|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Cytat:
36stopni w cieniu
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-07-07 o 13:53 |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
hej
padam juz na ryjek ![]() do tej pory siedziałam z przyjaciółka w kuchni, zrobiłysmy 3 sałatki i zamarynowaliśmy miesko która wrzucimy do piekarnika z frytkami ![]() dzisiaj mój wieczór panienski świadkowa zrobiła mi torta z wielkim rozowym penisem!!! i jeszcze ma włoski teraz siedzi u siebie w pokoju i jakies dekoracje szukuje, wiem że kolorki bedą czarno - rożowe ![]() i mam serwetki ze spider manem ![]() teraz ogarniam pokój, troszke przemeblowuje bo u mnie domówka a potem na balety lecimy ![]() Ale sie ciesze!!!! ![]() ![]() ![]()
|
#3633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszym PMkom: kotek6, lineczka1989, nena1984, marcia45, aroli, ladystar, Agis88 życzę wszystkiego najlepszego, oby wszystko szło po Waszej myśli. Udanego ślubu i wesala !
Chyba skończyłam usadzanie gości. To była istna katorga. Od Tż jest bardzo mało gości, ode mnie więcej, więc jedna strona stołu jest dłuższa Poza tym jedna ciotka nieźle mi ciśnienie podniosła swoim wybrzydzaniem i koncertem życzeń odnośnie tego, koło kogo ma siedzieć. Niestety nie udało mi się spełnić wszystkich jej życzeń - spodziewam się więc mega fochaW przyszłym tygodniu muszę potwierdzić czy menu dobrze zapisałam i zamawiam winietki i menu na allegro. W ogóle to zdecydowaliśmy się zwiększyć menu o jedno danie za dopłatą 120 zł... chyba nie jest źle. Przyszły spinki Tż, a dziś idziemy szukać koszuli i krawata na poprawiny. Może buty też od razu kupimy. Myśl o szukaniu kiecki na poprawiny przyprawia mnie o mdłości, nic fajnego nie ma, a jak jest, to z mega dekoltem na donice
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Nenus mam nadzieje ze sie trzymasz i wszystko jest tak jak sobie wymarzyłaś
|
#3637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mam ![]() Dziewczyny, wychodzę za 20 minut i nie mam pojęcia, co się będzie ze mną działo przez resztę dnia i nocy.... Za oknem walą pioruny, deszczu na razie nie ma, nie mam pojęcia, co te Laski moje powymyślały Mam podobno mieć zawiązane oczy i nie będę wiedzieć, kto jest moim kierowcą, gdzieeeeee oni mnie wiozą?????![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze
|
|
#3639 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Chacia! Wyszalej się tam!
i koniecznie musisz napisać relację!![]() Nenuś: Wierze w Ciebie, jesteś hardkorem i sie nie rozpuszczasz!
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Łał, idealnie przed burzą zdążyłam do domu.
Cytat:
![]() To super, że macie stelaż - to daje mnóstwo możliwości dekoracji. Ale dziewczyny mają rację - motyli musi być dużo.
