|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Midori dzieki za odzew.
Zdaje sie ,ze tam trzeba miec jakies uprawnienia:/
|
|
|
|
#362 |
|
Raczkowanie
|
Chyba 10 postów. A potem wystarczy napisać PW do administratora (Gudzia).
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
te filmy sa poprostu super ten taniec spiew wogule ine sa od innych a ten aktor Shah Rukh Khan jest cudowny ... po obejrzeniu jednego filmu chciałam jeszcze wiec zdobyłam ich kilka i nadal poszukuje jesli macie jakies odezwijcie sie do mnie plisss jak narazie obejrzałam :
1) Czasem słońce czasem deszcz 2) Gdyby jutra nie było 3) Hum Tum 4) Chalte Chalte ( Idziemy razem) 5) Yaadein 6) Dilwale Dulhania Le Jayenge ( zona dla zuchwalych) 7) Main Hooh Na ( Jestem przy Tobie) 8) Kuch Kuch Hota ( Cos sie dzieje) 9) Hum Tumhare hain sanam ( naleze do ciebie kochanie) 10) Dil to pagal hai 11) Phir Bhi Dil Hai Hindustani 12) Bunty and Babli 13) Dhoom 14) Swades (Mój kraj) ... narazie to tyle
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga Uwaga
![]() w kioskach pojawilo sie lub pojawi w poniedzialek specjalne wydanie magazynu Cwicz razem z nami poświęcone Bollywood.O tytule SPICE,Szaruk na okladce ![]() dolaczona jest plyta z cwiczeniami i tancem,(podobno bo jeszcze nie ogladalam) Dostepny tez na allegro,jest cieniutki,niewiele tam do poczytania ,pare zdjec A4 ,wyglada wlasciwie jak broszura.Ale co tam i tak sie ciesze ![]() http://www.allegro.pl/item140367263_..._19_90_zl.html No i dzis premiera Veer Zaara na DVD , w moim miescie oczywiscie tylko teoretycznie Wydalam kupe kasy i kupilam w merlinie,a co tam raz sie zyje.Wydanie ponoc piekne,dodatki super wiec uleglam pokusie
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-10 o 23:41 |
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam wczoraj na V-Z w kinie
ledwo normalne bilety dostalismy nagłosnienie i wizja fantastyczne! (no co,początkujące jeszcze jetem a zakończenie cóż,dla mnie w sam raz (nareszcie hepi end ) takze polecam!
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
ps Preity i Kajol rządzą
)
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Agacia widziala Szaruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Kom u nie chce sie szukac jej relacji na bolly wklejam linkUmiescilam tam link do zdjec z planu wlasnie z tego filmu http://bollywood.pl/temat/1785_Grala...lmach-)?str=12 PS a ja sobie kupilam 2 plytowe wydanie w merlinie,z bindi ,plakatem z dedykacja.WOlalam przez net bo boje sie ze u nas bedzie z opoznieniem albo bez bajerowNa poczatku tyg wyczekuje przesylki ![]() Kupilam sobie tez ksiazke do nauki hindi tez czekam.Niby w necie mozna sie nauczyc literek ale jednak wole poczytac z ksiazki. |
|
|
|
#368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
W przyszlym roku ma byc podobno wydane DDLJ i prawdopodobnie KANK(juz sie ciesze, bo na bank kupie).Tez sobie planuje zakup KHNH i BaB.
MHN na pewno nie ,bo tez nie przepadam
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez kank na pewno kupię. Nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Ja też staram się w miarę możliwości kupować oryginalne Boliłódy.
Mam póki co całe trzy, ale np. w takim KHNH są tak fajne dodatki, że stwierdzam, ze naprawdę warto by kupić coś jeszcze. ![]() Jak wyglądają dodatki do filmów, które macie? Bess, weź zmień tego avatara, bo umrę ze śmiechu! |
|
|
|
#372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to samo.Ale na stronie merlina jest napisane co w tych dodatkach.
a tu zdjecie SRK przez ktore stracilam cierpliowsc do pewnego forum ehhh czemu ludzie nie maja w ogole poczucia humoru albo dystansu ![]() http://img299.imageshack.us/img299/2357/dupattasaj7.jpg TAk Szaruk ma pupe ,a na niej przedziałek czy sie to komus podoba czy nie OMG
|
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
w tym ze "potraktowalam swoim komentarzem Szaruka jak przedmiot"
piszac ze widac mu przedzialek i w linku jest dupatta prawda?wiec zażartowalam ze link na temat. ![]() Niewiem czy widzialyscie to zdjecie.Szczęka mi opadła jak zobaczylam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Bess, jak możesz!
Publikacją takich zdjęć uwłaczasz 41-letniemu człowiekowi, który w dodatku jest ojcem rodziny! Jak widać dotarłam do wątku, o którym mówisz, nie bardzo rozumiem, w czym był problem. ![]() Fajne zdjęcie Kajolki. Mam nadzieję, że nikomu nie uwłacza.
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
zeby bylo smiesznie nie ja umiescilam te zdjecia.
![]() Tam prawde mozna pisac jedynie na PW.I tak tez ludzie robia.Nikt mnie nie poparl na forum ale na PW owszem ![]() Mam link do stronki gdzie jest pare gwiazd jak byli dziecmi,jednak nie moge znalezc.Wkleje przy okazji Fajny jest ten filmik.A koniec moze kogos urazic i to baaardzo.Lepiej nie komentujcie. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vHpByp_Tm0Y |
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam i
|
#379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj link do wątku, to poprę Cię na forum
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo nasz front juz rosnie w siłe jednak działa na razie w podziemiu
|
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja w piątek byłam na premierze Veer Zaara...
![]() I taka mnie myśl naszła... czy jest tu ktoś z W-wy? Bo można by się spotykać i wymieniać filmami... Hmmm?
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
jest z Wawy
tylko jak z filmami mam problem,mam tylko wiekszosc hmm nie-oryginały
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2006-11-12 o 23:02 |
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Besssss
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Mirianka lepiej edytuj posta bo Cie do paki zwina
|
|
|
|
#385 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm... to tak jak 99,9% osób w tym kraju, skoro praktycznie nie ma jak ich zdobyć (oprócz tych paru, które już są na dvd)?
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Bede sie do Was dziewczynki z wawy szeroko usmiechac ,bo jak sie okaze ze Szaruk przyjedzie tam do was to moze zbierzemy paczke i pojdziemy razem ogladac ??Janiestety rzadko tam bywam i na bank sie zgubie:/a ze znajomych w Wawie mam tylko exa ,którego nie bede ciagac zeby Szaruka ze mna ogladal
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Rocki mój TZ ma dostep do wewnetrznej sieci polibudy (ach te znajomosci
) wiec tam jest praktycznie wszystko ![]() Bess w koncu sama Ci to zaproponowałam ja jestem na tak na Szarukowy zlot
|
#389 | |
|
Raczkowanie
|
To do posta Mirianki, chociaż dość oczywiste jest to, co piszę:
Niestety nie da się inaczej. Przyznam, że mam sporo nieoryginalnych filmów z tych, które wyszły u nas - ale to dla tego, że zdobywałam je zanim była jakakolwiek mowa o polskiej premierze. No bo jakie miałam inne wyjście? ![]() W każdym razie na bollywood.pl stanowczo zakazane jest pisanie o jakichkolwiek przejawach pozyskiwania nieoryginalnych filmów, jestem w stanie jakoś zrozumieć, że na stronie faceta, który rozkręcił kwestię Bollywoodu w Polsce i wydaje te filmy nie powinno mówić się o ich piraceniu i okradaniu go. Ale z drugiej strony strasznie śmieszy mnie, że wszyscy ci, którzy obejrzeli ciężarówkę płyt z indyjskimi filmami kompletnie nie do zdobycia w Polsce udają jak jeden mąż, że sprowadzali z Indii/ Wielkiej Brytanii czy skąd tam chcecie świeżutkie wydania z hologramem. ![]() Cytat:
O. Dobra myśl. Ja też się średnio orientuję w stolycy, a na nadmiar znajomych w Wawie tez nie mogę narzekać.
Edytowane przez midori Czas edycji: 2006-11-12 o 22:57 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Ash ale przywaliłas z grubej rury na bolly.
Gratuluje Ci odwagi,
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Zdaje sie ,ze tam trzeba miec jakies uprawnienia:/

ledwo normalne bilety dostalismy
nagłosnienie i wizja fantastyczne! 

OMG