|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
..........witam
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Naj no nie dziwię Ci się sytuacja taka nieprzyjemna ale tak czasem bywa... napewno to się jakoś wyjaśni niedługo
ja mam dziś kiepski dzień
|
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Rety, dziewczyny, trzaskacie posty z niesamowitą prędkością.
![]() Jak to dobrze że wszystko się ułożyło u Magdy - to teraz trzeba chwycić szczęście i nie puszczać. ![]() ja za to swojego szczęścia miałam aż za dużo, bo zepsuł mi się mój całkiem nowy telefon. A i TŻ zaczął mnie niesamowicie wkurzać (sprawiać przykrość też).
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was tak z grubsza,....
Madzia - przykro mi że nie było mnie jak przeżywałaś tak ciężkie chwile.... mam nadzieję, że jak porozmawiacie to w końcu ułoży się Wam już tak na 100% ![]() gratuluję Mayi obrony ![]() i bardzo dziękuję wszystkim które o mnie myślały - bo widziałam że pisałyście z ciekawością co u mnie..... ![]() otóż fajnie ciężko jest się przestawić na godziny wstawania (wstaję o 6:00) ale za to kłade się (ze zmęczenia) bardzo wcześnie spać - tak między 22:00-23:00 ![]() co u Was? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- aha! witam nowe piękności ![]() naj - a pewnie też będę 21.08 w Krakowie (jeśli to weekend) i carmi - co z tą listą dziewczyn już zaręczonych, do których też miały być linki podsumowujące nasze związki z ukochanymi? będą? ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- aha! witam nowe piękności ![]() naj - a pewnie też będę 21.08 w Krakowie (jeśli to weekend) i carmi - co z tą listą dziewczyn już zaręczonych, do których też miały być linki podsumowujące nasze związki z ukochanymi? będą?
|
|
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, cieszę się, że u Ciebie się układa
a 21 sierpnia to sobota Cytat:
Cytat:
i nie trzaskamy postów - jeszcze niedawno były czasy, że po 20 stron dziennie (a czasem i więcej) się pisało - i to była norma
|
||
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi postaram się dodać linki do zaręczonych asap.
Fajnie, że w pracy Ci się podoba
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co ten mój chłopina co zrobił, czego raczej nie zrobił. To są takie pierdoły, o których szkoda gadać, ale powtarzają się co i rusz, i za każdym kolejnym razem irytują jeszcze bardziej. Pierwsze i najważniejsze - zupełnie zapomniał o mojej wczorajszej obronie. Okej - pracuje, ale trułam mu o tym chyba z tydzień przed. To nawet nie jest złość, tylko przykro mi strasznie było. To co mnie wkurza, rozmawiamy przez telefon (dajmy na to, gdzieś koło 13), ktoś mu przerywa, mówi że zadzwoni później - okej, rozumiem, ma swoje zajęcia. Później to później dla mnie później (2, 3 4 h później) Zadzwoni jak będzie mógł. Godzina 17 - nie dzwoni, 19 cisza, 21 nie dzwoni. 23 dzwonie ja. "Aaaaa... no bo przyszedłem z pracy, jeszcze zawiozłem kumpla tu i tu, poszliśmy gdzieś tam, potem obejrzałem fiiiilm.... no ale przecież dzwonię... " I tak jest co jakiś czas - teraz. Albo nigdy, ale to nigdy nie uprzedzi że się spóźni - i tak też było ostatnio. Mamo.... aż mi ciśnienie skoczyło, ale już mi lepiej ;] |
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak Magdzie mija urlop. Pogodę mają boską
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
;(
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało Choji ?
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
A siedzę i ryczę. Wszystko mnie przytłacza... Sesja, brak pracy i kasy, Tż...
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się zastanawiam może pierdzionkowo Choji, sesja minie, praca się znajdzie, a co z TŻ? |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
naj kiepski dzień bo moja jedyna koleżanko przyjaciółka w zasadzie się na mnie pogniewała... mój TŻ mnie nie wsparł w tej sytuacji i się oczywiście posprzeczaliśmy.
chodziło o to że w razie gdybym dostała pracę która mi koleżanka stara się załatwić w swojej firmie, to nie będę mogła pojechać na takich obóz z dziećmi jako opiekun (taki wolontariat) no i znalazłam za siebie zastępstwo (inna dziewczyna się zgodziła w razie czego) ona ma do mnie pretensje że ja nie pojadę że się wycofuję (jest miesiąc przed) a ta praca może być szansą na pracę cały rok... to nie chodzi o to że ja nie chcę.. tylko jakbym zamieniła się z inna dziewczyną która jej bardziej pasuje to pewnie by nic nie mówiła.. a nawet jeszcze nie wiem czy dostanę tą pracę... a Tż tylko na to że jak się najpierw mówi że się pojedzie to potem się nie zmienia zdania jak ja nie zmieniam zdania tylko robię to w razie czego żeby nikogo na lodzie nie zostawić i chciałam dobrze... nigdzie nie pojechałam bo on marudzi, nie chodzę na promocje bo też marudzi a jak mam szansę na pracę... też marudzi
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam już szykować się do spania - w pokoju mam 27 stopni ciepła i komputer nie wyrabia
ja z resztą też...Jutro nasza rocznica z TŻ i z tej okazji wyrywam się z domu na weekend, spędzić trochę czasu z tym moim chłopem ![]() Dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracy szukam już 9 miesiąc... i nic. jedyne co to udało mi się dwa razy załapać na umowę zlecenie na kilka dni... A szukam też w okolicznych miejscowościach... Co do Tż, to ograniczone zaufanie robi swoje, a on nie bardzo stara się to zmienić. Do tego to jak często i jak długo się widzimy, plus jego prawdomówność i dotrzymywanie danego słowa to czasami są parodią... |
|
|
|
|
#377 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna nie bądź zła na mame sama wiesz jaką ma sytuacje może P. sie dorzuci na te zakupy?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
!!! ![]() mnie też zwłaszcza na nogach ![]() Cześć ciesze sie ogromnie,że w pracy Ci sie podoba i jesteś zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do Twojego Tża to może porozmawiaj z nim ,że Ci sie to nie podoba,że tak postepuje?? co sie dzieje??
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo dzisiaj mam dzień egoistki więc jak dla mnie, to powinnaś kierować się przede wszystkim swoim dobrem. Tym bardziej, ze nikogo nie zostawiłaś na lodzie, a praca opiekunki to nie jest coś, w czym nikt Cię nie może zastąpić.
|
|
|
|
#379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to marude masz za Tża ![]() Cytat:
spedzcie dobrze ten czas razem![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() Cytat:
![]() No z pracą czasami są problemy,cieżko coś znaleźć. A nawet na kase byś nie chciała isc? Czy chcesz w zawodzie pracować? I co ze stażem? ![]() A z Tż on Ci nie ufa?Czemu? I o co chodzi w Waszym spotykaniu sie?
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Twój chłop to niefajnie zareagował. Cytat:
egzaminy - do września sporo czasu, dasz radę luby - no cóż... rozmowa, rozmowa, rozmowa... ale to na pewno wiesz. będzie dobrze, musi być - tylko główka do góry Madzia, my mamy wspólną kasę naturalnie tak wyszło, że nie chciało nam się dzielić, że ja stówkę tu, on stówkę tu, jak i tak wychodzi na to samo no i - jak to kiedyś P. powiedział zdziwionemu znajomemu - skoro mieszkamy razem jak małżenstwo, to powinniśmy mieć wspólną kasę. jesteśmy parą, a nie współlokatorami no ale nie mam nic przeciwko podziałom, nam się po prostu nie chciało dzielić co do mamy - masz rację. Rain, dobrej nocy. gratuluję rocznicy udanego weekendu ja też idę, pouczę się chwilkę i idę lulu a jutro pierwszy dzień w pracy, ech... |
||
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, staż mi nie przysługuje. Ja szukam pracy wszędzie- kasa, produkcja, banki, sklepy, biura, wykładanie towaru. Cokolwiek.
