|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Dziękuję dziewczynki, mi się bluza podoba, do tego za taką niską cenę
i łatwo się zakłada ![]() Muffinku dziś jeździłam po łuku i było ok, własnie miałam w weekend jechać z Tż na plac naszym autem, ale to przecież każdym autem inaczej się jeździ, bo każde ma inną skrętność chyba. Monia oj to szkoda, że te getry takie krótkie, ale może będą dobre do kozaków ja już chyba nic nie zamówię na allegro bo ciągle jestem niezadowolona :/Kochana a ja Ci zdrówka życzę ![]() Dziś ponad godzinę jeździłam na łuku no i dobrze mi szło, tylko na koniec jak Tż po mnie przyjechał i przyszedł ten chłopak co miał po mnie jazdę, to się zestresowałam i wjechałam w pachołki Następna jazda w poniedziałek, miasto i plac
|
#3962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
![]() frytki uwielbiam! ![]() Cytat:
ja kocham naleśniki z jabłkami i z powidłem śliwkowym ![]() Cytat:
![]() brawo za ćwiczenia ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i niech Ci mama kupi te leki mnie też coś zaczyna brać głowa mnie boli, katar to już mam od kilku dni, że aż mnie boli jak smarkam Cytat:
![]() Ja zazwyczaj też biorę za pobraniem, nie wiem co mi się wtedy stało, że najpierw wpłaciłam kasę jakiś pech ![]() Cytat:
![]() i to był Twój obiad? nie za mało? ![]() Cytat:
mówiłam, że zdolnaś Ja wróciłam od dentysty matko jak zimno
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja juz po porzadkach i obiedzie
najadlam sie tym lososiem, jeszcze sobie uszykowalam warzywek, selera naciowego i innych zielonosci z sosem sojowym i jestem calkiem pelna. Ciezko mi bedzie zjesc kolacjeJa kiedys tez mialam pecha z kupowaniem przez internet. Zamowilam ksiazke z ksiegarni internetowej. Czekalam chyba ze szesc tygodni, po czym napisali mi, ze nie maja juz tego tytulu na skladzie i ze moge zamowic cos innego. Tak wiec 120 koron sie ulotnilo i juz chyba nie bede wiecej zamawiac, odechcialo mi sie. Nie mialam nawet sily sie z nimi uzerac po dunsku i angielsku i tego wyjasniac.
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
Hej
No i znowu cały dzień mnie nie było a tu tyle postów Jestem dziś taka zmarnowana, po szkole poszłam z Tż od razu kupić mu koszulkę na walentynki w prezencie żeby sobie wybrał, a wyszło na to że kupił on dla mnie Znaczy się taką koszulę, czerwoną, bardzo mi się podoba A dla niego pójdziemy kupić w sobotę chyba. Może to trochę mało romantyczne no ale jakoś tak u nas jest że każdy mówi co by wolał dostać Wróciliśmy do mnie i poszedł do domu o 18, to zanim się ogarnęłam już była 19 więc się wzięłam szybko za ćwiczenia, a tu klops bo zaczęłam robić abs i tak mnie mięśnie bolały że zrobiłam tylko początek ![]() Zaraz Wam poodpisuję tylko się umyję
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
O matko!!!! ale napisałyscie ![]() ![]() ledwo co nadrobiłam![]() monika01011986 kochana kuruj sie tam nie daj sie choróbsku![]() Co do paczek, to ja tez juz sie wsciekam, zamowilam bokserki i bizuterie na allegro niby wysłane a czekam juz ponad tydzien, a niby priorytet ![]() Co do miesa ja staram sie unikac, ewentualnie jakas chudziutka szynka, no i kurczak i rybki kotletów miesa w sosach itp unikam![]() Oooo juz doczytałam ....szkoda ze legginsy za krótkie a tym drugim dobrze napisałas nie ma co sie z nimi bawic niech oddaja kase skoro nie potrafia sie wywiazac z umowy, jaka badz co badz jest zakup na allegro...sanderaM gratuluje zdanej sesji ![]() heroine86 ja na siłownie tylko rzesy maluje dopiero jak wychodze to sie ogarniam , alejezdze autem, wiec nie musze zbyt sie szykowac, ale za to jak wychodze z domu do pracy albo wogole "do ludzi" to zawsze pomalowana i uczesana, glupio moze zabrzmiec ale bez makijazu jakos zle sie czuje![]() a Ty znowu szalejesz z cwiczeniami ![]() kla ski:aaby nie martw sie, ja np białe pieczywo jem , ale w małych ilosciach, tak naprawde mozna jesc wszystko tylko pilnowac tych kcal a do pracy zabieram zazwyczaj serek wiejski, jabłka czasami jakis jogurt ostatnio naturalny, jak mam czas to sałatke w pojemniczku![]() Milena001 masz racje najwazniejsze to zaczac i gratuluje slubu![]() zelka9o dziekuje bardzo ale fajna to bede za jakies 5-7 kg![]() babciam co tam u Ciebie słychac??
