|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
beznadziejnie!!!!!!!!!!!c hce mi sie wymiotować z nerw
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-15 o 19:34 |
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lakier trzyma mi sie an paznokciach max 2 godziny. Na ślub i tak musze zrobić sobie tipsy żelowe bo chociaż mam je 3 dni to chociaż lakier sie trzyma. Zrobie je w piatek wieczorem może przes sobote wytrzymają ![]() Iza240 jeśli chodzi o twoje pazurki to ten kształt dałoby sie jeszcze opiłować ale moim zdaniem najbardziej nie pasuje to że ten french jest zbyt szeroki, i wygląda nienaturalnie. Ale nie przejmuj sie paznokciami, to jest zbty ważny i piekny dzien żeby taka błahostka jak paznokcie miała ci go posuć, chociaz Aziss ma racje chcemy żeby było idealnie trzymam kciuki za sobotę.
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-04-15 o 19:38 |
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak do skutku |
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Izka, nie przejmuj sie paznokciami ![]() U mnie coraz gorzej chyba z tym brzuchem... Jutro TŻ chce mnie zabrać na badanie krwi i do jakiegos innego lekarza... |
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki bylam na fryzurce probnej - calosc trwala dokladnie godzinke (a nie 2 jak sobie liczylam) i w zwiazku z tym przepisalam sie z godziny 8 na 9 (zawsze to godzinka dluzej spanka przed calonocnym hulankiem
).Macie zgodnie z obietnica zdjatka i czekam na sugestie (ja tez je mam, ale najpierw poslucham, co Wy powiecie) ![]() p.s. ten stroik dostalam w spadku po mojej bratowej i ja go miec nie bede-chcialam tylko zaznaczyc ze w tym miejscu bedzie storczyk )
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:26 |
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
rybulka tez mialam objawy zapalenia wyrostka,ale na szczescie okazalo sie ze to cos z jelitami
Moze tez tak masz?Co lekarz powiedzial?Sprawdzalas czy mozesz zgiac noge,tak do gory do brzucha? Bo jesli tak to pewnie nie wyrostek![]() Iza glowa do gory! Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-15 o 20:30 Powód: dopisek |
|
|
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iza - troche wiary w siebie i ciesz sie ta cudowna chwila
|
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Aż tak? ojoj powiedziałam TŻ'towi i się chyba troche zestresował nie powiem bo ja też, ale Izuś nie martw się będzie idealnie a paznokciami się nie przejmuj jak je spiłowałaś to już lepiej wyglądają po za tym przecież nikt nie będzie patrzał na paznokcie tylko na to jak ślicznie w sukni wyglądasz Maggie1983 fajna fryzurka
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fryzurka ładna
|
|
#3881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3882 |
|
Zadomowienie
|
moja fryzura będzie taka tylko bez toczka!Tylko gdzie podpiąć welon?
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:52 |
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po Świętach!
iza widzę, że przygotowania idą pełną parą. Nie możesz się tak denerwować, w końcu to ma być jeden z piękniejszych dni w Twoim życiu. Chociaż pewnie łatwo powiedzieć, a nie wiem jak ja będę się stresować kilka dni przed ślubem ![]() A fryzurka szałowa!!! Bo aktualnie został mi 1 miesiąc i 1 dzień ![]() Na razie niby się nie denerwuję, ale... no właśnie "ale"... uświadomiłam sobie jak dużo jeszcze rzeczy mam do zrobienia! Przede wszystkim sprzątanie - muszę zrobić miejsce dla tż a także generalne porządki w ogrodzie i wokół domu. Musimy kupić jeszcze winko, cukierki dla gości, owoce, ustalić jakie ciasta zamawiamy... oj lista jest długa W tą sobotę jadę na przymiarkę i najpierw na próbną fryzurkę. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie gładko. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:56 |
|
|
|
#3884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak ja mam się nie denerwować jak niedawno dzwoniła siostra tż ta i pytała o której godzinie jest nasz slub!!!!!!!!!!!!!!Ludzie! !!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymaj cie mnie bo zabije
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:00 |
|
|
|
|
#3885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale fajowa ta fryzurka |
||
|
|
|
#3886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie fryzur.
Czy dajecie brokat na włosy? Bo mi fryzjerka na próbnej sypnęła, ale mnie to się kojarzy z Sylwestrem, a nie na fryzurę weselną i nie będę chciała mieć żadnego brokatu.
|
#3888 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie chce brokatu bo tak samo mi się kojazy, i tak fryzura będzie wystarczająco strojna bo będe miała kokówki takie błyszczące więc po co jeszcze brokat który będe potem miała wszędzie.
|
#3889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i taki sylwestrowy
|
|
|
#3890 |
|
Wtajemniczenie
|
iza trzymam kciuki
![]() a my mamy bryczkę z dwoma końmi załatwiliśmy dzisiaj wszystko
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ten problem. Bo gdyby to był tylko lakier, to sprawa prosta, a żel no cóż... albo spiłować, albo nałozyć ponownie....
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo najwazniejszy jest caloksztlt
|
|
|
#3893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przeciez koniki nie wrzuca wstecznego
|
||||
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też się bryczka podoba, ale także na moim ślubie wszystko by opóźniła, bo mamy do sali ode mnie ponad 30 km i nie wiem czy byśmy na kolacje dojechali.
|
|
#3895 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Jesli chodzi o kontao z allegro to maila dostaniesz na to konto ktore podalas przy rejestracji na allegro. Ja rowniez zamawialam zaproszenia przez allegro i najpierw dostalam wizualzacje a teraz mam wpalacic pieniazki. Na wizualizacje czekalam dosyc sporo. A na zaproszenia czeka sie u mnie 7 dni od zaksiegowania kwoty. Pzodrawiam ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dziewczyny a mam pytanie a jak ubrac taki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1410...z_londynu.html samochod na slub?? Jakos moja wena tworcza sie zablokowala? |
|
|
|
|
#3896 |
|
Wtajemniczenie
|
Rety...Dziewczyny...znów mam schizy !!!
Jutro miałam mieć przymiarkę sukni, a dzisiaj zdzwonili do mnie i odwołali, bo ponoć krawcowa się rozchorowała i jest na zwolnieniu. DLa przypomnienia dodam, ze ja suknię jakby wypożyczam tzn. teoretycznie jestem jej pierwszą włascicielką, suknia czeka zapakowana w salonie na poprawki. A ja już w tej chwili sobie myśle, ze moze dlatego odwołali miarę, bo ktoś inny ją sobie wypożycza np. na ten weekend. WIadomo jakie ludzie robią przekrety...moze niekoniecznie będę jej pierwszą właścicielką, tylko którąś "pierwszą' z koleji ....ech nie zasnę chyba dzisiaj z nerw
|
|
#3897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
troszke taie lopaty wyszly te Twoje pazurki ... czemu nie powiedzialas babce ze Ci sie nie podobaja? od tego jest zeby klietka wychodzila w 100% zadowolona ![]() Cytat:
super fryzurka !! bardzo orginalna Cytat:
najgorsze ze juz kase wplacilam
|
|
|
#3898 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
agnes208 skąd jesteś? Cytat:
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos sie wyjasnilo??? ![]() a tak wogole to Dzien dobry moja fryzurka przetestowana zostala na wytrzymalosc normalnie w niej spalam i dzis rano przed lustrem stwierdzilam, ze jej stan jest nienaruszony super sie ciesze, bo jak czasen sie patrzy na PM nad ranem to niedosc, ze makijaz zmazany, zmeczone to jeszcze te zwisajace strąki nom, to tez juz wiem, ze o fryz na poprawiny nie musze sie martwic teraz jestem w pracy taka wyfiokowana, bo zapomnialam przestawic budzik, by rozebrac przed praca to co mam na glowie a co tam ![]() __________________
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-04-16 o 07:37 |
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fryzurka bardzo ładna, tak jak pisłaś - dół bedzie ładniej wyglądał bardziej pokrecony. Proponuję loki robione prostownicą, nie wyglądają jak takie korkociagi, tylko fajnie połamane fale. http://www.youtube.com/watch?v=XIg6s-gZbzE Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-16 o 08:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

poza paznokciami

Lakier trzyma mi sie an paznokciach max 2 godziny. 

Moze tez tak masz?Co lekarz powiedzial?Sprawdzalas czy mozesz zgiac noge,tak do gory do brzucha?
Aż tak? ojoj powiedziałam TŻ'towi i się chyba troche zestresował 

Dziewczyny jak ja mam się nie denerwować jak niedawno dzwoniła siostra tż ta i pytała o której godzinie jest nasz slub!!!!!!!!!!!!!!Ludzie! !!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymaj cie mnie bo zabije