|
|
#3631 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Płć coś wspominał bym nie wyłączała adblocka ale uparłam się no i masz babo placek...
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
kiedy planujesz zamawiać?![]() Doedukowałam się czyli w tym sezonie ten kolor będzie in? To szkoda, ostatnio go polubiłam, będę modna
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
bo zgniłozielony to najlepszy kolor świata
![]() ja to bym chętnie chodziła w barwach myśliwsko/morowych na okrągło :0 |
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
nie mówiąc już o tym, że nie umiałabym skopiować i przesłać linków ale chętna jestem na pewno!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Jasne, nie ma sprawy
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy ja załapię się na stypendium. W sumie mam wysoką średnią, ale wolę nie być pewna
hiper, a Ty otwierasz sklep TT? Co chwilę zamawiasz kolejną ![]() Cytat:
|
|
|
#3639 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dla mnie to nieśmieszne, bo dopiero jutro wraca do Polski i mi to naprawi!!11!!jeden!
|
#3640 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - że tak powiem... zignoruj... problem
|
|
#3641 |
|
Konto usunięte
|
a mnie wcale nie jest do śmiechu, może moje wczorajsze posty były niemiłe i wredne ale to wynika z tego że A. mi sprawił wielką przykrość i byłam mega wściekła i wk... mnie byle co.
Hiper, Malla powiem tylko tyle - miałyście rację mówiąc i pisząc mi że to ograniczony *&^%$#@. |
|
|
|
#3642 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hard - ograniczony, ale pomagał Ci biznesowo, więc do czegoś się przydał.
Co tym razem, dalej o tatuażu?
|
|
#3643 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hard, spoks, ja pod względem stresu miałam chyba najbardziej wyczerpujący tydzień od dłuższego czasu, we wtorek było juz tak penistycznie ze prawie poryczałam się wchodząc na egzamin a w gabinecie zaczęłam robić najbardziej niebezpieczną rzecz ever czyli ironizować i mówić metaforami do profesora. Dobrze, że trafił wtedy swój na swego :/
|
#3644 |
|
Konto usunięte
|
Malla, wybacz, ale on mi wcale NIE pomagał biznesowo.Przydał się tylko do tego że dzięki niemu poznałam naprawdę dwie wspaniałe starsze koleżanki
i to one tak naprawdę mi pomogły I tym razem wcale nie poszło o tatuaż/biznesy/ tylko sprawa jest dużo poważniejsza. Chodzi o jego postawę i potraktowanie mnie i tej koleżanki z którą mnie poznał i o to jak się zachowywał ostatnio.Ale nie chcę już o nim ani mówić ani pisać i chcę jak najszybciej zapomnieć o tym człowieku. |
|
|
|
#3645 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobrze, rzeczohardzie
|
|
#3646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42750726]Oj, nie wiem czy zostaniemy przyjaciółkami
Czemu Ci się nie podoba ten serial? Ja za to nie mogłam przebrnąć przez jeden odcinek "Plotkary", nie rozumiem fenomenu tego serialu.[/QUOTE]a jak dam mu szansę to mam szanse? ![]() przez plotkarę też nie przebrnełam i raczej się to nie zmieni. Wkurzają mnie te puste małolaty z zawodem "syn/córka" Cytat:
Cytat:
Może kiedyś zrobię do niego podejście, jak nie będę miała niczego innego pod ręką. Fakt, przekonałam się do gry o tron chociaż po opisie sądziłam, ze to nie dla mnie bo nie lubię takich bajkowo-wymyślnych klimatów. Ale w tym serialu oprócz smoków jest coś więcej dlatego mnie wciągnął. Plotkara odpada z powodów w/w, Californication do pewnego momentu był ok, ale mnie znudził (tu pewnie wypowie się Lenka )Dobrze, że jest ich tyle, ze każdy może znaleźć coś dla siebie a Suits śni mi się po nocach jak na blondynę to mimo wszystko zawyża ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie bierz skoro nie chcesz, a masz taką mozliwość :ekhm: oooooo znowu nowe słówko asz ja jestem zacofana....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też pierwszy odcinek nie wciągnął, za to później nie mogłam się oderwać.No co Wy, ja mam shopper bag, tylko że z allegro Ja ogólnie Zarę omijam szerokim łukiem (bo chyba to Zara zapoczątkowała modę w Polsce na torebki shopper?). Strasznie tam drogo. Jeśli już mam kupować gdzieś w tego typu sklepach, to wolę Mango. W Zarze czuję się jak lump spod mostu.
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42815863]Pewnie
Mnie też pierwszy odcinek nie wciągnął, za to później nie mogłam się oderwać.No co Wy, ja mam shopper bag, tylko że z allegro Ja ogólnie Zarę omijam szerokim łukiem (bo chyba to Zara zapoczątkowała modę w Polsce na torebki shopper?). Strasznie tam drogo. Jeśli już mam kupować gdzieś w tego typu sklepach, to wolę Mango. W Zarze czuję się jak lump spod mostu.[/QUOTE]też ostatnio myślałam o przyjaciołach, ale dość sceptycznie podchodzę, bo np how I met your mother mnie nie wciągnął a to chyba coś podobnego A co do Zary to mam te same wrażenia |
|
|
|
#3649 |
|
Konto usunięte
|
Tak, właściwie można tak powiedzieć, nawet pewne motywy z "Przyjaciół" powtarzają się w "HIMYM".
|
|
|
|
#3650 |
|
Pani Buka
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42816986]Tak, właściwie można tak powiedzieć, nawet pewne motywy z "Przyjaciół" powtarzają się w "HIMYM".[/QUOTE]
ja oglądałam najpierw HIMYM, potem Friendsów i mnie to trochę zdziwiło
|
#3651 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jakie motywy? Nie widziałam ani odcinka HIMYM.
|
|
#3652 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś to ja bym chciała z minti Complexion Perfection elfa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
Może nie motywy fabularne, ale tak jak w "Przyjaciołach" spotykali się na tej kanapie w Central Perk, to w HIMYM spotykali się w knajpie też ciągle przy jednym stoliku. Poza tym w HIMYM też każdy z każdym się spotykał
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Kupowałam od nich trzy szczotki TT. Jedna z nich, jak się okazało przy odbiorze, miała powykrzywiane "igły". Załatwiłam wtedy dostawę do domu, ale teraz będę dzwonić wcześniej i pytać czy szczotki nie są przypadkiem uszkodzone, bo szkoda czasu
Poza tym wszystko super, szczotki oryginalne
|
|
#3658 |
|
Rozeznanie
|
Puk,
Puk, można dołączyć??
|
#3659 |
|
Konto usunięte
|
No i jak w końcu? Trzyma się?
Aaaaa, bo w końcu poszłam na inną imprezę, zupełnie gdzie indziej, z totalnie innymi ludźmi ![]() Ależ nie ma sprawy ![]() Nie, ja je po prostu często kupuję na prezenty ![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42816986]Tak, właściwie można tak powiedzieć, nawet pewne motywy z "Przyjaciół" powtarzają się w "HIMYM".[/QUOTE] Nie lubię ani jednego, ani drugiego serialu ![]() Może ja mam jakąś zniżkę, zapytam jutro No można, można. Ktoś Ty, co robisz w życiu i czy pijesz alkohol? ![]() Uwaga przepis na mgiełkę do włosów (na prośbę Wrednej): - butelka 200 ml - 5 ml zatężonego aloesu - 2 krople oleju (ja użyłam z migdałów) - 5 kropli panthenolu - 5 kropli jedwabiu - 5 kropli kwasu hialuronowego 1% - dopełniłam sokiem aloesowym + hydrolatem aloesowym 1:1 |
|
|
|
#3660 |
|
Rozeznanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42823449]No można, można. Ktoś Ty, co robisz w życiu i czy pijesz alkohol?
![]() Uwaga przepis na mgiełkę do włosów (na prośbę Wrednej): - butelka 200 ml - 5 ml zatężonego aloesu - 2 krople oleju (ja użyłam z migdałów) - 5 kropli panthenolu - 5 kropli jedwabiu - 5 kropli kwasu hialuronowego 1% - dopełniłam sokiem aloesowym + hydrolatem aloesowym 1:1[/QUOTE] Za☠☠☠iste pytanie czy pije %- off corz Dawniej cieżko było by facet mnie przepił ale teraz kilka lat po studiach kondycja niestety już nie ta Cale życie mam ksywę mocno alkoholizowana i pewnie tak dalej zostanie, choć to akurat nie wpływ ulubionego trunku a nazwiska.Tak jak już pisałam kilka lat temu skończyłam studia (niestety) teraz żyje codzienna denna pracą:zygi:, którą może w końcu zmienię wpierw muszę odpicować swoje CV, które leży i się kurzy. To chyba tyle tytułem wstępu.Co do seriali jestem maniakiem serialowym. HIMYM jest jednym z moich ulubionych obok BBT z tego gatunku. A przyjaciol dawnooo, dawnnooo temu ogladalam jak lecieli jeszcze na Canal +, jednak HIMYM lubie bardziej. Pewnie dlatego, że jest to świeży serial. A schemat identyczny porownujac do Friendsow
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2013-09-15 o 22:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

a to głupie słowo wkurza mnie podobnie jak zwrot "idę NA mieszkanie", jestem NA akademikach.. 

a zajmie mi to masę czasu, który mogłabym poświęcić na robienie np. zleceń graficznych i mieć z tego kasę.

wpierw muszę odpicować swoje CV, które leży i się kurzy. To chyba tyle tytułem wstępu.