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Muffinek właśnie wiem, dlatego w poniedziałek i wtorek dalej będę ćwiczyć jazdę na łuku
a dziś to pewnie też dlatego, że nogi już miałam skostniałe i jeździłam ponad godzinę w te i z powrotem a tak to ciągle bezbłędnie robiłam ![]() Heroine ja też uwielbiam frytaski Murka my tez często z Tż tak robimy, że kupujemy sobie razem prezenty, czyli to co chcemy ![]() Dziś 200 ścisków agrafką zaliczone
|
#3971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie musisz na pelnym luzie podejsc do egzaminu bo noga tak skacze jak galareta :P i mozesz nie ruszyc z miejsca. Kilka glebokich oddechow i do przodu ja bardzo spokojnie dokladnie podeszlam do egzaminu i zdany za pierwszym )) bezstresowo az pan egzaminator zapytal ile melisek wypilam haha taka spokojna i opanowana
|
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
Jej dziewczyny nie znalazłam mojego koteczka jeju jak on nie wróci to nie wiem tak się już do niego przyzwyczaiłam a to pierwszy raz że nie ma go na noc w domu już drugą noc
![]() Moje menu : ś wsianka0: 2 jajka sadzone trochę ziemniaków trochę pieczarek p1: grejfrut p2: jogurt naturalny ze zbożem k: bułka z wędliną i ogórkiem + 50 brzuszków 8 min abs na brzuch 8 min filmiku Monia to do kitu z tymi zamówieniami ja na szczęście się na allegro jeszcze nie przejechałam ![]() Medzik dasz radę na pewno ja sobie na egzaminie powtarzałam zdam zdam i zdałam Ale takiego stresu to jeszcze nigdy nie miałam![]() Gosia też oglądam pogromców nadwagi Kurcze nie mam pojęcia co kupić Tż na walentynki chyba sprawie mu perfumy ![]() A jutro spotykam się z przyjaciółkami opić sesję i w ogóle pogadać już dawno się nie widziałyśmy . Bardzo się cieszę ale sporo % wpadnie i śmieciowego żarcia ale nie mogę odmówić im rzadko się spotykamy a w sumie to już nasz taki "rytuał"
|
#3973 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jak kotek? Znalazł się? Moje koty to czasem wracają po tygodniu jak zgłodnieją ![]() Cytat:
Nic dziwnego jak tak zimno w Twoim mieszkaniu To wskakuj pod kołdrę i nigdzie się nie ruszaj póki .. Ci nie pozwolimy! ![]() A co do tych długów to na pewno dzięki pracy męża co? Wyobrażam sobie jakie to uczucie ![]() A no i czekam na zdjęcie leginsów, już drugi raz chyba przyszły Ci za krótkie co? Jakiś pech
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-08 o 21:31 |
||||
|
|
|
#3974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,na forum,a tak w ogóle miło mi że pytasz co u mnie ,jestem do tego jeszcze przeziębiona i ogólnie kicha,no ale może wszystko się wyprostuje |
|
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Murka my też tak kupujemy sobie z TŻ-tem prezenty
żeby nie było niezadowolenia ![]() brawo za ćwiczenia teraz będę Was pilnować, skoro z tasakiem ganiałam ![]() Cytat:
ja to jak idę na miasto to też muszę mieć makijaż, bo jak nie mam to mam wrażenie, że wszyscy patrzą się na mnie jak na upiora ![]() a dziękuję ![]() Cytat:
brawo
|
||
|
|
|
#3976 | ||||
|
Zadomowienie
|
A ja dziś miałam barszcz ukraiński, pyycha
Cytat:
Rano było tak fajnie, szłam bez rękawiczek i czapki ale już po południu znów chłodno było. Ale to już dobry znak, może się ociepli![]() Cytat:
Ale myślę że 2 tygodnie to aż za dużo czasu żeby coś schudnąć nawet po takim napadzie słodyczowym Na razie nie ma co się ważyć, ale za tydzień spokojnie zobacz ile spadło ![]() Cytat:
aa tam co to jest 3 nuggetsy Nie zgrubniesz od nich ![]() Cytat:
Jeszcze popróbujesz na placu i będziesz obcykana jak talala medzik, heroine no i tak jest fajnie z prezentami bo nie ma później biadolenia heroine tak jest ćwiczonka muszą być, zrobiłam jeszcze 70+30 brzuszków na kołysce melduję
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-08 o 21:44 |
||||
|
|
|
#3977 |
|
amor vincit omnia
|
ciekawe co u tinek i dzagi
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jeszcze wróci... ładny jadłospis ![]() idź na spotkanie i się odpręż ![]() Cytat:
każdy ma lepsze i gorsze dni kuruj się i pisz nawet jak jesteś smutna ![]() Wiecie co? położyłam się na chwilę, bo mnie głowa strasznie bolała... i spałam 2,5 godziny super... czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł chyba też chora będę
|
||
|
|
|
#3979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Ci to wychodzi wszytsko Tak trzymaj ![]() Cytat:
Matko jezeli chodzi o ubrania to mam dwie pelne szafy i dwie pelne ogromne komody, ubran mam mase poprostu. ![]() Caly czas powtarzam sobie ze schudne i bede w tym wszytskim chodzic i jezeli tak sie stanie to naprawde nie bede miala problemu w co sie ubrac! Samych par spodni mam z 10par w rozmiarze 36 i 38 ktore leza i zaraz jedza je mole Nie wspominajac juz o bluzkach, plaszczykach i kurtkach. Jest tego multum szkoda tylko ze to wszytsko lezy![]() No ja tez nie wyobrazam sobie takiej sytuacji z facetem, napewno nie moglabym nawet na niego patrzec przez dobry kawal czasu... Tez ja podziwiam jak ona to przezyla w ogole, fakt przez jakies 3dni po tym jak sie dowiedziala caly czas byla na lekach uspakajacych plakala niemilosiernie siedziala u mnie calymi dniami i nocami, nieodstepywalam jej na krok po czym nastepnego dnia po powrocie z pracy dostalam informacje ze jednak mu wybaczyla. W takim razie po co ta cala szopka? Sama nie wiem. Ja w takich sprawach jestem bardzo despotyczna taki scenariusz w moim wykonaniu w ogole nie wchodzi w gre. Co do Twojej szwagierki to tez widze ciekawie ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() A tak pozatym to mysle ze nikt tutaj sie nie martwi o Twoj egazmin bo i tak wszyscy wiedza ze zdasz Jestem przekonana, zreszta dla Ciebie nie ma rzeczy nie do osiagniecia udowodnilas to juz nie raz! ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- A tak pozatym dzisiaj mam fatalny dzien. Dzien zaczal sie od wielkiego pospiechu, za pozno wstalam a mialam mase rzeczy do zrobienia przed praca. Juz na samym stracie mialam nerwa ze tak pozno wstalam, nienawidze czegos sobie zaplanowac a pozniej poniesc kleske. W pocie czola wybieglam z domu i jezorem wywieszonym latalam zalatwiac kilka spraw. Dotarlam do pracy gdzie okazalo sie ze mamy jakas kanalizacje zapchana, moja szefowa latala jak osa co oczywiscie odczuli wszyscy na wlasnej skorze... Pozniej przyjechala wlasnie moja przyjaciolka po mnie do pracy i zaciagnela mnie na kebaba, opieralam sie opieralam az uleglam I niedawno wrocilam do domu jakas taka niezadowolona ze wszytskiego i poklocilam sie z mama ![]() Powiedzialam jej o kilka slow za duzo az sie bidulka poplakala, glupio mi teraz jak cholera. Czasami mam taki niewyparzony jezyk ze glowa mala ![]() Potrafie byc taka wredna ze momentami sama jestem w szoku, nie wiem skad sie biora we mnie takie negatywne emocje, to jest tez chyba glowne zrodlo moich niepowodzen w diecie. Wybaczcie ale musialam sie wyzalic |
|||
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
No a u mnie jak co dzień ten sam wieczorny scenariusz.... - oglądanie Na wspólnej, potem kąpiel dzieci, ubieranie ich (starszy synek sam się w sumie ubiera), robienie kolacji dzieciom i sobie, ogarnięcie mieszkania, położenie dzieci spać! Mam serdecznie dość!
A powiem Wam że u mnie tak śnieg sypie że masakra!!!! I tylko - 5 stopni na termometrze! Nawet aż tak nie marznę!! ![]() Czekam aż dzieci usną i lecę do wanny. Muszę głowe umyć. Kupiłam sobie nowy szampon http://1.bp.blogspot.com/_En5eIhbU9A...250ml-Full.jpg i odzywkę : http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-563449/p...200ml-Full.jpg Włosy aż tak mi się już nie przetłuszczają więc nie ma sensu myć je szamponem do włosów przetłuszczających się bo robią mi się coraz bardziej suche. Kiedyś używałam ten Pantene Gęste i mocne i na prawdę widziałam różnicę. Nie wiem czemu przestałam nim myć włosy kupilam sobie jeszcze odżywkę do psikania żeby włosy się błyszczały i aby się łatwiej rozczesywały o taką: http://1.bp.blogspot.com/-DOQtS3aXYK...C_3126.NEF.jpg Piknęłam sobie dzisiaj na moje kudły i powiem Wam, ze super! włosy zrobiły mi się takie mięciutkie i lśniące!!! Nie były tłuste ale i nie suche. Idealne Także dziś zrobię sobie małe spa o ile synuś zaśnie... bo póki co wstał z łózka, biega i męczy kota A mnie kości bolą strasznie! Przed spaniem aspirynkę sobie wypiję, mam nadzieję że pomoże.....
|
#3982 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik może to cię podniesie na duchu ...bo ja zdałam za 5 razem
nie miałam szczęścia, za dobrze mi szło aż wjechałam na linie podwójną i to nie raz ale powiem Ci że na tych egzaminach nauczyłam się dopiero ostrożnie jeździć serio ![]() Heroine, Czekoladko staram się pilnować diety ale nie czuje żebym chudła... ciekawe kiedy znowu waga ruszy....Aguniaa sukienkę będę szukać gdzieś w kwiecień - maj Najpierw muszę schudnąć i zupełnie nic nie mam na oku ale myślę że coś mi wpadnie w oku ![]() Sandera fajne menu będę się wzorować ![]() Murka no właśnie muszę zacząć jeść twarożki, dzięki za wskazówkę ![]() Monia zdrowiej nam szybko ![]() Czekoladko też mam tak że za dużo coś powiem i jestem wybuchowa, głównie to przez to co się dzieje dookoła nas, zamiast wrócić do domu i ochłonąć to się wyżywam na bliskich jak im gadać się zachciwa i to często o głupotach Mam nadzieje że mama przestanie być zła
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówko się przyda Legginsy do kozaków mogą być... ale gorzej jak zdejmę gdzies kozaki to będzie wstyd bo strasznie to wygląda.... Ja też ostatnio ciągle nie zadowolona jestem z zakupów na allegro tyle lat kupowałam tam ciągle mnóstwo rzeczy i zawsze było super a teraz ja nie wiem co się dzieję :/ Kurde no to nieźle jak wjechałaś w pachołki! na egzaminie też będą stać ludzie i patrzeć jak jeździsz więc się przyzwyczajaj ja jak robiłam prawko to chyba z 10 osób stało i sie gapiło na mnie bo każdy czekał na swoją kolej... ale dałam radę grunt to nie zwracać uwagę na ludzi i robić swoje
|
|
#3985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ubrań ja tyle nie mam ![]() ![]() a spodni to mam 2 pary ![]() Cytat:
każdy ma czasem taki zrypany dzień... jak już się zaczyna to leci po całości z mamą się pogodzisz ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek na solarium wieczorkiem tylko pójdę wygrzać dupkę mąż w czwartek za tydzień przyjeżdża więc muszę być ładnie opalona Ty też weź jakieś tabletki żeby bardziej Cię nie rozłożyło! Cytat:
Cytat:
Niedługo po tych nuggetsach zjadłam pół słoika sałatki warzywnej (takiej w majonezie z jajkiem). Mama mi przyniosła bo robiła dziś w domu. I do tego kromkę suchego chleba. ![]() Na kolację dwie kanapki z serem i szynką zjadłam tak więc dziś rozpaczać nad moim jedzeniem nie będę ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Dziękuję postaram się
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie martw sie zastojem, one sa niestety wpisane w dietowanie, organizm sie jeszcze broni przed utrata kg ale nie martw sie, trzeba to tylko przeczekac, dasz rade zobaczyszWybuchowa to ja jestem i to ostatnio coraz czesciej mi puszczaja nerwy, czuje ze wymyka mi sie to spod kontroli... Mama pewnie niebyla by zla gdybym ja przeprosila ale dzisiaj sie napewno na to nie zbiore, do tego zaczela mnie bolec glowa. Czasami to jestem normalnie jak rozpiszczony bachor i chyba niestety jest w tym sporo prawdy ![]() Ciekawe gdzie nasza Kamikadze? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj było tak ładnie słoneczko było ![]() wiesz, że ja kiedyś używałam tego szamponu i też byłam zadowolona ja używam zazwyczaj Elseve: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ych-zycia.html i jestem bardzo zadowolona co do odżywki z Garniera to potwierdzam: jest boska! ![]() mnie też łamie w kościach eh, starość nie radość ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3989 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz to już za późno... ![]() Cytat:
jak ja dawno nie jadłam sałatki warzywnej no ale to dawno ale przecież mi nie wolno no chyba, że zamiast majonezu dam jogurt no dzisiaj byłaś grzeczna ![]() Cytat:
Nerwus to moje trzecie imię
|
||||
|
|
|
#3990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam szczęscie Pod kołdrą nie chcę mi się leżeć, wolę z Wami popisać No to to mi chyba pozwolicie? hihiNoo teraz mąż w koncu zarabia jakoś przyzwoicie ( nie to co w Polsce ludzie zarabiają :/) i możemy pospłacać wszelkie raty, pożyczki. Jeszcze tylko rodzicom musimy oddać 750 zł, i raty za komputer spłacić (ok.1400 zł zostało). Potem zostanie nam już spłacać samochód który kupiłam od mamy. I koniec..... nienawidzę mieć pożyczek czy długów :/ Oczywiście kredytu hipotecznego nie piszę bo my go mamy na 40 lat także do końca życia będziemy go płacić... :/ Z tymi legginsami to ja mam na prawde jakiegoś pecha..... one wszystkie jakieś za krótkie są na mnie! Jedynie te z a'la Zary które noszę są idealne na długość. Dobrze pamiętasz że to już druga para... kiedyś też zamówiłam takie skórzane spodnie z allegro i były za krótkie :/ ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Napisz koniecznie jak go znajdziesz!Menu świetne Ja na allegro też się nie przejechałam nigdy, ale ostatnio coś mam pecha i wszystko przychodzi mi jakieś inne niż na zdjęciach, albo wcale nie przychodzi tak jak te tuniki.... :/ ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Kurde nawet nie wiedziałam o jej istnieniu a na prawdę jest świetna! Od dziś to tez będzie mój nr 1 ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Nie dam się :P OOO to też widzę nie śpieszą się z wysłaniem Ci paczki.... także czekamy razem ![]() Ja mięso w sosach lubię akurat, np. żołądki w sobie A tamci kasy nie chcą oddać, napisali tylko, że tuniki zostały już wysłane. Tylko gdzie one są? ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
Moja mama często robi sałatkę bo mój tata bardzo lubi. Z jogurtem nie jest już taka dobra :P Poszukaj w sklepie majonezu Light ![]() taaaa dziś nie zaszalałam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

i łatwo się zakłada 

uwielbiam! 

ale tu blisko domu byłam także nigdzie nie łaziłam daleko 
mnie też coś zaczyna brać
głowa mnie boli, katar to już mam od kilku dni, że aż mnie boli jak smarkam 
nie za mało?
matko jak zimno

kla ski:

każdy ma lepsze i gorsze dni
chyba też chora będę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)