|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Vivian trzymamy kciuki za Ciebie
![]() Będzie dobrze, zobaczysz ![]()
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
hehe dzięki za słowa otuchy... to już jutro !!!
ps. napisze jak poszło
|
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
niecierpliwie czekamy
![]() ps. jak długo ze sobą rozmawiacie?
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
Ja przedstawię moja historie
![]() Wiem swojego TŻ poznałam na fotce.pl przez przypadek totalny. Poźniej pisalismy na gg bla bla bla spotkaliśmy sie i rozmawialiśmy jakbysmy sie znali dobre kilka lat.Dzisiaj jestesmy para juz prawie 7 miesięcy ![]() Dodam ze przed pierwszym spotkanie strasznie sie stresowalam
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
no tak półtorej tygodnia ?
napisze dopiero w czwartek, bo zostaje na noc u koleżanki w środę. Oj co to będzie ^^ |
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
Trzymie kciuki
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
Ja poznałam mojego Pitera
na jednym z forów na wp.plRozmawialiśmy 2-3 razy na necie, potem przeszliśmy na smsy ![]() Spotkaliśmy się po 2 tygodniach takiej "wirtualnej" znajomości. Byliśmy z tego samego miasta, więc nie było problemu ze spotkaniem. I uważam, że najlepiej spotkać się jak najwcześniej, bo później może być większe rozczarowanie drugą osobą. Rozmawiamy z kimś przez net, wyobrażamy go sobie... Jak trwa to zbyt długo, to wyidealizowany obraz ukochanego pryśnie, gdy zderzymy się z rzeczywiśtością ![]() I od tego spotkania jesteśmy ze sobą 7 lat W przyszłym roku planujemy ślub. I jestem w 100% przekonana, że znalazłam swoją drugą połówkę
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Ja ogólnie nie przepadałam za kontaktami internetowymi, ale zdarzyło mi się poznać na chacie jednego faceta. Okazało się, że jest super, wymieniliśmy się telefonami. Wprawdzie nie zaiskrzyło między nami, ale znamy się już ponad rok i jesteśmy dla siebie jak rodzeństwo. Bardzo go lubię
|
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
oysho gratuluje Ci tego szczęscia
![]() Ja tez jestem za tym, zeby spotkac sie w miare wczesniej, bo faktycznie, wyobraźnia nasza pracuje na pełnych obrotach. Ale ja chocbym chciala , to nasze spotkanie odozone jest mniej wiecej na koncówke sierpnia, początek wrzesnia. Powodem jest jego nieobecnosc w kraju ![]() Trzymajcie sie ciepło
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja swego Skarbcia też poznałam na necie, na chacie na wp. Później przeszliśmy na gadu i kom, ze spotkaniem mieliśmy lekkie problemy bo dzieli nas 600km ale udało się nam to pokonać... jesteśmy razem 4 lata... teraz planujemy moją przeprowadzkę do niego, do Wrocławia |
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, jak tak was czytam dziewczyny, to samej mi sie juz teskni...
I juz chce tego spotkania, ktore pewnie bedzie pod hasłem: Be or not to be
|
#373 |
|
Zadomowienie
|
possesion, oysho , naprawde serdeczie wam gratuluje ze stworzylyscie szczesliwe zwiazki
![]() mialam sie pochwalic, a tu nie ma czym :| 1) wrocilam juz dzisiaj, bo sie nam nocleg nie udal ![]() 2) nie spotkałam sie z Nim ;( . napisal mi dzisiaj ze nie moze bo jakis kolega go poprosul o pomoc przy aucie, a on juz wieczorem wyjezdza w trase i strasznie go prosi. Nie wiem czy to prawda czy nie- nie popadam w paranoje. Jednak Krzysiek (bo tak mu na imie) usilnie przekonuje mnie zebym przyszla do niego do pracy (pracuje w kafej. inter.), go odwedzic. Ale mi sie troche to nie wydaje w porzadku, bo to ma byc nasze pierwsze spotkanie, i dlacego ja mam do niego przychodzic jak jest w pracy i z kolega - - zwyczajnie bedzie mi glupio. To chyba normalne ze wolalabym spotkac sie z nim sama, a nie przy jego klijentach-znajomych, i koledze. Nie wiem boi sie czy co ? Ale w koncu jest 6 lat starszy, wiec jesli mu zalezy na spotkaniu ( ap rzekonuje goraoca ze tak) to powinien chyba wykazac sie jakims zrozumieniem, a nie wsztydzic sie czy cos... Sama nie wiem co o tym myslec? Jak uwazacie ???? i tak zakonczylam dzien dzisiejszy podsumowujac go krotko ---- 'do kitu'.
