Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 19:33   #3871
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Iza a jak nastroj ?poza paznokciami
beznadziejnie!!!!!!!!!!!c hce mi sie wymiotować z nerwte paznokcie tylko mnie dobiły.Proszę dobijcie mnie!Nie zwracajcie uwagi na to co piszę.TŻ towi się udziela bo wymiotował w nocy

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 19:34
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:33   #3872
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja mam wzmacniane żelem i bardzo sobie chwalę
Bez tego nie mogłabym zapuścić pazurków do jakiejś względnej, jednakowej długości.
Ja tez polecam wzmacnianie żelem Jesli ktoś ma miękkie i kruche pazurki to dobre rozwiązanie. Żel jest przezroczyty wiec wygląda naturalnie. Ja osobiście należe do osób które mają paznokcie cienkie jak papier, ale niestety nie moge sobie ich wzmocnić zelem bo wszystko co mam na paznokciach odpada po 3 dniach. Miałam juz tipsy akrylowe, żelowe teraz połozyłam żel na swoje pazurki i tez po paru dniach zaczął odpadać Lakier trzyma mi sie an paznokciach max 2 godziny. Na ślub i tak musze zrobić sobie tipsy żelowe bo chociaż mam je 3 dni to chociaż lakier sie trzyma. Zrobie je w piatek wieczorem może przes sobote wytrzymają

Iza240 jeśli chodzi o twoje pazurki to ten kształt dałoby sie jeszcze opiłować ale moim zdaniem najbardziej nie pasuje to że ten french jest zbyt szeroki, i wygląda nienaturalnie. Ale nie przejmuj sie paznokciami, to jest zbty ważny i piekny dzien żeby taka błahostka jak paznokcie miała ci go posuć, chociaz Aziss ma racje chcemy żeby było idealnie trzymam kciuki za sobotę.

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-04-15 o 19:38
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:12   #3873
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
beznadziejnie!!!!!!!!!!!c hce mi sie wymiotować z nerwte paznokcie tylko mnie dobiły.Proszę dobijcie mnie!Nie zwracajcie uwagi na to co piszę.TŻ towi się udziela bo wymiotował w nocy
Iza, widze ze nie skorzystalas z mojego optymistycznego podejscia do sprawy: jeszcze raz liczymy do 10: 1...2...3...4...5........ ...10 i mowimy glosno: moje paznokcie-lopatki sa 100 razy lepsze od paznokci-palek, ktore mialam i tak do skutku dziewczyno przeciez dla swojego tz bedziesz najpiekniejsza
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:18   #3874
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
witaj kochana

Izka, nie przejmuj sie paznokciami Jutro Ci je pani poprawi i będzie git

U mnie coraz gorzej chyba z tym brzuchem... Jutro TŻ chce mnie zabrać na badanie krwi i do jakiegos innego lekarza...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:24   #3875
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczynki bylam na fryzurce probnej - calosc trwala dokladnie godzinke (a nie 2 jak sobie liczylam) i w zwiazku z tym przepisalam sie z godziny 8 na 9 (zawsze to godzinka dluzej spanka przed calonocnym hulankiem ).

Macie zgodnie z obietnica zdjatka i czekam na sugestie (ja tez je mam, ale najpierw poslucham, co Wy powiecie)

p.s.
ten stroik dostalam w spadku po mojej bratowej i ja go miec nie bede-chcialam tylko zaznaczyc ze w tym miejscu bedzie storczyk )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0457-1.jpg (43,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0458-1.jpg (57,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0462-1.jpg (47,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0465-1.jpg (33,1 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0473-1.jpg (34,5 KB, 97 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:26
Stary 2009-04-15, 20:30   #3876
atomufka
Zakorzenienie

rybulka tez mialam objawy zapalenia wyrostka,ale na szczescie okazalo sie ze to cos z jelitamiMoze tez tak masz?Co lekarz powiedzial?Sprawdzalas czy mozesz zgiac noge,tak do gory do brzucha?Bo jesli tak to pewnie nie wyrostek

Iza glowa do gory!

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:30 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:32   #3877
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bylam na fryzurce probnej - calosc trwala dokladnie godzinke (a nie 2 jak sobie liczylam) i w zwiazku z tym przepisalam sie z godziny 8 na 9 (zawsze to godzinka dluzej spanka przed calonocnym hulankiem ).

Macie zgodnie z obietnica zdjatka i czekam na sugestie (ja tez je mam, ale najpierw poslucham, co Wy powiecie)

p.s.
ten stroik dostalam w spadku po mojej bratowej i ja go miec nie bede-chcialam tylko zaznaczyc ze w tym miejscu bedzie storczyk )
ładnieja bedę mieć podobną fryzure tylko moje włosy beda zebrane na boku i trochę mniej bedę mieć wypuszczonych włosów ZOBACZYCIE JAK TO JEST KILKA DNI PRZED WASZYM ŚLUBEM!MASAKRA.Raz mi jest zimno,raz goraco a mdłości mam od wczoraj

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:34
Stary 2009-04-15, 20:39   #3878
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
ładnieja bedę mieć podobną fryzure tylko moje włosy beda zebrane na boku i trochę mniej bedę mieć wypuszczonych włosów ZOBACZYCIE JAK TO JEST KILKA DNI PRZED WASZYM ŚLUBEM!MASAKRA.Raz mi jest zimno,raz goraco a mdłości mam od wczoraj
ja po probnej juz wiem, co chce zmienic - chce wlasnie te zwisajace koncowki miec przekierowane na ramie (cos jak na zdjeciu z kwiatkiem) i koncowki maja byc troche bardziej pofalowane (pierwotnie mialy byc proste, ale ttak nijak to wygladalo).

iza - troche wiary w siebie i ciesz sie ta cudowna chwila
Stary 2009-04-15, 20:44   #3879
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
ZOBACZYCIE JAK TO JEST KILKA DNI PRZED WASZYM ŚLUBEM!MASAKRA.Raz mi jest zimno,raz goraco a mdłości mam od wczoraj
Aż tak? ojoj powiedziałam TŻ'towi i się chyba troche zestresował nie powiem bo ja też, ale Izuś nie martw się będzie idealnie a paznokciami się nie przejmuj jak je spiłowałaś to już lepiej wyglądają po za tym przecież nikt nie będzie patrzał na paznokcie tylko na to jak ślicznie w sukni wyglądasz

Maggie1983 fajna fryzurka
Stary 2009-04-15, 20:47   #3880
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
ja po probnej juz wiem, co chce zmienic - chce wlasnie te zwisajace koncowki miec przekierowane na ramie (cos jak na zdjeciu z kwiatkiem) i koncowki maja byc troche bardziej pofalowane (pierwotnie mialy byc proste, ale ttak nijak to wygladalo).

iza - troche wiary w siebie i ciesz sie ta cudowna chwila
Dokładnie o tym samym pomyślałam
Fryzurka ładna . Z kwiatem będzie jeszcze piękniej.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:49   #3881
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A na jakim papierze to bedziesz drukować??
Ja nie mam talentu do robienia takich rzeczy i chciałam kupić taki dyplom i powiem ci że cieżko jest dostać takie coś, obeszłam chyba wszystkie sklepy z niespodziankami i te po 4,50 i były różne inne dyplomy ale dla świadka nie było. ale pojechałam do Kalisza w piątek na zakupy i znalazłam tam taki dyplom ale kobitka tylko jeden miała i kupiłam 10 zł kosztował.
np: http://www.allegro.pl/item611494173_...am_nowosc.html
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 20:51   #3882
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

moja fryzura będzie taka tylko bez toczka!Tylko gdzie podpiąć welon?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5219603[1].jpg (22,0 KB, 99 załadowań)

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:52
Stary 2009-04-15, 20:55   #3883
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie po Świętach!

iza widzę, że przygotowania idą pełną parą. Nie możesz się tak denerwować, w końcu to ma być jeden z piękniejszych dni w Twoim życiu.
Chociaż pewnie łatwo powiedzieć, a nie wiem jak ja będę się stresować kilka dni przed ślubem
A fryzurka szałowa!!!

Bo aktualnie został mi 1 miesiąc i 1 dzień
Na razie niby się nie denerwuję, ale... no właśnie "ale"... uświadomiłam sobie jak dużo jeszcze rzeczy mam do zrobienia!
Przede wszystkim sprzątanie - muszę zrobić miejsce dla tż a także generalne porządki w ogrodzie i wokół domu. Musimy kupić jeszcze winko, cukierki dla gości, owoce, ustalić jakie ciasta zamawiamy... oj lista jest długa Mam tylko nadzieję, że ze wszystkim zdążymy.
W tą sobotę jadę na przymiarkę i najpierw na próbną fryzurkę. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2009-04-15 o 20:56
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:58   #3884
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie po Świętach!

iza widzę, że przygotowania idą pełną parą. Nie możesz się tak denerwować, w końcu to ma być jeden z piękniejszych dni w Twoim życiu.
Chociaż pewnie łatwo powiedzieć, a nie wiem jak ja będę się stresować kilka dni przed ślubem
A fryzurka szałowa!!!

