|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
ja niestety z naturalkami dlugo nie wytrzymalam i jestem czarna od wczoraj
![]() ide szyc spodnie,tyle dobrego z tego ze zostalam sama ![]() aaaa naturalki jak cos w albumie
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooodeta podziwiam- ja bym chyba z siebie wyszła gybym miała takie odrosty, od razu poszłabym pofarbować a do kiedy chcesz nosić takie włosy?? bedziesz je ścinac na krótko czy jak??? i jak długo zapuszczasz odrosty?? Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-10-16 o 20:12 |
|
|
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14768697]Jeeeej, ile mnie czeka nadrabiania. Przez tą pieprzoną pogodę, od środy nie miałam internetu. Myślałam, że zwariuję.
i Jak tam dziewczyny początek weekendu? Ach, taka lipa, że szkoda gadać Jak zwykle siedzę w domciu. Ale za tydzień imprezka się szykuje kiecunie sobie sprawiłam na tą okazję. Pamietacie te co kiedys wklejałam z allegro? Jednak wziełam tą na jedno ramie ![]() A będzie zniżka?
|
|
|
|
#364 |
|
BAN stały
|
zmija ,kochana ja o niczym innym nie marze jak dojsc do mojego koloru
zapuszczam od 12 lutego 2009 , poki co , zostawiam je samym sobie , odrostu na pewno nie umaluje , moze zrobie cos z blondem od dolu , jakies pasemka , balejaz ..mnie ta roznica az tak bardzo nie razi ani nie czuje sie jak flejtuch, mysle ze nawet jesli nie wygladam zbyt atrakcyjnie to dzialam w slusznej sprawie ,bo za 2 lata bede miec piekne zdrowe wlosy , zamiast tandetnej blond spalonej szczoty , to jest dopiero niechlujne !! czy je zatne .. a po co ? same odpadna i niech ktoras z blond platynowych dziewczyn z tego watku mi powie ze nie mam racji :p tweetka masz BAAARDZO ladne geste wloski , super sie ukladaja ,kolor naturalny tez byl dobry , nie wiem czemu go zamienilas na czarny , osobiscie bardzo nie lubie czarnych farbowanych wlosow .. w ogole to jestes ladniutka
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-16 o 20:31 |
|
|
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie lepiej umalować ich na naturalny kolor u fryzjerki, zeby roznicy nie było? i podcinac co 6 tygodni ?---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- idę się kąpać i depilować rączki pasta cukrową ajjjjjjjjjj
|
|
|
#366 |
|
BAN stały
|
marlenkarr juz dziewczyny mi to mowily zeby umalowac dol , ale to nie jest takie proste , 1.ja odrostu nie umaluje , a kolor po farbie i tak sie zgra perfekcyjnie z tym od gory , 2. te blond sa zniszczone nie chce ich bardziej upalac farbowaniem , 3 . rozjasnione wyjalowione wlosy nie beda trzymac pigmentu i wszystko sie zmyje , przy okazji wysuszajac mi kudelki .
jesli zaczne bardzo cierpiec to pojde do fryjzjera i umaluje ,poki co nie czuje takiej potrzeby i dzielnie daje rade wygladam az tak brzydko ???????????? Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-16 o 20:55 |
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie dziewczyny, macie jakieś sposoby na to żeby się puder tak nie osypywał z twarzy? Mam max factora a więc nie jakieś rynkowe niewiadomoco, w kamieniu, dobrze matuje ale już pare razy kartki pobrudziłam, dzisiaj bluzke... :/
|
|
|
|
#368 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14769794]Współczuję. Ja jutro z mamą do krawcowej z samego rana, bo mam wybrać jaką sukienkę chcę mieć szytą i przy okazji trochę po sklepach, ale mi się nie chce. Właśnie miałam Wam powklejać doradzić się, ale nie wiem czy mam wszystkie na kompie. Jak to zbiorę do kupy to wrzucę wszystko. ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Dualstar widzę, że czeka Cię laserówka w listopadzie? Co robisz? Zazdroszczę. Też bym chciała. Tak wkurza mnie to ciągłe depilowanie. Jeszcze Stany w grudniu... Matko... Też chcę. To takie moje marzenie od jakiegoś czasu... Chciałabym tam posiedzieć tak z miesiąc. Najchętniej w Californii.[/QUOTE]usuwam włoski z rączek i później być może z nóg ![]() heheh tym razem lot do chicago mnie czeka, a słyszałam że tam wietrznie cały czas. Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() a mam do ciebie pytanie i do innych też jakby co czy w Rzymie w sierpniu jest bardzo gorąco, da się wytrzymać ???? |
|||
|
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#372 |
|
BAN stały
|
wy macie takie dobre humorki a ja mam dola
ja pierd***.. czy faceci musza byc tacy ..gadalam z nim godzine przez telefon przekonywalam go zeby przyjechal do mnie a on ze nie.. bo co.. bo meska duma mu nie pozwala? ehh.......... masakra |
|
|
|
#373 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, ja idę się kąpać, bo trzeba się troszkę doprowadzić do porządku, a jak nrazie cały czas siedzę przed tv. A tak wgl to zastanawiam się nad kupieniem czerwonej szminki. Tylko nie wiem czy nie głupio tak? Za ponad 3 miesiące dopiero 19 lat mi stuknie. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja zawsze takie długaśne posty, ale chciałam coś dopisać. ![]() Dualstar myślałam, że to Ty w avku, dopiero potem zobaczyłam zdjęcia, które wrzuciłaś. A co do zapuszczania. Ja już prawie dwa lata mam grzywkę, ostatnio stwierdziłam, że jednak bardziej wyrazista ( |
