|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Ja już w większości prezenty mam, dobrze ze sie wcześniej za to zabrałam to teraz spokojniej będzie
W niedziele może pojadę (jak Maciek będzie ok) i resztę pokupuje Wojtusia, Zuzia tez placzka, jak była mniejsza to nie była, od ubiegłego roku chyba dopiero O byle głupoty płacze, a czasem po prostu bo "smutno mi za tata/ciocia K.".... Odpoczywam w pracy, wczoraj Maciul tak mi dał popalic po południu ze szok, cały czas na rękach albo na kolanach. Jak usupial to go łóżeczka nie szło położyć bo od razu krzyk. W końcu po 23 sie podalam i pozwoliłam mu usnąć ze mną na łóżku. O 2:30 jak maz wrócił w końcu... okazało sie ze Zuza tez ze mną śpi... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My mamy dużą tablicę magnetyczną. |
||
|
|
|
#3633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dzieci miały się ubrać na czerwono, zielono albo czarno To fajnie? Czy nie? ![]() Cytat:
Ja mam w planach farbę magnetyczną, z tablicowej zrezygnowałam, nie widzi mi się ten pył ![]() Cytat:
![]() *** Byłam w Media Markcie, ale słaby wybór Zelmerów, a one mają najlepszą rurę Kupię jakiś tani chyba i zobaczymy.---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Dziewczyny używające imbiru - też taki łykowaty teraz kupujecie? ![]() Aga, widzę, że wróciliście
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-11-29 o 16:16 |
|||
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliwka też "nigdy nie wie" dlaczego płacze W przedszkolu najczęściej płacze bo chce do mnie. ostatnio nawet w domu w pokoju nie chce sama być bo "nie zostawiaj mnie samej mamo!, nie chcę być sama" No magnetyczna fajna jest, ale ta farba "zdrowa jest"? takie laickie pytanie, może głupie ![]() Mi dzisiaj mąż ma kupić to Ci powiem jaki jest ![]() Ostatnio nie był łykowaty, tylko jak dłuzej poleżał to taki się ciut zrobił. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- a czemu zelmery mają najlepszą rurę? w sumie ja jak miałam zelmera to wolałam jego rurę niż w tym elektroluxie, tamta była bardziej giętka, a ta sztywna i grubsza
|
|
|
|
|
#3635 | ||||||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() I jak po lekarzu, co dostałyście? Cytat:
![]() No mnie też to działąło na nerwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, to sie wymęczyłaś A jak Małż, czytałam, ze się bili przed meczem
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż ty ledwo pewnie 50 kg przekroczyłaśA myslałam ze tylko mnie to wnerwia ![]() |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Eee, ja już dawno 55 przekroczyłam. Obżerałam się i teraz mam, ale chyba lepiej psychicznie się czuję, bo nie myslę i nie liczę co zjadłam i czy omlet i pomidor na cały dzień to nie za dużo Ale może kiedyś wezmę się za zdrową dietę ![]() Na razie dla przyjemności troszkę sobie usta uwypukliłam ![]() A i dla dzieci nakupowałam ciuchów na niemieckim HM za 100 euro ![]() Chrzestna Bartka miała ochotę zafundować i w styczniu przywiezie ![]() Nie tylko Ciebie
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2013-11-29 o 18:49 |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czym czym czym, też chcę ![]() fajnie, będą mieli dodatkowy prezent ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- dla lubiących zniżki: w Mango jest -30% na wszystko a na P&R jest 6 kosmetyków -50% i inne promocje Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2013-11-29 o 19:12 |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Kwasem hialuronowym Byłam dzisiaj. Mam firme która szkoli z mezoterapii, lipolizy, wypełniaczy itd (Mama się tam szkoli) i robiłam za modelkę (czyli za darmo ). Pani instruktor na mnie pokazywała. Bedę musiała jeszcze podjechać, bo wydaje mi się, że trzeba dostrzyknąć z jednej strony. Ale to będę pewna po 14 dniach, jak wszystko się ułoży.Mało tam dzisiaj nie zeszłam po pierwszych dwóch ukłuciach. Nie bolało bardzo, ale moja psychika zrobiła swoje. Musiałam się cucić, a barwy zmieniałam na zieloną kilka razy. Ale potem juz ok, jak sie uspokoiłam ![]()
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, dobrze ze nie zemdlałaś ![]() dzisiaj w DDTVN reklamowali ten krem http://www.adoniaorganics.pl/product...?products_id=3 ale cena
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kuzynkę, która w dziecięcych latach była strasznie płaczliwa, łzy jak grochy jej leciały o wszystko. I wyrosła W magnetycznej są opiłki żelaza, więc chyba zdrowa ![]() A ja od jakiegoś czasu ciągle trafiam na łykowaty, beznadziejny ![]() No właśnie przez tę flexi rurę, porównywałam z innymi, nawet bardzo drogimi i się nie umywały.