Bo aktualnie został mi 1 miesiąc i 1 dzień
Na razie niby się nie denerwuję, ale... no właśnie "ale"... uświadomiłam sobie jak dużo jeszcze rzeczy mam do zrobienia!
Przede wszystkim sprzątanie - muszę zrobić miejsce dla tż a także generalne porządki w ogrodzie i wokół domu. Musimy kupić jeszcze winko, cukierki dla gości, owoce, ustalić jakie ciasta zamawiamy... oj lista jest długa Mam tylko nadzieję, że ze wszystkim zdążymy.
W tą sobotę jadę na przymiarkę i najpierw na próbną fryzurkę. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko.
czekamy na zdjecia z przymiarki i fryzury.Obejrzę ją dopiero w niedzielę heheDziewczyny jak ja mam się nie denerwować jak niedawno dzwoniła siostra tż ta i pytała o której godzinie jest nasz slub!!!!!!!!!!!!!!Ludzie! !!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymaj cie mnie bo zabije

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-04-15 o 21:00
Stary 2009-04-15, 21:10   #3885
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Aż tak? ojoj powiedziałam TŻ'towi i się chyba troche zestresował nie powiem bo ja też, ale Izuś nie martw się będzie idealnie a paznokciami się nie przejmuj jak je spiłowałaś to już lepiej wyglądają po za tym przecież nikt nie będzie patrzał na paznokcie tylko na to jak ślicznie w sukni wyglądasz

Maggie1983 fajna fryzurka

Cytat:
Dokładnie o tym samym pomyślałam
Fryzurka ładna . Z kwiatem będzie jeszcze piękniej.
no wlasnie chce wloski na bok bo tak to tak nijak z przodu, a z tylu i tak je przeciez by zakryl welon
Cytat:
ale fajowa ta fryzurka
Stary 2009-04-15, 21:44   #3886
evelina.00
Raczkowanie

Cytat:

p.s.
Bardzo przepraszam ale mi sie nie podoba. Szczególnie ta cześć zwisająca i takie pomieszanie z tą plecionką.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 21:47   #3887
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie odnośnie fryzur.
Czy dajecie brokat na włosy? Bo mi fryzjerka na próbnej sypnęła, ale mnie to się kojarzy z Sylwestrem, a nie na fryzurę weselną i nie będę chciała mieć żadnego brokatu.

Stary 2009-04-15, 22:00   #3888
zielony_motylek
Rozeznanie

Ja też nie chce brokatu bo tak samo mi się kojazy, i tak fryzura będzie wystarczająco strojna bo będe miała kokówki takie błyszczące więc po co jeszcze brokat który będe potem miała wszędzie.
Stary 2009-04-15, 22:00   #3889
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
tak,jeśli materiał jest sprowadzany to się zgodzę.A twoja suknia będzie sprowadzana?Dziewczyny ale się męcze.Opiłowałam narazie te paznokcie po bokach i przymierzam się do spiłowania ich z długosci ale nie wiem czy dam dzis rade bo plecy mnie już bolą
hmm popros pania juto zeby zmyla ci lakier i zmniejszyla biala czesc na rzecz tej naturalnej i bedzie super ;p

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Izka, nie przejmuj sie paznokciami Jutro Ci je pani poprawi i będzie git

U mnie coraz gorzej chyba z tym brzuchem... Jutro TŻ chce mnie zabrać na badanie krwi i do jakiegos innego lekarza...
hmm a to nie reakcja organizmu na brak tabletek? albo cos z żołądkiem?
Cytat:

p.s.
ogolnie to wiszace bym podkrecila i puscila bokiem tak jak napisalas ;p;p

Cytat:
Czy dajecie brokat na włosy? Bo mi fryzjerka na próbnej sypnęła, ale mnie to się kojarzy z Sylwestrem, a nie na fryzurę weselną i nie będę chciała mieć żadnego brokatu.
nie daje brokatu jest zbedny i taki sylwestrowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-15, 22:02   #3890
kasiaher
Wtajemniczenie

iza trzymam kciuki

a my mamy bryczkę z dwoma końmi załatwiliśmy dzisiaj wszystko
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:03   #3891
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
hmm popros pania juto zeby zmyla ci lakier i zmniejszyla biala czesc na rzecz tej naturalnej i bedzie super ;p
Ale iza240 ma chyba french żelem zrobiony, nie lakierem tylko pomalowany dlatego ten problem. Bo gdyby to był tylko lakier, to sprawa prosta, a żel no cóż... albo spiłować, albo nałozyć ponownie....

