|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
, Kochana toż ja muszę przejść serię zabiegów upiększających zanim Ci się pokaże w realu Żebym czuła się komfortowo to wolałabym po wizycie u fryzjera, a mam zaplanowaną po pierwszym, nienormalna jestem wiem Ja tak już mam, zawsze jak umawiam się z kobietą to staram się bardziej niż dla faceta |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko już któryś raz Cie zaczepiam,
![]() czy Ty widzisz,ze ja tu jeszcze jestem
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ja tez tak mam, że dla Kobiety bardziej sie staram. Boję sie Twojej oceny na temat moich wątpliwych walorów. tez czeka mnie wizyta u fryzjera, odrosty mam już starszliwe, a moja fryzjerka stała - ostatnio nawaliła jak pamietasz Kochana i niestety nie bylam zadowolna z rezultatow. Zreszta cos bym w sobie zmieniła, tylko wydaje mi sie, że moge sobie w ten sposób zrobic kuku, bowiem najlepij mi chyba w blondzie jasnym, ale marzy mi sie jednak odmiana. Kochana ja nie mam idealnego lica i boje się, że możesz byc rozczarowna - trudno najwyżej się ze mną nie ożenisz
|
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikus, a jak zaczepiałaś Dorinkę?
perwersja? opowiedzcie cos Dziewczynki |
|
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
A może wybierzec dla mnie jakis kolor włosow oczywiście?
|
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
zachowuje się niegrzecznie - umieszczam post pod postem - mam nadzieję, ż enie poczujecie sie urażone?
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko i jeszcze w kwestii ewentualnej serii zabiegów kosmetycznych, to zapewniam Cie MOja Kochana, że Tobie są one zupelnie nie potrzebne.
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Świtezianko Droga, ja terqaz jestem blondi ale nie jasna- od lat byłam, ale jak Wam kiedyś wspominałam ostatnio moim wymarzonym kolorem jest kolor KARMELOWY. Jak Wam to wyjaśnić, coś na kształt koloru Joasi Brodzi w serialu MagdaM, kojarzycie?
Miałam ten kolor jakieś 3 m-ce temu i był na początku rudy- później śliczny karmel- a teraz jest już ciepły blon. Niestety po blondach kolory inne nie utrzymują się i wszystko się wypłukuje, ale moja fryzjerka twierdzi, że jeśli będziemy konsekwentne to w końcu za trzecin razie kolor się utrzyma. Uważam, że karmelowy tjest kolorem bardzo kobiecym i ciekawym, nawet w moim przypadku okazało się, że lepiej wygląda moja cera w takim zestawieniu.
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A termin spotkania mogłybyśmy przesunąć na tuż po świętach ?(o rety-mam nadzieję, że nie przytyję |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście,Switezianko,ze perwersja
![]() Z kazdej strony Dorinke podszczypuje a te łobuziak nic,no cóż stara bab jestem,co tam bedzie gadac z doliną ![]() Switezianko,Moja Droga śmiem Ci zwrócić uwage iż rzeczywiscie zachowujesz sie niegrzecznie Kochane Moje spotkajcie sie bardzo chce wiedziec jak to bedzie. Po co włosy macie robić .Ja wyszykowalam sobie włosy na spotkanie z Sabbath i ............deszcz wszystko zniszczył
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Dorinko,
w kwsetii terminu - as You wish My Master. Kochana wiem, ze pzry Tobie będę wyglądala żałośnie. jesteś, piekna, zgrabna, wysoka, urocza, ciepła, inteligentna - jednym słowem Super Laska, ja to juz stara baba, ale duchem wciąz młoda. Kochaana Moja, mnie rudości wszelakie bardzo sie podobaja i marze o płomiennym kolerze włosow - neistety to nie dla mnie - wyglądam tragicznie. Nie wiem, jaki kolor bylby dla mnie odpowiedni. Kochana, jak sie spotkamy, to będziemy siedziały dobrze, Słoneczko, ja mam kompleksy, co do swojego wzrostu. Mowiłam, że wczoraj pożarąłm 3 kawałki pizzy - grzech, ale pilnuje sie i zapisuję sie na aerobik - czekam na terminy. Ściskam Cie i cąluje Kochana Przyjaciółko, szkoda, że NIka, Sabbath i Mara nie moga do nas przyjechac - a moż emogą? |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Switezianko Droga-myslalam przed chwila, ze to Ciebie spotkalam na forum fryzjerskim...a to sie okazalo, ze ktos ma taki sam avatar... -
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...141141&page=33
|
|
|
|
#3674 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Carolinko,
a już się zastanawiałam gdzie się podziewasz? Kochana, nie bywałam jeszcze na wątku fryzjerskim, ale to dobry pomysł. Przyznam Wam się szczerze Moje Kochane, że za rada mojej fryzjerki najzwyczajniej mierzyłam peruki w sklepie Ko-ary - maja mały wybor , ale w podstawowych odcieniach mogłam sie obejrzeć. twarzowo wyglądam w kolorach zdecydowanych skrajnie - czyli jasny bląd i kruczo-czarny. Tylko, że bląd rozświetla twarz, a w czarnym (choc to moj naturalny kolor) czuje, że moje i tak ostre rysy jeszcze badrzie sie manifestuję, ale uwilebiam czarne babki. A Ty Kochanie, jaki masz kolorek włosow? |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Switezianko - jest tutaj doskonaly wątek- komputerowe metamorfozy -
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157778 Wizażanki pracują z programem Photoshop - dzięki niemu możemy zmienić fryzurę, kolor włosów- bez wychodzenia z domu ![]() Tutaj mój osobisty wątek w którym jest kilka moich zdjęć http://www.wizaz.pl/forum/showthread...amp%3Bcarolina Moje włosy są aktualnie...hmm..brązowe
|
|
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolinko Kochana,
nie pzrezyje nastepna Piekna dziewczyna, coż za uroda. A jakież słodkie psiaczki. |
|
|
|
#3677 |
|
Wtajemniczenie
|
Niko Droga,
a to by Cie jeszcze pognębić, czyli kolejny post - jeden pod drugim ![]() Cierp Kochana, za karę, ż etaka piekna jestes i szczęśliwa ..A powaznie, to całuski najcieplejsze Nikus, takie tam ciu, ciu |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki,
widzialyście jaka śliczna jest Carolinka |
|
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolinko Kochane,
to nie tylko miłe slowa, to obiektywna ocena. Jestem, pod wrażeniem. Śliczna jesteś |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Niko ja Ci zaraz dam dolinę
Z tego co się dowiedziałam to preferujesz górki Jak Niko dieta? Jesteś jeszcze na niej? Przynam Ci szczerze, ze ja cały czas trzymam się dzielnie, nawet oswoiłam tę dietę i już tak mi chyba zostanie. Nie jem pieczywa w ogóle, tylko okazjonalnie. Jem dużo zdrowych produktów, codziennie jakaś pyszna sałatka- tzw. moje fantazje. Dzisiaj np: sałata, paparyka, szczypiorek, ser feta+ na pół ze zwykłym białym chudym, czerwona fasola, tuńczyk. Wszystko polane oliwą z oliwek wymieszaną z olejem lnianym. Powiem Wam pycha I tak codziennie coś wymyślam, w pojemniczek i do pracy. Ale dzisiaj robię uroczystą kolację na cześć mojego Tża, zażyczył sobie cannelonni więc do tego winko i mamy imprezkę |
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Dorinko, to o ktorej mamy dzis pzryjśc na tę sałatkę
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
haha-Switezianko - bo ucieknę - hihi
![]() Dziewczyny- czy któraś z Was lubi śmierdzące sery? - tak mi przyszło do głowy...jadę dziś do naszych zachodnich sąsiadów po zakupy i przypomniała mi się historia, która opowiadała mi Mama. Moja MAma w latach 80tych pracowała w Berlinie - wtedy jeszcze zachodnim - ciągnęła do domu, co się dało- jej biały maluszek był załadowany po dach- i zdarzało się, że celnikom nie było to w smak Któregoś razu - wiozła trochę więcej alkoholu - wpadła na pomysł odurzenia celników serowym zapachem - tak, aby nie chciało im się grzebać w samochodzie ![]() Jak pomyślała tak zrobiła - kiedy celnik podszedł do maluszka i poprosił o dokumenty Mama z pięknym, szerokim uśmiechem (Jej specjalność ) otworzyła szybę - wyciągając drobną rączkę z dokumentami Celnik, który się schylił w jej stronę - aż się zachwiał-krzycząc JECHAĆ-nie dotknął nawet dokumentów
|
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak poważnie Kochane, to ja też troche zmieniąlm w swoich nawykach żywieniowych dzieki Wam.
Calusy |
|
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogłam sie dostać do Was
moje kochane.Oglądałam wątek Karoliny ale mnie wywaliło Sliczna dziewczyna z Ciebie Karolinko,a psiaczki przecudowne Switezianko,zachowuj przyjete zasady Moja Droga
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Carolinko Kochana, zazdroszczę Ci wyjazdów do nasyzch sąsiadow. ja uwielbiam tamte rejony, ład, porządek, atmosfere spokoju i oczywiście te sklepy i produkty o niebo lepsze od naszych, chociaż patriotka jestem.
Kochana podobny manewr serowy zrobila kiedys MOja Ciocia - tez poskutkowało, wiozła to wszystko dla odmiany z Francji. Całuski Kochana, i nie uciekaj prosimy bardzo |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- dziękuję...jeszcze trochę i wyrosną mi skrzydła- takie, jakie mają elfy
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikuś,
donosze upzrejmie, że zasady respektuje , dlatego tez głaszcze Was po pupciach i ciuciam Wam jak tylko mogę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

, Kochana toż ja muszę przejść serię zabiegów upiększających zanim Ci się pokaże w realu 

, Teraz znowu Cię nie widzę, gdzie się szwendasz Nikuś

moje kochane.