Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-25, 13:57   #361
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
Corii co byś polecała dobrego na brzuch ? (oprócz 6W6P, i Killera ) ?
Oj, nie wiem, bo ja samych na brzuch nie cwiczę. generalnie jak pisałam, jade z nmtz i banish i miesnie brzuszka fajne.

Ale wiecie co, chyba kończe swoja przygode z fitness - tak te uda i łydki juz brzydko u mnie wygladaja , tz marudzi, ze az sie przyjrzalam na fotach i kurde ma racje - nie wyglada to dobrze

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 13:58   #362
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Oj, nie wiem, bo ja samych na brzuch nie cwiczę. generalnie jak pisałam, jade z nmtz i banish i miesnie brzuszka fajne.

Ale wiecie co, chyba kończe swoja przygode z fitness - tak te uda i łydki juz brzydko u mnie wygladaja , tz marudzi, ze az sie przyjrzalam na fotach i kurde ma racje - nie wyglada to dobrze
A co się stało?
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 13:59   #363
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
A co się stało?
No przeciez napisała o miesniach lydek i ud - brzydko wygladaja i malo kobieco

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 14:05   #364
delfix10
Zakorzenienie

można gdzieś zobaczyć te Twoje uda ?
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 14:45   #365
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
można gdzieś zobaczyć te Twoje uda ?
niom,z tym ze zdjecie nieco wyszczupla na zywo jest gorzej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łydy.jpg (19,8 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uda.jpg (19,6 KB, 111 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 14:49   #366
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
A jakie miałaś efekty po Shredzie? Ja przerobiłam jedynie pierwszy lvl i nawet po tym tylko byłam zadowolona.
efekty? fajnie zbite ciało i niemal niewidoczny celulit, wagowo spadło mi z 3 kg, no i nauczyłam się robić pompki... najfajniejsze w shredzie jest to, że ćwiczy się krótko niecałe 30 minut. u mnie to decyduje.

szczerze to nie mam ambicji wyglądać jak guru fitnesu. po dwóch porodach raczej nie będę publicznie obnosić się z gołym brzuchem - chcę tylko mieścić się w starych ciuchach.
Stary 2014-07-25, 14:50   #367
neta51
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość

A ja właśnie wręcz przeciwnie - nie czułam brzucha. Nie wiem czy źle wykonywałam ćwiczenia, czy też one mi po prostu nie podpasowały.
Nie przejmuj się tym, że nie czułaś brzucha- podczas pierwszego i połowy drugiego levelu czułam przede wszystkim nogi i pośladki, a brzuch praktycznie w ogóle. I się zastanawiałam czy źle robię czy co, ale efekty były widać co mnie zdziwiło i przeogromnie ucieszyło

Cytat:
Corii co byś polecała dobrego na brzuch ? (oprócz 6W6P, i Killera ) ?
https://www.youtube.com/watch?v=FSRu...qG4eC&index=11

https://www.youtube.com/watch?v=FzPF...qG4eC&index=10

https://www.youtube.com/watch?v=pNZe...BqG4eC&index=1

Wprawdzie to nie jest Jillian tylko FB, ale też fajnie mi się ćwiczyło i czuło mięśnie brzucha
Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
A co się stało?
Corii z tego co pamiętam to chyba Ty robiłaś te ćwiczenia na łydki co były na jakimś blogu- nic Ci to nie dało?
neta51 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 14:51   #368
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
a mnie się podoba. bardzo.
Stary 2014-07-25, 14:55   #369
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:

ale nóżki pokazałam zdjęcia mojemu chłopu i on też mówi że za☠☠☠iste nogi normalnie ci zazdroszczę
Stary 2014-07-25, 15:14   #370
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
a mnie się podoba. bardzo.
Dziękuję, szkoda ze mnie nie
Cytat:
ale nóżki pokazałam zdjęcia mojemu chłopu i on też mówi że za☠☠☠iste nogi normalnie ci zazdroszczę

Kurde, to kto mojego i mnie przerobi, aby sie podobało? Mnie sie tylko obecnie jedrnosc podoba