Stary 2009-04-15, 22:07   #3892
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale iza240 ma chyba french żelem zrobiony, nie lakierem tylko pomalowany dlatego ten problem. Bo gdyby to był tylko lakier, to sprawa prosta, a żel no cóż... albo spiłować, albo nałozyć ponownie....
bo jak na nie patrze to szczegolnie na malym placu to widac ze ten bialy jest wiekszy niz rozowy i to kiepsko wyglada.. ale napewno jutro cos pani zaradzi a nawet jak nie to i tak bedzie wygladac pieknie bo najwazniejszy jest caloksztlt
Stary 2009-04-15, 22:20   #3893
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Bardzo przepraszam ale mi sie nie podoba. Szczególnie ta cześć zwisająca i takie pomieszanie z tą plecionką.
Kochana, ale nie musisz przepraszac no wlasnie po to poszlam na probna, by zderzyc moja wizje z rzeczywistoscia i miec czas albo na zmiane fryzjera albo koncepcji wlasnie z fryzjerka tez w trakcie zmienilysmy zdanie co do czesci zwisajacej i teraz juz wiem, ze chce by te zwisajace wloski byly jednak pokrecone i puszczone na ramie
Cytat:
ja tez uwazam, ze brokat jest taki troche nie-slubny, jakbym szla na wesele jako gosc to moze i tak
Cytat:

hmm a to nie reakcja organizmu na brak tabletek? albo cos z żołądkiem?

ogolnie to wiszace bym podkrecila i puscila bokiem tak jak napisalas ;p;p

nie daje brokatu jest zbedny i taki sylwestrowy
no widze, ze podzielacie moja wizje
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
iza trzymam kciuki

a my mamy bryczkę z dwoma końmi załatwiliśmy dzisiaj wszystko
jeju super z ta bryczka - ja tez zawsze chcialam bryczke i nawet mam mozliwosc by ja zalatwic, ale obawiam sie bryczki z logistycznego punktu widzenia - jak ta bryczka by wjechala waska uliczka pod moj blok i pozniej wykrecila przeciez koniki nie wrzuca wstecznego no i fakt, ze tz do mnie przyjezdza na blogoslawienstwo, a potem do fotografa, gdzie koniki musialyby czekac na ulicy i znow pod kosciol, gdzie znowu by czekaly i dopiero na sale, a na sale tez jest kawalek i to wszystko by sie opoznilo
Stary 2009-04-15, 22:25   #3894
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Mi też się bryczka podoba, ale także na moim ślubie wszystko by opóźniła, bo mamy do sali ode mnie ponad 30 km i nie wiem czy byśmy na kolacje dojechali.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 23:24   #3895
agis04
Przyczajenie

Smile Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no wlasnie przegladnelam wszystkie komenatrze z dzisiejszego dnia .. i nic nie znalazlam.. wiec jak bys mi mogla skopiowac to byla bym bardzo wdzieczna !!
ciesze sie ze TZetowi sie podoba ta statuletka

tak tak ja w NY i jak wy spicie to ja siedze na wizazu a w czasie kiedy Wy piszecie to ja w pracy albo w szkole jestem

ma nadzieje ze ktos mi pomoze z tym allegro
a zamowilam te
http://www.allegro.pl/item538525972_...ny_papier.html
kolor pierwszy ale wzorek bedzie taki jak na tych ciemno zielonych i zamiast inicjalow cale imiona Karolina & Pawel
Nie wiem czy uzyskalas odpowiedz bo jakos nie dam rady dobrnac do konca, tyle naplodzilyscie tekstu.
Jesli chodzi o kontao z allegro to maila dostaniesz na to konto ktore podalas przy rejestracji na allegro. Ja rowniez zamawialam zaproszenia przez allegro i najpierw dostalam wizualzacje a teraz mam wpalacic pieniazki.
Na wizualizacje czekalam dosyc sporo. A na zaproszenia czeka sie u mnie 7 dni od zaksiegowania kwoty.

