U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 09:21   #3871
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

Wczoraj TŻ mi płakał do słuchawki... ryczał dosłownie... bo mu sie przykro zrobiło jak mu chrzestna odmówiła przybycia na ślub o czym wiedzieliśmy wcześniej od innych osób! zarzuciła mu wręcz, że miała za mało czasu ... o ślubie wiedziała już odkąd praktycznie date ustaliliśmy.. no ale jak woli jechać na wczasy .... które ma za darmo to niech jedzie.. a jeszcze 2 tygodnie temu mówiła, że bedzie na 100%, że jak to może jej zabraknąć, że nie ma opcji itp.. a teraz TŻ jest ten zły :/ serce mi pękało jak go słyszałam w słuchawce nie mogłam nic zrobić
Kazałam mu się nie przejmować ale wiadomo, że go to trafiło .. bardzo był zżyty z ciotką... w końcu także u niej się wychowywał ze swoim kuzynem. Spędził tam pół dzieciństwa. I nie dziwie mu sie, że jest mu mega przykro ..
Miciu to przykre bardzo
TŻt widać wrażliwy bardzo....
Ale tak to jest właśnie z rodziną.

Moja najbliższa kuzynka od roku wiedziała, że jest ślub i wesele. Byliśmy ich z mężem i dziećmi zapraszać miesiąc temu, mówiła że oczywiście że będą itp. W piątek zadzwoniła że nie będzie jej, bo jej syn ma jakieś testy na drugim końcu Polski i muszą z nim jechać. Wczoraj przyjechał jej ojciec i co? Okazało się że testy są 16 i trwają 2 dni, ale ona wymyśliła sobie że pojadą z nim, mimo że on chciał jechać sam, 2o lat chłop ma, bo zrobią sobie tygodniowe wakacje i wrócą 2 dni po Naszym weselu To jest dopiero żenada. Mama już powiedziała, że mają 4 dzieci i nie będzie ich na ani jednym. Niech ich nawet nie zapraszają, bo i tak nie pójdą.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziewczyny rzuca się u was pod kościołem w parę młoda grosikami? Trzeba mieć przy sobie coś na te pieniążki? Jakąś sakiewkę woreczek? Panika mi się mała włączyła, troszkę chaotycznie myślę i różne fragmenty z wesel, na których byłam mi się przypominają i zastanawiam się czego mi jeszcze brakuje.
U mnie się rzuca, ale to jest sprawa drużbów i świadków, ja się tym nie interesuje :P

Cytat:
pokażę Wam moje bucisze ślubne zaczęłam je rozchadzać
atłas ecru obcas 8cm.
Całkiem ładne jak na ślubne buty obcas zgrabny przez co nie sprawiają wrażenia takich komunijnych kaczuszek.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Trzeba chyba rozpoczać jakieś modliwy, woo doo i jakieś zaklinanie.... Upału nie zniesię

Pytanko do dziewczyn, które robiły foto-książki: Gdzie zamawiałyście, jaki był czas realizacji? Jak z jakością? Ile robiłyście stron? Jak komponowałście Waszą historię od małego do dnia ślubu z TŻ? Chyba zrobimy te książki dla taty TŻ i mojej mamy, ale nie mamy pomysłu, jak to poukładać
Koziczko ja planuję zrobić tak, każde z Nas ma jakieś foto z rodzicami, a TŻt z mamą jak byliśmy maluttcy ok roku i napisać : "To dzięki Wam mieliśmy szansę się poznać..." a później od najmniejszych zdjęć , po starsze, pierwsza randka, pierwsze lata razem, wakacje itp, a później okres narzeczeństwa, dzień ślubu, wesele i kilka fot z pleneru

AAAAAAAAAA
12 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech mnie ktoś obudzi bo wydaję mi się że śnię

