Starania o dziecko od 2018 roku część 4 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-15, 13:20   #3901
Honcia
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4

Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
A właśnie, tak zapytam przy okazji wasi lekarze badają wam piersi na wizycie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mój bada jak mu powiem. Prawda jest taka, ze ginekolodzy nie są od piersi. Powinnyśmy chodzic na usg, ale ze w ogóle malo kobiet się bada to juz tak się przyjelo, ze ginekolog po przegladzie podwozia sprawdza i nadwozie

Cytat:
Napisane przez a1n9i8a9 Pokaż wiadomość
Odstawiłam w styczniu, staramy się 5 cykl. Może rzeczywiście potrzeba jeszcze czasu na uregulowanie cyklu i hormonów 🤔 grunt to nie porównywać się do koleżanek, które zachodzą w ciążę jak nakręcone 😂
Diagnistykę zaczyna się teraz po roku nieudanych prób więc jeszcze duuuuzo seksu przed Wami uda się na pewno

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:21   #3902
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:

Nie przez całą ciążę mi ani razu moja lekarka nie zbadała. Nie miałam parcia bo chwilę wcześniej miałam usg. Ogólnie to mam asymetrię i raczej powinnam się częściej badać ale kurde ja się tak bardzo wstydzę

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:23   #3903
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem wam szczerze ze nigdy żaden gin nie badał mi piersi ☺ zwykły lekarz rodzinny tez nie. Endokrynolog raz mi zmacala piersi.
Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Niestety ostatni cykl byl tym ostatnim, narazie nie wiem czy w ogole do tego jeszcze wrocimy.

Nie mów tak. Jeśli chcecie mieć dziecko to prędzej czy później to wróci, nie da się tak łatwo wyrzucić z głowy chęci posiadania dziecka, czy to pierwsze czy kolejne. Będziemy czekać na Ciebie
Cytat:
Odstawiłam w styczniu, staramy się 5 cykl. Może rzeczywiście potrzeba jeszcze czasu na uregulowanie cyklu i hormonów grunt to nie porównywać się do koleżanek, które zachodzą w ciążę jak nakręcone
To tak naprawdę organizm może jeszcze dochodzić do siebie ☺
Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Rysować nie musiałam, w sumie tam było zaznaczone i się zgadzalo wiec tylko nanioslam nazwę uprawy. A że mają tylko na jednym kawałku a reszta to użytki zielone to poszło szybko
Ale jak ktoś ma dużo to trochę zabawy z tym jest

My musieliśmy wczoraj zaznaczyć granice (bo były zle) i pozaznaczac uprawy, trawy czyli te użytki zielone i coś jeszcze. 44 działki myślałam że nie skończę a zwierzęta prosto akurat było dodać.
Najgorsze ze zaznaczalismy działki czy coś a ten twierdził BLAD, robiliśmy to samo 30 razy i za 31 razem się udało. Dla mnie ten program to kompletna klapa

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:38   #3904
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Drocia, czyli druga waga też ma swoje mocne strony już widzę jak tłumaczyć mężowi np. - "to jest waga do ogórków, a ta jest do mąki"

Honcia, mów mi jeszcze. Zrobię we wrześniu wyprzedaż garażową

Nie bada mi cycków. Miałam robione USG cycków niecały rok temu

Co do tabsów to ginka, która mi zlecała przedciążowe badania też mówiła, że organizm może do siebie dochodzić do roku i jak uda nam się zajść w ciągu tego roku w ciąże to będzie fart. Pamiętam, że wpadłam wtedy w doła, bo nie wiedziałam, że to świństwo ma aż taki wpływ na organizm. Nigdy więcej! Mój organizm dochodził do siebie 2 miesiące, ale przez te dwa miesiące przerobiłam bodaj wszystkie skutki uboczne odstawienia tabletek

Ha, pochodzone, pojedzone, a mały w brzuchu wreszcie kima. Sukces
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:39   #3905
drocia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
My przysięgę powtarzalismy za księdzem. Tyle, ze nasz szeptał baaaaardzo cicho i ledwo go slyszeliśmy Ja i tak znalam ja na pamięć ale mój tż nie wydusiłby slowa albo powiedział cokolwiek jak by miał recytować z pamięci

Lekarze na NFZ są bardzo różni. Ostatnio bylam u takiego, który nie znal norm tsh na szczęście chodzilo mi tylko o cytologię i badanie piersi ( w tym akurat jest dobry, znajomej wyczuł mikroguzek). Mój prowadzacy gin troszkę inaczej traktuje prywatnie a inaczej w przychodni ale i tak jest ok. Czasem ma tylko kiepski humor ( jak kazdy) ale ja go znam i mi to nie przeszkadza. Jest super specjalistą a to dla mnie najwazniejsze

Gajaa z tymi ciuchami to jest tak, ze dziecko przez pierwsze miesiace lezy w pajacu albo bodach i cala reszta slicznych ciuszków się marnuje. A wcale nie trzeba tez tych ubranek nie wiadomo ile bo pranie i tak codziennie idzie...

