|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Hej!
Wczorajszym PMkom najlepszego! Piekna mialyscie pogode, do pozazdroszczenia! U mnie przygotowan ciag dalszy. Idzie to pomalutku do przodu, odebralam zaproszenia i z 88 juz 11 zostalo rozdane. Koszmar, jak tak dalej pojdzie to nie zdazymy do slubu! Zamowilam tez ksiege gosci, z tej samej serii co zaproszenia oraz winietki, oczywiscie z drukiem winietek poczekamy az sie goscie zdeklaruja. W czwartek mam druga przymiarke sukienki. Przyszla tez paczka z bankami mydlanymi dla dzieci no i to by bylo na tyle A zostalo mniej niz 6 tygodni! Jak dobrze pojdzie to za 6 tyg o tej porze bede juz w samolocie leciec w podroz poslubna... Nie moge sie doczekac! Pytanko - czy bukiety ze storczykow trzeba zamawiac duzo wczesniej? Ubzduralam sobie te kwiaty... |
|
|
|
#362 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
uwielbiam te kwiaty,mysle ze jak najbardziej ten bukiet bedzie pasowal do takiej sukni,bedzie prosto a zarazem bardzo elegancko.
|
|
|
|
|
#363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Salsa 3mam zdążycie ze wszystkim, riiilaksss
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
kamab.. wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że to był niezapomniany dzień i noc!
Maya.. jak nastrój? Żyją jeszcze słoneczniki? Dadzą radę do soboty?
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak narazie zero stresu ![]() wczoraj byłam na weselu tam gdzie my będziemy mieli i powiem szczerze że nie warto wariować z ilością ciasta, mięsa, alkoholu - młodym ponad połowa wszystkiego została! masakra żarcia tyle na stołach że nie dało rady tego przejeść |
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() amantas_amaentes, do prostej sukienki ten bukiecik będzie wyglądał ślicznie ![]() A co do tego, co wymieniłaś w PS... my planujemy te wszystkie rzeczy.. trzeba tylko jeszcze skombinować mądrego księdza
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
No to trudno, może jakoś damy radę żeby chodzić, tylko prosiłabym Was o namiary na o. Roberta, bo nie mogę nigdzie znaleźć...
|
#369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do jedzenia to standard, że zostaje.. wszystkiego się zjeść nie da, ale pusto na stołach też nie może być. U nas wódki zostało 12 butelek- czyli można powiedzieć, że nie zostało, 2 beczki piwa poszły, wina niewiele, ciasta i tortu nie zostało prawie nic- mieliśmy gościńce i po prostu kelnerzy robili większe goścince niż planowaliśmy- dlatego się nic nie zmarnowało. Z wiejskiego stołu prawie nic nie zostało, ale za to wędlina ze stołu prawie cała została, niektóre dania pomroziliśmy- do tej pory jemy Także czasami trudno trafić- jedno jest pewne- zawsze zostanie! Lepiej szykujcie pojemniki i opróżniajcie lodówki i zamrażarki, bo w niedzielę nowa dostawa będzie
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
Kamab ja też dołączam się do wszystkich poprzednich życzeń i dokładam jeszcze moje najszczersze życzenia- mam nadzieję, że pomimo perturbacji z zespołem, ten wasz nowy zespół się sprawdził. Czekamy na relację
|
#371 | |
|
Rozeznanie
|
Dla PMek wczoraj ślubujących wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Kamab mam nadzieję że zespół był świetny i że wytańczyliście sie jak nigdy przedtem Tenaya24 nauki weekendowe są na Staszica, już ktoś zresztą o nich pisał. Natomiast jeśli chodzi o Dominikanów, bo naprawdę są bardzo polecane, to w Lublinie nie ma chyba weekendowych. Ale jeśli jesteś zainteresowana to w Warszawie u Dominikanów są. My sie właśnie zapisaliśmy. Trwają jeden weekend, właściwie cały weekend bo od 9.30 do 19.30. Myślę że spokojnie rok przed ślubem można zacząć nauki robić, później wiadomo im bliżej do ślubu tym więcej na głowie, a warto je przeżyć na spokojnie bo na pewno dużo można z nich wynieść ![]() Cytat:
cieszymy sie że dołączyłaś do nasbardzo oblegana ta Wasza sala, ale najważniejsze że zarezerwowaliście, rzeczywiście teraz można sie za kamerzystą rozejrzeć jeśli planujecie no i nauki też można powoli zacząć, jak wynika aktualnie z naszych rozmów. Pochwal sie zespołem i fotografem. Kogo macie?
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakazałam mamie gotowania czegokolwiek bo ona chciała mięsa piec na niedzielę czasami to mnie rodzice pomysłami powalają, aż nie wiem gdzie uciekać... Mam tylko nadzieję, że wesele super szybko się nie skończy, ale to już od gości i kapeli zależy...ostatnio już o 3.00 byliśmy w domu - co nam się nigdy nie zdarza
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Kamab, Tancerka i Wioletaa ! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Cytat:
heroine, zdradzisz nam nazwę swojego lokalu? |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
;/
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2010-10-26 o 23:00 |
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
hehe, aż chciałoby się napiać: wieedziiałam!
ps.witaj w klubie,ja też mam olimpię
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jaki zespół?
|
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
13 sierpnia 2011 a zespół to grafit (ten polecany przez właścicielkę olimpii :P )
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile wcześniej rezerwowaliście salę?
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
prawie 2,5 roku wcześniej pytaliśmy o wolny termin
ale umowę spisaliśmy rok temu więc 2 lata przed weselem |
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2010-10-26 o 23:01 |
|
|
|
#384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym podziękować za wszystkie życzenia na forum !!!!!!!
|
|
|
|
#386 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie lecisz?
bo ja też za 6 tyg będę siedzieć w samolocie
25 września 2010r. godz. 15.00 Edytowane przez faktorka Czas edycji: 2010-08-23 o 11:44 |
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie, od dziś mogę spokojnie zacząć wszystkie konsultacje z Wami w sprawie ślubnych przygotowań i uroczystości, ponieważ już ruszyło u nas wszystko. Wczoraj mamuśki się spotkały w sprawie naszego wesela - rok 2011 się zbliża i pierwsze uzgodnienia zostały podjęte. Wstępnie obdzwoniliśmy ok 15 sal weselnych. Byłam zainteresowana Zajazdem Katarzynka w Bogucinie jednak tam 2013 rok w zasadzie wchodzi w rachubę, a tak najciekawsze terminy zarezerwowane. A czy słyszałyście coś o Czerwonej Oberży w Marysinie? Nowo powstała sala podobno, no i cena bardzo przystępna - jednak żadnych informacji oprócz strony internetowej nie mogłam znaleźć.. W niedziele się wybieram tam, żeby na żywo wszystko zobaczyć
No i moja wymarzona chyba sala Soviva w Świdniku - kiedyś byłam tam na weselu, a czy któraś z Was może miała tam wesele? Jak wrażenia? Mamy też trochę złota i myśleliśmy o przetopieniu na obrączki, co o tym myślicie? Niektóre oferty jubilerów nie kalkulowały sie i bardziej opłacałoby sie kupno nowych obraczek. Jednak musze jeszcze pochodzić i sie bezośrednio zorientować w cenie. W zasadzie o fotografa nie martwie sie, bo mój TŻ ma kilku znajomych. Co do kamerzysty to raczej nie chcemy, ewentualnie tylko do uwiecznienia przysięgi w kościele, ale to może któś z rodziny by kręcił. Co o tym myślicie, dobry poysł? Polecacie wiele muzyków, a tu mam właśnie najwięcej wątpiliwości, bo nie raz sie przekonałam o tym, że muzyka to podstawa udanej zabawy. Jednak najpierw sala później orkiestra - chyba ![]() I już sie troche przerażam tym wszystkim, bo załatwień mnóstwo. Jeżeli macie jakieś infrmacje o tej Czerwonej Oberży to dajcie znać. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- I jeszcze pytanie o alkohol, wesele będzie na około 100 osób, pół litra wódki na osobę, a wina ile? z 20 butelek wystarczy? Będziemy alkohol kupować w marketach, jeżeli trafimy na jakieś ciekawe promocje, taki mamy plan Czy lepiej sie opłaca z hurtowni?
|
|
|
|
#388 |
|
Wtajemniczenie
|
Niunia, wysłałam Ci na priv namiary w sprawie nauk. Spotkania są tylkow poniedziałki z tego co wiem. Jak się pośpieszycie to może będziecie tam uczęszczać w teamie ze mną i Margolką
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
mufine super że przygotowania ruszyły
Niestety nic nie słyszałam na temat Czerwonej Oberży, a skoro to nowa sala to pewnie i opinii niewiele. A z tym fotografem to zastanów się. Moja koleżanka właściwie nie ma zdjęć z kościoła i z wesela, bo właśnie robił zdjęcia znajomy jej Tżta. Dopiero na plener wzięli profesjonalnego fotografa. Ale to oczywiście zależy od tego, czy zależy Tobie na zdjęciach czy nie, bo wg mnie znajomy nawet z super aparatem jak nie ma doświadczenia i wiedzy w fotografii to szału nie będzie. A przysięgi w kościele nie da sie odtworzyć ![]() A propo wina to ja mam ten sam problem. Dziewczyny ile kupujecie? i czy jest jakiś przelicznik ile powinno sie kupić? |
|
|
|
#390 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To musimy się na nie zapisaćCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż tż ma siostrę w Warszawie więc może akurat się zdecydujemy![]() Cytat:
Edytowane przez Tenaya24 Czas edycji: 2010-08-23 o 16:02 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

uwielbiam te kwiaty,mysle ze jak najbardziej ten bukiet bedzie pasowal do takiej sukni,bedzie prosto a zarazem bardzo elegancko.

zdążycie ze wszystkim, riiilaksss
jak narazie zero stresu 

Żona męża swego...