|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Ines
Vibesko nie tylko Ty masz takie poczucie... ![]() Sweet ja tez uwielbiam ta reklame oglądam W11
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo prosze widze ze same małe osobowości spotykam! z tej strony mamut pospolitos skrzyżowany z hipopotamem ![]() uśmialam się w głos czytając wasze porównania - boskie jesteście ![]() ja dziś zjem sobie węglową kolację, ale strasznie naszła mnie ochota na tosty. zjem tylko dwa ![]() dostałam foty z urodzin i jedno z kregli z moim facetem edit: sweet ta reklama jest boska !
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si widać Twoje kolczyki od TŻta
takie jak sobie wyobraziłamZmykam bo mąż się niecierpliwi do jutra
♥ Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-25 o 01:38 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laseczki
poróciłam hihihihi nie tęskniłyście no dobra , ale ja tęsniłam i musiałam tu na chwile przywitać a wiec dziękuje navi że odpisałaś janickiej jak dla mnie 6 weidera coś daje jak chcesz troszkę umieśnić brzusio i widziałam to na kilku przykładach i na sobie byłam zadowolona i bardzo mi sie podobają te ćwiczenia bo naprawdę czuje się po nich zmęczona ejjj laseczki a wy co do tych ryb i wielorybów ii... was tak ciągnie brakuje Wam do nich sama widziałam wiec ciszzaaaa !!!ka.si super focie no no nie powiem nic więcej vibesko nie przejmuj sie ja wczesniej miałam to samo to jakis kijowy okres teraz się zmuszam żeby nie spac po pracy bo ile można ale jestem padnięta na maxa ale jakos przetrzymje ![]() ines myśle że bedziez zadowolona z yaśminu jesli chodzi o cerę bo moja kumpela jest naprawde szczęśliwa że je odnalazła ale nic zapewnić się nie da każdy organizm jest inny ![]() sweet... no ni zaniedbuj mężulka bo jeszcze bedziesz miała zakaz z nami siedzenia a tego byśmy nie chciały ![]() oreganuś ale TY wytrwała jesteś tyle się uczyć mnie już len dopadłby po drugim dniu naprawde podziwiam Cię
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal jestem senna
![]() I zaraz szykuję sie do spania bo jutro mam 12 godzin w pracy ![]() Zaraz szykuję sobie łoże, zadzwonię do TŻ pogadać no i lulu
|
#3906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
aano własnie przypomniałaś mi że kiedyś mialam wam pokazać, więc oto one
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiecie co hostel 2 -> nie polecam, nuda jak flaki w oleju. co za rewelacja, co by tu zrobic aby fajnie zabić! zero twórczości! bllle ![]() Cytat:
vibesko próbowałaś może przez dłuższy czas, codziennie rano wypijać 1 plussszzza multiwitamine, badź energy, bo pomaga edit: OK ide spać .... kolorowych paaaaaa
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-10-25 o 01:37 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne zdjęcia ![]() No i witam, przede mną 12-godzinnopracowy czwartek
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
eee tammm ka.si tyle Cię już zachwalają to ja już nie bedę
vibesko 12 godzin a gdzie pracujesz bo jakoś mi umkneło ja taka gapa jestem kawwwwkaaaa dla wszystkichhhh !!!
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane!!
Cytat:
![]() dziewczyny ale zabalowałam wczoraj, do 1 oj ciężko było wstać.....ałć ałć z ktośkiem się pogodziłam ale najgorsze jest to że ja nie powinnam jednak przebywać za blisko niego, bo od razu mam ochotę się do niego przytulić, nienormalna jestem.....-żadne odkrycie wczoraj niezłe ciasteczko miałam okazję zobaczyć na tańcach, w sumie znajomy moich znajomych, a ja nie miałam odwagi podejść
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
oreganuś gratuluje pogodzenia z ktośkiem !! wiedziałam że tak będzie
no . no też lubie jak facet fajnie tańczy i jeszcze jak jest przystojny hihihi , a sądzę że napewno był jak tak mówisz dobrze że chociaż oczka mogłaś napatrzeć ale Ty tam ktośkiem sie zajmij Kochaniutka bo widzę że chyba iskrzy troszkę z Twojej stronki matko ja bym nie wstała chyba bym rano padła na zawał
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Hello z rana
![]() wstałam z przeświadczeniem, że dziś piątek ale bym chciała.Co można kupić małej dziewczynce (lat, kurde nie pamiętam chyba 7 )na urodziny co ma dosłownie prawie wszystko? mąż jest chrzestnym i jedziemy do niej w niedzielę. Kurcze mamy dylemat![]() Ka.si co do tego filmu Hostel 2 to rzeczywiście masz rację, 1 część była lepsza. Jedna rzecz mnie w tym filmie przeraża, taka znieczulica, że co to jest kogoś zabić i to jest właśnie okropne.