Tydzień pod hasłem: Gwiezdne k$%#%*^&wa wojny !
mianowicie:
- kupić wino (tak, tak naadal nie mamy )
- jechać do księdza (tak, tak nadal nie byliśmy )
- w końcu załatwić ubiór kościoła
- kupić zawieszki na wódkę
- kupić torebkę, sweterek, sandałki dla mamy
- jechać ze świadkową po sukienkę
- zacząć robić plany stołów
- zadzwonić i potwierdzić ostateczną liczbę gości na sali
- zadzwonić do cukierni powiedzieć że musi być mniej paczek niż zamówiliśmy (zamówiliśmy na 160 osób 80, a ma być 130, więc 15 paczek za dużo )
- pojechać do kucharza omówić poprawiny i ustalić menu
- pojechać do kamerzysty i jak wyżej
- zrobić kompozycje kwiatowe w gazonach obok domu, bo bratki wyglądają nieładnie
- wyprasować te horrendalne ilości prania z szafy
- i jezuuu... nie wiem co jeszcze ale już jestem przerażona

aaa! no i florystka!
iść do florystki dogadać co dokładnie z bukietem i domówić mojej malusiej druhence widzącą kulę piwonii na sznureczku żeby mogła miec ja na nadgarstku jak torebeczkę

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-07-09 o 09:31
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:26   #3872
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Miciu to przykre bardzo
TŻt widać wrażliwy bardzo....
Ale tak to jest właśnie z rodziną.

Moja najbliższa kuzynka od roku wiedziała, że jest ślub i wesele. Byliśmy ich z mężem i dziećmi zapraszać miesiąc temu, mówiła że oczywiście że będą itp. W piątek zadzwoniła że nie będzie jej, bo jej syn ma jakieś testy na drugim końcu Polski i muszą z nim jechać. Wczoraj przyjechał jej ojciec i co? Okazało się że testy są 16 i trwają 2 dni, ale ona wymyśliła sobie że pojadą z nim, mimo że on chciał jechać sam, 2o lat chłop ma, bo zrobią sobie tygodniowe wakacje i wrócą 2 dni po Naszym weselu To jest dopiero żenada. Mama już powiedziała, że mają 4 dzieci i nie będzie ich na ani jednym. Niech ich nawet nie zapraszają, bo i tak nie pójdą.

U mnie się rzuca, ale to jest sprawa drużbów i świadków, ja się tym nie interesuje :P

Całkiem ładne jak na ślubne buty obcas zgrabny przez co nie sprawiają wrażenia takich komunijnych kaczuszek.

Koziczko ja planuję zrobić tak, każde z Nas ma jakieś foto z rodzicami, a TŻt z mamą jak byliśmy maluttcy ok roku i napisać : "To dzięki Wam mieliśmy szansę się poznać..." a później od najmniejszych zdjęć , po starsze, pierwsza randka, pierwsze lata razem, wakacje itp, a później okres narzeczeństwa, dzień ślubu, wesele i kilka fot z pleneru

AAAAAAAAAA
12 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech mnie ktoś obudzi bo wydaję mi się że śnię

Tydzień pod hasłem: Gwiezdne k$%#%*^&wa wojny !
mianowicie:
- kupić wino (tak, tak naadal nie mamy )
- jechać do księdza (tak, tak nadal nie byliśmy )
- w końcu załatwić ubiór kościoła
- kupić torebkę, sweterek, sandałki dla mamy
- jechać ze świadkową po sukienkę
- zacząć robić plany stołów
- zadzwonić i potwierdzić ostateczną liczbę gości na sali
- zadzwonić do cukierni powiedzieć że musi być mniej paczek niż zamówiliśmy (zamówiliśmy na 160 osób 80, a ma być 130, więc 15 paczek za dużo )
- pojechać do kucharza omówić poprawiny i ustalić menu
- pojechać do kamerzysty i jak wyżej
- zrobić kompozycje kwiatowe w gazonach obok domu, bo bratki wyglądają nieładnie
- wyprasować te horrendalne ilości prania z szafy
- i jezuuu... nie wiem co jeszcze ale już jestem przerażona
Zaczynam stwierdzać, że powiedzeni "z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjęciach" - sprawdza sie.

O matko 12 dni... i jeszcze musicie sporo załatwić, Kciuki sie trzymają i zeby poszło Wam szybko i sprawnie. Mimio to przypomniałas mi, ze musimy wino kupic

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:27   #3873
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

http://www.youtube.com/watch?v=d9kSoQragRM
Co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?
Albo tej http://www.youtube.com/watch?v=JRHTXFIKfFs ?
Ja ciągle coś nowego znajduje i już mam mętlik w głowie
A chcieliśmy na poczatku do Kancelarii tańczyć
Stary 2012-07-09, 09:35   #3874
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

u mni pogoda wymarzona na ślub ( i ja taką miałam) - 23 stopnie, słonko i lekki wiaterek - życzę takiej pogody wszystkim PM-kom

mój szej pojechał na urlop
3 tygodnie spokoju

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:35   #3875
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja chyba oszaleje zarazMiałam szukać biżuterii a szukam piosenki na pierwszy taniec znalazłam fajną stronke http://www.planowaniewesela.pl/warto...taniec-weselny i już znowu mi się nowe piosenki spodobały
ooo, fajna stronka. Tez szukam pomyslu na I taniec

Cytat:

Uwaga, uwaga muszę na formu pochwalić TŻa Zrobił rozsadzenie szanownych dup gości przy stołach Pałował sie z tym biedaczek, pałował, ale ostateczna wersja jest idealna - lepiej nie będzie Ja się za to zabrałam wcześniej, ale szybko pieprz**am w cholerę
ooooo prosze TZ spisał się na medal
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:39   #3876
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga, uwaga muszę na formu pochwalić TŻa Zrobił rozsadzenie szanownych dup gości przy stołach Pałował sie z tym biedaczek, pałował, ale ostateczna wersja jest idealna - lepiej nie będzie Ja się za to zabrałam wcześniej, ale szybko pieprz**am w cholerę

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-09, 09:39   #3877
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=d9kSoQragRM
Co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?
Albo tej http://www.youtube.com/watch?v=JRHTXFIKfFs ?
Ja ciągle coś nowego znajduje i już mam mętlik w głowie
A chcieliśmy na poczatku do Kancelarii tańczyć
Gdybym miała wybierać, to by była ta 1. A najbardziej jednak podoba mi sie Kancelarii. Tylko czy Wy chcecie szybka czy wolna piosenke? Bo ta z drugiego linku to straaaasznie wolna jest.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 09:40   #3878
kasia_kuku
Zakorzenienie

Nena nawet nad ranem wyglądała obłędnie

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

u mni pogoda wymarzona na ślub ( i ja taką miałam) - 23 stopnie, słonko i lekki wiaterek - życzę takiej pogody wszystkim PM-kom

mój szej pojechał na urlop
3 tygodnie spokoju
Przeczytałam SZEJK

Kilianna: Nie mam słów na tę Twoją sąsiadkę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 09:48   #3879
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Przeczytałam SZEJK
miało być szef
ale wyobraź sobie szejka w wersji blond - wypisz, wymaluj mój szefuńcio

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-09, 09:52   #3880
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
miało być szef
ale wyobraź sobie szejka w wersji blond - wypisz, wymaluj mój szefuńcio
W każdym razie, nie ma szefa, jest impreza

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-09, 10:10   #3881
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Nie robiłam fotoksiązki, ale mam link, który któraś dziewczyna podała:
http://allegro.pl/fotoksiazka-a4-40-...423976143.html

Natomiast ja kiedyś robiłam album z wakacji na stronie colorland.pl i byłam zadowolona

Chyba sie ograne i pójdę na działkę poopalać, a raczej wyrównać opaleniznę.
Dzięki Rzucę okiem, bo to już czas, żeby się ogarnąć z tą fotozabawą
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 10:10   #3882
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dziękujemy za wszystkie komentarze

przewoziny to taka trochę impreza przebierańców jeszcze 10 lat temu nie dopuszczalne było, żeby zabrakło tej zabawy na weselu. później zaczęto od tego odchozić, bo to takie trochę staromodne. ale nam zawsze się to podobało i TŻ nie wyobrażał sobie, żeby u nas tego zabrakło.
no więc tak: w trakcie poprawin na salę wpada grupka przebranych gości ( zwykle jest to młodzież weselna), są jakieś przyśpiewki, wygłupy taneczne a później zabierają Młodych, Swiadków i czasem jeszce kogoś na przejażdżkę. my jechaiśmy luxusowym traktorem z przyczepą jeśli Młoda mieszka blisko sali to jedzie się do niej. tradycja nakazuje, żeby orać u niej podwórko, ale na szczęście rzadko się to praktykuje całym orszakiem jechaliśmy przez calutką wieś do mnie do domu. jak kogoś po drodze spotkaliśmy to częstowaliśmy weselną vódką z garnka i weselną kiełbasą.
u mnie przed domem pozostało na rozrzuceniu słomy przed domem, tańcach przed domem, jakichś wygłupach
teho się nie opisać- to trzeba zobaczyć

jak będę miała płytkę z wesela, to poproszę TŻ-ta, żeby zmontował dla Was jakiś filmik, bo kamerzysta nagrywał te wszystkie wygłupy
Bardzo chętnie. Lubię oglądać takie ludowe tradycje
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Może mi się to tak wydaję z tym makijażem,w każdym świetle co sprawdzałam to makijaż wyglądał inaczej,ale to chyba norma
I nie mam się czym przejmować...

A utrwalacz chciałam na własne potrzeby,dlatego pytałam
aha, w sobotę mam makijaż próbny, to może zapytam, czy babeczka coś może doradzić.
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
no właśnie jak widać nie bardzo bo moje preferencje są zgoła inne

Dziewczyny czy wy dziękujecie obsługującym kelnerom zostawiając im wódkę czy alkohol inny?
Jesli zasłużą to tak

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:21   #3883
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
A oto moje zdobycze:
Piękna bransoletka

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Jego zakonnik nie zapytał ani o seks, ani o wspólne mieszkanie. Jak poszłam z rana do innego, to też o to nie pytał. Ja sama tego nie ogarniam...
Czyli dostałaś w końcu rozgrzeszenie i mas z głowy?

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hejka Piękności!!!! Czy któraś z Was sama zajmuje się menu na stoły??? mega wrażenie! Wygląda na to, że świetnie się wszyscy bawili
Ja robię.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Czy głupio będzie jak włoże TŻ obrączkę tylko do 3/4 palca a on potem sobie poprawi? Bo przy tych upałach nie ma fizycznej możliwości żebym mu ją sama złożyła bo zatrzymuje się na kostce zbierają się fałdy skóry i dalej nie daje rady
Jak dyskretnie to załatwicie, to będzie w porądku.

Cytat:
A nie będzie głupio że w "szczególności" będzie tylko w odniesieniu do jednej osoby?
Zawsze tak jest na Mszach za zmarłych.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć, doszłam do siebie po panieńskim
Wspaniale, że się tak super wszystko udało!

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Kasieńko moja jajeczna sąsiadka rozpuściła plotkę, że jestem w ciązy i to nie ze swoim TŻ za bardzo się tym nie przejęliśmy, ale ludzie zaczęli moją mamę podgadywać no i jej jest trochę nie w smak, ale my z TŻ się z tego śmiejemy

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
I ja też mam takie paluchy

Zastanawiam się skąd i jakie mam wytrzasnąć nóżki pod menu.... Tworzy może ktoś swoje menu na stoły????
Ja robię składane na pół, więc same będą stać - sprawdzony patent.

Cytat:
pokażę Wam moje bucisze ślubne zaczęłam je rozchadzać
atłas ecru obcas 8cm.
Bardzo ładne.

Ja już mam zaświadczenie o chrzcie, idziemy do księdza jednak w środę, bo M. powiedział, że musi mieć czas na przygotowanie się psychiczne.

Jak się uda to damy na zapowiedzi. Byliśmy wczoraj na Mszy w naszym kościele i uwaga uwaga... zatrudnili w kościele organistę! Wcześniej nie było i kazali nam sobie wynająć. A teraz znając życie trzeba mu będzie jakąś kasę odpalić...

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:21   #3884
(kicia)
Zakorzenienie

za 5 dni będę żonką

i od kilku dni mam problemy żołądkowe nie czuje stresu ale mój żołądek chyba tak będzie trzeba wziąć stoperan

widziałam fotkę neny

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:22   #3885
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczynki.. tyle natrzaskałyście tych postów że nie nadrobię a nie było mnie zaledwie przez sobotę i niedzielę..
w sobotę z tż byliśmy na imprezie.. i dopiero wrócilismy o 4 :00 do domku a wczoraj spalismy tylko 3 h bo mieliśmy troche spraw do załatwienia ... po 14 ganialiśmy się z tż po podwórku w strojach kąpielowych:P i oblewaliśmy wodą potem zasneliśmy na materacu .... uwędziłam się że szok.. twarz mnie boli..

dzisiaj mam przymiarkę kochane taks się cieszę i doczekać się nie mogę.. ap potem z tż jedziemy oglądać meble do sypialni
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:24   #3886
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

[COLOR=Red]za 5 dni będę żonką[/COLOR]

i od kilku dni mam problemy żołądkowe nie czuje stresu ale mój żołądek chyba tak będzie trzeba wziąć stoperan

widziałam fotkę neny

A Nena wygląda obłędnie

I chyba trzeba za nią kciuki trzymać, bo miała egzamin jakiś, dziś! Nenuś, poradzisz sobie! Trzymam mocne kciuki!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-09, 10:26   #3887
(kicia)
Zakorzenienie

a no właśnie w Krakowie więc za egzamin neny

Stary 2012-07-09, 10:28   #3888
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
za 5 dni będę żonką

Kurcze 5, 12, 19 - super.

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Jesli zasłużą to tak
Dokładnie tak.

Mam jutro rozmowę o pracę - nie wiem co mam myśleć/robić. Z jednej strony wolałabym własną działalność, a z drugiej jak mamy mieć dzieci po ślubie zaraz, to przydałaby ie umowa o pracę. Życie jest takie skomplikowane.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-09, 10:28   #3889
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć Mordeczki Moje

Na początek:
najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich żonek z 30 czerwca oraz 7 lipca
paulinka009, Karolina_83, Brydzia, whitepower, kamisiaa88
oraz
Kotek, Nena, LadyStar, Marcia, Aggis i pozostałe żoneczki
niech ta nowa wspólna droga będzie źródłem pięknych chwil, szczęścia i nieskończonej miłości!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Gosza, ale zdominowałaś okno wystawowe swojego foto, jesteście teraz jego największą reklamą

Miło mi, że zauważyłaś ale ja się wstydzę przechodząc tą ulicą

Cytat:

my właśnie wróciliśmy z miasta [B]czy 500 zł za beczke 50l piwa + osprzęt to dużo
Wychodzi 5zł za 0,5l piwko. Teoretycznie z osprzętem to akuratnia cena.
Chociaż my jeśli zamawiamy beczki na festyny płacimy za nie mniej, bo po1. bierzemy z hurtowni, po2. osprzęt mamy wypożyczony za darmo.

Nocny Motylku witaj Ciesze się, że zaglądnęłaś do nas Zaraz napiszę więcej na PW

Z tego co zauważyłam pisałyście też o okrągłych stołach. U nas max. to było 14 osób przy stoliku. Tak sadzaliśmy młodych i miejsca było wystarczająco. Przy starszych osobach sadzaliśmy po 12 osób i miejsca jeszcze było w cho**rę. Jeśli właściciel sami Wam powie, ile osób sadzać maksymalnie to myślę, że nie trzeba tej liczby dodatkowo okrajać.

A jeśli by kogoś obchodziło co u mnie, to najlepiej nie jest. mamy pewne problemy i ciężko nam teraz ograć rzeczywistość...

