|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII
Ja grałam tylko w kalendarz essence i udało mi się wygrać tam zestaw 12 pomadek i jeszcze jakiś inny zestaw akcesoriów ( pędzle, pacynki do cieni, strugaczka do kredek). Fajna zabawa, bo przez 30 dni teoretyczna szansa na wygraną.
|
|
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
Dobra to jednak nie ten paragon
ale teraz tego drugiego nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wczoraj udało zamienić za jeden paragon, więc może na koniczynkowym forum poszukaj
|
|
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
sszukaj szukaj
ja wpadłam w popłoch że zgubiłam kod z kartonika łaciate a mój mąż mówi ze mam sobie w lodówce szukać durna wieśniara normalnie, nie wyciełam bo nie dopiłam
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53215335]Dobra to jednak nie ten paragon ale teraz tego drugiego nie mogę znaleźć [/QUOTE]Spokojnie, na pewno gdzieś jest, poszukaj dobrze.
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie było lekarza i zapisałam siebie i mamę na przyszły piątek... A to dostaje sie różne kremy? Cytat:
Cytat:
![]() właściwie to mi się aż tak nie śpieszy bo aktualnie wcieram Seborabin a jeszcze z innego konkursu kosmetyki do włosów mi nie doszły Chociaż ja od nich juz jakiś konkurs wcześniej wygrałam (chyba Podolight) i dość szybko przyszedł Tak się teraz zastanawiam, że te maile zwrotne z luksusu to z automatu przychodzą a że tam gratulują wygranej to nawet jak ktoś wyśle swoje głupie zdjęcie i mu pogratulują to potem może się kłócić
|
|||
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53214850]Doszedł mój mail z odmową
[/QUOTE]Gratuluję ![]() Ja nie wiem jak Wy jeszcze te wszystkie rekomenduj itp. ogarniacie?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak, przewiozłam go całą Polskę do domu. Jest z nami. Jedyny problem, że kot jest "tylko mój"-tzn. nie daje się dotykać, nie podchodzi do nikogo, ucieka jak dzikus. Tym bardziej to dziwne, bo przecież z tych krzaków przyszedł do mnie sam. Chyba chciał, żeby mu ktoś pomógł. Bo jak to inaczej tłumaczyć? I tak. Jestem psiarą i kociarą. Taka już się chyba urodziłam, bo nie pamiętam, żeby kiedyś było inaczej
|
|
#370 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53215335]Dobra to jednak nie ten paragon
ale teraz tego drugiego nie mogę znaleźć [/QUOTE]szukaj
|
#371 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
W ubiegłym roku Douglas miał w sprzedaży kalendarze adwentowe, ale głównie ze swoimi kosmetykami, więc średnio.
|
|
#372 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Szkoda, że jest tak mało takich ludzi jak Ty.
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bilirubinę miała bardzo zawyżoną, była cała żółta, myślałam że też ją straciłam. W grudniu skończy 11lat.Zasmuciłaś mnie swoją historią trzymaj się ciepło |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo, uwielbiam zwierzaki i odkąd pamiętam zgarniałam z ulicy porzucone bidulki. W lipcu chcieliśmy adoptować starszego pieska ze schroniska, 10-letniego, z chorym serduszkiem. Bardzo przypominał nam Reksia, urzekł nas, ale niestety nie zdążyliśmy, bo kilka dni przed adopcją odszedł ![]() Od 5 lat mam też kota- znajdę- ktoś porzucił go w szczerym polu,tuż przy ulicy, był to koniec października, a kotek dopiero co zaczynał jeść. Nie mogłam go tak zostawić i zabrałam go ze sobą. Jest takim przytulakiem, że szok
Edytowane przez weronkaa84 Czas edycji: 2015-10-23 o 23:09 |
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
ciesze się że są takie osoby jak Wy, że się jeszcze ludziom chce pomagać, serio.
mam drugi kod do łaciatego, więc jutro coś wymyślę
|
#376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mieszkałam w domu rodzinnym, to mieliśmy mnóstwo zwierząt- nie umiałabym wtedy żyć bez swojego psa albo kota. A był czas, że kotów mieliśmy 11 najgorsze jest pożegnanie z takim zwierzakiem. Mój najukochańszy pies nie żyje od 12 lat i powiem Wam,że tęsknota za nim nie mija. Rodzice nadal mają dwa psy, trzy koty, zawsze jak rozmawiam z mamą przez tel. to muszę wiedzieć co tam u całego zwierzyńca słychać z mężem nie mamy zwierzaczka, bo mamy małe mieszkanie i w sumie przez cały dzień nie ma nas w domu, ale teściowa ma małego maltańczyka i czasem jak gdzieś wyjeżdża to zostawia go u nas - takie małe, wielkie psie szczęście
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że umiem mojego TŻa czarować
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem będziemy musiały tylko tą ankietę uzupełnić co nam przyślą czy gdzieś jeszcze trzeba opinię zamieścić?
|
|
|
|
|
#380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My myśleliśmy że to stawy jej siadły (doktor od dawna mowil ze za sztywno trzyma tył i niedługo się zacznie) bo zaczęło się od tego że spadła ze schodów, niedowładała tylnymi nogami, potem wql nie wstawała, przestała jeść... Jakby nie patrzeć ma już swoje lata ( chociaż zachowuje się jak szczeniaczek bardzo często). Jakbyśmy od razu o jakiejś innej chorobie pomysleli to moze nie zniszczylo by tak organizmu ;( Malamuty są podobno jeszcze większymi pieszczochami niż husky ![]() Na fp POLAQUITO jest konkurs mają super koszulki z orłem. Ja wygrałam w tamtym roku - jest super |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocki, ja padam po dzisiejszym dniu padam na ryjek
|
|
|
#383 |
|
Zadomowienie
|
[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53215157]Znalazłam paragon z luksusu i okazało się, że mama kupiła zły produkt
[/QUOTE][1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;53215335]Dobra to jednak nie ten paragon ale teraz tego drugiego nie mogę znaleźć [/QUOTE]Zorka - nie strasz
|
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=weronkaa84;53214801]Ja taką zasadę zauważyłam na Wizażu. Jak do tuszu, olejku i mixy napisałam kilka byle jakich zdań, to się dostałam, a teraz do serum napisałam dłuższą wypowiedzieć i bardziej "kombinowaną" to
Ja odpowiedź do serum pisałam 3 razy bo za każdym razem komputer mi się wyłączał. To był znak, że i tak go nie dostanę i tak się stało. Cytat:
To dobrze, że w lodówce karton znalazłaś. Bo mi rodzinka karton spaliła, a kodu zapomniałam wyciąć bo mleko jeszcze nie było całe wypite. A wygrałam na ten kod kubek. I kubka nie dostanę, bo nie mogę wysłać kodu, którego nie mam. Najlepsze jest to, że miałam 2 kody, pierwszy wycięłam, a drugi nie. Oczywiście wygrałam kubek na ten 2. A tak bardzo chciałam mieć ten kubek.
Edytowane przez anna1112 Czas edycji: 2015-10-23 o 23:53 |
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Kubki beda jeszcze w jednym z kolejnych etapów. Jest szansa
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, co to za konkurs ziaji o którym pisałyście kilka str wcześniej ?
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
A ja z ukochanych zwierzątek mam Uzisię. To jest miłość. Wzięta z ulicy bo ktoś ją wyrzucił koło mojego domu rodzinnego. Dzieci z okolicznych bloków się nią opiekowały i jej kolegą prawie jorkiem. Ale któregoś dnia prawie Jork został przygarnięty a ona sama została. Te dzieci mnie błagały bym ją wzięła bo nikt nie chce suczki. Na początku była nieufna bo musiał ją ktoś bić. Dzieci się nie bała i kobiet ale na dużych mężczyzn źle reagowała. I jak widzi smycz to się trzęsie. Ale Dziewczny ona jest cudowna. Trudno że śmietnikowiec i wychodzi przez ogrodzenie i zwiedza okoliczne ulice. A i siku robi na dywan i nie można jej oduczyć ale kocham ją strasznie. Jak mnie widzi to jest taka radości ze pół ulicy słyszy. I śmieszna jest bo listonosz twój wróg ale jak radiowóz widzi to na pewno do niej i śpiewa i szczęście ma. Dobra co? Tak mi się śmiać z tego chce. Kiedyś nas zamkną za to. W ogóle jak policję widzi to pędzi i się cieszy. Głupol
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Co tu tak pusto? Wstawać, konkursować !!! Miłego dnia
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam tą dermokonsultację i krem. Chyba pójdę, tym bardziej że mam ich na sąsiedniej ulicy..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

ale teraz tego drugiego nie mogę znaleźć

wspolczuke, tez mialam niemila sytuacje z sasiadami bo uciekl mi gdy bylam z nim na spacerze (labrador) a trochę dalsi sasiedzi przywlaszczyli go wiedzac ze jest nasz... gdy sie dowiedzielismy to poszlismy po niego a oni stwierdzili ze moj oies jest niedozywiony... i chcieli zebysmy zaplacili za niego. Ja rozumiem gdy rzeczyowscie pies by zaginal to okej nagroda... ale mieszkam w malej miejscowosci gdzie wszyscy sie znaja a oni zwyczajnie go wzieli, przywiazali na łańcuchu!!! i nie chcieli oddac..

bilirubinę miała bardzo zawyżoną, była cała żółta, myślałam że też ją straciłam. W grudniu skończy 11lat.