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam za bardzo czasu, więc powiem tylko że dzisiaj nie bede za duzo spamowac bo rano bede poza biurem, a pozniej... wiadomo
koniec luzu. Trzymajcie za mnie kciuki!
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ja jestem niewyspana
ale warto bylo potańcowac wczoraj ![]() Ines oczywiście trzymam
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ja byłam potańczyć nie pamiętam chyba w tamtym roku
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
sweet moim zdaniem możecie jej wyszukac jakieś ładne kolczyki złote , teraz są stosunkowo nie drogie a jest to pamiątka na dłużej
a jak mąż jest chrzesnym to żeby pamiętała to co dostała i przydało sie później ale to tylko sugestia ines trzymamy kciuki !!! oreganko ja też sie nie wyspałam tylko że poszłam sporo wcześniej lulać
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Kara, ja pracuję w Urzędzie Miasta, czwartki mamy dłuuugie
![]() Za to w piątki do 13.00 Ines, kciukam dzisiaj ![]() A ja piję też kaweczkę, Nescafe Espresso, mówię Wam ,przepyszna!
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
też ją sobie zaraz zrobię
![]() a czy ja dzisiaj już wspominałam że nienawidzę tej roboty?? buuu
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko już rozumiem
my tak mamy w poniedziałku dłużej tylko że mamy dużury ustalane między soba i raż przychodze na 10 do 18 a raz inna i tak cały czas kurcze ja też chcę w piątki do 13 oreganko to tak jak ja , z rana mi sie już ciśnienie podniosło ![]() haaloo tam na dole hop hop ?? pisać
<<< Chcesz Być Kimś Zacznij Być Sobą...>>> 3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną Edytowane przez karaa86 Czas edycji: 2007-10-25 o 09:33 |
|
|
|
#3919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() ka.si no wiec tak: sliczne włoski, promienny usmiech i odrobina szalenstwa biją z tych zdjęc superowe przypomniala mi sie wczorajsza rozmowa o przeslanianiu przez organ wlasnie, Ty uwazaj bo Ci szlaban zrobi i co bedzie! ![]() ![]() Cytat:
dla mnie one są dosc monotonne no i nie mozna robic przerw , a przy malym szkrabie to jednak moze stanowic pewne utrudnienie.. ![]() ehh Cytat:
![]() 19 lat mowisz?? no no no, moze dobrze ze do niego nie wyrwałas ![]() Cytat:
![]() ja tez mialam problem co kupic mojej podopiecznej 6letniej, bo tez wszystko miala... kupilam jej jakies fajne flamastry (bo tego nigdy za duzo w piorniku ) i jakies slodycze.jak widzialam inne prezenty to na polowe nawet nie spojrzala ![]() Cytat:
tak ![]() ![]() chyba musze docenic moj swiety spokoj poki go mam ![]() edit: pisze przeciez ![]() ![]() oo misiaczku
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3920 |
|
Rozeznanie
|
Sweet, Navi dziękuję za fotki Navi ale Ty masz słodką tą siostrzyczkę. I mała jest śliczna jak starsza siostrzyczka. Wy to chyba macie w genach Sweet piękna z Was para. Ślicznie razem wyglądacie, a suknia leży na Tobie świetnie Przepraszam, że tak Was ostatnio zaniedbuję, ale w pracy mam totalny zap.... - do piątku muszę oddać projekt i nie wiem po prostu w co ręce włożyć - najpierw się nudziłam i przez miesiąc nie wiedziałam co mam robić, bo "branże" opóźniały się ze swoimi rysunkami Muszę się Wam pochwalić, że dostałam dodatkową pracę ) - i już mam źródło finansowania dla SylwestraI ja też się piszę na spotkanie jak coś Miłego dnia życzę wszystkim i odezwę się możliwie szybko
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
