|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stare plotkary '93 :D `cz. VIII !
Cytat:
Cytat:
bd kuźwa zamiatać chodniki ! jestem nikim. ;|
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-25 o 13:34 |
||
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Daiana
Nie mów tak ![]() Jestem pewna, że jesteś w czymś naprawdę dobra ^^ |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
w niczym;[
co ja potrafię? Mam tylko zdolności artystyczne. no tak, jakoś mogę dogadać się po angielsku i francusku, ale jakieś języki zna każdy. Więc na tym kończą się moje powodzenia ;/ nic, null. co ja mogę? chyba tylko `idź się utop` :| edit, ide obrać ziemniaki na obiad tak, do tego się nadaję ;/
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-25 o 13:47 |
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Daiana- nie przejmuj się, ja też nie wiem co chcę robić w życiu...
ostatnio w szkole robiliśmy testy zainteresowań- wyszło mi z wszystkich trzech kategorii brak zainteresowań... nosz kurde...
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
Na architekturę trzeba wybierac profile związane z matematyką (no i jeszcze najlepiej z dodatkowym rysunkiem technicznym). Ja sama się wybieram na ten kierunek, i idę na profil matematyczno-informatyczny (chyba), bo niestety w tej szkole gdzie jest profil architektoniczny (matma, angol, rys.techniczny) dojazd mi nie pasuje, musiałabym wstawac o 5 rano
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nawet noża wybrać nie potrafię a co dopiero obrać ziemniaki połowa z nich została obrana razem ze skórką koniec tego dobrego. skońcyzłam ziemniaki. ide się u c z y ć . poprawie oceny. musze. do zobaczenia potem oO.
Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-03-25 o 14:37 |
|||
|
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi sie że na architekture można iśc po każdym profilu związanym z matematyką
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Diankos, nie mow ze do niczego sie nie nadajesz, bo zdolnosci artystyczne to najfajniejsze zdolnosci jakie mozesz mieć (
![]() ja to moge powiedizec ze jestem beznadizjena, bylam dziisaj na konkursie mat-fiz-chem i oczywiscie jak zwykle pokazałam klase ![]() ma mam w planach po liceum isc na ASP na architekture wnetrz
Edytowane przez fillette Czas edycji: 2009-03-25 o 14:40 |
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z moim brakiem zainteresowań zostanę konserwatorką powierzchni płaskich ;/
Pójdę na jakieś studia humanistyczne, zdobędę tytuł magistra i będę mogła sprzątać na uniwersytecie Dzisiaj na fizyce robiliśmy zadania z testów gimnazjalnych. Ja nie napiszę tej części matematyczno-przyrodniczej! :O |
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś chciałam być stewardessa czy jak to się tam pisze
![]() planowałam że będę mieszkać w Warszawie i pracowac na Okęciu albo na lotnisku albo w samolocie w ogóle to lubię latać samolotem ![]() ale zmieniłam zdanie . bała bym się pracować jako stewardessa bo dużo teraz się mówi o katastrofach samolotów
Edytowane przez malinowaa93 Czas edycji: 2009-03-25 o 14:48 |
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę jak najszybciej wyjść z tej durnej szkoły ;| chcę mieć nową klasę i poznać nowych ludzi, bo tutaj już nie wytrzymuję
yhh chyba taki humor mam, bo tyle nam się nauki zwaliło w tym tygodniu i jeszcze nam dokładają ;|;|;|;|;| ja też nie mam żadnych zdolności jedynie głowę do nauki, ale że mam lenia w dupsku, to mi się nie chce uczyć i nie wykorzystuję tego ;|;|;| mam zamiar dostać się do tego LO http://kopernik.mielec.pl/i zrobię wszystko, żeby tam iść
|
#3973 |
|
Rozeznanie
|
grr... umieram z bólu brzucha, już chciałam nie iść do budy i żałuje, że poszłam.
kolejny smutny dzień z żałosnymi ludźmi. ![]() tylko 3 miesiące<3
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mama ma noc , a ja idę na wino się szlajać z ponad 10 osobami a brat zostaje w domu co zrobić? napisać do jego kumpla jako jakieś laski i ich spróbować umówić? nie wiem
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
A jaa dostałam z geografii i niemieckiego 5 i normalnie jestem z siebie dumna, bo się wszystkiego ładnie, kulturalnie nauczyłam
![]() A P. jest taaaki słodki
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
hejQa kreJzOlk!
![]() byłam dziś na dniach otwartych w jednym LO , no i fajna szkoła, ŁADNI CHŁOPCY czasami aż ławek brakuje.
Edytowane przez madelajnn Czas edycji: 2009-03-25 o 16:18 |
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
esz. a mi jednak szkoda bedzie sie rozstawać z klasą. nawet ją polubiłam eh |
|
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
nudzę się...
