|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
ach dziękuję
Teraz są już śliczne bezapelacyjnie
|
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
CheColada - lampworki kupiłam w Beadshopie, te róże jakieś pół roku - rok (?) temu, a te pozostałe ze dwa lata temu
Teraz w Beadshopie ich chyba nie ma, ale zawsze można zapytać Olę, może sprowadzi ![]() Buziaki, mari. |
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam i podziwiałam na stronce
|
|
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
Zakochałam sie w nich
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
mamy te same koraliki A pomysly inne ![]() Cudnie wyszly!!! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1216549471
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne! Bardzo lubię te kwiatkowe koraliki
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze do poprzedniej serii wtrącę, że ja też lubię cloisonne
'huang he' mają fajną formę, a ostatnie ['jilin'] - taaakie piękne koraliki ![]() a co do kwiatkowych to najbardziej urzekłu mnie 'new dawn' - najskromniejsze, ale chętnie bym takie założyła
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo sympatyczne dwa wrzuty, ze wskazaniem na drugi kwiatkowy
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Abra - ile osób, tyle pomysłów, nawet na te same, jednokolorowe szkiełka ![]() A jeśli nie macie mnie jeszcze dość to dorzucę kilka dmuchaków... Buziaki |
|
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Trzecie i czwarte śliczne.
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwkowo-miętowe najlepsze! Pozostałe na drugim miejscu
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
nuuu
zupełnie inaczej je tworzysz a naj to 4 i 5
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
perfekcyjne prace i perfekcyjne zdjęcia
dla siebie wybrałabym pierwsze |
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
1 i 2 faworycici. Reszta tak czy inaczej super
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cloisonne be, ale w twoim wydaniu to ja chyba wszystko łyknę
![]() 1 - świetne nawiązanie czkiem" do kształtu korali2 - pastylki wolałabym w innym kolorze, no i straciłam chwilę na zastanawieniu się jak ty upchnęłaś tę kuleczkę w środek ![]() 3 - poprostu świetny ![]() 4 - niezbyt lubię taką formę kolczyków - nad łeżkami jak już to wolę malutkie kullki ![]() 5 - bardzo bardzo ![]() 6 - a tu na dole coś bym dodała ![]() 7 - śliczne, lilowe ![]() 8 - lubić taką formę ![]() 9 - i te też moju ![]() Lampworki... nie kochałam, dopóki nie miałam ![]() 1 - ooo 2 - ładniuchne, ciekawa jestem tylko, jak się noszą ![]() 3 - ten kolor nie potrzebuje towarzystwa, broni się sam ![]() 4 - dużo tu nie widzę, ale wierzę na słowo, że piękne ![]() 5 - sialalalala, letni deszczyk ![]() 6 - i kolejne piękne, ślicze lampworki ![]() 7 - też , ale wolę pierwsze![]() Dmuchawce... już kiedyś mówiłam, że twoje są inne niż wszystkie, masz niepowtarzalne pomysły ![]() 1 - ślicznie wygląda tu ten kwiatuszek ![]() 2 - a te, to całkiem jak dla mnie ![]() 3 - mimoże nie lubię tego połączenia ![]() 4 - jaka śliczna tęczka ![]() 5 - te naj ze wszystkich ![]() 6 - świetnie tu pasują te sztyfty ![]() Mari, jestem twoją wielbicieką I ogromnie zazdroszę ci zdjęć
|
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
ale kolorowo
coraz bardziej sie przekonuje do tych dmuchańców zwłaszcza w Twoim ostatnim wydaniu, sa przecudowne, i idealnie dobrałaś do nich inne koraliki, nie wiem nawet ktoóre wybrac!!! ok miejsce 1-wsze : otrzymują kolczyki 4, za wspaniała kolorystykę, takie tęczowe i radosne ![]() miejsce 2-gie: zajeły równocześnie 1,2,3 i 5, wszystkie sa przefajne ![]() miejsce 3-cie: otrzymują kolczyki 6- ale tylko za to iz nie sa w zestawieniu z innymi koraliczkami
|
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dzięki wielkie (przepraszam, że dopiero teraz, ale byłam zabiegana strasznie
) Maqda - jestem pod wielkim wrażeniem Twojej drobiazgowości. No naprawdę nie wiem co napisać aż ad. I 4 - ja też wolę mniejsze, ale te łezki są duże i jakoś to wygląda. W sumie po zrobieniu tych kolczyków jestem do nich bardziej przekonana niż w fazie planów. A chciałam koniecznie dać do nich koral, bo kolorem idealnie pasuje ![]() ad. II 2 - nie wiem jak się noszą, bo nie nosiłam tych konkretnie, ale mam takie dla siebie, tyle że ze szklaną lezką i aż się dziwiłam, że się w uchu nie przekręcają ad. III 3 - połączenie słabe, ale na żywo wygląda lepiej, bo te lampworki mają takie zgniłozielone paski właśnie ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki Wam wszystkim. Jak tylko zmajstruję coś jeszcze to się nad Wami poznęcam ![]() Buziaki, mari. |
|
|
|
|
#383 |
|
Wtajemniczenie
|
Z pewną taką nieśmiałością... znów... odświeżam swój wątek. Długo się nie pokazywałam, bo jakoś tak nie wydawało mi się, żebym miała się czym chwalić i nie chciałam spamować dziesiątkami jakichś tam muszli czy miedzianymi listkami zawieszonymi na biglach... Niby zrobiłam coś z surowych bursztynów, ale no nie wiem, chyba niskie temperatury i jesienna pogoda nie sprzyja wrzucaniu nowości ;-)
Ale teraz pochwalę Wam się kilkoma Swarkami. W sumie to też nic odkrywczego, ale co mi tam. Jedynie te a'la kandelabry to coś, co mi się rzeczywiście na żywo podoba. A Wam? m. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
I może dwie pary z cyrkoniami
![]() PS. Strasznie nieostre tu te fotki, makabra... |
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne, kocham swarki
Najbardziej podobają mi się 2,3 i 1.
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
ja tam byłam zachwycona ta serią ,,dziki bursztyn ''tak to było?, piekne połaczenia bursztynów z drewnem ,robila naprawde wrazenie, ale skoro Tu jej nie ma to
wrócmy do swarków - kandelabry sa urocze, slicznie wyglada to cieniowanie w kolorkach. sa takie ..., w sam raz do rozwianych wiatrem włosów ........ i tak wogóle to kocham długie kolczyki. |
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
pierwsze kolczyki i te z cyrkoniami rządzą
|
|
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Aż mi się milej nad magisterką pochylać ![]() m . |
|
|
|
|
#389 |
|
Wtajemniczenie
|
Twoja biżuteria jest jak zawsze ładnie zorganizowana, skomponowana kolorystycznie i formowo (
), cudnie zaprezentowana więc proszę żadnych mi tu nieśmiałości, tylko proszę szastać nowościami na prawo i lewo dla moich oczu to przyjemnośc oglądać Twoje prace
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki z cyrkoniami cudowne.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Teraz są już śliczne bezapelacyjnie 

Teraz w Beadshopie ich chyba nie ma, ale zawsze można zapytać Olę, może sprowadzi
jestem również
'huang he' mają fajną formę, a ostatnie ['jilin'] - taaakie piękne koraliki 

czkiem" do kształtu korali
, ale wolę pierwsze

), cudnie zaprezentowana