|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
prawym przyciskiem -> Usuń hiperłącze i się robi zwykły tekst
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wina sie same wypijają Ci mówię nie zazdroszczę - ja życiowo na zakręcie i on się chyba nie kończy, podejrzewam ze to jednak serpentyna w Alpach ![]() Cytat:
![]() kurdeu mam dynie ale nie wiem czy doczeka zupy a tak kcę bardzo |
||
|
|
|
#3963 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
noooo..ale wtedy nie bedzie działac link, a ma dziąłać- tylko byc czarny ma byc a nie niebieski
|
|
|
#3965 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy buty pokaż ![]() Jeszcze lżejszy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale rozumiem, mój did dziś dał nieźle w kość ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Namawiam gryxa na jedno piwo w SB ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wróciłam z roboty i idę do wanny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3968 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napisałam byłam tam gdzie się to pisze ![]() Cytat:
![]() Usunąć hiperłącze.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3970 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Oczywiście, że tak. Gdy podświadomie puszczasz krzyż z dymem - wiedz, ze coś się dzieje Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30129811]Tak mnie film wciągł, że zapomniałem o Was [/QUOTE]Cytat:
Mój stażysta sprząta, parzy herbatę i biega po pączki, i to z własnej inicjatywy ![]() O, na tę okazję to nawet bym sobie jakieś wylosowała dla towarzystwa ![]() Miałam pisać o moich testach w "Ostatnio testowałam" Ale ostatnio w perfumeriach jest taki chłam, że mi się odechciało Czy kiedyś będzie lepiej?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w wordzie też
![]() Cytat:
|
|
#3972 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30129811]Tak mnie film wciągł, że zapomniałem o Was
[/QUOTE]![]() Cytat:
Z jakiego przepisu zupę robiłaś? Na słodko, słono, inno? ![]() U mnie tyż działa ![]() Dzięki wszystkim za gratulacje, a potem za głaski
|
|
|
|
#3974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję, postoję dech mam zaparty już od 2 lat - nie z zachwytu bynajmniej ![]() Cytat:
kurdeu - jak się pisze po ang zespół szkół ? wie ktoś ? ja se chyba zrobie reset - normalnie nie mam pomysłu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-24 o 20:58 |
|||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam fantastyczny staż a to nie było aż tak dawno temu bym o tym całkiem zapomniała. I chciałabym podobny sprawić mojej Podopiecznej- ale nie do końca mogę bo to jednak o dobro pacjentów zobligowana jestem przede wszystkim zabiegać. Bardzo niekomfortowa to dla mnie sytuacja.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale w ten sposób sie pozbede dzialajacego linka
![]() Cytat:
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz. complex of schools
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2011-10-24 o 21:10 |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, to ja nie bardzo rozumiem. Toż to jak "wstąpił do piekieł, po drodze mu było." Nie ma normalnego połączenia?
![]() Cytat:
2. Klikasz prawym przyciskiem 3. Wybierasz "Czcionka" 4. Ustawiasz "Kolor czcionki" i "Kolor podkreślenia" na czorny i jusz. Cytat:
Focia kiepska (jak zwykle ), ale buta chyba widać. Popielaty nubuk vintage + tweed.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff jest używane - cmoki w poliki dwa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-24 o 21:21 |
|
|
|
|
#3981 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hm, w sumie u mnie w pracy w microsoftowym Office też działa
no tak, ale to Polly Office ![]() z żadnego tzn. próbowałam skopiować zaiebistom zupę mojej zaiebiście gotującej przyjaciółki, ale w niczym tej jej zupy nie przypomina, fogle niczego nie przypomina, znaczy zupę i tyle ![]() robiłam na słodko-słono-pikantno-aromatyczno
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3982 | ||
|
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30131303]Ty też przeciwko mnie
[/QUOTE]Bo o mnie też zapomniałes Cytat:
A na staż nie mogłam narzekać z tej prostej przyczyny, ze na żadnym nie byłam - nie licząc tych na uczelni na poszczególnych katedrach. Po studiach byłam na stażu w rzeźni a nie w gabinecie ![]() Cytat:
, a parę miesięcy później już byłam lek. wet. z prawem wykonywania zawodu. Czasem własciciele stają okoniem i kuniec
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3983 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale juz sie doszkoliłam zaznacz, style i formatowania, uzyte hiperłacze itd.....strasznie to skomplikowane , ale sie udało
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe że innym działało ( w sensie link ze działał na czarno) )
|
||
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do siss po psa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3987 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ad 2 przypomina mi się reklama ing jak liści nie będzie będą odkurzać śnieg ![]() Ewusiu masakra z tymi połączeniami, na logikę powinno być coś bezpośrednio a może autobusy rejsowe??? Cytat:
![]() ja czekam tylko na Jil Sander Eve, mam mini shower gel i jest całkiem znośny wąchałam ostatnio jakieś limitki givenchy niby zimowe Angel or Demon i Very Irresistible, nie to nie to mogli by się nauczyć jak zrobić taki zapach np. na wzór BdM albo Theosi
|
|
#3988 | ||
|
|
Cytat:
1. pojechać busem do Wawy 2. z Wawy pociąg do Wrocka 3. z Wrocka PKS do Bolkowa W sumie ponad 12 godzin w trasie ![]() Cytat:
no i świetnie się nadawałam do przekazywania złych nowin właścicielom
||
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
last kłeszczyn - bo idę do formatowania ( więc pewnie nie last
) w ang cv jak są znaki ą, ń i ś w nazwach własnych to mam je zachować np pisać Chorzów czy in Chorzow? ja wiem to głupie pytanie, nasuwa mi sie zostawić bo przecie to nazwa własna ale ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Widok ludzi wokół stojących bezcenny

Przecenione z 649 na 99 zł.
Znaczy buty pokaż