|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Janis, ja się wcale nie dziwię, że życzeń nie złożył, to facet bez klasy (nie licząc naszej-klasy oczywiście
) i co, miał Ci otwarcie życzyć, żebyś nie spotkała więcej takiego dupka jak on? Poza tym jestem przekonana, że jego obecna partnerka czuwa nad jego korespondencją z Tobą, a właściwie nad jej brakiem ![]() Oszalałam, ale kupiłam te buty Są cudownie, przecudowne, samo patrzenie na nie sprawia mi dziką radość Gorzej z patrzeniem na cenę, chyba zamaluję markerem żeby się nie stresować Co do szpilek, lubię je mieć na półce, ale raczej rzadko zakładam, głównie na jakieś imprezy, a tak normalnie to można mnie jedynie spotkać w płaskich butach. No a teraz będę ganiała w workerach Jutro pierwsza jazda testowa, o ile za ciepło nie będzie.
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2011-04-06 o 21:22 |
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
dziewczyny czy ktoras z was dokonywala kiedys reklamacji na podstawie wydruku historii transakcji z konta?
musze zaniesc cos do apartu zareklamowac ale nie mam paragonu ciekawa jestem czy beda jakies problemy...
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz takiej przywieszki? Takiego kartonika co zawsze jest doczepiony do biżuterii np? Bo byłam dziś u jubilera i mówił , że ten malutki dupelek jest lepszą podstawą do reklamacji, ponieważ paragony blakną i przez 2 lata może już mało z nich zostać.
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm..przywieszki chyba nie było... ja tą bransoletke dostałam w prezencie, czyli nic nie bylo, ani paragonu, ani nic. ładne pudełeczko i tyle. Pojde jutro zapytam. Paragony blaką dlatego na drozsze rzeczy paragony zawsze kseruję, wtedy juz dłuzej sie utrzymuje niz wykły paragon. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wg was, bo zakup bransoletki byl w salonie apart 370 km od mojego miejsca zamieszkania. Ale salon apart mam 500m od mojego domu czy w kazdym salonie przyjmą mi reklamacje? jak sie okaze ze musze jechac taki swiat drogi to chyba załamka bedzie
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, gdyby wierzyc temu artykulowi: http://prawa-konsumenta.wieszjak.pl/...-sklepie-.html moze byc problem z reklamacja...
|
|
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam właśnie z tej mini-imprezy.
To był zły wieczór, żałuje, że gdziekolwiek wyszłam. Ex się nie odezwał... Ale w sumie Szatanica ma rację - pewnie nie miał pozwolenia ![]() Uświadomiłam sobie, że jestem sama już 10 miesięcy, masakra.
|
|
#3757 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
szkoda, że się wieczór nie udał. I wiesz, skoro od 10 miesięcy już nie jesteś z eksem, to może czas skończyć rozważanie czy napisał czy nie
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądałam ostatnio odcinek Rozmów w Toku pt. "Dlaczego mój facet zdradził mnie z pasztetem?" i tak mi się właśnie skojarzyło z Twoją sytuacją. Nie mogę pojąć toku myślenia facetów... Ale tak jak Cholerka zauważyła - myślę, że czas wyrzucić eksa z pamięci, przynajmniej częściowo. Naprawdę sporo czasu już minęło.
|
|
#3759 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
).To nie jest tak, że wciąż mam eksa w pamięci, naprawdę Mogę śmiało powiedzieć, że już za nim nie tęsknię, nie myślę o nim na co dzień w ogóle (no może czasami coś tam mi się przypomni, skojarzy, choć to chyba całkiem normalne). Wczoraj mi wyjątkowo w głowie siedział przez te urodziny właśnie. Ale dziś już wszystko wróciło do normy Hmm bardziej przeszkadza mi to, że jestem sama i to już dość długo... I jakoś nie mogę trafić na nikogo fajnego ![]() Buuu rozpaczam, bo włosy mi znów zaczęły wypadać ![]() Aaa i tak w ogóle, to dzięki jeszcze raz wszystkim za życzenia Ale tutaj cisza dziś :P Rodzice kupili mi kombiwar ![]() Eks był u mnie przed chwilą oddać mi te materiały z niemieckiego. Wygląda naprawdę okropnie Jeszcze gorzej niż wtedy w styczniu
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-04-07 o 22:13 |
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie gdzies sie podziały ej laski gadac co jest ;D
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Też właśnie wchodziłam na wizaż parę razy i się dziwiłam, że tu taka cisza
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze na wizazu bo nie mam nic lepszego do roboty
wizaz najlepszy na nude ;D
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale potwierdzam- kiedy mi się nudzi, też odpalam wizaż
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
ale byla u mnie burza a teraz tak wieje, ze masakra, wichura okropna
![]() na pewno nie zasne... nie lubie takiego czegos a wrecz sie boje choc nie wiem czego...
|
#3767 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Janis, tak się czasami zastanawiam, czy bym Twojego eksa na ulicy poznała I widziałam, że ostatnio była rozmowa o lustrzankach, mnie się właśnie dostała przypadkowo trochę moja pierwsza nie jest to szczyt techniki, Olympus e-420, ale dostałam go za darmo bo był już niepotrzebny, a do tej pory robiłam zdjęcia cyfrówką HPka (
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-04-08 o 02:00 |
|
|
|
|
#3768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na koniec się okazało, że większość tych dziewczyn po prostu faceta "zagłaskała". Wszystko za nich robiły, wszystko, a oni tylko siedzieli na kanapie i pili piwo
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
na innym watku pojawil sie link do testu (pozwalam sobie skopiowac bo test dosc ciekawy)
![]() http://www.kobieceserca.pl/psychotes...rdzo.html.html a wyniki no powiem ze ja bym sie wykłocała. bo niektore pytania to dla mnie nie "kochanie za bardzo" tylko oczywista oczywistosc. No chyba ze mam juz "za dobre" myslenie
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle z obserwacji związków koleżanek z roku dochodzę do wniosku, że im facetem bardziej pomiatasz, tym bardziej jest przywiązany i wierny. Naprawdę, znam laskę, która rozstawia swojego faceta po kątach a on szaleje na jej punkcie. Może to jest metoda? ![]() A tak w ogóle to cześć ![]() U mnie wczoraj wiało jak diabli, dzisiaj słońce świeci, mam nadzieję, że tak zostanie.
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Szatan to prawda stara jak swiat. jak ty komus dajesz serce na dloni, troszczysz sie i biegasz wokół to ten ktos z biegiem czasu przestanie to doceniac. tak jest nie tylko w zwiazkach, ale ogolnie w relacjach miedzy ludzmi. Bardzo czesto tak jest w rozbitych rodzinach. Np. jesli rodzice sie rozwiedli a dziecko zostalo przy mamie. To wiadomo ze mama zapewnia mu wszystko, zeby nic nie brakowalo, ksiazki, slodycze ubranka. A to dziecko i tak bedzie tesknic za tatą i wyczekiwac na kazda chwile spotkan, mimo ze tata odszedl od mamusi i nie interesuje sie dzieckiem. Mam takie przyklady i w rodzinie i w najblizszym otoczeniu wiec, wiadomo...milosc trzeba dawkowac...ale jak jak ktos sie zakocha...
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już wolę być za dobra niż żyć w patologii.
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
z patologicznych zwiazkow to znam taki: on bardzo przystojny, na studiach najbardziej znana osoba, lubiany towarzystki imprezowicz 'byzka" co chce i kiedy chce, ona? bardzo przecietnej urody, skromna cicha, ale klotliwa. o jego zdradach wie i co mowi? "ze przeciez nikt inny nie bedzie jej chcial to lepszy juz taki co zdradza niż zaden"
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic tylko jej współczuć, zapewne ma strasznie niską samoocenę, a przez te 5 lat związku pewnie spadła jeszcze bardziej. |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pamięci utkwiła mi jedna scenka: chłopak koleżanki przyjechał z innego miasta do niej specjalnie z kwiatami, a ona tylko wkurzona, bo przecież ręce ma pełne, a on jej wiecheć wciska najpiękniejszych lilii jakie zdobył! Warczała na niego tylko, a on tam stał i czekał, aż jej przejdzie z pełną pokorą. Najwyraźniej tak trzeba facetów traktować
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż ma bardzo bojowy charakter i w życiu nie dał by sobą pamiatać nikomu i za to go cenie, tak samo ja, wiele potrafię znieść, ale mam granice cierpliwości... Jak można kogoś opieprzać, bo kupił Ci kwiaty ? Nie mam zamiaru nigdy pomiatać swoim Tż. Wiadomo, że jak mnie wkurzy to będę zła i powiem co myślę, ale nie może być tak, że on lata za mną jak zagubiony psiak. Trzeba po prostu znaleźć kompromis i nić porozumienia i szanować siebie nawzajem, a nie pokazywać kto jest lepszy i kto wygra kłótnie. To chore.
Znam dziewczynę, która non toper narzekała i kłóciła się z Tż i co? Zostawił ją.
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
Pomiatanie może nie jest metodą, ale czasem nie zaszkodzi faceta olać i zająć się sobą
Nawet jest to wskazane.Przykład? Jestem ostatnio wredna jak małpa, przez 3 dni nie chciałam się widzieć z TŻtem, bo byłam nie w humorze, a on dziś przyjeżdża z ogromną różą. Uwierzcie mi, największa róża jaką w życiu widziałam! Stwierdził, że to na poprawę humoru, żebym była milsza dla niego O! A tak to się doprosić nie mogę ![]() Od rana chodzę cała w skowronkach, a ten się ze mnie śmieje, że dostałam badyla i się głupio cieszę Jakie plany na wieczór dziewczyny? Ja miałam iść z koleżankami na imprezę wydziałową, ale idę z TŻtem do jego kumpla na grilla (w sensie grill będzie w garażu, a my w domu
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2011-04-08 o 17:03 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do aparatu, to warto samemu poeksperymentować, 'pogrzebać' w opcjach Ja tak właśnie uczyłam się obsługi swojego Olympusa Jeśli chcesz się trochę bardziej pobawić w fotografowanie, to polecam Ci kupienie stałoogniskowego obiektywu manualnego M42 (nawet taki zwykły Helios mógłby być http://allegro.pl/helios-44-2-58-mm-...538945004.html) + pierścień redukcyjny do Olympusa. Niewielki koszt, a zdjęcia naprawdę fajne wychodząStrasznie zimno dziś w Krk i taaaaak wieje ![]() Wieczorem idę na piwo z koleżanką, którą ostatni raz widziałam ponad rok temu :P Choć trochę nie chce mi się wychodzić ze względu na pogodę...
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozatym wtedy galezie stukaja mi w okna chyba ktos powinien cos z tym zrobic![]() Cytat:
ale kiedys taka osoba sie opamieta jak ja zostawi albo sama sobie uswiadomi ze zmarnowala sobie zycie![]() witam |
||
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Janis... spóźnione ale szczere:
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

) i co, miał Ci otwarcie życzyć, żebyś nie spotkała więcej takiego dupka jak on? Poza tym jestem przekonana, że jego obecna partnerka czuwa nad jego korespondencją z Tobą, a właściwie nad jej brakiem
Są cudownie, przecudowne, samo patrzenie na nie sprawia mi dziką radość 

szkoda, że się wieczór nie udał. I wiesz, skoro od 10 miesięcy już nie jesteś z eksem, to może czas skończyć rozważanie czy napisał czy nie
Mogę śmiało powiedzieć, że już za nim nie tęsknię, nie myślę o nim na co dzień w ogóle (no może czasami coś tam mi się przypomni, skojarzy, choć to chyba całkiem normalne). Wczoraj mi wyjątkowo w głowie siedział przez te urodziny właśnie. Ale dziś już wszystko wróciło do normy

z pełną pokorą. Najwyraźniej tak trzeba facetów traktować