Niusiu mam nadzieję, że u Was bedzie tylko lepiej, ale musicie rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:29   #3890
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

A Nena wygląda obłędnie

I chyba trzeba za nią kciuki trzymać, bo miała egzamin jakiś, dziś! Nenuś, poradzisz sobie! Trzymam mocne kciuki!
Cytat:
a no właśnie w Krakowie więc za egzamin neny
koniecznie

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-07-09, 10:32   #3891
(kicia)
Zakorzenienie

gosza a co tam u Ciebie

Stary 2012-07-09, 10:46   #3892
melod_y
Zakorzenienie

ano wlasnie.. Mam nadzieje ze nena da rade na tym egzaminie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 10:52   #3893
(kicia)
Zakorzenienie

wiecie jakie wczoraj wieczorem schizy mialam w łóżku.... leżę i tak sobie myślę jak to klęknąć w tej sukni żeby się dobrze ułożyła (W końcu mam dwa koła) i żeby się nie poplamiła czy coś i tak przez pół godizny nad tym kminiłam ale nie wiem sama czemu

Stary 2012-07-09, 10:55   #3894
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Cześć Mordeczki Moje

[...]

Z tego co zauważyłam pisałyście też o okrągłych stołach. U nas max. to było 14 osób przy stoliku. Tak sadzaliśmy młodych i miejsca było wystarczająco. Przy starszych osobach sadzaliśmy po 12 osób i miejsca jeszcze było w cho**rę. Jeśli właściciel sami Wam powie, ile osób sadzać maksymalnie to myślę, że nie trzeba tej liczby dodatkowo okrajać.
Gosza

To zależy od średnicy stołu. W sensie ilość osób przy jednym okrągłym stole.

Liczy się zazwyczaj:
Średnica 120cm - maks. 8 osób.
Średnica 155cm - maks. 10 osób.
Średnica 180cm - maks. 12 osób.

Kurcze, ale się u mnie ściemniło. Jakby noc zapadała i grzmi w oddali. Masakra.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-07-09, 11:15   #3895
ewuszkaaa
Zakorzenienie

No i znowu poniedziałek Idę czytać co tam nastukałyście przez weekend.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:34   #3896
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:

za 5 dni będę żonką

widziałam fotkę neny

ktoś poda link do facebooka Neny/????
Stary 2012-07-09, 11:43   #3897
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
ktoś poda link do facebooka Neny/????
Nena ze względu na swoj zawód prosiła wszystkich o nieudostępnianie jej zdjęc więc musisz poczekać jak wróci.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-09, 11:46   #3898
kingsof
Raczkowanie

Cześć kochane
Wiecie co, jeszcze nie rozdaliśmy zaproszeń na ślub i wesele a już dostaliśmy informacje od babci TŻ, która brzmiała tak : Ilonka (kuzynka TŻ z pierwszej linii) kazała mi przekazać Wam, że nie macie jej nawet wgl zaproszenia dawać bo ONA NIE PRZYJDZIE, bo brat jej męża się żeni pół roku po nas i ona wyprawia sobie 10 rocznicę ślubu w domu na 20 osób. :conf used:

No dobra, moim zdaniem wyszło trochę niegrzecznie, ale kit, zaproszenie jej i tak damy, przyjdzie to będzie nie to nie. PS. Nienawidzę wprost jej męża, więc dla mnie dobrze się składa.
No i jeszcze jeden problem ... TŻ pożyczył swojemu szefowi 10 tys złotych bo ten był w pilnej potrzebie, miał oddać tydzień temu a wykręca sie, ze ktoś go oszukał na 100 tys i PO PROSTU NIE MA Nosz kur*^%$^%+a!!!!! Jak mu nie odda tej kasy, to sama z pazurami wkroczę do akcji, niech sprzeda swojego ścigacza, navarę, albo wypasionego doga!
Stary 2012-07-09, 11:55   #3899
klaudusk_a
Zakorzenienie

po krótce was ogarnęłam i witam się już jako 22-letnia mamuśka

weekend był baaardzo intensywny, mieliśmy wesele u kuzynki i była taka poarówa mimo, że chodziła klima

piszę więc to co pamiętam
dla pmek które szybko do nas zawitały

za ddś szczególnie dla tych którym zostało kilka dni

relacje z panieńskich

i za wszystlkie ślubne postępy

wieczorem bedę świętować birthday więc znowu będę miała zaległości

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:56   #3900
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
fejsbukowe dziewczyny na tablicy Neny ktoś z jej znajomych wrzucił fotę z wesela
boskie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości