|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: bydgoszcz ginekolog
W Bydgoszczy polecam jeszcze dr Kingę Kordaszewską-Folkmar - przyjmuje na ulicy Nakielskiej. USG dopochowowe/przezbrzuszne jest wliczone w cenę standardowej wizyty (120zl) za cytologię trzeba dopłacić 30zł. Zdecydowanie ją polecam, jest cierpliwa i dociekliwa, delikatna i dobrze wszystko tłumaczy.
Za to z doktorem Ludwikowskim miałam kontakt w szpitalu, gdzie operował mnie laparoskowo usuwając torbiel wraz z jajnikiem. Bardzo dobry specjalista, jednak o jego kompetencjach w sprawie pomocy zajścia w ciążę czytałam na stronie znanylekarz.pl
|
|
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pani ginekolog NFZ warszawa
Tel. 22 617-36-39 bezpośrednio do poradni ginekologicznej.
ul. Saska 61 |
|
|
|
#3873 |
|
Przyczajenie
|
Ale czy z kobietą, która tam pracuje idzie się dogadać..?
|
|
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
Według opinii kilku osób da się z nią dogadać.
|
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam skierowanie na badania typu mocz,morfologia,poziom cukru caly pakiet badan w ciazy. Któraś mogłaby mi doradzic jakie laboratorium wybrac i czy wszystkie badania robia i koszty jakie sa...znalazlam jedno ale on 4 badan nie wykonuje i mam miec oddzielne skierowanie by moz pojsc do innego lab?? czesc w 1 czesc badan w 2??
|
|
|
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Laboratorium WROCŁAW
Cytat:
Lekarze NFZ dają zazwyczaj skierowania do laboratorium w danej przychodni czy takiego, z którym przychodnia ma zawarta umowę np. Diagnostyka (polecam).
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Laboratorium WROCŁAW
Długo w tej przychodzi na Podwalu trzeba czekać na wizytę?
|
|
#3878 |
|
Przyczajenie
|
Ginekolog w Krakowie w niedzilę... Pilne!!!!
Hej dziewczyny pilnie potrzebuję namiarów na jakiegoś dobrego ginekologa który przyjmuje w niedzielę na terenie Krakowa. Jest to o tyle pilne, że zrobiłam test okazało się, że jestem w ciąży
wychodzi na to, że to 6 tydzień a niestety tydzień wcześniej dość dużo leków brałam bo grypa mnie dopadła i potrzebuje iść na wizytę w celu upewnienia się czy wszystko jest ok a niestety niedziela to jedyny dzień kiedy możemy iść na wizytę razem z partnerem.
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog w Krakowie w niedzilę... Pilne!!!!
Bellmed na Floriańskiej na przykład
|
|
|
|
#3880 |
|
Przyczajenie
|
A możesz polecić jakiegoś lekarza? I jakbyś mogła namiary na niego na prv to byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w Bellmedzie na USG u lek. Doroty Krajewskiej, wydaje się być w porządku. Dokładnie robiła badanie, wszystko tłumaczyła, przy tym bardzo sympatyczna. Namiary są na stronie internetowej centrum
|
|
|
|
#3882 |
|
Przyczajenie
|
Tylko czy przyjmuje w niedzielę?
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
KRAKÓW ! KRAKÓW ! KRAKÓW !
Potrzebuje namiary ma dobrego ginekologa w krakowie, najlepiej na nfz |
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bydgoszcz ginekolog
Dziewczyny POMOCY!
Potrzebuję pilnie namiary na jakiegoś dobrego ginekologa w WARSZAWIE,który nie bierze dużo za wizytę? I do którego można zapisać się z dnia na dzień! To bardzo ważne , ostatnio mam dziwne upławy w środku cyklu, okres dostałam normalnie 20 grudnia a dziś mam brązową wydzielinę z krwią, Dodam,że na tydzień przed ostatnim okresem(20 grudnia) także miałam takie dziwne plamienia. W ciąży nie jestem ( zrobiłam 2 testy - z czego jeden dzisiaj z samego rana , obydwa negatywne). Boję się,że to coś poważnego , ponieważ zdarzyło mi się tak pierwszy raz w życiu
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dr Świstak państwowo na Galla, prywtanie Luxmed
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
BIAŁYSTOK
Czy ktoś może coś powiedzieć o ginekologu Marku Dąbrowskim i dr Kluczyk? Szukam dobrego gina na nfz. |
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam koło galla i chodzę tam do ginekologa dr Kubatego , ale szczerze mówiąc jestem średnio zadowolona a że teraz pojawiły się dwie kreseczki to potrzebna będzie szczególna opieka
Dziękuje za rade postaram sie w takim razie zarejstrowac do dr Świstak
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy leżałam 2 dni na galla byłam bardzo zadowolona z opieki ale akurat dr Kubatego nie kojarzę
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia
mam w lux med pakiet musisz zadzwonić do lux med
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
Witam, Kobietki szukam jakiegos dobrego ginekologa w Lublinie... Ale najlepiej gdyby przyjmował na NFZ, studencka kieszeń... 21 lat zobowiązuje... stwierdziłam, że w końcu trzeba się przebadać.
You have to take the good with the bad, smile when your sad, love what you got and remember what you had. Always forgive, never forget. Learn from your mistakes & never regret. People change, things go wrong; just remember.. life goes on.x ![]() |
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie co myslicie na temat Pani dr Beaty Kosiby, przyjmuje w Scanmedzie na Armii Krajowej w Krakowie, chciałam sie do niej wybrać w najblizszym czasie aby prowadziła moja ciąże, doradzicie coś???? Może któraś do niej chodziła???
Edytowane przez Saudia Czas edycji: 2013-01-07 o 06:57 |
|
|
|
#3895 |
|
Zadomowienie
|
Ginekolog LUBLIN
Potrzebuje porady, szukam dobrego ginekologa w Lublinie, ale zależy mi na tym bym mogła pójść do niego na wizytę na NFZ. Po prostu stwierdziłam, że czas się przebadać, no a jednak stówka dla studentki to sporo.
You have to take the good with the bad, smile when your sad, love what you got and remember what you had. Always forgive, never forget. Learn from your mistakes & never regret. People change, things go wrong; just remember.. life goes on.x ![]() |
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ginekolog LUBLIN
|
|
|
|
#3897 |
|
Przyczajenie
|
Dr HENRYK DZEDZYK
Lekarz przyjmuje w Sosnowcu (woj.śląskie) w przychodni NFZ na Wawelu. Prowadzi również prywatną praktykę, ale nie orientowałam się gdzie. Jest uśmiechnięty, życzliwy, delikatny podczas badania. Zawsze wysłucha bolączek, pomoże rozwiązać problemy. |
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
Ginekolodzy nie potrafią za bardzo pomóc. Czy są może lekarze, którzy specjalizują się na infekcjach bakteryjnych?
Edytowane przez molina_ Czas edycji: 2013-01-13 o 10:48 |
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: lekarz który zna się na bakteriach?
Jest taka specjalizacja- mikrobiologia lekarska. Musiałabyś poszukać jakiegoś lekarza mikrobiologa.
|
|
#3900 |
|
Przyczajenie
|
dr. Sażyński
Warszawa przyjmuje prywatnie, w CM Lim, koszt wizyty ok 150zł ( nie jestem pewna, gdyż mam prywatne ubezpieczenie ) człowiek dusza, miły, uśmiechnięty, rzeczowy, zawsze udziela odpowiedzi nawet na najbardziej zakręcone pytania. goni do robienia badań.. nie znam lepszego ginekologa.
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

mam w lux med pakiet
Jakbym miała jakieś pytania to zwróce się do Ciebie