|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() A ja wlasnie ugotowalam zupke meksykanska
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
W końcu moge do Was napisać wieczorem wybieramy się na siłownie bo ostatnio jem na potegę i to wszystko co mi w ręce wpadnie więc trzeba zacząć zrzucać sadełko ![]() Madziu nic sie nie martw. A może wizytę da sie przełozyc o dzień , dwa???I wtedy mąż mógłby iść z Tobą??? |
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, czekalam na te wizyte 2 tyg, bo nie bylo wolnych terminow, wiec watpie ![]() Poza tym, trudno, musze sobie poradzic sama i tyle Bylam sama u denstysty, to i do ginekologa pojde...tyle, ze chodzi o troche rozne sprawy.....
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż pewnie też strasznie żałuje, ze nie moze z Toba pójść. Pewnie też by chciał zobaczyc bobaska, bijace serduszko
My bedziemy trzymac kciuki więc wszystko bedzie dobrze i dasz sobie radę, więc się nie stresuj
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja przewrazliwiona ![]() A jeszcze wczoraj pytalam, na ktora mamy lekarza (bo on zapisywal) to mnie skrzyczal, ze to moja wizyta i ja powinnam pamietac!! No przepraszam, dziecko tez tylko moje?? No i od wczoraj mialam cisnienie, a dzis jak widac sie jeszcze podnioslo, wrrr
|
|
|
|
|
#3936 |
|
BAN stały
|
ja sie tak wtrace w trakcie dyskujsji o tym lekarzu. wiesz co zrob zeby nie zapomniec i czy sie nie jakac? spisz sobie na kartce te wszytskie trudne slowa, sprawdz w slowniku, spisz w ogole wszytsko co chcesz wiedziec, niewazne czy wiesz jak to powiedziec czy nie.
ja dosc niezle sie posluguje jezykiem, a jak mam zalatwic cos waznego zawsze spisuje. to uspokaja, powoduje ze czlowiek jest pewny ze nic nie zapomni. |
|
|
|
#3937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze mezowi wypadlo to spotkanie, a moze tak jak Kasia pisze da sie przelozyc ta wizyte?? Cytat:
![]() bo moze byc 1-2 dni przed skokiem, w dniu skoku albo 1-2 dni juz po skoku tempki czyli w ciagu tych 5 dni w ktoryms momencie powinno dojsc do owu ja mysle, ze u mnie jest juz pobyc moze byla wczoraj z samego rana, bo tak mnie zaczal bolec lewy jajnik jak wracalismy z M z rozmowy o prace, myslalam, ze nie wytrzymam w autobusie ![]() Cytat:
hehe Ray sie juz pewnie doczekac nie moze az wroci do domku ![]() Cytat:
TZ podjal juz decyzje czy zmienia prace na nowa???
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kochane ja zmykam,ide do sklepu.poplacic rachunki a pozniej do mamy ,bede wieczorkiem
A no juz jestem szczesliwa bo Tz juz jutro bedzie w kraju a w pt w domku ale radocha dla mnie
|
#3939 |
|
BAN stały
|
mnie pewnie nie bedzie przez kilka dni, bo rodzice,
ale za to mam mi sledzie przywiezie ![]() cos za cos
|
|
|
|
#3940 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray nie usiedzi w domu i zaraz sprzatac zacznie
![]() Pomidorko oby Ci szybko szkolenie zlecialo ![]() Kasiasiar widzisz jak walcza o Twojego TŻ ![]() Madziu dasz rade z tym lekarzem tak jak pisze Julia zanotuj wszystko i bedziesz zerkac do kartki ![]() Kachulko zycze milego pobytu u mamusi ![]() Bylam pozalatwiac kilka spraw i weszla do rossmanna i nic nie kupilam jedynie co to tylko w kiosku znalazlam zwykle wsuwki do wlosow niezly wydatek az 2 zl ![]() Widzialam sliczna suknie slubna ooooooooooooo jak znajde podobne zdj to pokaze
|||||||||||||||||||||
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Pa pa Kachulko
Asiu Oboje jestesmy za tym żeby mimo wszystko TZ zmienił pracę Jak TZ przejdzie do Norwega to wyjdzie tak, ze bedzie mniej zarazbiał, będziemy musieli kupić samochód i kupować benzyne(teraz jeździ słuzbowym i za słuzbowe pieniadze kupuje benzynę), sam bedzie sie musiał zywić( teraz ma 4 posiłki w pracy a i dla mnie czasem cos od kucharzy dostanie ), teraz jego firma płaci za mieszkanie, internet, telefon służbowy.Jak przejdzie do Norwega to dadzą nam internet, i przez pół roku bedą dopłacali do mieszkania.I to tyle. Ale bedzie pracował do 15.00 piec dni w tyg a nie 24 na dobe. postawilismy na stabilizacje bo ja nie chce juz ciagle sie przeprowadzać, chcę spokoju żeby móc w końcu załozyc rodzine
|
|
|
|
#3942 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To cos jak tak, ale to nie tak
ale gore ma w ksztalcie podobna z tym ze suknia jest cala gladziutka i tak w polowie ma pierwsza czesc materialu spieta i jest rozyczka Kasiasiar do 30 masz 2 latka a z ktorego rocznika jestes, jezeli moge spytac??
|||||||||||||||||||||
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
79
![]() Mam kilka podobnych sukni |
|
|
|
#3944 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie bliziutko 30stki... Nie jest tak zle, w tym roku slub, postaracie sie o dzidzie
TŻ bedzie mial stabilna prace, nie jest zle Swoja droga tak jak moj braciszek '79 i tez w tym roku slub...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
hi hi
![]() Ja się w ogóle nie czuję na tyle lat
|
|
|
|
#3946 |
|
BAN stały
|
hehe, ja usamodzielnilam sie w wieku 25 lat, moj tz w wieku lat 19. i teraz dopiero widze ze z jednej strony mialam niesamowite szczescie ze az 25 lat nie musialam "walczyc" z zyciem, a z drugiej strony czas na te wszytskie szalone rzeczy jakie sie robi mieszkajac samemu juz minal.
a minal dlatego ze czlowiekowi sie chce stabilizacji, jakiejs harmonii a takze dlatego ze sie staje prochnem, o 22 w lozku z herbatka. cos za cos |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam taki smieszny regulamin przyjecia weselnego. I tak sobie pomyslałam, ze po pierwszym tańcu, kilku toastach przeczytamy go na zmiane z TZ wszystkim gosciom. Mysle, ze rozbawi gości i bedzie wstepem do niepohamowaneh zabawy
Nie mamy raczej ponuraków w rodzinach , wiec sie nie obrazą a nawet jesli to mnie to nie obchodzi ![]() 1. Wesele rozpoczyna się na początku a kończy, gdy młoda para zaśnie. 2. Kto pojawi się na weselu w złym nastroju będzie rozweselany. Jednak jeśli wszelkie próby zawiodą, gość zostanie usunięty z sali. 3. Zabrania się dłubania palcem w nosie sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę napoju sąsiada oraz wycierania tłustych palców w ubranie sąsiada. 4. Podróże poszukiwawcze pod stołem są surowo wzbronione. 5. Osoby mające uwagi dotyczące wesela zobowiązane będą do zorganizowania lepszego w przeciągu pół roku. 6. Nie toleruje się pustych kieliszków. Dlatego będą one od razu napełniane w celu uniknięcia zaglądania do nich zbyt głęboko. 7. Zabrania się rzucania kwiatów w kierunku młodej pary jeśli znajdują się one nadal w wazonie. 8. Osoby, które zgubią wątek nie muszą go szukać. Rano sala będzie gruntownie zamiatana i będzie go można odebrać. 9. Nie należy więcej pić, gdy nie jest się już w stanie wypowiedzieć zdania: „stół z powyłamywanymi nogami”. 10. Osoby niezadowolone ze swoich miejsc przy stole będą miały następnego dnia całą salę do dyspozycji. 11. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów. 12. Jeśli alkohol wyleje się na odzież prosimy nie panikować! Zostanie przyniesiona następna butelka. 13. Dla osób, które nie znajdują żadnego powodu do śmiechu wisi lustro w korytarzu. 14. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu. 15. Zabrania się zabierania czegokolwiek z wesela oprócz dobrych wspomnień. 16. Osoby idące do domu proszone są o zabranie swoich partnerów. Nie dopuszcza się przy tym jakichkolwiek zamian. 17. Jeśli któryś z gości stwierdzi, że znajduje się sam na sali oznacza to, że zabawa dobiegła końca. Każdy z uczestników jest zobowiązany do przestrzegania powyższych zasad niezależnie od rasy, koloru skóry, płci, wyznania czy przekonań politycznych pod groźbą zmywania naczyń po weselu. No i chyba chciałabym taka fryzurke. I diadem też A co raz sie jest ksiezniczka
|
|
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
kasiasiar regulamin bombowy fryzura bardzo ladnaMarcelinko ladna ma gore ta suknia Julka milego czasu spedznego z rodzicami kachula udanych zakupow Ja nareszcie wrocilam do domu po pracy Tz znalazl sobie zajecie do na 4 tyg,relmontuje biuro znajomemu angikowi,bo stwierdzil fakt ze narazie ma dosyc menagerownia, praca moze nie zaciekawa ale b.dobrze platna.Jeszcze ja mam okazje zarobienia sobie bo okna sa do pomalowania i tz powiedzilam ze ja moge to zrobic a potem sprzatanie wiec troche grosza wpadnie przed wyjazdem do Polski |
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie Misiu, ze sobie zarobicie.A praca dobra na odstresowanie od menagerowania
![]() Ja tez byłam przeciwna diademom. Planowałam żywy kwiat i luźny kok. Ale ta fryzurka wpadła mi w oko i właściwie to nie bedzie typowy diadem (bo nie nedzie taki wysoki) tylko takie coś jak na zdjeciu taka raczej opaska |
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Już po szkoleniu jestem