||
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#376 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() DUALSTAR ale masz boski av |
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14772725]Ja nie pamiętam, może wstawisz. Mi się za tydzień następna 18 - nastka szykuje, a właśnie nie mam się w co ubrać.
Nie potrafie powiedzieć nic więcej jak to, że ZAZDROSZCZĘ CI okropnie. ![]() Dobra, ja idę się kąpać, bo trzeba się troszkę doprowadzić do porządku, a jak nrazie cały czas siedzę przed tv. A tak wgl to zastanawiam się nad kupieniem czerwonej szminki. Tylko nie wiem czy nie głupio tak? Za ponad 3 miesiące dopiero 19 lat mi stuknie. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja zawsze takie długaśne posty, ale chciałam coś dopisać. ![]() Dualstar myślałam, że to Ty w avku, dopiero potem zobaczyłam zdjęcia, które wrzuciłaś. A co do zapuszczania. Ja już prawie dwa lata mam grzywkę, ostatnio stwierdziłam, że jednak bardziej wyrazista ( co ty ale mi się strasznie ta dziewczyna ze zdjęcia podoba z urody ![]() Ja oglądam film o papieżu ale przełączyłam na chwilkę i rzeczywiście cudny ma ten błyszczyk czyli czaicz się na grzywkę tak ? |
|
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
MIUCCI2 ja ostatnio kupilam sobie pomadke z inglota taki odcien bezowy blady róż... obrysowuje usta konturówką i nakladam na to blyszczyka
wyglada apetycznie hihihi
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam ale uciekam poczytac ksiazke
|
#380 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś dla siebie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#381 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheheslonce powiedz mi czy depilatory elektryczne z philipsa są dobre? na pewno sie na tym znasz a ja jeszcze nigdy sie nie depilowałam takimi technologiami
Edytowane przez Czarnuleczkaaa Czas edycji: 2009-10-16 o 22:18 |
|
|
|
|
#382 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no.. planuję na jutro solarium, zrobie sobie może tipsiki a jak nie to chociaz ladnie wymaluję na rączkach i stópkach przynajmniej zajmie mi to troche czasu i nie bede myslec o tym![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
ale mysle nad maszynka elektryczna ta co mozna uzywac pod woda- brauna
|
||
|
|
|
#383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no najlepsza inwestycja to inwestycja w siebie |
||
|
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam dzisiaj wejsc na solarium ale wybila 5 i wolalam juz isc do domu
hehe jutro pewnie bede sie grzac bo mam juz dosc tego zimna![]() odetadziekuje a ze wlosy jakos sie trzymaja to farbuje![]() no ale to nie zmienia faktu ze gdyby ich stan byl beznadziejny to zylabym ze swoimi a Tobie kibicuje w zapuszczaniugwiazdeczka bedzie dobrze.ja sie dzisiaj czuje jak odludek
AKCJA REAKTYWACJAEdytowane przez tweetka Czas edycji: 2009-10-16 o 22:32 |
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Dualstar- co to za piekna dziewczyna? masz wiecej zdjec? kiedys tez mialam jej zdjecia ale kurde juz nie pamietam skąd! ona jest z Polski?
Edytowane przez Carmen12 Czas edycji: 2009-10-16 o 22:40 |
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj Tztowi cisnęłam na temat jego męskiej dumy bo czasem mi coś powie co mnie obrazi a nawet nie przeprosi z tej jego męskiej dumy Tak nie może być ![]() Dzisiaj nieźle mu nagadałam na ten temat Dziewczyny mam propozycję sesji zdjęciowej wodnej (basen deszcz mgła) do jakiegoś konkursu ale ja to bym miała na zasadach TFP (czyli pozowanie za zdjęcia) Jak myślicie zgodzić się? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tylko żebyś dostała też taki komplet zdjęć.
|
||
|
|
|
#389 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Neheszta pewnie, że się zgodzić. Ja bym się zgodziła. |
||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
tweetka bardzo ładnie Tobie w ciemnych włosach
![]() Masz bardzo miłą buzię ![]() a co do operacji. Najpierw idę do rehabilitanta i zobaczymy co on powie Jak powie, że można spróbować nieoperacyjnie to się podejmę tego a jak powie operacja to już chyba nie mam się kogo pytać bo ten gościu to podobno czyni cuda z niektórymi (po prostu ma talent do tego co robi)Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-16 o 22:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

ciezko w aparacie sie czysci zeby. Uzywam jeszcze tej signal white now, pic na wode 

Jak zwykle siedzę w domciu. Ale za tydzień imprezka się szykuje 

Ja jutro z mamą do krawcowej z samego rana, bo mam wybrać jaką sukienkę chcę mieć szytą i przy okazji trochę po sklepach, ale mi się nie chce.