![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() Dlatego ja zazwyczaj idę z paczką pieluch do dzidziusiów ![]() Znowu wieczorem byla zielona koopa... Ja nie wiem czy coś jej szkodzi czy jak?? I znowu mam stresa ![]()
![]() |
#3812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dopiero usypiam Gabi i nie wiem za co się zabrać...prasowanie, sprzatanie, marzył mi sie peeling i maseczka na glowe...czy napic się herbaty..czy iść po prostu spać i znów nic nie będzie zrobione.. [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65052471] Zabcia i jak.koleżanka? Ja za chrzciny zapłaciłam 80zl/os, obiad, kawa ciasto, tort, owoce i szpajzy. U nas dzisIaj byli znajomi. Kupili Hani śliczne body z sukienka w ff ale niestety 68 i już takie mocno na styk.. szkoda bo cudne [/QUOTE] o 13.30 pisała, ze czeka na kroplówke, a teraz cisza. Czekam. My chrzcimy dopiero w grudniu ![]() Ja mam pare ubranek 74..LETNICH ![]() Ja mam tak od niedzieli. Płakać mi sie chce.
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Kasiu zapraszamm na muffinki, zaraz wyciagam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Honcia i bardzo dobrze!!!
Ja też nic nie robie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania dostała od teściowej body ładne z wszystym kolmnierzykiem i sukienkę sztruksowa ![]() ![]() Ja zawsze dzwonię i pytam wprost co ktoś chcę. Tak łatwiej ![]() Zabciu Ty też wpadaj na muffinki ![]() ![]() Ja dziś chillout prysznic, wyszoruje się jedynie tą silikonowa,myjka z Rossmana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Skorzystalam z rady Hani i zapisalam sie do grupy na fb i wszystko wiem. Ja po prostu mam elastyczna chuste i ja się inaczej wiąże
![]() ![]() ![]() Jutro działam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-09-07 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja wczoraj też zieloną zrobiła wczoraj, ale to chyba nic złego.... Jakoś tak mi zapadło w pamięć, że trzeba się martwić dopiero gdy kupa jest pienista, albo jest w niej krew. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | ||||
Ania
|
Cytat:
Szkoda, że tak Cię potraktowała... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Emocje wzięły górę to i popłakałaś, wcale się nie dziwię!- oby skok minął szybko!!! Cytat:
![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas tutaj marudze i płacze.... ze Wy jeszcze ze mna wytrzymujecie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Rozeznanie
|
Ania wspolczuje siostry
![]() Madzia ja tez chce takie muffiny ![]() Dzis Gabrys dluzszy sen na dniu mial po spacerze 2 h, a tak to po 20 minutek i starczy. Ale on kochany jest, naje sie to i polezy w lezaczku i cierpliwie czeka i patrzy co matka robi. Ale moglby z rana pospac a nie lobuzowac od 6 rano ![]() ![]() Maz wlasnue wyciaga z pueca zapiekanki ktore zrobilam wczesniej. Dwa dni ma wolne pod rzad ![]()
#3823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajne, że mąż ma wolne ![]() Z czym robisz zapiekanki? Ja już gotowa do spania. Dziś wcześniej jakoś. Dobrej i spokojnej nocki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Zmykam spać i ja. Dobranoc. Spokojnej nocy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do kupy to zobaczymy jaki jutro będzie dzień ale i tak w piątek zaniosę siuśki do badania. Sobie przy okazji zrobię morfologię chyba bo dziś strasznie słabo mi się zrobiło jak karmilam. Przestraszylam się, że zemdleję i dziecko upuszczę... Kolorowych snów aż do rana Mamusie i Dzieciaczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Ja poprasowałam. Kręgosłup mi dziś coś odmawia posłuszeństwa, boooolii ajć
![]() Dobranoc, do jutra.