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Oj widze ze z waszego spotkania nici wspolczuje a mnialam nadzieje ze sie poznacie i ze nie bedziesz musiala juz sie tak denerwowac .... no zapytalas czy czasami on sie nie boji ... nikt tego tak naprawde nie wie a moze naprawde chce pomoc koledze, a moze to jakies jego przyjaciel. A co do tego spotkania w jego pracy to wydaje mi sie ze nie jest dobrym pomyslem ... no w koncu chcesz sie z nim poznac , zobaczyc i wogole a nie bedziesz musiala szybko zmykac bo on bedzie w pracy a pozatym bedziesz sie dziwnie czyla w obecnosc jego kolegi z pracy czy kolezanki.. no mojim zdaniem powinniscie sie umowic jeszcze raz i wtedy zobaczysz czy jemu zalezy na spotkaniu czy nie .. wiecej inicjatywy wykarze to bedziesz wiedziala ...a tym czasiem nie lam sie bedzie dobrze
pozdrawiam i trzymam kciuki bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Vivian66 nie przejmuj się
My mieliśmy już dwa terminy na spotkanie przed wakacjami ![]() I co teraz? Za dwa miesiące... uch... ![]() Ale już się pogodziłam z tym ![]() Myślę, że do pracy nie powinnaś iść. Musicie się spotkać sami, porozmawiać na luzie (a nie przy kimś, klientach i znajomym), pobyć ze sobą ![]() Ja powiem tyle, możliwe że on się boi. Wiem to po swoim, mój strasznie się bał ![]() Także nie strasz go dodatkowo, bo się może speszyć chłopak hihi Widzę, że jesteś odważną dziewczyną, więc może bądź dla niego wyrozumiała hihiFaceci też czasami się boją nas ![]()
|
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Agusia, MalinowaNastka widze ze sie rozumiemy
![]() ![]() no to czekam i jestem baaaardzo wyrozumiala, naprawde
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Także Vivian66 trzymam kciuki, skoro się rozumiemy
![]() Hihi trzymaj się cierpliwie, bo to jest trudne w niektórych sytuacjach Wiem po sobie jak mi trudno było być hihi ale z czasem nauczyłam się jego nawyków
|
|
|
|
#378 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam bardzo podobna historię. tak samo problem z odlegloscia, uhhh, miejmy nadzieje ze nam sie uda
|
|
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
nie zagladałam tu troche a tu tyle zmian i tyle nowych osob ktore poznaly sie przez neta
ja musze powiedziec ze u mnie jest cudnie , po prostu oszalelismy na swoim punkcie, spotykamy sie tak czesto jak tylko sie da (zeby nie musiec chodzic do pracy kazdemu kto sie waha czy sie spotkac czy nie, goraco polecam spotkanie, to rozwiewa wiele watpliwosci. W moim przypadku akurat rozwija sie to bardzo dobrze ale nawet jesli cos by nie poszlo to chyba lepiej wiedziec szybciej niz tkwic w niepewnosci ![]() Dziewczyny trzymam kciuki
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
hej Vixena!
Już się martwiłam czy coś z Tobą się nie dzieje, bo się nie chwalisz co tam u Ciebie ![]() Ale widzę, że wszystko w najlepszym porządku
|
|
|
|
#381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w jak najlepszym i jak sobie pomysle ile czasu stracilismy na te podchody przed pierwszym spotkaniem to sie wsiciekam na siebie, a teraz jest cudnie![]() a Tobie niestety znowu nie wyszlo ze spotkaniem ale jeszcze sie spotkacie i będzie miodzio
|
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ech... Ja muszę czekać do września Ha ale jestem pewna, że nie zapomni o mnie w wakacje hihiP.S. Trzymam się, trzymam!
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
ile j już miałam takich znajomości. i tylko 1 raz sie tak spotkałam- tragedia :P ale to dawno było
teraz znowu COŚ jest.. ale ja juz mam zrytą psyche na własnym punkcie, i jak ktoś pisze dobrze o mnie i wyrażaca jakąś taką chęć w moim kierunku to ja już mam myśli, że ściemnia ;/ ehh
|
|
|
|
#384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech to zupełnie jak ja ![]() ![]() hihihi
|
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
i jaaa! ![]() w sumie niewiadomo czy śmiać się czy płakać![]()
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi ![]() Ja wtedy notorycznie mówię "Co Ty możesz wiedzieć, o takiej okropnej, złej, wrednej.... (itp. itd. ) dziewczynie ![]() ![]() hihihiZaprowadźcie mnie do psychiatry z tym moim myśleniem Ktoś o mnie dobrze, a ja jakieś złe cechy sobie przypisuję, bo jak ktoś może widzieć we mnie coś dobrego
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
<aaaa> dziewczyny nie wytrzymałam ---- puściłam mu szczałkę
bo ja chce sie z nim spotkac...
|
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
ViVian66 - ciekawość i chęć zawsze okaże się na najwyższym miejscu, aczkolwiek zawsze można się bronić: jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz :P
hieihi, ja zawsze pisze, że się myli i nie przemyślał do końca to co pisze i zostaje przy swoim "brudnym ja"
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Vivian66 ja już nabrałam cierpliwości po prawie półrocznej znajomości
hihiChociaż nie powiem zżerała mnie w środku niecierpliwość ![]() Ja tam się cieszę, że puściłaś tą szczałeczkę Przynajmniej coś będzie się działo na wątku po Waszym spotkaniu hihi nie mogę się doczekać wrażeń i opowieści ![]() Marcc normalnie jakbym siebie słyszała hihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

ale jeszcze sie spotkacie i będzie miodzio
hihi nie mogę się doczekać wrażeń i opowieści