![]() kilka wycinków z wczoraj ![]() Ja4 (24-03-2009 22:05) zresztą ja cię zawsze lubiłam Kuba (24-03-2009 22:06) ... nie zawsze... Ja4 (24-03-2009 22:06) jak to nie zawsze? Kuba (24-03-2009 22:08) chyba cię w jednym okresie denerwowałem ;] w momencie gdy mi się zalała klawiatura byłem szczylem i się wkurzyłaś wtedy ![]() Ja4 (24-03-2009 22:09) kiedy się wkurzyłam? O_ó i o co? Kuba (24-03-2009 22:10) bo zachowałem się jak idiota i już wtedy mi się panienka podobała ;]Kuba (24-03-2009 22:22) ja wciąż czuje jej usta za każdym razem gdy zamknę oczy ;] Ja4 (24-03-2009 22:24) jej usta? a to ciekawe... Kuba (24-03-2009 22:26) tak ;] i tak cały czas ;D najbardziej wyjątkowa rzecz jaką kiedykolwiek poczułem ;] Ja4 (24-03-2009 22:27) przecież nie pierwszy raz poczułeś coś takiego ;] Kuba (24-03-2009 22:29) pierwszy toż to było wyjątkowe Ja4 (24-03-2009 22:31) nie pierwszy przecież -.- Kuba (24-03-2009 22:33) dla mnie był pierwszym prawdziwym świadomym uczuciowo byłem pewien że cię kocham gdy doszło do tego ;] Ja4 (24-03-2009 22:35) no widzisz- pierwszym świadomym. ale tak naprawdę wcale nie pierwszym ![]() Kuba (24-03-2009 22:37) e nie obchodzą mnie inne liczył się tamten liczysz się ty i tylko taki pamiętam wręcz po nim miałem flow
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam swojej klasy nie trawie, i musialabym miec przynajmniej 40 pkt. albo nawet 45 z kazdego testu, zeby sie dostac do najlepszego LO i trzeba do 2 przynajmniej zlozyc podanie a ja nie wiem... a targi mam dopiero w kwietniu...a wgl to ja chce zostac dietetykiem
ciekawe co z tego bedzie...a takim moim marzeniem jest pracowac w modelingu..na projektanta to sie nie nadaje raczej..chcialabym byc modelka czy cos..ale to tylko marzeniai raczje sie nie spelnia xd---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
ale ty masz tego chlopaka ;D marzenie... ech...a ja to ... nikt mnie nie chce i wgl...jak juz to same cioty...;/
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
wydziarga.noss
laza ja też swojej klasy w większości nie trawię takie ciuty i konfidenci tzn dziewczyny bo część chłopców jest calkiem spoko
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja już mam wypatrzone lo, idę do tego samego co mój brat.
potrzeba mi tylko 100 pkt ale jak sobie liczyłam, to będę mieć ok 150.w ogóle nie wiem na jaki profil chcę iść
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
a co sie wlicza w te pkt ? bo ja wiem tylko ze chyba 3 testy ang, human, mat i wlasnie musze miec chyba przynajmniej 45 z kazdego.... i co jeszcze jest ? a wgl w tmy roku ang sie liczy ?
|
|
#3983 |
|
Wtajemniczenie
|
kilka stron wcześniej dziewczyny podawały taką stronkę, gdzie można sobie mniej więcej obliczyć ilość pkt
![]() słyszałam że angielski się wlicza tylko wtedy, jak idziesz na jakiś profil językowy...
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
angielski się nie liczy.
zresztą nie tylko w tym roku
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
wydziergana
ja też sobie obliczyłam, że jak dobrze pójdzie to będę mieć około 150 pkt w najlepszym wypadku 160 ![]() ![]() laza: http://www.egzaminy.edu.pl/component...tor/Itemid,21/ a w następną środę po rekolekcjach wybieram się z koleżankami MKS [ ] na targi edukacyjne, bo z naszą wychowawczynią nie pojedziemy ;| i musimy jechać same ;|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
160 pkt
o panie...A ja jutro idę pic tanie wino, już rzygam ta szkołą
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
haah ja nie wiem czy dostane za konkursy itd. bo raczej miejsc nie zajmuje xd ale bd miec chyba z polskiego, matmy, biologi i chemii 5 a biol i chem powinna sie liczyc do profilu biol-chem do tego dalam se swiadectwo z paskiem i pkt z mat-chyab bylo 28 i z polaka -27, nie pamietam dokladnie i wyszlo mi 123 pkt a musze miec raczje 150 bo to najlepsze LO w miescie, czyli brfakuje mi 27, czyli musiala bym dostac po 41 pkt z matmy i z polaka w sumei z testow musialobybyc 81 mam taka nadzieje i taki zamiar i mysle ze bd miec 5 z tych przedmiotow i ze wlsanie z takimi bd przyjmowac, bo jak nie to kolejne 5 pkt w dol leci..;/ a z kilku przedmiotow bd mi sie wahac 4/5 mysle ze z 3 przedmiotow..;/(w tmy polski) zalezy ktory wezma pod uwage.. kurczaki...
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, dziewczynki, nie wiecie może gdzie można kupić TAKIE śliczne ciuszki?
![]() Już od tygodnia szukam ich we wszystkich sieciówkach i lokalnych butikach, ale nigdzie ich nie ma! :O A normalnie zakochałam się w tym zestawieniu! A jestem pewna, że gdybym to ubrała, to wzbudziłabym zazdrość we wszystkich laskach spod monopolowego, a może i jakiś boyek by się na mnie skusił?! ^^ |
|
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Taki wstyd jaki przeżyłam przed chwilą, nie mógł mieć miejsca
. !
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
ile jest za bdb zachowanie i za wolontariat?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

a architektura to nie jest czasem humanistyczny ? ;D morduje się z kompem nic nie wchdozi..już nie wiem, nie ma głosu, zdjęć nie moge otwierać..nie moge nic wgrac na komórkę nawet zadania domowego nie mogę wydrukować ciągle coś instaluje ale nic nie chodzi ;(

tak, do tego się nadaję ;/

nawet noża wybrać nie potrafię a co dopiero obrać ziemniaki 

czasami aż ławek brakuje.

ciekawe co z tego bedzie...a takim moim marzeniem jest pracowac w modelingu..na projektanta to sie nie nadaje raczej..chcialabym byc modelka czy cos..ale to tylko marzeniai raczje sie nie spelnia xd