Pzodrawiam

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Dziewczyny a mam pytanie a jak ubrac taki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1410...z_londynu.html samochod na slub??
Jakos moja wena tworcza sie zablokowala?
agis04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-15, 23:37   #3896
AgatkaL
Wtajemniczenie

Rety...Dziewczyny...znów mam schizy !!!
Jutro miałam mieć przymiarkę sukni, a dzisiaj zdzwonili do mnie i odwołali, bo ponoć krawcowa się rozchorowała i jest na zwolnieniu. DLa przypomnienia dodam, ze ja suknię jakby wypożyczam tzn. teoretycznie jestem jej pierwszą włascicielką, suknia czeka zapakowana w salonie na poprawki. A ja już w tej chwili sobie myśle, ze moze dlatego odwołali miarę, bo ktoś inny ją sobie wypożycza np. na ten weekend. WIadomo jakie ludzie robią przekrety...moze niekoniecznie będę jej pierwszą właścicielką, tylko którąś "pierwszą' z koleji ....ech nie zasnę chyba dzisiaj z nerw

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 03:46   #3897
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
diya i żabcia Ja mam ślub na 16. Do fryzjera umówiłam się na 9.30, a makijaż wizażystka zaproponowała na 12, żeby w razie co została chwila zapasu na poprawę itp. Więc zdaję się na nią, sam rok temu brała ślub to już chyba wie co i jak
hmm czyli tak na 9 powinno pasowac nie?

Cytat:
czesc dziewczyny wczoraj byłam na próbnej fryzurze.Nie mam zdjęć ale może znajdę fryzurę jaką pani mi wyczarowała z krótkich włosów.ale mam zdjecia moich poznokci
tak jak dziewczyny pisaly ...
troszke taie lopaty wyszly te Twoje pazurki ...
czemu nie powiedzialas babce ze Ci sie nie podobaja?
od tego jest zeby klietka wychodzila w 100% zadowolona

Cytat:
Dziewczynki bylam na fryzurce probnej - calosc trwala dokladnie godzinke (a nie 2 jak sobie liczylam) i w zwiazku z tym przepisalam sie z godziny 8 na 9 (zawsze to godzinka dluzej spanka przed calonocnym hulankiem ).)
bardzo ladna fryzurka

Cytat:
super fryzurka !!
bardzo orginalna

Cytat:
Napisane przez agis04 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy uzyskalas odpowiedz bo jakos nie dam rady dobrnac do konca, tyle naplodzilyscie tekstu.
Jesli chodzi o kontao z allegro to maila dostaniesz na to konto ktore podalas przy rejestracji na allegro. Ja rowniez zamawialam zaproszenia przez allegro i najpierw dostalam wizualzacje a teraz mam wpalacic pieniazki.
Na wizualizacje czekalam dosyc sporo. A na zaproszenia czeka sie u mnie 7 dni od zaksiegowania kwoty.
?
no juz dziewczyny mi napisaly ze powinnam wiadomosc na emaila dostac dzwonilam wczoraj mieli wyslac i dalej cisza .. jutro zadzwonie ale juz nie grzecznie tylko z odniesionym glosem !!
najgorsze ze juz kase wplacilam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 07:04   #3898
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no juz dziewczyny mi napisaly ze powinnam wiadomosc na emaila dostac dzwonilam wczoraj mieli wyslac i dalej cisza .. jutro zadzwonie ale juz nie grzecznie tylko z odniesionym glosem !!
najgorsze ze juz kase wplacilam
Żablku nie przejmuj sie i nie denerwuj, ja tez zamówiłam zaproszenia grubo przed świętami i na razie cisza...ale to wszystko przez święta i zawirowania w czasoprzestrzeni roboczej zadzoń i jeszcze raz powiedz, ze zamawiasz zaproszenia, bo Ci sie ślub zbliża a nie dlatego, że chcesz sobie na półce postawić i moze by laskawie wzięli się za wasze zamowienie! będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Też ostatnio robiłam tipsy, ale miałam do bardzo krótkich paznokci doklejany stopniowo taką biała masę. Ale tylko po za płytką. Wtedy paznokieć jest cały różowy i tylko to co wystaje jest białe. A u Ciebie nakleiła tipsa w połowie paznokcia i ta część rózowa jest jakaś taka mała, nieforemna Mogłaby tak zrobić gdybyś ślub miała za 2 tygodnie, to by paznokcie urosły i wygladałoby to ok. Moim zdaniem są swa wyjścia- zmazać te wzorki z paznokci i pomalować jakimś jasnym kolorem całe paznokcie, nawet perłowym- np. Kożuchowska miała taki mleczny lakier na paznokciach (nie french), albo iść na poprawę. Każdy będzie brał Twoja rękę i oglądał obrączkę więc pazurki muszą być ładnym tłem dla niej
z Rybką jak zwykle sie w 100% zgadzam

Cytat:
Aha Sorki Myślałam, że sama je robisz
Może tutaj coś znajdziesz?
http://bizuteria-slubna.blogspot.com...%20d%C5%82ugie

Ja bym widziała jakiś mocniejszy/większy element na końcu, tak jak w tych:

Bo takie same kryształki są "biedne".
z azzis również się zgadzam kolczyki proste w formie również powinny być eleganckie, a te niestety wyglądają, sorki za opinię, ale jak niedokończone...
agnes208 skąd jesteś?

Cytat:
tak,jeśli materiał jest sprowadzany to się zgodzę.A twoja suknia będzie sprowadzana?Dziewczyny ale się męcze.Opiłowałam narazie te paznokcie po bokach i przymierzam się do spiłowania ich z długosci ale nie wiem czy dam dzis rade bo plecy mnie już bolą
opiłowane juz lepiej wyglądają! ale odezwij się jak dzisiaj poprawi Ci ktoś pazurki tylko tym razem, tak jak Żabka napisała, jak Ci się coś nie spodoba to powiedz jej od razu, ma dotad robić, aż Ci sie spodoba, w końcu od tego tam jest, nie?

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 07:26   #3899
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Rety...Dziewczyny...znów mam schizy !!!
Jutro miałam mieć przymiarkę sukni, a dzisiaj zdzwonili do mnie i odwołali, bo ponoć krawcowa się rozchorowała i jest na zwolnieniu. DLa przypomnienia dodam, ze ja suknię jakby wypożyczam tzn. teoretycznie jestem jej pierwszą włascicielką, suknia czeka zapakowana w salonie na poprawki. A ja już w tej chwili sobie myśle, ze moze dlatego odwołali miarę, bo ktoś inny ją sobie wypożycza np. na ten weekend. WIadomo jakie ludzie robią przekrety...moze niekoniecznie będę jej pierwszą właścicielką, tylko którąś "pierwszą' z koleji ....ech nie zasnę chyba dzisiaj z nerw
Agatka, ja tak z innej beczki - jak tam w pracy cos sie wyjasnilo???

a tak wogole to Dzien dobry

moja fryzurka przetestowana zostala na wytrzymalosc normalnie w niej spalam i dzis rano przed lustrem stwierdzilam, ze jej stan jest nienaruszony dzis rano wyglada tak samo jak wczoraj, gdy szlam spac super sie ciesze, bo jak czasen sie patrzy na PM nad ranem to niedosc, ze makijaz zmazany, zmeczone to jeszcze te zwisajace strąki

nom, to tez juz wiem, ze o fryz na poprawiny nie musze sie martwic
teraz jestem w pracy taka wyfiokowana, bo zapomnialam przestawic budzik, by rozebrac przed praca to co mam na glowie a co tam

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-04-16 o 07:37
Stary 2009-04-16, 07:50   #3900
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
jaka ja jestem głupia.W sobote ślubuję a przejmuję się paznokciami że są za długie.....jakby to było najważniejsze.
Jak dla mnie, to chyba za dużo tych słów krytyki. Mi się wydaje, ze paznokietki po delikatnym, spiłowaniu brzegów już nie wygladają tak szeroko, poza tym, z tego co widzę, to masz bardzo krókie swoje i one są też szerokie. Gdybyś wkleiła zdjecie z większej odległości i całej dłoni, to mysle, ze nie bedzie wygladało tak zle. Teraz każdy widzi za dużo szczegółów. Jesli własne paznokcie nie są idealne, to tymbardziej dorabiane też nie beda idealne. Skróć je troszke z długosci i będzie bardzo dobrze.

Fryzurka bardzo ładna, tak jak pisłaś - dół bedzie ładniej wyglądał bardziej pokrecony. Proponuję loki robione prostownicą, nie wyglądają jak takie korkociagi, tylko fajnie połamane fale. http://www.youtube.com/watch?v=XIg6s-gZbzE

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-04-16 o 08:12
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości