|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Cytat:
genialne
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobre
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ stwiedził: "Dobrzy kumple: Misza Ballack i Mati Borek"
|
|
|
|
|
#3965 |
|
MUSEarka
|
i Leo sie tak fajnie bulwersuje "Noooł?!"
masaaakra okej ide kąpu kąpu i piuniac, dobranoc ![]() edit: kuurcze no.. oglądam sobie filmiki z Rogerem i wydaje mi się.. przyjemny byłam bardzo na NIE jego polskiemu obywatelstwu.. w sumie to nadal jestem, ale brawa za gola i grę mu się należą.. ale ładnie się smieje, wydaje sie być zabawny, no np tu http://pl.youtube.com/watch?v=NTdJTJ...eature=related jak mówi po polsku to taki nieśmiały i.. rozkoszny ![]() edit edit: http://pl.youtube.com/watch?v=epdh6e...eature=related no tu na początku to przesadził :| Polakiem to on nie będzie nigdy i tu nie chodzi o to, że przmawia przeze mnie jakaś rasistowska świnia, ale raczej to, że nie urodził sie w Polsce i wogóle jak on się stawia w świetle patriotyzmu do Brazylii! To tak samo razi mnie Podolski, który wciąż powtaqrza że jest Polakiem, a gra dla znienawidzonego przez Polaków narodu. Ale nie KONIEC KURNA! Bo to temat rzeka, wszystkie mamy inne poglądy a ja się rozpisuję a miałam ponoć iść spać ![]() eh dobra ide spac, za dużo RoŻera się naoglądałam
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
jeju.... robilam to co kropka mi mowilas i nadal mi sie chrzani :l
odnosnie meczu to nie chcialam, zeby Wlosi wygreali...ale jesli juz to zrobili to Toni mogl chociaz cos w koncu trafic w Bayernie idzie jak burza czytałam własnie, że synek Boruca na drugie dostał Gabriel to tak samo jak Louisek no i z racji tego, że wizaz odmawia mi dzis posluszenstwa zwijam sie ;D a tu mój przeukochany jedyny moment meczu Polska-Niemcy przy ktorym sie usmiechnelam na moment <3 lowe moich chłopców![]() aaaa.... no i Rodżerski wymiata (tez mi sie wydaje, że juz to bylo ;P)dobranoc
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie za to wkurzyło, jak ostatnio ktoś tam mówił "Miler" zamiast "Myler" (Müller). Wielcy komentatorzy, a nawet poprawnie czytać nie umieją |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wymowy Michael ... to słuchowo wychodzi takie: Michiael ... ale akurat jakieś Misieal mnie nie razi ;p nienawidze za to jak komentatorzy mówią SEbastian Szwansztanger...i inne szwankaleczenie nazwiska ;P albo Mario GomeSZ
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To napisz do Złośka w wątku '' dziś wizaż strasznie muli'' on tam regularnie zagląda, więc może Ci pomóc. Dobranoc
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla moich Pomarańczek!
![]() I wielka radość, że france nie weszły
|
#3971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie czyta się tego tak, jak oni czytają: oni wymawiają to jak "ś" w ślimaku, a powinno być takie bardzo miękkie"ch". Tutaj słychać, jak Niemiec to wymawia, porównaj z tym, jak komentatorzy to wymawiają. http://www.youtube.com/watch?v=e2WzL...eature=related |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
charakterystyczny akcent ma np. Jogi Loew...albo Olli Neuville zupełnie inny niż Schweini np. i to slychac na pierwszy rzut ....ucha? XDco do samego filmiku to zawsze wywołuje usmiech na mojej twarzy...ale i tak nie przebija Miro 'untee-eee' Klose i Davida 'gewonnen haben' Odonkora ;P
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge jaki ten Kaczynski to wiocha
![]() Ale Jasiu Rogerski w wykonaniu Leosia - A i przypomnialo mi sie, ze dzisiaj do mojego taty na komorke dzownily jakies dziewczyny i cos nawijaly.Potem ja odberalam a one sie pytaja czy moga rozmawiac z Arturem Borucem
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#3974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tam żadnego ś jak ślimak nie słyszę.
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś fanki 'Eurowe' Jak się Euro skończy to już przestaną wydzwaniać
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak, ale na pytanie skad maja nr mojego taty odpowiedziala ze miala go wpisanego w telefonie jako ABC = artur boruc cycaty
A potem jeszcze sie pytala jak ja mam na imie bo moze mnie zna
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#3977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oglądam go czasem z Chelsea i powiem szczerze że nie zapamiętałam żeby komentatorzy z Canal+ lub TVP szli na taką poufałość ![]() Osobiście denerwują mnie takie zdrobnienia u komentatorów. Wyjątkiem jest Kaziu Węgrzyn
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzka głupota nie ma granic. Pamiętam, że podczas WM zadzwoniłam z kuzynką do takiej fanki C.Ronaldo i wmawiałyśmy jej, że wygrała konkurs o nim
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
LEO IS MY HERO!! Ten filmik z "Jasiem Rogerskim" jest cuudny
![]() to jak w końcu z tym Michaelem/Misiaelem, bo już mam mętlik w głowie? ![]() i nie żebym sie chwaliła ale Ballack jest z mojego miasta (no dobra prawie, bo KIEDYŚ to było jedno miasto z moim, a teraz są tylko baardzo blisko siebie
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie, o coś takiego mi chodziło. No, może mu się pomyliło z wymową nazwiska Nuno Gomesa. |
|
|
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
komentatorzy to takie kwiatki wymyślają, że nie przejmowałabym się ich wymową
np. taki Dirk Kuyt vel. "kałt" z Holandii. Każdy mówi na niego inaczej, chociaż mi się wydaje, że sam Dirk nie wie jak naprawde się nazywa na Ballacka i tak mówie Misiel
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Corlukę mówią ''Czjorluka'' ![]() na Kranjcara - KranĆiar podczas meczu Austria - Chorwacja na Srnę mówili Syrna ( już na WM lepiej wymawiali ich nazwiska ) w dzisiejszym mecz Henry został ochrzszczony na Enry'ego Można się przyzwyczaić
|
|
|
#3984 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wiecie co? Jednak Boruc jest nie do przebicia
Obłędny facet![]() :slina : Ten temperament, zadzior, charakterrrr, wygląd , styl gry, skromność... Nie no normalnie kolana miękną KING ARTUR BORUC mrauuu![]() http://www.youtube.com/watch?v=_0zvycglhdo ![]() Uwielbiam jak prowokuje kibiców albo się złości mrrr Niegrzeczny Boruc to już seksowny dynamit![]() http://www.youtube.com/watch?v=CkZJt6QsGXY ![]() I cudna obrona Rozbroił mnie![]() http://www.youtube.com/watch?v=iHayNZeQ12M
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-06-18 o 03:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#3985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam strasznie zmęczona i troche przysypiałam na meczu, ale teksty...pierwsza klasa
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
Super są te cytaty z meczu
![]() Przyznaję, że kilka mi umknęło : To z żoną Buffona niestetyMoże by to gdzieś zbierać? ![]() Z wczorajszych tekstów rozbierał mnie Boniek ze swoim uwielbieniem dla Boruca. Po doskonałej obronie Buffona: "Buffon udowadnia że może być bramkarzem nr 2 na tych mistrzostwach" ![]() W pełni się z nim zgadzam, ale brzmi nieźle.
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na Westfalli mowia miekkie ch nawet sie specialnie zapytalam bo mnie to tez intryguje
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ustach niemieckiego dziecka
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałyscie? http://www.pudelek.pl/artykul/10839/...zyl_w_polakow/
|
|
|
#3990 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trafił swój na swego ![]() niezła beka Cytat:
za to jestem wielką fanką Dojczów ;DCytat:
ale akurat na tamtym filmiku to ktoś kto nie wie o co chodzi raczej nei wyczułby róznicy... ten koleś w ogole był bezblędny jesli chodzi o mowienie ;Ptjaaaa...i cały mecz nikt go nie uswiadomil dobra nie wiem czy cały mecz, bo jak powtorzyl to kilka razy to przelaczylam na niem. kanał xD tam przynajmniej była pewnosc, ze nie pomylą Cytat:
ja tam normalnie sie nie przejmuje...bo zawodników innych drużyn nie znam na tyle dobrze, zeby wyłapywać błedy ale jeśli Niemcy grają to wszystko wyłapie ;DCytat:
mozesz mnie podszkolic znowu nie ma co się czepiać na siłe...bo nie wymagajmy od polskich komentatorów, żeby używali np. niemieckiego akcentu ... i mówili: Michiael... czy Szwajnsztajga... itp xD ale mogliby przynajmniej kolejnosc literek w nazwiskach zapamietac...bo to juz jest zenada. słoooodkie ![]() heloł heloł pewnie wszystkie siedziały do rana to teraz śpią przywitałam sie... i idę na śniadanko a potem pewnie na rowerki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

byłam bardzo na NIE jego polskiemu obywatelstwu.. w sumie to nadal jestem, ale brawa za gola i grę mu się należą.. ale ładnie się smieje, wydaje sie być zabawny, no np tu 
i tu nie chodzi o to, że przmawia przeze mnie jakaś rasistowska świnia, ale raczej to, że nie urodził sie w Polsce i wogóle jak on się stawia w świetle patriotyzmu do Brazylii! To tak samo razi mnie Podolski, który wciąż powtaqrza że jest Polakiem, a gra dla znienawidzonego przez Polaków narodu. Ale nie KONIEC KURNA! Bo to temat rzeka, wszystkie mamy inne poglądy a ja się rozpisuję
a miałam ponoć iść spać
w Bayernie idzie jak burza