![]() |
#3827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my robimy za te 98, ale sporo jest w tym jedzenia - obiad, przystawki i dodatkowo chyba jeszcze 2 cieple dania. Napoje w tym też są i owoce i chyba lody na deser. Dokupimy tylko tort i tyle ![]() Jesli chodzi o prezenty ubrankowe to u nas nie było źle jak na razie - kilka dostalismy ubranek na 12-18 msc (86 chyba) więc jeszcze pochodzimy, a tak najczęściej to 74 dostawalismy i Krzyś dostał kilka fajnych bluz i spodenek dresowych więc na jesień akurat ![]() najśmiejszniejszy był jeden kolega TŻ który przyniósł body 74 i tak mówi, że to z zapasem kupował, na 6 miesięcy ja się patrze, a Krzyś mi lada dzień wskoczy w te body ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Rozeznanie
|
Madzia zwykle male bagietki, pieczrki podsmazabe z cebulka i ser, dla meza plus kielbasa podsmazana
![]() Co do chrzcin to ja placic bede 120 zl/os. Cztery dania gorace plus przystawki i ciasta i chyba tort. Ale my robimy wspolnie z bratem, bo jego syn dwa tygodnie po Gabrysiu sie urodzil. Ja duzo osob nie prosze i oni tez w sumie do 30 os razem bedzie. Co do prezentow to ja dostaje Praca wazniebpieluchy i chusteczki z czego sie ciesze, a ja to samo nosze plus zabawka jakas czy wiekszy rozmiar ubranek po konsultacji z mamusia. Dziewczyny ale mi dobrzeeeeeee ![]() Wypilam lampke wina (pol butelki wina) jest mi wspaniale ![]() Gabrys usnol przed 21 ja skonczylam pic o 22.mam nadzieje ze pierwsza pobudka o 1 lub 2 w nocy wiec na najblizsze karmienie mam juz butle z odciagnietym kiedys mlekiem naszykowana, w razie W mleko sztuczne tez jest. Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, cala ciaze nawet ust nie umoczylam w alkoholu. I po porodzie raz dwa lyki Sangrii. Mam tylko nadzieje ze synek nie bedzie domagal sie jesc wczesniej i bedzie chcial pociagnac z butli. Juz dawno nie czulam sie tak zrelaksowana ![]() ![]() Co do meza i tak rano wyjde z sypialnii zeby mogl pospac bo biedak slabo ostatnio spi bo i Gabrys sie wierci. Mi i tak nie zalezy bo i tak jak synek nie spi to i ja ![]() ![]() Ide spac ![]() ![]()
#3829 |
Zakorzenienie
|
Ania ah widzisz elastyczna to zupełnie inaczej. Masz zły okres w życiu więc masz prawo marudzić, zawsze to działa oczyszczająco dzięki czemu możesz być spokojniejsza dla Mai
Justyna brawo za samodzielne usypianie. Ja się nie mogę zabrać. Też bym się wina napiła. Pamiętam mój pierwszy kieliszek przy syarszaku-byłam po nim pijana. U nas pierwsze karmienie |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
U nas drugie karmienie czyli pierwsze
![]() Glupoty mi się dziś śnią... A co to wszyscy śpią?? ![]() My karmimy się po raz kolejny, dziś pobudki o 2, 4 i 6... Może jeszcze uda się zdrzemnąć ![]()
![]() Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-09-08 o 05:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
My pobudki o 0.30, 3.30 i teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Mąż mnie budził dziś w nocy na karmienie, ja bylam zbyt zaspana. Przed spaniem 22.30,pozniej 1.30, 3.40, 5 i pewnie za chwileczke.
Obniżyłam sie na lóżku aby miec wiecej miejsca i spać wygięta w łuk aby mieć ulge dla kręgosłupa. Ja nie wiem czy to łóżeczko sie sprawdzi, jak ja potrafie nie slyszeć obok wiercącego i kwilacego się dziecka..
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-08 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
U Nas pobudka,o 2:40 i 5:30 teraz gadu-gadu i mruczanki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3836 |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam że nie będę nadrabiać,ale ostatnio zupełnie nie mam kiedy:-(
Miło,że pamiętacie o aniolkowych mamusiach i pozostałych dziewczynach:-* Silly,powodzenia ![]() Ania230,ja miałam za 100 za os bez ciast,tortu i alko,ale powiem szczerze że się zwróciło wszystko i jeszcze sporo zostało. Już nie mówiąc o tym,że jedzenie było pyszne,resztę zabraliśmy do domu i nadal jemy, a ja mam labe z obiadami w tym tygodniu ![]() Słabo z tą Twoja siostrą,nie wyobrażam sobie zęby moja tak zrobiła:-/ Agusia,super ze z Twojej córci taki anioleczek ![]() PikPik, wrzuć naklejki jak już przyjdą ![]() Ja mam nosidlo i moje dziecko też ma główkę na wysokości do calowania W moim 100 zł był obiad,przystawki(kobitka sama robiła kilka rodzajów mięsa),półmisek z gorącymi kaskami tzn szaszłyki,udka,golonka,że berka, a na koniec pierogi i krokiety z czerwonym barszczykiem. Do tego były napoje,kawa z ekspresu,owoce ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Jejku,dziecko mnie zaczepia,znów nie nadrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U nas popsulo sie i juz kolejnym dzień kiedy Maja sie budzi o 1 a następnie 6,8. Byla kupa po pachyyy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś o 2 pobudka a potem o 6.30 i od tej pory nie śpimy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamusie czy przed zlapaniem moczu u Maluszka trzeba go jakoś wczesniej specjalnie umyć? Zdezynfekować czy coś? Jak bylyśmy w szpitalu to tylko ją umyłam...
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja odłożyłam chrzest na,później tzn mniej więcej na wiosnę
![]() Muszę zrobić rozeznanie z lokalami co, gdzie i za ile ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.