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze PM życze Wam wszystkiego dobrego w tym pięknym dniu!!!!Będe trzymac kciuki żeby wszystko wyszło tak jak zaplanowałyście
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Będzie mała dramaturgia, aby dzisiejszy obrzydliwy, upalny dzień Wam jakoś urozmaicić ![]() Byłam dziś na przymiarce i było i cudownie i okropnie Ale po kolei Kiedy JĄ ubrałam polały się łzy, suknia jest przepiękna, idealna, dopasowana, dla mnie najpiękniejsza na Świecie i kocham JĄ z całego serca! Czuję się w niej jak ja, wymarzona królewna z obrazów, z wyobraźni, z dzieciństwa, podkreśla moją talię, mam w niej cycki, przykuwa uwagę i jest BOOOOSKA!!! (Tu sporo napisane nieskładnie, bo nie umiem bez emocji pisać o mojej kiecuni kochanej )Teraz część dramatyczna: niestety, podczas stania nieruchomo (pani dopasowywała długość tiulu i zaznaczała małe poprawki do gorsetu) zrobiło mi się słabo i w ostatniej chwili Mamusia zdążyła mnie złapać i z Tatusiem przetransportować na kanapę w salonie... A panie mnie obsługujące wykazały ogromne zaangażowanie - wachlowały mnie, przyniosły zimną wodę do picia i na okłady, więc po chwili było lepiej. I aby nie było za pięknie to po 5 minutach znów zrobiło mi się słabo... Chciałam uciekać, zerwać z siebie kieckę i najlepiej położyć się spać... Ledwo dałam radę się podnieść, aby można było dokończyć, musieli mnie rozebrać na siedząco i z przymiarki wiem niewiele - doszyją kryształki na dolnej części kiecki w kilku miejscach, poprawią tiul, wyczyszczą i coś tam jeszcze - Dziewczyny ja nawet nie wiedziałam kiedy mam odbiór sukni, bo o wszystkim rozmawiali z Mamusią, no i z uwagi na opisaną sytuację mam mało fotek, wyglądam na nich dokładnie tak, jak wygląda osoba, która ma zaraz stracić przytomność.. Odbiór 18 lipca o 16.30 Wrzucam tutaj fotki, bo nie każda ma dostęp do poczty ![]() Nena, LAdystar - trzymam za Was kciuki, abyście dały radę wytrzymać w tym upale... ja zaczynam mieć spore obawy i są na to dość duże szanse, że zemdleję w czasie swojego ślubu - TŻ też się boi o mnie, dziś aż się przeraził, no ale będzie zestaw ratunkowy w pogotowiu (woda trzymana w zamrażalniku, ręcznik, chusteczki mocno nawilżające i tak dalej), a do tego poproszę księdza, aby się streszczał z przyczyn opisanych powyżej... ![]() Chatko - udanej imprezy Ale długi post.... Wybaczcie, ale żyję emocjami i nie dociera do mnie, że za 3 tygodnie o tej porze będę przyjmować pod kościołem życzenia (no, jeśli mnie z niego nie wyniosą, a nawet jeśli to ceremonia zostanie kontynuowana) - ja bredzę
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-07-07 o 15:21 |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla naszych kochanych już zapewne mężatek
![]() Wiktusiaczek wyglądasz w niej przepięknie a przepraszam to ona wygląda na Tobie obłędnie ![]() Współczuje Ci tych omdleń :/ pamiętam jak moja koleżanka z liceum tak nagle mdlała i to zawsze jak zostawała ze mną sama ;p raz upadła na plecach wchodząc do klasy jakby tak nie ten plecak to mogłoby się to źle skończyć. Po paru miesiącach przeszło i nie wiadomo dlaczego miała te omdlenia. Wreszcie spisaliśmy protokół do końca jeszcze tylko zapowiedzi i wsio.Jutro dalsza część zaproszeń jeju jak my to długo przeciągamy ;p Mam makijażystkę ![]() Bukiet zamówiony (ledwo mnie wcisneła na 15.09 :/ ) Będzie składał się z róż: kremowej, różowej oraz fioletowe eustomy w dwóch odcieniach |
|
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bukiet zapowiada się ciekawie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3646 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ledwo Cię wcisnęła przez to, że za wcześnie czy przez to, że dużo zamówień ma na ten dzień?
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-07-07 o 15:53 |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() słuchaj aa nie pomyślałaś żeby poprosić księdza o zrobienie ceremonii ślubnej bez mszy? Sukienka piękna!
|
|
#3650 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no a w związku z tym kasy niby nie ma (ale dodam, że o weselu wiedziała już 2 lata wcześniej i ciągle się chwaliła ile to ona nie zarabia w nowej pracy) , ja bym nie potrafiła odmówić z tak głupiego powoduCytat:
Kurczę dziewczyny nie mogę znaleźć ani bielizny ani butów
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Suknia wygląda super, a te omdlenia to może z nerwów albo z gorąca? Ja też często mdleję, więc wiem, że to nic fajnego, jak się w głowie zaczyna kołować.
Kurcze, a my dopiero w poniedziałek idziemy do księdza, w dodatku bez wszystkich dokumentów. No ale trudno, doniosę mu te papierki, jak tylko przyślą je z Kielc.
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Nena, Lady- życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze. Abyście były szczęśliwe na nowej drodze życia i aby małżeństwo, które dzisiaj zawieracie przyniosło Wam w życiu wiele szczęścia ![]() ja tylko wpadam jak po ogień goni mnie zlecenie, za godzinę jedziemy zaproszenia rozdawać, a ja w proszku Także trzymajcie kciuki, żebym zdążyła
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Nena wlasnie slubuje... Wzruszam sie na sama myśl
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale przeleciało... normalnie niewiarygodne...
a ja będę ślubować za 2 tyg o tej porze ![]() Oglądacie Wimbledon?
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
A my za tydzień o tej porze będziemy jechać do kościoła
|
#3656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Leczę się u neurologa/kardio/gastro/itd i na razie nie znaleziono przyczyn omdleń.... W poniedziałek odbieram wyniki (w końcu) ![]() Dziękuję :P ![]() Cytat:
![]() Nie myślałam o tym, ale muszę rozważyć wszystkie opcje, bo jak w kościele padnę to będzie masakra
|
||
|
|
|
#3657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- nie wierze, że to już dopiero miałaś 3 miesiące a to już ![]() Cytat:
Aaa zapomniałam Wam napisać, że ksiądz zgodził się udzielić nam ślubu |
||
|
|
|
#3658 |
|
Konto usunięte
|
ale skwar ja po pracy i po amku
![]() wiktu super wyglądasz ![]() dzisiejsze pmki a już nawet nowe żonki pewnie pływaja bez klimy na pewno popłyną ... |
|
|
|
#3659 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w średnim humorze.
Nie dam rady was nadrobić. Widziałam tylko piękną fryzurę neny, sukienkę wiki .Miałam wczoraj świetny wieczór. Byłam z tż w Rudzie Śl. i opijaliśmy licencjat z moimi kumpelami ze studiów. Ale dzisiejszy dzień zaczął się średnio przyjemnie.. ale na ten temat nie będę się rozwodzić :/ W środę stuknął miesiąc a ja jestem coraz bardziej przerażona. Nie ogarniam tego wszystkiego. Mam jeszcze masę rzeczy do załatwienia i nie wiem jak się do tego zabrać. Do tego rodzinka mnie wpienia i momentami się zastanawiam po co mi to wszystko i mam ochotę uciec z tż daleko stąd ![]() Dobrze że w nim i rodzicach mam oparcie i próbujemy to jakoś ogarnąć. Myślałam, że po tym cholernym licencjacie będę miała w końcu czas i ochotę na organizację. Chciałabym się znowu cieszyć tym weselem, ale mam jakiś kryzys. Więc tak, na niecały miesiąc przed nie mam jeszcze: - makijażystki (tzn. mam ale muszę znaleźć inną), - biżuterii (nie umiem znaleźć takiej jak chcę - bielizny (poza bardotką), - dekoracji kościoła, samochodu i bukietu, - nie mam nic uzgodnionego na sali, z zespołem, fotografem i kamerzystą, - miesiąc temu był czas potwierdzenia i jeszcze kilka osób nam nie potwierdziło, - nie mamy soków i szampana, - podziękowań dla rodziców, - winietek, zawieszek, - i pewnie jeszcze czegoś, ale zwyczajnie o tym zapomniałam. I muszę się nauczyć oddychać w mojej sukni.. co łatwe nie jest. Zdjęcia z ostatniej przymiarki na poczcie. I mam z związku z nią dylemat.
|
|
#3660 |
|
Konto usunięte
|
mój mąż szaleje z kosiarą w taki skwar chyba oszalał!
z dzisiejszych Pm też jestem najbardziej ciekawa jak wszystko wypali u neny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Poza tym jedna ciotka nieźle mi ciśnienie podniosła swoim wybrzydzaniem i koncertem życzeń odnośnie tego, koło kogo ma siedzieć. Niestety nie udało mi się spełnić wszystkich jej życzeń - spodziewam się więc mega focha

Ślub 27. X. 2012![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nad całą częścią jadalną przy suficie wisi wysoko taka krata (jak się przez nią patrzy to widać klimatyzację :p) ale pod kratą są płaty białego materiału więc luz, ładnie to wygląda 

Odbiór 18 lipca o 16.30
Bukiet zapowiada się ciekawie 
no a w związku z tym kasy niby nie ma (ale dodam, że o weselu wiedziała już 2 lata wcześniej i ciągle się chwaliła ile to ona nie zarabia w nowej pracy) , ja bym nie potrafiła odmówić z tak głupiego powodu