Chce z powrotem takie, jakie mialam http://instagram.com/p/kExbM0n9cV/

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez neta51 Pokaż wiadomość

Corii z tego co pamiętam to chyba Ty robiłaś te ćwiczenia na łydki co były na jakimś blogu- nic Ci to nie dało?
Tak, zgadza się masz dobra pamiec.
Owszem, pomagało, dopóki ćwicyzłam, było deczko lepiej, jak przestałam to własnie efekt mięsni rozrosnietych. A przestałam bo przeszłam z powrotem na godzinne workouty i juz mi sie nie chcialo te 15 minut rociagac durnej A wczesniej robilam z Killerem Abs.
Ale teraz to chyba wezme sie za ten six pack plus joga, wyjdzie godzinę. A w jodze mnóstwo pozycji co w blogu tej dziewczyny, wiec styknac powinno.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 15:59   #371
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Chce z powrotem takie, jakie mialam http://instagram.com/p/kExbM0n9cV/
corii, tak wyglądają nogi 15-16latki...
(nie mogę znaleźć info o twoim wieku. zdradzisz ile masz lat?)
Stary 2014-07-25, 20:04   #372
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz świetne nogi, po prostu bym powiedziała, że zaje*****ste, serio, myślę, że każdy się tu ze mną zgodzi.

Cytat:
Dokładnie, te nogi to nogi młodej dziewczynki, które nie są jeszcze w pełni ukształtowane, mnie się bardziej podobają Twoje obecne.

Dziś zrobiłam pierwszy raz Banisha, pot się lał strumieniami i dyszałam jak stary parowóz, mam nadzieję, że wzorem Corii też kiedyś będę na luziku mogła wykonać ten workout gadając sobie w międzyczasie, ale to chyba daleka jeszcze droga. Jutro spróuję NMTZ.

Jestem przeszczęsliwa, że już wróciłam do domu po wakacjach, bo brakowało mi tych workoutów, od razy inaczej psychicznie się czuję jak poskakałam przez tą godzinę.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 20:07   #373
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Masz świetne nogi, po prostu bym powiedziała, że zaje*****ste, serio, myślę, że każdy się tu ze mną zgodzi.

Dokładnie, te nogi to nogi młodej dziewczynki, które nie są jeszcze w pełni ukształtowane, mnie się bardziej podobają Twoje obecne.

Dziś zrobiłam pierwszy raz Banisha, pot się lał strumieniami i dyszałam jak stary parowóz, mam nadzieję, że wzorem Corii też kiedyś będę na luziku mogła wykonać ten workout gadając sobie w międzyczasie, ale to chyba daleka jeszcze droga. Jutro spróuję NMTZ.

Jestem przeszczęsliwa, że już wróciłam do domu po wakacjach, bo brakowało mi tych workoutów, od razy inaczej psychicznie się czuję jak poskakałam przez tą godzinę.
Ale Dziewczynki, to zdjecie z insta co podesłalam to moje Tylko z czasów poczatku roku, nim zaczełam ostro z Jill ćwiczyć

Tak czy siak, dziękuję za podniesienie na duchu, moze faktycznie teraz lepiej, moze przez tz-eta marudzacego kryzys mnie dopadł

Gratuluje z banisha :gratki: On da zawsze wycisk, ale z czasem na pewno będzie łatwiej
Daj znać, jak poszedł Ci NMTZ.
Ja jutro Banish

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-07-25 o 20:10
Stary 2014-07-25, 20:17   #374
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Dziewczynki, to zdjecie z insta co podesłalam to moje Tylko z czasów poczatku roku, nim zaczełam ostro z Jill ćwiczyć

Tak czy siak, dziękuję za podniesienie na duchu, moze faktycznie teraz lepiej, moze przez tz-eta marudzacego kryzys mnie dopadł

Gratuluje z banisha :gratki: On da zawsze wycisk, ale z czasem na pewno będzie łatwiej
Daj znać, jak poszedł Ci NMTZ.
Ja jutro Banish
Nie słuchaj za bardzo TŻ, to Twoje ciało, a on nie powinien wgl narzekać mając taką laskę przy boku.
Nie wyobrażam sobie jakbyś nagle odeszła z tego wątku i przestała tu z nami ćwiczyć, jesteś jedną z moich inspiracji i zawsze czytam Twoje rady i staram się je wprowadzać w życie.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-25, 20:19   #375
jilllove
Rozeznanie