Drocia a Ty tych tabletek nie mozesz sobie brac w domu? Robia Ci tam codziennie jakies badania, ze musisz być na oddziale?
Pewnie chcą mieć na oku w razie jakichś skurczy, plemienia itp. A dwa, i tak co średnio 2-3 dni badają mi CRP, wiec tu w razie cos maja szybciej bo lab na miejscu i ja na miejscu. A jakbym miała co dwa dni jeździć do labu na badania, to co to by było za lezenie?

-------
To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:41   #3906
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Odstawiłam w styczniu, staramy się 5 cykl. Może rzeczywiście potrzeba jeszcze czasu na uregulowanie cyklu i hormonów grunt to nie porównywać się do koleżanek, które zachodzą w ciążę jak nakręcone
To u mnie tak samo.
Cytat:

Tak. Poprzedni manualnie :P, a obecny zawsze robi mi usg.

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:42   #3907
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Powiem wam szczerze ze nigdy żaden gin nie badał mi piersi ☺ zwykły lekarz rodzinny tez nie. Endokrynolog raz mi zmacala piersi. Nie mów tak. Jeśli chcecie mieć dziecko to prędzej czy później to wróci, nie da się tak łatwo wyrzucić z głowy chęci posiadania dziecka, czy to pierwsze czy kolejne. Będziemy czekać na Ciebie To tak naprawdę organizm może jeszcze dochodzić do siebie ☺ My musieliśmy wczoraj zaznaczyć granice (bo były zle) i pozaznaczac uprawy, trawy czyli te użytki zielone i coś jeszcze. 44 działki myślałam że nie skończę a zwierzęta prosto akurat było dodać.
Najgorsze ze zaznaczalismy działki czy coś a ten twierdził BLAD, robiliśmy to samo 30 razy i za 31 razem się udało. Dla mnie ten program to kompletna klapa

No to działki były pozaznaczane wg wniosku z poprzedniego roku. Jednej tylko brakowało to domalowalam Pozostalo tylko zaznaczać uprawy. Ten program ma problem z pracą w przeglądarce Explorera i innych starszych wersjach. Specjalnie trzebabylo ściągać foxa. No i to obciążenie jeśli wypelnialiscie wczoraj z pewnością dało się odczuć.

Sunshine a podobno wystarczy samobadanie piersi

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:42   #3908
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Drocia, jak moja koleżanka, o której Ci pisałam, leżała w szpitalu to mimo dobrych wyników, nie puścili jej do domu (chociaż miała 150m do przejścia). Tłumaczyła mi, że chodzi o ... łóżko, które wychodząc do domu zwalnia, a którego może nie być, jak zadzieje się coś złego plus oczywiście to, że chcą ją mieć pod kontrolą.

Tak czy siak trzymam kciuki, żeby przeciek się zatkał i wypuścili Cię do domu
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 13:54   #3909
UltraMarryna
Zakorzenienie

No u Droci sączące się wody to nie przelewki.
Dmuchaja na zimne ale to dobrze. Muszą mieć wszystko pod kontrolą. W takim przypadku nie jest łatwo stwierdzić czy stan pozwala na opuszczenie szpitala czy nie. Sytuacja może się zmienić z dnia na dzien.
Ale co Drocia to masz nieszczelny pęcherz? Tak? Wtedy jest ryzyko zakażenia.
Każą ci tam leżeć, czy możesz chodzić? Podobno przy uciekających wodach lepiej być w pionie bo na leżąco bardziej odpływają.
A dzidziusia oprócz tych wód pobadali? Pomierzyli?
Siedź tam choćbyś miała do rozwiązania pozostać!
A który to już tydzień u Ciebie?

