|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Dziękuję wszystkim, które pamiętały.
![]() Walnę coś starszego (wyłącznie mojego) bo ostatnio brak weny ![]() Czasem ciało jej objął wzrokiem i milczał.. Lubię, gdy trzymasz mnie za rękę, wtedy wiem że nie zostawisz mnie szybko. Wietrzyłam pokój cały dzień. Nadal czuję Twój zapach i nie mogę się od Ciebie opędzić. Zdejmę jeansy, ale dalej patrz mi w oczy. Pozbędę się Ciebie, lecz dzień po mej śmierci. Kładę głowę na poduszkę, jak co wieczór. Spoglądam w prawą stronę . Znów Cię nie ma.. Mogę się koło Ciebie zakręcić.. No chyba że się boisz? A to z jaką delikatnością chwytam Twe dłonie, z jakim wyczuciem obejmuję Twe ramiona, nie liczy się już wcale? - którą moćno kocham ostatnio. ;*
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-05-05 o 22:27 |
|
|
|
#3932 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś moją zagadką , która mnie kusi.
Plotkami nie zniszczysz ICH miłości. Wymyślone historie o Nas , jestem w tym dobra. Chciałabym dzielić z Tobą moje łóżko . Nie musisz być zawsze , ale przez moment mógłbyś być. |
|
|
|
#3933 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo trudno jest żyć. Trzeba podejmować ryzyko,
wybierać jedne drogi z innych rezygnować. Natychmiast pożałowała słów wypodzianych pod wpływem impulsu, ale było już za późno by naprawić błąd. Jeszcze raz uwierzyła w miłość, zaufała uczuciu, ale pprzeżyła tyle rozczarowań, ze nie była już pewna niczego. Mimo to ta miłość była jej wielką nadzieją. Miało być lepiej jak telefon nie dzwoni. Ale nie było lepiej, tylko gorzej i gorzej. Najgorsze, że byłam z siebie taka dumna, że jestem taka dobra. Nigdy nie zawiode twojego zaufania, nie zrobie nic przeciwko tobie.
|
#3934 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Rozeznanie
|
ojacie <3
_____________ if you don't like where you are,
then change it you're not a tree jesli nie podoba ci się to, gdzie jesteś zmień to, nie jesteś przecież drzewem oh, why'd you have to be so cute? it's impossible to ignore you dlaczego musisz być taki uroczy? to niemożliwe ignorować cię if you want to make your dreams come true the first thing you have to do is wake up jeśli chcesz, by twoje marzenia się spełniły pierwsza rzecz, którą musisz zrobić to obudzić się
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, idąc za Tobą też mam ciekawe widoki
<tekst do mojego Tż>Czy można w marzeniach wykreować swego księcia z bajki, by potem go mieć naprawdę? Nie wiem... ale Ty jesteś jeszcze lepszy niż w marzeniach ![]() Wszystko już mam, bo mam Ciebie Uduśmy złe wspomnienia
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki - ,,I think of You and all the things. we'll never get to do.. '' - zostałam nim oczarowana, jest boski i kradne. juz na gg jest
![]() * * * * * * *
jesteś inny od swoich kolegów. kochany, czuły, miły. niestety, chcesz być taki jak oni. nie zniosę dłużej twoich długich spojrzeń na korytarzu szkolnym. dla Ciebie rzuciłam wszystko. a ty rzuciłeś mnie. a jak umrę, postawisz mi chociaż znicz na śledziku? { ostatnio ciągle o to znajomych pytam ;-p } do ideału to Ci kolego daleko. ale twoim kolegom daleko do tego, bym spojrzała na nich chociażby na chwilę. jest, jesteś, był, będzie, zawsze, na zawsze, tu, tam, tutaj. magiczny ON. zawsze, rozumiesz laleczko? o tu, w sercu. ROZMOWA Z PRZYJACIÓŁKĄ, dziwne ale cóż. ;-pp - 1/3 serca jest po lewej stronie a 1/3 po prawej. Czyli że pozostała 1/3 jest wspólna? - Moja pozostała 1/3 jest przy nim.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z piosenki jakiejś.. ale chyba ciut przerobiony o ile dobrze pamiętam ;p cieszę się, że dzięki mnie masz taki ładny statusik teraz ; D __________________ 'What's in the heart, is not on Your head, anywhere.' To, co jest w sercu, nie jest w Twojej głowie, a nigdzie.
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
Nie dajesz mi szans...więc musze powiedzieć Ci pas...Zostawię Ci czas byś mógł to przemyśleć jeszcze raz..!...
![]() Nadchodzi wielkim krokiem kolejny rok za rokiem i znowu przyszło lato powiedzcie co Wy na to. Jedziemy wszyscy razem będziemy spać na plaży, wieczorem tańczyć w disco, bo latem można wszystko... Czy to była miłość, to, co się zdarzyło?
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo rybki za pochwały to daje mi na prawde bardzo dużo <3 --- Zawsze trudno było mi uwierzyć w to , że kocha mnie ktoś taki jak Ty. Marzenia powinny fruwać, a ambicje chodzić. ' pomyśl! jutro może nie być rana. kochana! dziś świat jest dla nas!. Co będzie jutro ? tego nikt nie wie. przecież my nawet nie mieliśmy siebie w planach ! ' cienie we mgle. daruj sobie. świat w zasięgu rąk. "Kochać kogoś, znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne..." F. Mauric |
|
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
<33
Przysunę się, żeby pocałować Cię w policzek, jednak w ostatnim momencie wyjątkowo umiejętnie skręcę głową i dotknę wargami kącików Twoich ust.
Czuła jeszcze wpływ alkoholu i atmosferę imprezy. A za oknem - jak na złość deszcz, wiatr i szaruga. Tęsknię. *
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Drift, Prim, groszek07, nydee, kochanaa, otojest- aaaa<3 sama słodycz. ____ Dotknij mnie, zabierz mnie Zostanę przy Tobie, nie pytam czy chcesz. wzięłam muzykę i poszłam na spacer. a czas po prostu przestaje istnieć. uwielbiaj mnie mimo wszystko. wiesz, gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca. liczę z granica przyzwoitości i dobrego smaku. stanowcze nie, trzy razy nie. dławica rozpaczy znika bez śladu. zdejmij spodnie będziemy się całować. nie chce takiego pożegnania. oh, proszę nie przestawaj.
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
'Just let you know that, you're not alone'
Po prostu wiedz o tym że nie jesteś sam 'We'll walk this road together, through the storm' Przejdziemy tą drogę poprzez burzę razem Pożycz mi serce, moje wciąż bije, ale to kamień.
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Zdmuchuje dmuchawce, kopie dziury, maluje paznokcie, chodzę na zakupy i przeżywam koszmar, że to już dwa lata. Był ostatnio, bo miałam go jako opis na gadu. Cytat:
nie ma za co bo zasłużyłaś <3 idealny!Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-05-06 o 09:05 |
|
|
|
|
#3945 |
|
Przyczajenie
|
Chcę byś codziennie witał mnie tym długim spojrzeniem i odgarnięciem kosmyku włosów z moich oczu.
Wiosna to odpowiednia pora by się zakochać. Ja jednak choruję na Ciebie cały rok. Jeśli mogłabym wykupić sobie pakiet Twojej miłości, nie zważałabym na cenę. Może i masz rację, za szybko zaczynam ufać. Nie powinnam tak łatwo dać Ci się oszukać, ale teraz chciałabym zrobić to jeszcze raz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
'Piękne są tylko chwile'. smutek pozostanie...
'urodziłem Sie Na Nowo. Gdy Zapukał Ktoś Do Drzwi. To Był Anioł Daje Słowo''
|
|
#3947 |
|
Raczkowanie
|
Tęsknota we mnie siedzi jak drucik z miedzi; się żarzy, rzęsy mi parzy... Parzy i parzy. "Gdy odchodzisz, na moich włosach pozostaje Twój zapach, to on pomaga mi wyczekać następnego spotkania. " . .. jeszcze nie raz w życiu umrzesz. A niektóre kłamstwa mówią prawdę. Wiesz dlaczego nazywasz mnie 'Księżniczką'? Bo sam uważasz się za 'Króla'.
|
|
#3948 |
|
Rozeznanie
|
'I'm breaking down and you're breathing slowly.' Rozpadam się na kawałki, a Ty oddychasz powoli. 'Two ghosts in one mirror, no nearer...' Dwa duchy w jednym lustrze, nie bliżej... 'Monday, syndicate meets everyone the same.' W poniedziałek, wszystkich spotyka to samo.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3949 |
|
Rozeznanie
|
dowiedziała się,kiedy umrze.
czy numer 3 będzie szczęśliwy? uważa,że dzięki niemu dużo się mogła nauczyć. i tak się stało. prawie wszystko w życiu jej się udało. prawie. to jakiś żart? jesteśmy jak jeden organizm. ufam mu,a on ma zaufanie do mnie. namówił mnie na to. zawsze kierowałam się intuicją. całe zycie go szukałam. jest silnym mężczyzną,który umie walczyć z przeciwnościami losu. i przyznam,że im dłużej jestem w tym związku,tym bardziej uświadamaiam sobie,że warto było czekać. tylko po dobroci. bardzo sobie też cenię szczerość. nie lubie gierek i fałszu. bez poczucia,że jest się atrakcyjną dla swego mężczyzny,kobieta więdnie. to jakiś amok! jest dla mnie całym światem. przy nim czuję się jak bezbronny,zakochany podlotek. modlę się,by nasza miłość trwała jak najdłużej. nie oczekuję już od życia wiele. zaakceptowałam życie takie,jakie jest. siebie,swoje porażki,sukcesy i wady. bo wszystko,co nas spotyka,jest po coś. życie trzeba brać takim,jakie jest.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3950 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() _________________________ ___________ serce w rozterce. On TO NIE ON. Mam plan. będziesz moją miłością na długie lata. Czujesz,że czarujesz? |
|
|
|
|
#3951 |
|
Wtajemniczenie
|
beautiful_lie- ejj, bo mnie tu chcica rozpiera. na Ciebie Cukiereczku. mrrr
![]() gdy skradnie Ci serce i zawładnie umysłem, to po jej odejściu zostanie tylko szaleniec bez serca, nie? dobrze oprocentowana alkoholem krew. to kwestia szczerości, nie żaden wybór. zakochujemy się od pierwszego wejrzenia, chociaż rozsądek nam podpowiada, że to pomyłka. i wtedy zaczynamy walczyć z tym instynktownym uczuciem - tak naprawdę wcale nie chcąc zwyciężyć. zawsze robię plany na przyszłość i zawsze zaskakuje mnie teraźniejszość. jeszcze coś się iskrzy, ale już nie pali.
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
I don't know what I want but I know it's not you.
[nie wiem czego chcę, ale wiem, że nie Ciebie.]
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
Chodz,zabiore Cię tam,gdzie w kolorach jest świat,choć na chwile zapomnij...
W okruchach wczoraj,szukając jutra,gubimy dzisiaj-to zabójcze w skutkach. Bo wszystko co mam,co dał mi świat,noszę go w sobie by kiedyś Ci dać.
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
istny_paradoks - bardzo mi miło
CaMa, CukrowaPanna - okradłam ![]() ________________________
Miała dwa wyjścia: pokochać Go albo stracić już na zawsze. Ulubiona osoba to taka, o której nie zapominasz nawet podczas świetnej zabawy. Mogę wyrecytować ostatnią wiadomość od Niego. Dziś jest Jej bardziej obcy niż kiedykolwiek. Pamiętasz gdy rozmawialiśmy, że nawet jeśli się skończy to, co było pomiędzy Nami, będziemy dobrymi znajomymi? Na pewno to pamiętasz, sam to mówiłeś. Dziś co, nagle stałam się niezauważalna?!
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-05-06 o 11:48 |
|
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
******* uciekniemy w sny będziemy widzieć chochliki z kwiatów i owoców. Myślałam, że mogę, potrafię, że chcę. Nic nie wskazywało na to, że moja ścieżka do raju zostanie zasypana żwirem. Wszystko przysłoniła mgła, zgubiłam się i zobaczyłam ze szlaku. Teraz idę pod górkę, tylko dlatego, że tak chcę, bo mogłam zawrócić, znaleźć drogę i ze swoją zawziętością przekopałabym się przez górę żwiru. Myślałam, że mogę, potrafię, że chcę.. cuda-wianki-dziwy-ranki. Nie jesteśmy 'zawsze', nie jesteśmy 'na zawsze'. Nie będziemy. ******* |
|
|
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
panna_miodowa - miodek mój najsłodszy ;** <33. Czekam przy zachodzie słońca na twoją sylwetkę w oddali. Na ten cień nadziei, że zmierzasz właśnie do mnie. Twoje lekko chłodne palce muskające moją dłoń. Wiem, że jesteś obok, wiem, że dla mnie. Pozostało tylko czekanie. Może miłość w końcu się zjawi. Podobno odwiedza wszystkich.
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
i nagle wierzysz jej, nagle ufasz bezgranicznie?
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie czułbyś się samotnie.
w senność nocy wtulona gwiazdami.. dam Ci miłość. boli bliskością. |
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
Kto kazał Ci się spotkać ze mną?
Dałeś mi nadzieję i zapomniałeś. To przecież tylko nasza bajka. |
|
|
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje raz jeszcze za życzenia duży buziak w czółko dla was <3 co wieczór dzwoniłeś, bo chciałeś usłyszeć mój głos. czas przeszły dokonany... nie mów nic. prócz tego jak bardzo zależy ci pamiętaj jeśli odchodzisz od faceta to już NA ZAWSZE. Choćby serce miało pękać Ci z bólu to nie wracaj.. ty pewnie nie będziesz pamiętać nawet połowy rzeczy których ja nigdy nie zapomnę jego wzrok kradnie każdą moją myśl
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

<tekst do mojego Tż>

idealny!