Corii jak dla mnie lekko przesadzasz masz cudne nogi i szczerze to wolę te teraźniejsze niż wcześniejsze patyki a Twojemu TŻ należy się pstryczek w nosek za to marudzenie ciągłe...jak nie barki, ramiona to teraz nogi....
jilllove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 20:34   #376
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie słuchaj za bardzo TŻ, to Twoje ciało, a on nie powinien wgl narzekać mając taką laskę przy boku.
Nie wyobrażam sobie jakbyś nagle odeszła z tego wątku i przestała tu z nami ćwiczyć, jesteś jedną z moich inspiracji i zawsze czytam Twoje rady i staram się je wprowadzać w życie.
Dziękuję za przywrócenie mnie do pionu Faktycznie przez tz juz zdurniałam. prawie 8 miesiecy cwiczen a ja chciałam to rzucić tylko dlatego, ze nawmawiałam miw końcu mnóstwa głupot Jak dobrze, ze jest ten wątek

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez jilllove Pokaż wiadomość
Corii jak dla mnie lekko przesadzasz masz cudne nogi i szczerze to wolę te teraźniejsze niż wcześniejsze patyki a Twojemu TŻ należy się pstryczek w nosek za to marudzenie ciągłe...jak nie barki, ramiona to teraz nogi....
Jill, tak, pewno tak, ale sama widzisz, ze ciagłe wmawianie komuś czegoś moze doprowadzić do zdurnienia
A ramiona dalej mu przeszkadzaja oczywiscie. A dzisiaj usłyszałam, ze ogólnie to jednak jestem za chuda, jesli chodzi o biodra. Boże, zmiłuj się, co jeszcze?! Moze powinnam spytac go o jakis wzór na ideał?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 20:39   #377
delfix10
Zakorzenienie

ja dzisiaj zaliczyłam NMTZ Wole go bardziej od Banisha bo ma więcej ćwiczeń na brzuch
Stary 2014-07-25, 20:40   #378
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Dziękuję za przywrócenie mnie do pionu Faktycznie przez tz juz zdurniałam. prawie 8 miesiecy cwiczen a ja chciałam to rzucić tylko dlatego, ze nawmawiałam miw końcu mnóstwa głupot Jak dobrze, ze jest ten wątek

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Jill, tak, pewno tak, ale sama widzisz, ze ciagłe wmawianie komuś czegoś moze doprowadzić do zdurnienia
A ramiona dalej mu przeszkadzaja oczywiscie. A dzisiaj usłyszałam, ze ogólnie to jednak jestem za chuda, jesli chodzi o biodra. Boże, zmiłuj się, co jeszcze?! Moze powinnam spytac go o jakis wzór na ideał?
Bez urazy, ale nie poprzewracało się trochę temu Twojemu TŻ coś? nogi zbyt umięśnione, biodra za chude, to źle, tamto źle, co on jest, krytyk personalny? A sam wygląda jak model Kalvina Cleina? Facet Cię powinien wspierać i chwalić, a nie krytykować w ten sposób...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 20:48   #379
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Bez urazy, ale nie poprzewracało się trochę temu Twojemu TŻ coś? nogi zbyt umięśnione, biodra za chude, to źle, tamto źle, co on jest, krytyk personalny? A sam wygląda jak model Kalvina Cleina? Facet Cię powinien wspierać i chwalić, a nie krytykować w ten sposób...
No sama się momentami zastanawiam, czy nie poprzewracało, gdyż sam ... noc cóz - tzreba to przyznac - do super samców nie nalezy, jest niski, mojego wzrostu i nie ćwiczy nic, wiec ma flaczki, chociaz gruby nie jest. Tak czy siak, koło ideału nawet nie stał Więc tym bardziej nie wiem, skąd mu sie tak poprzewracało w głowie Własnie przed chwilą znowu pokazał palcem na moje ramiona i coś rzucił w sensie "mmmm, jakie duze"