navi no nareszcie sie odezwałaś
co tam słychać ?? jak podrzutek ?? matkoo mywczoraj z moim TŻ siedzielismy z moimi rodzicami bo Tata miał urodzinki tylko że my urodzin nie obchodzimy ale posiedzieć można , zjeśc pyszne ciasto i drinka wypić śmiechu było co nie miara hihihih a dzis odbieramy auto od mechaników ile to nas bedzie kosztowało buuuu... a jutro spęcik jedziemy na nowo założyć całe szczeście się uratował przy wypadku bo troszkę kosztował ale czy bedzie działam a jak nie to gwaracja jest jeszczemisiczku gratulacje !!!! zawsze dodatkowa gotówka sie przyda wracaj do nas jak najszybciej
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziś terror w pracy więc wybaczcie, że za często nie będę pisać
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku dziekujemy
![]() oj tak, zdjecia ze slubow sa cudne. podrzutek wczoraj powiedzial, ze musi zabronic moim znajomym wysylac do mnie zdjecia z sesji slubnych bo ja sie napatrzec nie moge i mi sie zaraz wyobraznia wlacza ![]() gratuluje drugiej pracy!! ja tez chce drugą prace ale coraz bardziej mi sie odechciewa pracy przy dzieciach.. do sklepu znowu tez nie chce isc ![]() milego dnia Tobie tez i odezwij sie mozliwie szybko karaa jak to nie obchodzicie urodzin czemu?fajnie, zazdroszcze takiej atmosfery w domu u mnie tez taka byla ![]() a pieniazki wydaliscie, ale teraz bedzie mozna smigac a czym Twoj TZ sie zajmuje jesli moge zapytac? i ile ma lat?? ![]() ![]() edit: sweet jaki znowu terror ![]() dziewczyny czemu oni was tak stresują... ![]() |
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Navi o wszystko możesz pytać
no u nas sie obchodzi imininy bo urodziny tylko do 18 a potem same imieninki bo ile Tych imprez moze być bym zarabiała na same prezenty bo mam doścsporawą rodzinke eh... własnie jeszcze nie wiemy ile nas to bedzie kosztowało eh.... a co tż to pracuje sobie jako pomocnik elektryka w prywatnej firmie , mój wujek mu załatwił i o dziwo minie mu nie długo rok, bo wczesniej pracował jakos po dwa miesiace i sie zwalniał bo coś mu nie pasowało a tu dostał umowe na stałe i nie ma źle a latek to ma hm.. 20 hihi jest 87 rok , tylko rok różnicy między nami hihih Tż nie wygląda na tyle każdy mu mowi że ma więcej może dlatego że tak poważnie wygląda i sie zachowuje i jest wysssokkiii hiihi
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku gratuluję drugiej pracy
heh ja bym chciała mieć chociaż jedną fajną... no ale tą jakoś znalazłam to i następną tez znajdę, w końcu jestem bogatsza o nowe doświadczenia ![]() navi te ciasteczko żeczywiści młodziutkie, ale ale jakie słodkie mniam
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
dodam tylko że to młode ciacho
to był wysoki brunet i wyglądał na 24
|
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Reklamę z głodzillą też lubię. I jeszcze ze złotą rybką (do piwnicy-i mina złotej rybki ).Jutro idę na poszukiwanie kurtki. I chyba w weekend do domu pojadę, bo nikt do mnie nie dzwoni na razie Bezrobotna będę albo na ulicę pójdę.
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mamy taki ubaw z TZ z tego ze nie moge a ile powyslalas CV Anuś? ja wlasnie siedze na portalach z praca.. dzien jak codzien ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

nie tęskniłyście no dobra , ale ja tęsniłam i musiałam tu na chwile przywitać
naprawde podziwiam Cię 

ale bym chciała.

to tak jak ja , z rana mi sie już ciśnienie podniosło
wlasnie, Ty uwazaj bo Ci szlaban zrobi i co bedzie!