|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
część I
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
część II
![]() Kupiłam balon i będę robić kulę
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-31 o 17:32 |
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś jakie CUDO
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeżeli to taki facet i Ona nie zasłużyła sobie na takie przekleństwa to szkoda słów... Cholerka też muszę kupić jutro balon hihi ![]() łahahhaa nie spadł z tej kanapy w stronę ściany? jejuuu kiedy ja sie doczekam takiego momentu zabawy ilje go masz?? na avatarze wygląda jakby miał buźkę otwartą wogóle jakie minki gryzie?![]() zaraz ja wrzucę foty
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, jak klikniesz na link "Gumiś" w podpisie Madzi to wyświetli Ci się suwaczek z czasem ile Gumiś jest u Madziuś
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Oki
więc moja klatka jest dupna bo nawet nie mogę małemu zajrzeć w domek... nie da się go wyciagnąć przez drzwiczki i tak na spontana wymyśliłam takie o to coś konstrukcja nie pewna więc maluch nie może za długo być sam :P ale pozwoliło mi to wymyć mu nocniczek zajrzeć w domek i zebrać kupki Maluszek bał się... strasznie się trząsł więc nawet mu nie podkładałam łapek... fotki na szybko bo nie chciałam go stresować tylko szybko zabrać się za sprzatanie fotka gdzie próbuje zejść bez drabinki FAIL!! maluch sie slizgał... więc wbiłam drabinkę w tekturę
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oby właśnie nigdy nas takie coś nie spotkało ![]() Cytat:
![]() Bo mój poprzedni chomiś, Kubuś, to zaraz próbował skakać ze wszystkiego ![]() Doczekasz się Mam Go od 12 kwietnia 2010 ![]() Raz mnie pożądnie użarł, ale to dlatego, że się z nim droczyłam ![]() A tak to nie gryzie, no chyba, że czuje na palacach jedzenie ![]() Cytat:
Fajnie ma
|
||||
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- a i jeszcze się pochwalę, że karton jest w koło obklejony żółtym papierem na prezenty i daję go na szafę więc nawet ładnie się prezentuje ale gdy maluchowi otworzyłam wrota powrotne to szybko uciekł do swojej klatki
|
|
|
|
#3645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie uszka ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
o ble
to chyba jedyny minus faflonów
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Kama też sie mega ślini chociaż nie ma fafli ale robi to tylko gdy ktoś je :P za to jak jest na ogródku a człowiek wchodzi to uwielbia się z radości łapkami brudnymi rzucić |
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jaki Pixelek słodki
. Jaki pomysłowy wybieg . I nowy chomiczkowy avek ![]() Joasia Łoś - babulinka . Cudasek |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zawiązałam Pixlowi gryzaka na czymś w rodzaju wstżki na prezenty ale z materiału czy ciękiej smyczy a On to gryzie a nie gryzaka... zaszkodzi mu??
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wyciągają nitki z ręcznika i robią z tego posłanko w domkach
. Ale ręcznik jest chyba z bawełny a bawełna to roślina...
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, witam ponownie po dłuuugiej przerwie.
zanim napisze co sie ze mna działo, błagam was o pomoc!!!! istnieje prawdopodobienstwo ze Joey umarł ![]() przyszłam do domu i znalazlam go zakopanego w swojej kryjówce. nie rusza sie. juz wczoraj wydało mi sie podejrzane ze nie wyszedł na harce.(mielismy gosci, wiec myslalam ze moze wstydzi sie czy cus). No i cos mnie tchnelo i sprawdzilam dzis klatke. nie wiem co mam robić czy to mozliwe zeby zapadł w sen zimowy (hibernacje)? nie potrafie sobie wyobrazic co mogłoby byc przyczyna jego ewentualnej smierci przedwczoraj biegal po klatce jak porabany, wieszal sie na pretach, wspinał, no normalne jego zajecia. nic nie dawalam podejrzanego do jedzenia. ostatnio to liscie sałaty i troche ziarenek z takiej specjalnej kolby dla chomikow. wode ma swieza i pod dostatkiem. nie ma zadnych ran, nie zauwazylam sladow krwi (gdyby sie skaleczył). wyglada jakby spał, taki zwiniety w kulke, tylko ze sie nie rusza ![]() ![]() ![]() przyznam sie ze w miejscu w ktorym jest jego klatka jest czasem zimno, bo tu w uk nie ma jako takiego sezonu grzewczego ze kaloryfery daja na okrągla w zime, tylko wlaczamy je sami, kiedy chcemy. nie ma nas czasem w domu po 12 godzin, a ostatnio tutaj byl silny przymrozek, a te brytyjskie domy to jak z tektury sa obecnie klatka jest na gorze w najciepleszym pokoju, przy kaloryferze, stoi na koszu wilkinowym. zostawilam kawalek jabłka i innych malo psujacych sie smakolykow. ile mam czekac, zeby stwierdzic ze on nie zyje??? czy jest jakas szansa ze po prostu spi?? ![]() ratujcie!
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.

a jeżeli to taki facet i Ona nie zasłużyła sobie na takie przekleństwa to szkoda słów... 
jejuuu kiedy ja sie doczekam takiego momentu zabawy
ilje go masz?? na avatarze wygląda jakby miał buźkę otwartą
konstrukcja nie pewna więc maluch nie może za długo być sam :P ale pozwoliło mi to wymyć mu nocniczek zajrzeć w domek i zebrać kupki