Widzimy się ostatnimi czasy po 2 razy w tygodniu na 4 godziny, co jest śmieszne zważywszy na to że mieszkamy ok. 12 km od siebie.. A ograniczone zaufanie ja mam do niego po zeszłym roku, i co uda mu się częściowo naprawić i je odzyskać, to jakiś czas później robi rzeczy które sprawiają że się zeruje... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Naj, na siłę do rozmowy nie zmuszę nikogo jak ktoś nie chce rozmawiać... A dodatkowo mieć 23 lata i być na utrzymaniu rodziców i brać nawet na waciki...? ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Sanrioo, jeśli znalazłaś kogoś na ewentualne zastępstwo to nie powinnaś się tym przejmować. Lepsza jest praca na dłuższy okres czasu niż wakacyjna na krótko. I przecież nie zostawiasz dzieciaków na lodzie. Edytowane przez Choji Czas edycji: 2010-06-30 o 23:11 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim nadrobię chciałam powiedzieć, że wróciłam z tarczą i oficjalnie oświadczam:
OBRONIŁAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!! Było miło, łatwo i szybko. Stresowałam się strasznie a okazało się, że nie ma czym (Deszczówka nie stresuj się więc). Mam 4,5 na dyplomie więc jestem bardzo zadowolona Dziękuję wszystkim za kciuki. Niewątpliwie pomogły
|
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - zobaczysz, jak się Twój dostosuje do tej sytuacji, a Ty odpoczniesz.---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
gratuluję!!! ![]() i idę lulu. papapapa |
||
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, gratuluje!!
NAj, o dziekance myślę jak mi się czegoś do połowy września nie uda znaleźć, bo od rodziców nie będę brać kasy, zwlaszcza że sami nie bardzo mają. Myślę gdzieś za granicę, pewnie na początek jako opiekunka do dziecka a potem szukać czegoś na miejscu. Bo nikogo kto mógłby nagrać mi pewną pracę i mieszkanie nie mam. A tż? nie sądzę żeby było coś z tego w momencie jak wyjadę a nic się do tego momentu nie zmieni. Będę mu wtedy życzyć miłego życia z kimś kto pewnie jest dla niego lepszy.. On pewnie nie będzie długo rozpaczał. |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Choji a jaki Ty masz zawód?
I nigdzie nie ma pracy, nawet na kasie? Przecież wszędzie pełno ogłoszeń do sklepu aleks gratuluję to teraz szukanie pracy?ehh powiem Wam, ze mnie moja przyszłość też przeraża
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, technik administracji. Wiesz, w miejscowości w której mieszkam nie m dużo ofert pracy. Do Empiku na jedno stanowisko było ponad 150 podań. A z dalszych miejscowości typu Rzeszów, to mając do wyboru kogoś z Rzeszowa, a kogoś spoza który by dojeżdzał to jak myślisz kogo wybiorą?
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks gratulacje
Idę spać, choć stres mnie łapie, ale ledwo już widzę na oczy ![]() Proszę jeszcze raz o mocne kciuki!!
|
#389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
a macdonaldzie szukałaś?? A czemu tak rzadko sie widzicie?? Cytat:
![]() klaski :![]() ![]() Gratuluje Kochana !!![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
może przechodzicie jakiś kryzys?? Porozmawiajcie o tym![]() boisz sie,że nie znajdziesz pracy ??Ale chciałaś gdzieś jeszcze pójść dalej sie uczyć tak? Cytat:
Cytat:
bedą !! Dasz rade wyśpij sie na jutro i bedzie git![]() Dobranoc
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Jesteście kochane
A mój tż jest jeszcze bardziej kochany - zrobił kolacje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

mam nadzieję, że jak porozmawiacie to w końcu ułoży się Wam już tak na 100% 

13.03.2008

ja z resztą też...
biedna 
!!! 

a macdonaldzie szukałaś??
klaski :