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 20:53   #380
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
No sama się momentami zastanawiam, czy nie poprzewracało, gdyż sam ... noc cóz - tzreba to przyznac - do super samców nie nalezy, jest niski, mojego wzrostu i nie ćwiczy nic, wiec ma flaczki, chociaz gruby nie jest. Tak czy siak, koło ideału nawet nie stał Więc tym bardziej nie wiem, skąd mu sie tak poprzewracało w głowie Własnie przed chwilą znowu pokazał palcem na moje ramiona i coś rzucił w sensie "mmmm, jakie duze"
To weź go złap za jakąs fałdkę i powiedz "mmmm jakie sflaczałe, weź zrób coś z tym"
Mnie sie wydaje, że Twoja postawa zdrowego trybu życia wzbudza u niego wyrzuty sumienia, że też powinien , ale mu się nie chce. Tak często się dzieje, gdy ktoś nagle przechodzi na zdrowy tryb to ludzie wokół zaczynają krytykować, albo pukać się po głowie, bo podświadomie wiedzą, że też by im się przydało.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-25, 21:19   #381
jilllove
Rozeznanie

Cytat:

jak sobie pomyślę, że mój miałby mi tak mówić cały czas to złapałabym porządnego doła....jak tak można krytykować kogoś z kim się jest ?
dogryź mu coś porządnie to się odczepi
Stary 2014-07-25, 21:44   #382
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To weź go złap za jakąs fałdkę i powiedz "mmmm jakie sflaczałe, weź zrób coś z tym"
Mnie sie wydaje, że Twoja postawa zdrowego trybu życia wzbudza u niego wyrzuty sumienia, że też powinien , ale mu się nie chce. Tak często się dzieje, gdy ktoś nagle przechodzi na zdrowy tryb to ludzie wokół zaczynają krytykować, albo pukać się po głowie, bo podświadomie wiedzą, że też by im się przydało.
A myślisz, ze nie robiam tego? Ile razy mu oponke na brzuchu i miekkie flaki wyrzucałam. Ale przypominam sobie, ze ostatnio z triumfem zlazł z wafi i obwiescił, ze 4 kg zrzucił już. Wiec ja sarkastycznie mu odpowiedziałam w ramach rewanżu, ze jeszcze drugie 4 zostało

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
jak sobie pomyślę, że mój miałby mi tak mówić cały czas to złapałabym porządnego doła....jak tak można krytykować kogoś z kim się jest ?
dogryź mu coś porządnie to się odczepi
Na szczęście, ja juz tak zyciowo zaprawiona, ze dół mi nie grozi jakiś wiekszy, ale owszem miewam dołki, jest mi czasem źle. Ale twardym trzeba byc nie miętkim, tak sobie mówię i ide dalej do przodu

Tez kiedys myslałam, ze bycie z kims, to wspieranie go,a nie demotywowanie, ale widać miałam jakies rózowe okulary

W zeszłym tygodniu ćwiczylam NMTZ, on wychodził do pracy, ale oczywiście zdążył mnie wnerwić, bo miałam akurat hantlle po 3 kg na łapę, a on mówi, zebym nie ćwiczyła juz tych ramion, bo sa okropne. Tak sie zezłościłam, ze jeszcze wiecej napakowałam, mrucząc pod nosem "cholerny demotywator sie znalazł"

A pewno, ze mu dogryzam, ale nei widze, zeby mu to jakoś dokuczało

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 21:56   #383
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
A myślisz, ze nie robiam tego? Ile razy mu oponke na brzuchu i miekkie flaki wyrzucałam. Ale przypominam sobie, ze ostatnio z triumfem zlazł z wafi i obwiescił, ze 4 kg zrzucił już. Wiec ja sarkastycznie mu odpowiedziałam w ramach rewanżu, ze jeszcze drugie 4 zostało

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Na szczęście, ja juz tak zyciowo zaprawiona, ze dół mi nie grozi jakiś wiekszy, ale owszem miewam dołki, jest mi czasem źle. Ale twardym trzeba byc nie miętkim, tak sobie mówię i ide dalej do przodu

Tez kiedys myslałam, ze bycie z kims, to wspieranie go,a nie demotywowanie, ale widać miałam jakies rózowe okulary

W zeszłym tygodniu ćwiczylam NMTZ, on wychodził do pracy, ale oczywiście zdążył mnie wnerwić, bo miałam akurat hantlle po 3 kg na łapę, a on mówi, zebym nie ćwiczyła juz tych ramion, bo sa okropne. Tak sie zezłościłam, ze jeszcze wiecej napakowałam, mrucząc pod nosem "cholerny demotywator sie znalazł"

A pewno, ze mu dogryzam, ale nei widze, zeby mu to jakoś dokuczało
To masz z nim ciężkie życie... I tak jesteś dzielna , że dajesz radę.

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-25, 22:13   #384
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To masz z nim ciężkie życie... I tak jesteś dzielna , że dajesz radę.
No, a co mam zrobić, wystawić dziada na balkon na noc? Rozwiesc się z tego powodu? Eeee, no daję radę, bo jak nie ja, to kto

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 22:32   #385
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
No, a co mam zrobić, wystawić dziada na balkon na noc? Rozwiesc się z tego powodu? Eeee, no daję radę, bo jak nie ja, to kto
Uświadomić, że zachowuje się jak burak i jego komentarze są przykre? I że ma nie wyładowywać na Tobie swoich kompleksów?

No nie wiem, ja bym sobie na takie komentarze nie pozwalała ludzie powinni się wspierać w związkach i przede wszystkim akceptować, a nie na każdym kroku próbować podkopać pewność siebie drugiej połówki.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-25, 22:38   #386
jilllove
Rozeznanie

Cytat:
Uświadomić, że zachowuje się jak burak i jego komentarze są przykre? I że ma nie wyładowywać na Tobie swoich kompleksów?

No nie wiem, ja bym sobie na takie komentarze nie pozwalała ludzie powinni się wspierać w związkach i przede wszystkim akceptować, a nie na każdym kroku próbować podkopać pewność siebie drugiej połówki.
zgadzam się ! powinien się opanować....
Stary 2014-07-25, 22:49   #387
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Cytat:
zgadzam się ! powinien się opanować....
To też mówiłam mu milion razy, ze mi sprawia przykrość, ze jest niemiłe dla mnie etc.Obrażałam sie nawet. No wtedy przepraszał, ale co ? - Nic, na chwilę przestawał, a za jakis czas to samo znowu...
Dlatego staram sie nie reagowac na to i udawać ze nie wiem co powiedział, wtedy przestaje.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-25, 23:14   #388
czarownica jaga
Wtajemniczenie

I tak nie kumam jak można mieć taką laskę koło siebie i marudzić w ten sposób. A co mają powiedzieć faceci , których kobiety są otyłe i nic im sie nie chce z tym faktem zrobić? A ten masz, nie dość , że dziewczyna o siebie dba, to jeszcze źle...

I am a WarriorZ

Stary 2014-07-26, 01:36   #389
Zuzziak
Rozeznanie

Dziś rozpoczęłam przygodę z Jill.
Jako pierwszy zestaw wybrałam killer abs level 1 i już po pierwszym razie jestem zlana potem jak nigdy. Niby nie trudne ćwiczenia, ale dla mnie - osobie ze sporą nadwagą, która ma siedzący tryb życia - to naprawdę spory wysiłek. Dotrwałam do końca, czyli nie jest ze mną aż tak źle.
Planuję co dwa dni wykonywać Jill i co dwa Mel B. Mam nadzieję, że dotrwam w mych postanowieniach i wrócę do swojej wagi sprzed ciąży.

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-26, 07:32   #390
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Jako pierwszy zestaw wybrałam killer abs level 1 i już po pierwszym razie jestem zlana potem jak nigdy. Niby nie trudne ćwiczenia, ale dla mnie - osobie ze sporą nadwagą, która ma siedzący tryb życia - to naprawdę spory wysiłek.
a to nie lepiej wybrać na początek coś na całe ciało a nie abs, zbudować mięśnie, spalić tłuszcz i dopiero rzeźbić? shred, ripped, body revolution... jest w czym wybierać.

------
nakarmię dzieciaki i idę skakać.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości