|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Tak myślałam ale nic konkretnego jeszcze nie mam. Ja na pewno będę miała coś skromnego i małego na szyi no i kolczyki nic więcej.
|
|
#362 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez ulci Czas edycji: 2011-08-03 o 16:48 |
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, orientujecie się może, czy w salonie na Floriańskiej da się otrzymać skrawek materiału zamówionej sukni (np. po to, żeby dopasować buty ślubne, koszulę PM)?
|
|
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
Ulci, pieknie wygladałas !!!
Co do skrawku materiału to powiem Ci ze po 1 . Salonu nie ma juz na Floriańskiej tylko na Długiej 5 ( tam jest mnóstwo salonów !!! ) a po 2 materialu Ci chyba nie dadza... mozesz Go jedynie zobaczyc na sukni ktora wybierasz, po to zebys nie odszyla sobie identycznej u krawcowej..
|
|
|
|
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja juz po slubie
![]() Moja suknia wzbudziła taki zachwyt,że sama byłam w szoku ![]() Tylu komplementów o sukni nigdy sie nie spodziewałam Wkleje zdjęcia jak dzisiaj dostane roboczo wykonane od kuzynki ![]() Suknia sprawowała sie cudnie, nic sie nie przemieszczała,nic nie odpadło, tiul rewelacyjnie znosił wszystko Gdybym miała drugi raz wybierac suknie,fryzurę,buty,dodat ki itp nic bym nie zmieniła w tym co wybrałam ![]() Naprawde czułam sie jak księżniczka ![]() Ta suknia jest cuuuuuuudowna ![]() Wszystkim dziewczynom które maja dylemat czy wybrać Poem doradzam: TAK !
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
takkk , czekamy czekamyy
![]() Moj ślub w Poem juz za nie dlugoooo
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
czekam na zdjęcie, a zdjęcie z sesji w zbożu cudowne!!
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak zdjęcia w zbożu są super
![]() Wiem coś o tym, bo sama robię młodym plenery Każde miejsce jest dobre na plener ja osobiście lubię zdjęcia na żwirowni
|
|
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam zdjęcia kiepskiej jakości bo robione przez kuzynke ale widac na nich jak prezentowała się suknia
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądałaś. Po tych zdjęciach zaczęłam się zastanawiać też nad Poem chociaż byłam zdecydowana na Marabu tylko chcę kupić suknie od kogoś albo wypożyczyć
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
oo Jaaa
Pięknie !!! Ślicznie wygladalas ;-) Ja tez planuje bukiet ze storczyka, i bransoletke na ręke i kolczyki. Super wygladalas ![]() To widze ze nie zmienialas nic w sukience, ani gorestu ani nic? tak? Czekamy na wiecej zdjec
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Angel Eyes - pięknie wyglądałaś
! Piękna kobieta w pięknej sukience!
|
|
|
|
|
#374 |
|
Przyczajenie
|
Zachwycajaca jestes wow
.
|
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za te miłe komentarze
![]() W sukni nic nie zmieniłam ![]() Dobrałam długi prawie 3 metrowy dwuczęściowy welon na ceremonie i wejście na salę miałam długi,po obiedzie odczepiłam długi welon i zostałam w krótkim ![]() Teraz moja kochana sukieneczka czeka na sesję plenerową i będę musiała się z nią pożegnać żeby sprawiła radość innej Pannie Młodej
|
|
#376 |
|
Przyczajenie
|
A moze doradzicie mi jakie dodatki mam wybrac do sukni marabu. Myślałam o kryształkach swarowksiego: http://allegro.pl/komplet-swarovski-...716574976.html ale nie wiem czy nie za duzo tego do tej sukni, nie chce byc choinka. I nie wiem jaki bukiet wybrac. Wczesniej chciałam bardzo słoneczniki ale czy do księżniczki beda pasować??? znalazłam takie zdjecie, co myslicie?
|
|
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Co do biżuterii to ja bym wybrała coś delikatniejszego. Na pewno coś na szyję bo ta sukienka ma goły dekolt i jakieś kolczyki. Według mnie to mogą być długie ale najlepiej na łańcuszku a nie całe z kryształków. Ale to moje zdanie.
Co do bukietu to wydaje mi się, że te słoneczniki spoko. Myślę, że bukiet może być taki niezależnie od sukienki. A swoją droga śliczna ta sukienka...ja poszukuję od marca ofert w internecie, żeby ją od kogoś odkupić ale nie ma
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis o 16 jade odebrac moją Poem ;-) w Poniedzialek bylam na przymiarce...
Jest Piekna......Wszytsko zostalo zrobione tak jak chcialam, gorset i dół... ![]() We wrzesniu dodam zdjecia ze slubu ;-) Mysle teraz tylko nad kwiatkami.... |
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądałaś pięknie!
|
|
|
|
|
#380 |
|
Przyczajenie
|
chyba jednak zostaną kryształy swarovskiego. przymierzałam je do sukienki i bardzo ladnie pasuja. moze naa zdjeciu wygladaja bardzo bogato, ale na zywo sa bardzo delikatne i pasuja niemal do kazdej sukni. mierzylam srebrne kolczyki i inne drobniejsze kryształki i te zdecydowanie najbardziej pasowały, chociaz bałam sie ze przekombinuje. Teraz juz na powaznie zastanowie sie nad slonecznikami do tej sukienki. a sukienka jest w 100% ładniejsza niz na zdjeciu, koronka jest piekna i do tego material jest mieniacy sie w swietle, ma takie drobinki czego nie widac na zdjeciu
|
|
|
|
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Przyczajenie
|
Ja będe miała marabu na sprzedaż
po 10. 09 albo raczej koło 15, bo jeszcze będzie sesja, rozmiar chyba 36. wymiary mniej więcej 88-65-88 ale jest gorset więc albo mozna bardziej spiąć albo mniej, wzrost 165 plus około 9 cm obcas
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
To dla mnie to i tak chyba za mało bo mam 175cm wzrostu i 3-5cm obcas. A skąd jesteś??
|
|
#384 |
|
Przyczajenie
|
Z Radomia, ale sukni i tak chyba wydłużyc sie nie da
skrócic tak ale wydłuzyc nie
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
|
|
#386 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam pojęcia ile moge wziąc za taka suknie, na internecie widziałam sukienki z emmi mariage tylko inne ale w tej samej cenie i kosztowały około 1900-2000 zł, razem z halka i bolerkiem, więc mysle że cos koło tego, a ta suknia z tego, co widzę jest bardzo poszukiwana
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bralam ślub 20.08 w marabu i trzeba uwazac zeby nie przesadzic z dodatkami wielkimi do niej ja mialam male krysztalki niebieskie na uszach włosy na bok na szyji sam pieknie mieniacy sie srebrny łańcuszek i butki niebieskie i bylo cudownie . A i bukiet róże biale ale lepsze byly by goździki białe i tak mialam miec ale na koniec cos mi odbilo Ta suknia sama w sobie jest piekna , welon mialam delikatniejszy bo ten z zestawu byl za bogaty ladny ale czulam sie w nim jak w koronkowej chuście babci:-Da islonecznik odpada nie do tej sukni ...
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i trzeba delikatna bizuterię, na szyje zdecydowanie trzeba cos nałozyc, bo wygląda za goło a kolczyki moga byc wtedy mniejsze welon koronkowy jest piekny, dodaje uroku i daleku mu go chustki babci najlepiej go załozyc wyzej, żeby własnie był przy twarzy, wtedy dodaje uroku ale o gustach sie nie rozmawia, zalezy czy ktos lubi przepych czy nie ale wybierajac taka sukienke warto do zestau wybrac ładny welon a reszte stonować ja juz jutro pogoda ma być ładna i ciepło ale nie gorąco, uff trzymajcie kciuki, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
mirabell2 - powodzenia i oby wszystko było po waszej myśli! Dużo szczęścia
!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Ślub 27. X. 2012