Nie było źle, usiadłyśmy z kumpelą w kącie i plotkowałyśmy o jej slubie (bo jest w czerwcu) i jakoś zleciało. Mogłyśmy sobie poplotkować bo to okazało się szkolenie do awansu zawodowego, a nam to na razie nie "grozi"![]() Madziu, przykro mi, że mąż z tobą nie pójdzie na usg, wiem, że czułabyś się pewniej Kachulko poszłaś w końcu ten paszport wyrobić? Jak TZ wróci to nie zapomnij go wykorzystać ![]() Kasiasiarku, to cenią sobie twojego męża, nono Myślę, że na waszym miejscu podjęłabym taką samą decyzję. Czym są pieniądze, kiedy nawet nie można się widywać? A teraz przynajmniej się ustatkujecieJulka, to miłej zabawy z rodzicami. Chyba, ze jako próchno się rozpadniesz ![]() Marcelinko, sukienka musi być śliczna, ta którą pokazałaś bardzo mi się podoba Kasiasiar, świetny regulamin, ale się uśmiałam My dziś "umówiliśmy się" na heja banana Zobaczymy po raz pierwszy jak leki działają Tylko jest jeden problem - jak taki żarłok jak ja wytrzyma 5 godzin bez jedzenia? |
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko życzę dobrej zabawy podczas heja banana,
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Pomidorko zycze udanego heja banana ![]() Kasiasiar bardzo ladne fryzurki, ja tez chcialabym taki diadem plaski, cos a'la opaske ![]() a ja dzis od rana sprzatalam chalupe, mylam wszystko, pozniej przygotowalam nalesniki ze szpinakiem wg przepisu Pomidorki, mniam mniam, i pomalowalam sie tak, jak TZ lubi najbardziej, ale byl w szoku jak do domu przyjechal ![]() Kasiasiarku, a ja znow z polupietych wlosow zmienilam zdanie na koka, bo wtedy lepiej welon da sie podpiac, ten podoba mi sie najbardziej, ale co z tego wyjdzie zobaczymy |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale dzis jednak zrezygnowaliśmy
Zmęczeni jesteśmy i przekładamy na jutro, może się uda Bez sensu takie planowanie, ale nic - to dla mojego zdrówka. Ale nawet nie wiecie jakie to wkurzające, sama bym nie pomyślała do teraz![]() Kiniu, to się TZ ucieszył A fryzurka bardzo mi się podoba. Lubię koki, są strasznie eleganckie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moj TZ wlasnie stwierdzil, ze ta fryzurka jak dla starszej baby jest , a mi sie bardzo podoba, tylko ciut wyzej dalaym tego koka, ale chcialabym zeby jemu tez sie spodobala, ach.... faceci.... ale przynajmniej jest szczery
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do przełożenie to stwierdziliśmy, że jak jesteśmy zmęczeni to po prostu nie ma sensu się zmuszać, chociaż jesteśmy ciekawi "rezultatów" Musimy mieć oboje chęć, bo inaczej to będzie bez sensu
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę wasze zdjęcia ślubne |
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dzis jest 199 dni do naszego slubui chcialam Ci przyznac, ze mialas racje, to najpiekniejszy czas w moim zyciu a ja juz sie nie moge doczekac sukni, jak bede miala juz swoja wlasna i bede mogla ja sobie poprzymierzac do woli
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia kok bardzo ladny
gratuluje wtajemniczenia Pomidoro milego jutrzejszego heja banana Moj tz taki zmeczony przyszedl z pracy ze teraz drzemie na kanapie,juz widze te jego zakwasy jutrzejsze ![]() Ale mnie zadziwil dzisiaj bo zarezerwowal stolik na jutro w restauracji wieczorkiem,i tak wlasnie spedzimy walentynki,co jest dla mnie dziwne ba jak do tej pory nie obchodzilismy jakos szczegolnie tego dnia ![]() chyba ide tez podrzemac z 30 min bo potem do sklepu musze smigac
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu, pewnie, że najpiękniejszy, ja wiem co piszę
No i nie miałaś do czynienia z moimi teściami Ciesz się tymi chwilami bo się nie powtórzą, nie warto się z niczym spieszyć tylko każdą rzecz dokładnie zapamiętać Ja nawet mam w specjalnym pudełku pamiątki (menu, zaproszenie, zawiadomienie, listę gości itp.) i czasem je sobie oglądam i wspomnienia wracają. I jeszcze prowadziłam pamiętnik przed ślubem więc mogę zawsze wrócić do tych przeżyćMisiu, dziękuję bardzo A może on cosik planuje na jutro? Oby wieczór w sklepie szybko ci zleciałObejrzeliśmy sobie komedię romantyczną i zaraz spać pewnie idziemy. Fajny wieczór dziś mamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Bylam sama u denstysty, to i do ginekologa pojde...tyle, ze chodzi o troche rozne sprawy.....
i Kubus 

Zmęczeni jesteśmy i przekładamy na jutro, może się uda