Stary 2018-05-15, 13:58   #3910
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
No pewnie ☺

Od razu zadzialalas i dobrze

To się ciesz! Ja chętnie bym cofnela wszystko co mówiłam na temat mojego zamartwiania się brakiem objawów. Codzienne wymioty naprawdę są masakryczne, uwierz i ciesz się póki możesz bo może będziesz ta szczesciara bez objawów

Eh i nie musiałaś rysować na działkach różnych upraw? Tylko u nas nic uzupełnione nie było?

Do sprawdzenia owulacji, monitoringu i pcos zwykle usg wystarczy + badania krwi hormonalne, takie raczej podstawowe które na nfz mogą zlecić. Ale ja chodziłam do wielu ginow i JA mam zdanie ze im się po prostu nie chce. Bo spokojnie te podstawowe badania mogą zlecić, na monitoring umówić, a spojrzeć w jajniki na usg to chyba tez im korona z głowy nie spadnie. Takie badania jak droznosc czy nasienie juz chyba raczej są płatne, choć słyszałam że droznosc można też na nfz zrobić. Ale musisz mieć lekarza któremu się chce ☺

Miałaś tylko jeden pecherzyk w jajniku czy kilkanaście? Jeśli jeden to myślę że owulacja spokojnie jest, szczególnie ze masz książkowy pecherzyk jak na ten dzień cyklu. Po antykach tez organizm może dłużej dochodzić do siebie. Testami owu bym się nie sugerowala bo wiem ze wielu kobietom nie wychodzą mimo tego że normalnie mają owulacje. Co do śluzu - w moim ostatnim szczęśliwym cyklu nie widziałam śluzu, a jestem w ciąży. Śluz może być tylko w środku, nie musi Cię zalewać aż na zewnątrz, wystarczy że jest w środku ☺

Dlaczego

Wiem, że też tak mialas. Przejdzie Ci, spokojnie

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:

Nie, kiedyś poprosilam to mi zbadała ale z tekstem że ja siebie lepiej znam

AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 14:19   #3911
drocia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
No u Droci sączące się wody to nie przelewki.
Dmuchaja na zimne ale to dobrze. Muszą mieć wszystko pod kontrolą. W takim przypadku nie jest łatwo stwierdzić czy stan pozwala na opuszczenie szpitala czy nie. Sytuacja może się zmienić z dnia na dzien.
Ale co Drocia to masz nieszczelny pęcherz? Tak? Wtedy jest ryzyko zakażenia.
Każą ci tam leżeć, czy możesz chodzić? Podobno przy uciekających wodach lepiej być w pionie bo na leżąco bardziej odpływają.
A dzidziusia oprócz tych wód pobadali? Pomierzyli?
Siedź tam choćbyś miała do rozwiązania pozostać!
A który to już tydzień u Ciebie?

No weź, najlepsza pozycja to chyba byłaby chyba na nietoperza
Co do lezenia lub pionowo, to różnie to bywa. U mnie właśnie jest tak, ze często pocieknie akurat jak juz wstanie i usiade na wc. A przy lezeniu zdarza się w jakimś procencie przypadków, ze ta nieszczelność się zasklepia co byłoby bardzo wskazane, bo niestety, nie wiadomo czy to mała dziurka, czy duża. A boje się zespołu pasm owodniowych chyba najbardziej.
Co do leżenia i chodzenia to sami lekarze sa chyba podzieleni.
Mówią tylko ze mam dużo pic, jakieś 3 litry.. Masakra z tym piciem, bo ja nie przyzwyczajona do takich ilości.
-------

Edytowane przez drocia
Czas edycji: 2018-05-15 o 14:21
Stary 2018-05-15, 14:20   #3912
a1n9i8a9
Przyczajenie

CiastkoveLove ja kilka lat temu chodziłam do super pani ginekolog, która zawsze piersi badała. Zależy chyba od podejścia lekarza.
a1n9i8a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 14:29   #3913
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
No to działki były pozaznaczane wg wniosku z poprzedniego roku. Jednej tylko brakowało to domalowalam Pozostalo tylko zaznaczać uprawy. Ten program ma problem z pracą w przeglądarce Explorera i innych starszych wersjach. Specjalnie trzebabylo ściągać foxa. No i to obciążenie jeśli wypelnialiscie wczoraj z pewnością dało się odczuć.