|
|
|
#3642 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Nooo, byłam blisko ![]()
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Bananki
![]() Tęskniłyście? U nas marnie, musieliśmy skrócić turnus bo Alan się rozłozył. Choć może to i lepiej bo to co zastałam w domu to uuuuu facet sam w domu , same sie domyslacie :-/ Muszę Was nadrobić, ale to dopiero w przyszłym tygodniu, bo jutro sprzątania ciąg dalszy a potem do Castoramy jedziemy po prezent dla Alana (chyba żądna z Was nie zgadnie co nasz syn dostanie od Mikołaja ) a w niedziele na impreze Andrzejkową idziemy.Teraz oglądam Listy do M. i lulu bo padam z nóg.
|
#3644 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No pewnie ![]() Oj to nie dobrze, zdrówka Domyslam się, co zastałaś ![]() Wiertarke, kosiarkę, wąz ogrodowy?
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bez ręki ![]() kurujemy się o Boże, oszalałby z radości
|
|
#3646 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cięzko jest bez ![]() A tak myslałam, zeby napisać coś o kablach i przedłużaczach
|
|
#3647 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka nadwaga?Cytat:
![]() A organizm magazynuje bo nie wie kiedy znów posiłek dostanie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dla Alana Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
ee myslałam ze z 500,
to sobie nie zrobie
|
|
|
|
#3649 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja też mam tak przy pobraniu, zawsze lezanka na mnie czeka ![]() Tylko w ciązy, bo to było dla dzieci było ok, a teraz znowu padam ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Może u Was mniej ![]() Zapraszam za jakis czas do mnie, Mama się wyszkoli i bedzie wypełniać, pewnie taniej niż w tych ekstra gabinetach, ale nie aż tak bardzo, bo sam kwas kosztuje 400 zł.
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
ja kompletnie nie widzę związku.Co z tego że sobie zrobiła?
Angy, dziś syn koleżanki złamał nogę ...źle wstał z łóżka, jakoś niefortunnie stąpnął i już...noga w gipsie ![]() Gdyby tak wyjść i pobiegać to też można krzywdę sobie zrobić. Zagalopować się daleko na kije i też o kontuzje nie trudno. Ja fanką Chod. nie jestem.Lubię jej funpage,mam wszystkie jej płyty z których ćwiczę.Jej przekaz jest dla mnie nieistotny.Włączam, wiem że muszę przećwiczyć i wyłączam.Zaczęłam od najłatwiejszego poziomu który maglowałam co dzień przez 1,5mc.Jak dla mnie jej ćwiczenia wysmukliły mnie niesamowicie, skóra po dwóch ciążach "+30kg" nie wiedzieć gdzie zniknęła,tyłek się podniósł,no wszystko się zmieniło. Ot np dziś jestem w jeansach sprzed ciąży z L i nic się nie wylewa,nie wrzyna,tyłka nie mam na wierzchu...a tyle lat leżały w szafie...bo fajne,bo szkoda wyrzucić,bo krój extra,ot voila...konsekwencja i dieta
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
OMG, do albumu?
tak mi wstyd jakim spaślakiem byłam i nie ma tu ani krzty kokieterii.Mam taki folder na kompie,inne zdjęcia znalazłam na notebooku,coś mąż miał na swoim...jak to do kupy zebrałam to folder nazwałam "never ever" a męża przepraszałam za to jak wyglądałam ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- tak myślę że może na chwilę wrzucę, tzn oblookasz i usunę hm?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak naprawdę się tak krępujesz to możesz nie wrzucać ja chętnie obejrzałabym dla własnej motywacji
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
daj mi chwilę.Odpalę drugiego kompa i postaram się wrzucić chronologicznie.
Przygotuj się na duże pi*erdo*lni*ęcię
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Alana Cytat:
, przynajmniej się nie wykosztujecie ![]() Ja też z powodu tej rury Zelmera będę brała A jakiego Ty masz?
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ten chcę kupić, miałam wcześniej Magnata, ale już nie produkują
Masz z turbo- czy elektroszczotką?---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Zapraszam do klubu.
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
I która lepsza? Choć chyba i tak wezmę z turbo-, bo 300 zł tylko kosztuje.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

, tłumaczę mu, żeby najpierw spokojnie spróbował rozwiązać problem, rozpłakać się zawsze zdąży, ale na razie bez efektów. Albo mówi, że pójdzie sam na koniec świata, kilka dni temu coś mu tam zawiniłam i powiedział do mnie "Nie będę Cię już kochał", a po chwili zastanowienia "Albo nie, taty" 

-intensywne ćwiczenia + brak kontroli poprawności wykonywania = załatwione stawy

toż ty ledwo pewnie 50 kg przekroczyłaś

tak mi wstyd jakim spaślakiem byłam i nie ma tu ani krzty kokieterii.