|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Dojdziesz do wprawy po kilku wiązaniach!Wczoraj w Ikei wzbudziłyśmy z Lilą niezłą sensacje ta chustą![]() Egwene super,że wiecie już o płci jednego z dzieci. Może parka będzie? Szkoda,że nie macie zdjęć skoro wam zależało Może nastepnym razem się uda![]() Lisica ale rośnie ta twoja córa.Jeszcze nie dawno byłas z nami na wątku.Liluś skończyła juz 1,5 miesiąca.Szok!Jak ten czas pedzi.Załączam kilka ostatnich zdjęć z działki dla wizażowych cioć ![]() I oczywiście fluidki i mnóstwo pozytywnych myśli! Nadio jeszcze tylko 4 tygodnie?Nie wierzę,że to juz tak niewiele zostało Widzę,ze wicie gniazda na całego![]() Edzia ale ładny pokoik i wóz dla Kamilki Ani się obejrzysz,a bedzie z wami
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-05-23 o 11:27 |
|
|
|
|
#3932 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie poniedziałkowo
Cytat:
Cytat:
![]() A Zdjęcia jak zawsze cudne i Lilianka urocza |
||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Cora jaka Lileczka śliczna, zakochałam się
Dziewczyny, dziękuję za pamięć o nas, trzymamy się, nogi zaciskamy i do szpitala nie damy się zaciągnąć ![]() Wijemy gniazdko, pokoik ma już wszystkie ściany (jeszcze bez tynku), drzwi i właśnie TZ kończy wybijać okno, więc dziś do wieczora będzie wstawione ![]() Większość rzeczy już poprana i poprasowana, komoda wypchana po brzegi i stoimy z robotą, bo trzeba przyweźć szafę, złożyć i wywietrzyć a wtedy można prać dalej Trzymamy za Was kciuki
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
Lisica słodziutke maleństwo Edzia piękny pokoik i wózeczek Cora jak zawsze pięknę zdjęcia ![]() Nadia to będziemy czekać na zdjęcia ![]() Dziękuję za kciuki Kochane ![]() u mnie dziś 29dc i jeszcze nie ma @ zawsze jak w pysk strzelił co 28, mam nadzieję, że nie będę musiała znowu przekładać HSG bo termin na 30!! u Was też tak burzowo ostatnimi dniami??
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest przepiękna pogoda. Dziś trochę chłodniej, ale większość dnia świeci słoneczko
![]() Lileczka jak laleczka Piękna dziewczynka.
|
#3936 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie nadążam Was czytać, tak szybko piszecie
Trzymam za Was kciuki ![]() A zdjęcia, które wklejacie mnie normalnie rozczulają... |
|
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, podczytuje Was czasema a dzis zdecydowalam dolaczyc. Od ponad roku sie staramy o dzidziusia i nic. Jakos mnie to nie dotykalo az do teraz. Nie liczylam nic bo myslalam co mam byc to bedzie.
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia śliczna pościel do łóżeczka
Cora Lilusia po prostu do schrupania Karolca rzeczywiście dziwne to, że tempka spadła Może owulki nie było, albo masz niedobór progesteronu (wtedy często po owulce tempka mocno skacze). Może pokaż ten wykres lekarzowi przy następnej okazji.Sas @ przyszła, ale nie ma tego złego Alexa trzymam kciuki, żeby @ przylazła i nie pokrzyżowała Ci planów Ja mam wizytę w przyszły czwartek. Jak nic mi nie wyjdzie w wymazach, to zapytam o HSG.Kamsi witaj
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-05-23 o 17:02 |
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekam W poprzednich cyklach tempka skakała do góry jak szalona. Poza tym skok musi mieć 3 dni Szyjka nadal jest wysoko, nadal jest otwarta i miękka ale twardniejąca. Nawet śluz jest cały czas "płodny" ![]() zobaczymy. Zapowiada się prawdopodobnie długi cykl.
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu Nie wiem czy uda Ci się otworzyć. No nie. Nie uda się. Bo trzeba być zarejestrowanym. W każdym razie u mnie tempka jest w górze. Dziś 37,1.
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-05-23 o 17:38 |
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
irmusia, jest jakaś awaria, bo nawet po rejestracji nie można zobaczyć.
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje. Musze sie troche zaglebic najpierw w te cykle temperatury i inne duperelki;p
|
#3943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i życzę ci aby sen się sprawdził Cytat:
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
dalej nie mam @ poprostu chce mi się wyć
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A robiłaś test? Może HSG jest niepotrzebne. Luteiną wywołasz okres, ale nie wiem czy teraz to ma sens brać, czy nie jest za późno , mi lekarka mówiła, że do badania nie można mieć nawet minimalnego plamienia
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
Tak robiłam test dziś rano, kurcze no tak się wkurzam bo wiem, że nie może być plamienia... będę próbować to przekładać no chyba, że dziś dostane to do poniedziałku będzie ok! czemu to zawsze tak jest pod górkę noo wrrrr już bym to chciała mieć za sobą nie wyobrazam sobie czekać kolejny miesiąc!!
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomyśleć, że gdyby rentgen był ok u mnie w szpitalu to byłabym już dziś po.
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
temp mi cały czas spada
śluz nadal jak podczas płodnych szyjka wysoko i nadal otwarta
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzały Ci się dłuższe cykle?Alexa nie stresuj się Kochana
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby szyjka była zamknięta albo obniżona, to mogłoby to świadczyć o braku owulacji... Czekam cały czas alexa, głupio to pisać, ale trzymam kciuki za @ aby szybko przyszła
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
No ale jak sie tu nie stresować jak by mało było stresów, w zeszłym tyg czułam się jak na @ od wczoraj nic nie czuje a dzis przestały mnie piersi boleć więc mam nadzieję, że się pojawi za niedugo wredna nooo ale mnie ćwiczy!!
|
#3953 |
|
Raczkowanie
|
w końcu przylazał!!! czyli teraz czekam jak na skazanie na poniedziałek....
Paulinko proszę o zmianę @ 24,05,
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki bardzo za gratki
jesli chodzi o imię to nie wybrane, mi sie podoba Jakub, Bartosz (ale te dwa są juz w najblizszej rodzinie i maja malutki dzieci wiec odpadają) poza tym Gabriel, Dawid, Miłosz,Filip a tżowi podoba się Jan i tez chce po którymś z dziadków dać wiec powiedziałam ze po dziadku bedzie miał na drugie ale nad pierwszym to jeszcze musimy sie zastanowić. karolca ![]() kamsi witaj cora Lilus poprostu cudenko, przesliczna jest! nadia to sie napracujecie, my tez musimy dwa pokoje pomalowac i tż chce robic meble, ale jak narazie nie ma na to czasu wiec nie wiem co z naszych planów wyjdzie, bo jeszcze nasza łazienka w połowie zrobiona, tzreba plytki połozyc, pomalowac a wczesniej gladz wytrzec, nie wspominam o remoncie u tesciów....... |
|
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Paulinko, chciałam Cię prosić o zmianę terminu @ 24.05, cykl 31
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za miłe słowa
Wy też doczekacie sie takiej małej Istotki!Mocno w to wierzę!Lila choć wyglada na aniołeczka,to nim nie jest!To diabeł wcielony Widac,że ma charakterek-pewnie po mamusi i jest bardzo żywa,pewnie szybko zacznie chodzić Już trzeba miec na nia oko i lepiej nie spuszczać z niej wzroku jak zostaje sama na sofie.![]() Alexa ciesze się,że @ jednak nie zrobiła przykrej niepsodzianki Trzymam kciuki za poniedziałek!Cherubinko twój czas jeszcze nie nadszedł,ale nadejdzie!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
cora, mój siostrzeniec jak był taki malutki, też wyglądał na aniołka (nadal wygląda), ale też trzeba było go ciągle pilnować
Ale... fajnie jest mieć energiczne dzieciątko (które pozwoli pospać w nocy )
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja nie wiem...
Moja bratanica od urodzenia była strasznie energiczna, teraz ma 4 lata i trzeba się za nią nieźle nabiegać, bo nie usiedzi spokojnie w jednym miejscu Ja po pół godziny a nią wymiękam |
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku ciągle chce walczyć, bic się, siłować, rzuca się na mnie, kula się, biega, skacze, tańczy. I trzeba mu towarzyszyć. Spokojny jest tylko przed komputerem. Za to siostrzenica męża (1,5) nie usiedzi nawet minuty spokojnie, chyba, że jest pora posiłku. Wtedy jest jakies 10 minut spokoju. Ale mi przez dwa dni nie dała 5 minut spokoju i jak byłam w łazience to stała przed drzwiami i wołała "ciacia!!" Jedynie moja chrześniaczka (2,5) jest bardzo spokojnym i cichym dzieckiem. Ale lubi chodzić swoimi drogami, broń boże narzucić jej swoją wolę! Ma charakterek po cioci ![]() Chyba mam skok temp, ale pokażą to dwa najbliższe dni. Nie chce mi się czekać, bo cholerka, nie wiem na co czekam. Na USG nie wydam 100 zł (bo niestety takie są u mnie ceny, wczoraj rozglądałam się trochę).
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chyba dzisiaj po pracy pójdę na monitoring
W sumie gin mi kazał przyjść dopiero w piątek, jak już niby będzie po owulce, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, ale ja nawet nie wiem czy on w ogóle rośnie Bo niby wyliczył, że mam mieć owulkę jutro, a ja tam nie widzę żadnego śluzu płodnego I już sama nie wiem... Czy jest w ogóle taka możliwość, że pęcherzyk rośnie i rośnie, a potem przestaje, zanim jeszcze osiągnie dojrzałość i np. jakoś się wchłania albo coś??? Bo już zaczynam mieć schizę, że coś jest nie tak |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

Dojdziesz do wprawy po kilku wiązaniach!Wczoraj w Ikei wzbudziłyśmy z Lilą niezłą sensacje ta chustą
Może nastepnym razem się uda

Piękna dziewczynka.

W sumie gin mi kazał przyjść dopiero w piątek, jak już niby będzie po owulce, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł, ale ja nawet nie wiem czy on w ogóle rośnie
I już sama nie wiem...