Sunshine a podobno wystarczy samobadanie piersi

U nas w zeszłym roku jakiś urzędnik czy ktoś tam inny zaznaczal te działki i było tak namieszane, niby były w prawie dobrym miejscu ale a to mniejsze a to większe niż faktycznie mamy. Patrzylismy w papiery i nie mogliśmy dojść która jest która bo tak były namieszane, dobrze że jakoś w końcu doszliśmy po numerach.
My mamy przegladarke Chrome wiec może też jej nie akceptuje, albo po prostu się wieszalo bo nagle wszyscy zaczęli wypełniać ☺ tak to jet jak się czeka do ostatniego dnia..
Mam nadzieje ze w przyszłym roku już wszystko będzie dobrze i nic nie będzie trzeba poprawiać, chyba że nowe działki dodać czy zwierzynę ☺

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Wiem, że też tak mialas. Przejdzie Ci, spokojnie
Mam nadzieje ze niedługo minie, liczę na ten 12 tydzień jak na zbawienie naprawdę ☺

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2018-05-15, 14:39   #3914
Solony_karmel
Zadomowienie

Cytat:

Moja bada, ale nie przy każdej wizycie. W styczniu skierowała mnie też na USG.

Co do lekarzy na NFZ, to niestety chory system wymusza też na nich wiele rzeczy. Tak samo ze szpitalami, pacjenta celowo się trzyma dłużej, bo dopiero od iluś dniach pobytu, zaczyna im się to opłacać. Obiło mi się o uszy, że mają się zmienić przepisy, ale chyba na razie nic z tego.
Solony_karmel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 14:40   #3915
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
No weź, najlepsza pozycja to chyba byłaby chyba na nietoperza
Co do lezenia lub pionowo, to różnie to bywa. U mnie właśnie jest tak, ze często pocieknie akurat jak juz wstanie i usiade na wc. A przy lezeniu zdarza się w jakimś procencie przypadków, ze ta nieszczelność się zasklepia co byłoby bardzo wskazane, bo niestety, nie wiadomo czy to mała dziurka, czy duża. A boje się zespołu pasm owodniowych chyba najbardziej.
Co do leżenia i chodzenia to sami lekarze sa chyba podzieleni.
Mówią tylko ze mam dużo pic, jakieś 3 litry.. Masakra z tym piciem, bo ja nie przyzwyczajona do takich ilości.
-------
Na nietoperza a to dobre. Wyobraziłam sobie
Nie dobieraj sobie Drocia do głowy. Wszystko będzie dobrze
Pij tylko 3 litry i będzie git!

A propos wody - wiecie że można ją przedawkować? I zapić się na śmierć...wodą?! Podobno rozcieńczają się w nas jakieś jony i kaput.

Stary 2018-05-15, 14:41   #3916
Nemmireth_
Zakorzenienie

Drocia współczuję Ci tego szpitala. Ale jeśli tam masz lepsza opiekę i w razie czego szybko zainterweniuja to łez i odpoczywaj.

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Stary 2018-05-15, 14:54   #3917
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Pewnie chcą mieć na oku w razie jakichś skurczy, plemienia itp. A dwa, i tak co średnio 2-3 dni badają mi CRP, wiec tu w razie cos maja szybciej bo lab na miejscu i ja na miejscu. A jakbym miała co dwa dni jeździć do labu na badania, to co to by było za lezenie?

-------
No to leż, leż jak trzeba to trudno, byle Malutka jak najdluzej siedziala w brzuchu i zdrowo rosła
Cytat:
Na nietoperza a to dobre. Wyobraziłam sobie
Nie dobieraj sobie Drocia do głowy. Wszystko będzie dobrze
Pij tylko 3 litry i będzie git!

A propos wody - wiecie że można ją przedawkować? I zapić się na śmierć...wodą?! Podobno rozcieńczają się w nas jakieś jony i kaput.

Tez o tym slyszalam. Przedawkowanie wody prowadzi podobno do odwodnienia?
Osobiscie wyznaję zasadę, że piję tyle ile mi się chce. Czasem to jest 1 herbata i 2 kawy przez caly dzień a czasem jeszcze 2 litry wody i litrowy dzban zielonej nie wmuszam w siebie wody tylko po to zeby wypic ileś tam na dzień.

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 15:04   #3918
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
No to leż, leż jak trzeba to trudno, byle Malutka jak najdluzej siedziala w brzuchu i zdrowo rosła

Osobiscie wyznaję zasadę, że piję tyle ile mi się chce. Czasem to jest 1 herbata i 2 kawy przez caly dzień a czasem jeszcze 2 litry wody i litrowy dzban zielonej nie wmuszam w siebie wody tylko po to zeby wypic ileś tam na dzień.
Ehe. Ja tak samo. Bo jak opiję się jak bąk to potem źle się czuje, taka ociążała..

Stary 2018-05-15, 15:21   #3919
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:

Nigdy nie miałam badanych piersi a chodziłam do wielu ginow.

Jeszcze 3,5h i do domku

Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 15:21   #3920
Solony_karmel
Zadomowienie

A ja cały czas coś sączę w zasadzie. Mama się ze mnie śmieję, że piję z wiadra, bo mam takie kubki po 0,5 litra i większe
Stary 2018-05-15, 15:34   #3921
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Idę jutro na betę bo ocipne z tym czekaniem na okres

no to jeśli u mnie nie pojawi się @ to idziemy razem Wczoraj wieczorem miałam mocne bóle jak na okres, dziś rano troche też a od paru godzin nic nie czuję... a @ nie ma
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;83583181]Czekam na @ i dołek z powodu nie udanego cyklu i pomyślałam sobie że miałam rodzić w listopadzie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
byłby skorpion... a tak moze będzie strzelec
Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Ja nawet objawów żadnych nie mam poza sennością i lekkim osłabieniem czasami. Nic mi nie dolega, symulować muszę przed TŻ żeby się mną bardziej zajmował

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Niestety ostatni cykl byl tym ostatnim, narazie nie wiem czy w ogole do tego jeszcze wrocimy.

ojoj... co to za smuty... Daj sobie chwilę ale nie myśl tak...
Stary 2018-05-15, 15:36   #3922
Solony_karmel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam badanych piersi a chodziłam do wielu ginow.

Jeszcze 3,5h i do domku

Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
Ja też 3,5h, mogłoby lecieć troszkę szybciej
Stary 2018-05-15, 16:34   #3923
drocia
Zakorzenienie

Cytat:

To ja mam tak samo z tym piciem i dlatego juz coraz gorzej mi to wchodzi... Juz przerzucilam się trochę na te smakowe, bo ile można. One podobno tez są lepsze przez te dodatki, bo sama woda przelatuje, a tak z dodatkiem to organizm jakoś musi się nią zająć. Dlatego w upały też bardziej polecane są choćby soki czy kompoty niż sama woda.

-------
Stary 2018-05-15, 16:54   #3924
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Nie spotkałam się jeszcze z wersją, żeby wody z dodatkami aromatów i cukru czy słodzików oraz konserwantów były lepsze niż czysta woda mineralna
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 16:59   #3925
drocia
Zakorzenienie

Chodzi o to, ze pot togez woda. Dużo pijesz w upały to szybko ta wodę wypocisz i organizm niż z tego nie ma. Choćby slodzik to jakas forma glukozy, która trzeba odfiltrowac, a nie tylko przepuścić.

-------
Stary 2018-05-15, 17:24   #3926
kasia0912
Zakorzenienie

Hej @ powoli odchodzi byłam dziś w urzędzie pracy i dostałam skierowanie na staż. Jutro mam rozmowę o pracę więc zobaczymy.

dziś chyba dorwę TŻ

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 17:26   #3927
coco00
Wtajemniczenie

Myślę że bardziej trzeba zwracać uwagę na zawartość minerałów w wodzie, bo woda wodzie nie równa. Smakowe wody to niestety raczej chemia, która korzyści zdrowotnych nie przyniesie

Starość mnie dopada, od kilku miesięcy czuje ze mam coraz mniej sił i zmęczona jestem, taka fizyczna starość

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 17:50   #3928
kaaarii
Zakorzenienie

Pozdrawiam z zapaleniem krtani i tchawicy oraz l4 do piątku

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 17:57   #3929
Sylwia00804
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie- odstawilam w styczniu i wczoraj zaczal sie 5 cykl

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej @ powoli odchodzi byłam dziś w urzędzie pracy i dostałam skierowanie na staż. Jutro mam rozmowę o pracę więc zobaczymy.

dziś chyba dorwę TŻ
Powodzenia

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z zapaleniem krtani i tchawicy oraz l4 do piątku

Biedna Ty

Na betke się wybierasz?

Sylwia00804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-15, 18:18   #3930
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia00804 Pokaż wiadomość
Ja podobnie- odstawilam w styczniu i wczoraj zaczal sie 5 cykl

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Powodzenia

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Biedna Ty

Na betke się wybierasz?

Zobaczę jak się będę jutro czuła jak kiepsko to pójdę w czwartek

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości