|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻtówki po raz IV plotkują - wspierają, doradzą, od doła ratują ♥
Ja slyszalam ze jak sni sie osoba zmarla to zeby pomodlic sie za nia.
Co do pamperow to kuzynka mi mowila ze niby najlepiej zakladac na poczatku zycia dziecka pampersy Pampersa bo one nie uczula a pozniej mozna zaczac przechodzic na inne ![]() Ja malemu zakladalam dade i bede dalej chyba ze w Tesco trafi sie promocja na Pampersy Pampersa. Za to chusteczki malemu pupke podraznily te dady musialam szukac innych odpowiednich. Znajoma wczoraj spotkalam i pytala sie o sprawe brata i powiedziala ze z tego co ona sie dopytywala to rodzina chlopaka probuje zrobic wszystko zeby nie poszedl ponownie siedziec i wiecie co niech sobie chodzi po wolnosci ja tego juz drazyc nie chce. Chce juz o tej sprawie zapomniec tylko modlic sie o niego i zapalac znicze na jego grobie. Lzy mi polecialy ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-14 o 10:46 |
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5892015 1]Ja jeszcze nie wiem co to oznacza bo śnił mi się w noc w którą zmarł i teraz.. ale mama mówiła ze tez był dziś u niej. Chyba ma dość sprawy w sądzie która się toczy dotycząca jego..[/QUOTE]
Cytat:
Te dada dokończymy, ale jak będę znów kupować, to wezmę te pampersa.![]() Sama jestem w szoku, że tak śpi. Ale dobrze, noc jest od spania.![]() Muszę się szykować, pojadę do sklepu przymierzyć buty, muszę sobie w końcu jakieś adidasy do śmigania na spacery kupić. NIENAWIDZĘ kupować butów.![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Czekoladowa, my używamy chusteczek Babydream calendula, fajny skład mają.
|
|
|
#3663 | ||
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
To okropne, że taki "koleś" sobie chodzi na spokojnie po świecie a Ty musialaś brata pochować ! Niesprawiedliwość straszna.. Cytat:
![]() pochwal się koniecznie ![]() buty są super ! Ja mam taki problem z kupowaniem spodni ! Póki mi się nie rozpadną to nie kupuję raczej
|
||
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
A jakich kosmetykow do kapieli uzywasz dla Niny?
Mysle zrobic liste co bede musiala za jakis czas kupic. Zastanawiam sie nad rosyjskimi kosmetykami dla dzieci plus naturalne olejki ewentualnie Babydream z rosska ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- W naturze zaczela sie promocja do -50% na kolorowke i kosmetyki do demakijazu i podklad pierre rene skin balance kosztuju niecale 15zl a ja u siebie tej szafy nie mam Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Spodni też nie lubię kupować, bo mam wielką dupę i masywne uda.
![]() Do kąpieli używamy Hippa. A do pupki Bepanthen na zmianę z kremem na odparzenia z Babydream. ![]() Widziałam u siebie w Rossmannie kosmetyki dla dzieci Himalaya. Muszę się przyjrzeć składom.
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Polly to ja mam taki problem ze spodniami ze mam szerokie biodra i jestem niska i jak w udach sa dobre to w biodrach za szerokie jezeli sa to biodrowki. Wole spodnie z wyzszym stanem. Nawet takie zapinane powyzej pepka
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam ciężka noc, nie mogłam spać, podchodzę do okna a tam na horyzoncie płomienie wyższe od drzew, poszłam po telefon ale już wyla syrena strażacka.
Nie mogłam później usnac. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
|
#3668 | ||
|
Żona
|
Cytat:
Przynajmniej się nie zniechęcicie jak będziecie starać się o rodzeństwo dla Niny. ![]() Właśnie wróciłam z siłowni. Tak mi się nie chciało wychodzić z domu ale jestem dumna że pokonałam swoje lenistwo. Ale powiem, że fajnie było ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz zobaczyc ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem sknerusem jeżeli chodzi o zakup butów, markowych butów nigdy nie kupiłam bo wole mieć wiecej par za mniej
a do tego nie niszczę zbytnio butów. Trampki max do 20zł tak samo z balerinkami. Za tydzień w niedzielę będę z tż na rynku w białym to może uda mi sie kupić beżowe balerinki bo moje już nadają sie do wyrzucenia
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja adidasy mam z tamtego roku i wygladaja jak nowe. Bardziej by mi sie przydaly jakies sandalki i klapki na lato.
Ja tansze przewaznie kupowalam i zakladalam do pracy a drozszych mi szkoda bylo. Ogolnie o drozsze bardziej dbam niz o tansze. Chociaz w tamtym roku kupilam w pepco balerinki i wygladaja jak nowe ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3672 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
ja mam kilka par oryginalnych butów. Ale o nie bardzo dbam
![]() co do balerin i trampek to nie kupuję poniżej pewnej kwoty bo śmierdziuchów nienawidzę
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Man kilka droższych modeli, w perspektywie czasu wolę wydać często więcej i mieć na dłużej, niż kupować co trochę za niską cenę, choć tanim też nie mówię nie
![]() Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzta siostra kupila z podeszwa slomkowa ale mowi ze jest srednio zadowolona zaluje ze w house slip on nie bylo w kolorzw moro w jej rozmiarze. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ide chyba obadac promocje w Naturze ![]() Essence ciekawe czy sie tez wlacza w promocje. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie 80% spodni jest za krótka
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie za dlugie tylko legginsy sa idealnej dlugosci
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Z legginsami też różnie jest, ale one się ciągną przynajmniej
|
|
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale masz mała stopę Ja nosze 40.
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
marg teraz modne gołe kostki chociaż mi sie to nie podoba, u dziewczyny przeboleje ale u chłopaka nie.
pora zrobić obiad
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i opinaja lydke. Ty mozesz sobie spodnie kupowac dlugie a nosic jak na 7/8. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jak spodnie pasują w biodrach to odstajs w pasie
![]() Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze sobie za to kupic cienkie skarpetki albo skarpetki takie wykrojone do balerinek. Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Spodnie z wyzszym stanem chociaz maskuja boczki. Jedne mam blekitne zapinane z tylu na dlugosc wyzej niz pepek i sa ekstra. Na wiosne licze ze bede mogla je znow zalozyc ![]() Podobaja mi sie jeszcze rurki z dziurami na kolanach czarne a na opalonych dziewczynach biale Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-14 o 12:45 |
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak czasem mam. Dziwnie te spodnie szyja.
Jak mierze spodnie ze strechem a np na udach sa dziury to moje uda tak jak by probowaly sie przecisnac przez nie. Okropny efekt ![]() Ale boyfriendy bym sobie kupila ![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2016-04-14 o 12:47 |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś w takich chodził, za czasów gimnazjum to się mówiło,że ma wodę w piwnicy
|
|
|
|
|
#3686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się frędzle podobają. Mam czarną torebkę z nimi
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w house widzialam bluzke z dziecinstwa z dluugimi fredzkami na ramiaczka
![]() Wysłane z mojego GT-S7582 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz robiłam faszerowane papryki szpinakiem, kurczakiem i serem feta
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się podobają wywijane spodnie, miałam piękne z Reserved
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

ja, jak pracowałam w żłobku to też różnie z tymi papersami bywało przez te rysunki właśnie mylące 

Mozesz zobaczyc