszosci wlosow.
|
|
#3634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkie mają aminokwasy i chyba tylko l-cysteina daje smrodek. Z wyciskaniem cebuli będziesz miała mniej wygodnie. A na tej stronce można kupić białko serwatkowe i wcinać. Na pewno wspaniałe dla włosków. http://www.bogutynmlyn.pl/go/_category/index.php?idc=16 |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
majreg tak slyszalam o palmie
a stronka swietna
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
kocurzyca lubisz sobie pofilozofowac nie?
to ze ma duzo pozytywnych opinie ja odbieram w pewien sposob za reklame. Koniec tematu
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wypatrzyłam dziś takie maseczki z Celii, kosztowały 1,20zł to wzięłam ![]() Czy któraś z Was je może miała? |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie uważam żeby wyrażanie swojej pozytywnej opinii było reklamą
![]() ![]() kiedy ta szczotka do mnie dotrze, nooo
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossmannie w celu uzupełnienia zapasów BabyDream. I co? I nie mogłam się powstrzymać i kupiłam szampon i odżywkę Alterra. Ah, niewiem kiedy ja to wszystko zużyję. Już pisałam o tym w wątku dot. kolekcji kosmetyków do włosów, ale zapytam też Was moje drogie: Czy jeśli służy mi nie tylko jeden szampon czy odżywka to czy mogę stosować je zamiennie?
|
|
|
|
#3641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem przeciwniczką prostowania, także będę Ci je zdecydowanie wybijać z głowy ![]() Niewiem,może to dlatego,że nigdy nie miałam takiej potrzeby - włosy mam naturalnie proste. Sama nigdy nie prostowałam włosów ![]() Jedynie czasami u fryzjera. Co do kosmetyków, których używasz - stosowałam Absolut Repair i też sobie je chwaliłam, natomiast po przeczytaniu analizy składu tych kosmetyków już nie jestem nimi jakoś super zachwycona - chyba nie są warte swojej ceny Co do polecanych kosmetyków - moja droga, my wciąż o tym rozmawiamy Przejrzyj wątek, zobacz sobie główną stronę forum fryzjerskiego ("Pielęgnacja włosów"), polecam też KWC. Co do kokosa - jak najbardziej wskazany jest olej kokosowy |
|
|
|
|
#3643 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ma poprostu cieplejszy odcień. Mi się podoba. Cytat:
![]() Cytat:
Wkleję też tutaj swoją kolekcję kosmetyków do włosów. Jak myślicie,można używać zamiennie? Idę na odwyk i koniec dyskusji |
||||||
|
|
|
#3644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3645 |
|
Konto usunięte
|
Namiętne_usta - nie masz wcale dużo. Zawsze w takich chwilach cytuję Vril i moje ulubione słowa (credo mojej kolekcji): https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=54 i https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=259 - nigdy nie można mieć za dużo, a miło się to po prostu ogląda
Co do sprawy z TT. Dla mnie wizaż nie jest reklamą jakiegokolwiek produktu. Po prostu wielu ludziom się dana rzecz podoba, a każdy kolejny zachęca. Nie jest to reklamą. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekna kolekcja i jak ładnie ustawiona
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdzenie, ze jest na wiazazu przereklamowana, bo u mnie sie nie sprawdzila jest zarzuceniem klamstwa osobom ktore sie o produkcie pozytywnie wypowiadaja. A raczej nikt nie ma tu interesu w zachwalaniu czegokolwiek, jesli mu to nieodpowiada. Ale niewazne juz.
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2608224 7]Szczególnej filozofii nie widziałam w jej wywodzie o znaczeniu reklamy, także bez przesady, nie ma po co się niepotrzebnie napalać
[/QUOTE]---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- dla mnie reklama to rowniez nakłanianie do nabycia danego towaru .. a czy pozytywne opinie innych uzytkowniczek nie namawiaja nas do kupienia? , bo i dla nas moze to bedzie cud? u mnie tak to własnie działa... koniec OT Namietne usta.. ale super zbior ! jak sie sprawdza odzywka marchewkowa ?ja mam straszny dylemat czy maske czy odzywke
|
#3649 |
|
Rozeznanie
|
tak sie zastanawiam nad zakupem kolejnego oleju (ze slodkich migdalow juz nie mam a z pesek winogron i rycynowy mam tylko na 1 maske) i tak sie zastanawiam nad sezamowym i z orzeszkow ziemnych. Ktoras moze mi doradzi ktory lepszy na puszace sie wlosy?
|
#3650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię różany i oczarowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mogłabyś zobaczyć, czy mają silikony albo zrobić zdjęcie składów, proszę Cytat:
Ja używam wszystkich odżywek i masek na przemiennie Ja dziś też nie mogłam się powstrzymać i kupiłam odżywkę alterkę z granatem, a nie tak dawno morelkową
|
||||
|
|
|
#3651 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rzeczywiście sporo tego wszystkiego, tyle że jestem minimalistką jeśli chodzi o kosmetyki. Cytat:
Mnie uczono po prostu, że reklama jest płatną formą przekazu, komunikatem. A tu na wizażu użytkownikom nie płaci się za wydawanie opinii na KWC chociażby. I to tyle, co w kwestii reklamy mam do powiedzenia. Osobiście żadnego jeszcze nie przetestowałam, ale na wątku olejowych chwalono olej arachidowy, sezamowy nieco mniej. |
||
|
|
|
#3652 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Namiętne Usta gdzie w Warszawie dostałaś maseczkę jajeczną Joanny?
|
|
#3653 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie nie do mnie, ale może się na coś przyda:
wszystko z jajecznej serii Joanny (z innych też, ale nie pamiętam jakich, bo tylko tą kupowałam) można znaleźć na ochocie w halach Banacha, w drogerii która jest w części przemysłowej .
|
#3654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja sobie szukam kolejnego oleju na wypróbowanie Cytat:
)Co do odżywki - najpierw trochę się zawiodłam, ponieważ strasznie mi się elektryzowały po niej włosy - naprawdę, ciężko było ![]() Ale ponieważ skład ma świetny postanowiłam się nie poddawać tylko poszłam za poradą Estelle, która zasugerowała,że elektryzowanie może być wynikiem mniejszej ilości antystatyków w składzie.Także po użyciu psikam włosy odżywką b/s, która ma wysoko w składzie antystatyk i wówczas jest ok A sama odżywka? Suuuuuper skład. I wydaje mi się,że odżywia włosy Cytat:
kręcę się w okół nich od dawna. Cytat:
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;2608673 8]Ten niepozorny słoiczek w rogu dziwnie wygląda z białą nakrętką, przyzwyczaiłam się do zielonej na efavitowym kokosie. Rzeczywiście sporo tego wszystkiego, tyle że jestem minimalistką jeśli chodzi o kosmetyki. Och, doprawdy, bez przesadyzmu. Mnie uczono po prostu, że reklama jest płatną formą przekazu, komunikatem. A tu na wizażu użytkownikom nie płaci się za wydawanie opinii na KWC chociażby. I to tyle, co w kwestii reklamy mam do powiedzenia. Osobiście żadnego jeszcze nie przetestowałam, ale na wątku olejowych chwalono olej arachidowy, sezamowy nieco mniej.[/QUOTE] Tatty ja na początku się wystraszyłam bo zamówiłam sobie olej kokosowy na zapas (kilka opakowań), ze strony producenta, otwieram paczkę a tu biała zakrętka. Potem jeszcze mi się roztopił całkowicie przy 24stopniach.. ![]() Bałam się,że to jakaś ściema - wcześniej miałam Efavit z zieloną nakrętką, a co do konsystencji - nigdy sama z siebie nie zrobiła się całkiem płynna. No,ale cóż - używam.. Chyba by mi nie wysłali podróby z oficjalnego sklepu? ![]() noseknosek - wcześniej zamawiałam z internetu, ponieważ nigdzie nie mogłam dostać serii jajecznej. Jakiś czas temu namierzyłam maskę w małej drogerii na mokotowie - na ul. Madalińskiego Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-03-31 o 23:21 |
||||
|
|
|
#3655 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie żebym kusiła,ale na Malczewskiego jest również apteka Cosmedica - tam mają szampon i odżywkę z serii jajecznej
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Namiętna_usta - właśnie z granatem siedzę na włoskach
![]() A morelka jest rewelacyjna - podkreśla moje fale, włosy sprawiają wrażenie jakby gęstszych, są bardzo mięciutkie i pięknie się układają, po niczym innym nie miałam takich włosów, jak po niej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe te maseczki Celii, nigdy nie widziałam ich u mnie
![]() Ale za to dorwałam żel aloesowy, z GorVity wzięłam za 12zł, ale się cieszę ![]() Jutro testowanko. Tylko, hm, jak go stosować na włosy? Tzn. chodzi mi o maskę. Zmieszać go z innymi składnikami czy sam też można nałożyć?
|
|
#3659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem takie tanie maseczki są lepsze od tych droższych Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

... 

niewiem jak to bedzie z sokiem
- 82
15.04.2013

)
postanowiłam się nie poddawać tylko poszłam za poradą Estelle, która zasugerowała,że elektryzowanie może być wynikiem mniejszej ilości antystatyków w składzie.