Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 18:08   #3961
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Dziękuję dziewczynki, mi się bluza podoba, do tego za taką niską cenę i łatwo się zakłada

Muffinku dziś jeździłam po łuku i było ok, własnie miałam w weekend jechać z Tż na plac naszym autem, ale to przecież każdym autem inaczej się jeździ, bo każde ma inną skrętność chyba.
Monia oj to szkoda, że te getry takie krótkie, ale może będą dobre do kozaków ja już chyba nic nie zamówię na allegro bo ciągle jestem niezadowolona :/
Kochana a ja Ci zdrówka życzę

Dziś ponad godzinę jeździłam na łuku no i dobrze mi szło, tylko na koniec jak Tż po mnie przyjechał i przyszedł ten chłopak co miał po mnie jazdę, to się zestresowałam i wjechałam w pachołki
Następna jazda w poniedziałek, miasto i plac
Stary 2012-02-08, 18:20   #3962
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine obyś miała rację
A ja na obiad zjadłam frytki

frytki uwielbiam! cicho, ja tego nie mówiłam

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A ja w domu po obiedzie. Zaszalalam z obiadem
No to juz napisze moje dzisiejsze jedzonko:
I- kasza z pomidorami suszonymi (gotowe danie)
II - kromka z szynka i plasterkiem sera zoltego
III =II +wasa z dzemem
IV - 3 naleśniki (2 z serem+ 1 z dzemem ) i ok szklanki zupy grochowej (na kostce rosolowej)
V- bedzie pol serka wiejskiego z tunczykiem.
Troche z tym obiadem przesadzilam. Ale nalesniki pyszce byly
No co Ty, nie przesadzaj, dobrze jest 3 naleśniki to taka optymalna porcja, żeby nie być głodnym :P raz na jakiś czas można zaszaleć ja kocham naleśniki z jabłkami i z powidłem śliwkowym

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Dzisiejsze żarło:
7.00 mleko+ płatki
10.00 jogurt owocowy 145 kcal
13.30 pół szklanki zupy, 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, 2 ogórki kiszone, mandarynka, łyżka pestek z dyni
16.00 mały banan
19.00 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, i pomidora, trochę rzodkiewki, szczypiorka i serka wiejskiego
Godzina na rowerku, 15 min spacerku
2 litry herbaty zielonej
powiem po raz kolejny: super jesz, tak grzecznie
brawo za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, że on wziął kredyt 5 tyś żeby móc z tą kochanką spotykać się w hotelu, kupować jej kwiaty itd a teraz ten kredyt spłaca moja szwagierka fakt, że oni mają troje dzieci i mnóstwo kredytów ale jak można być tak głupim to ja nie mam pojęcia.
no nie żartuj lol
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 18:20   #3963
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no musiałam wyjść ale tu blisko domu byłam także nigdzie nie łaziłam daleko a aptekę mam z 1,5 kilometra od domu także kawał drogi na piechotę nie mam zamiaru iść w taki mróz i taka chora Poprosze mame to mi kupi i przywiezie
teraz siedź w domu i się wygrzewaj, byś się bardziej nie doprawiła no i niech Ci mama kupi te leki mnie też coś zaczyna brać głowa mnie boli, katar to już mam od kilku dni, że aż mnie boli jak smarkam już mi z niego skóra schodzi i jest suchy tylko tego brakowało żebym była chora, o nie

Cytat:
Kurde! No to na prawdę kupe kasy straciłaś! A zgłosiłas to gdzieś? Ja takie drogie rzeczy to zawszę kupuję za pobraniem. Nigdy kasy nie wpłacam najpierw. Ja kiedyś zmywarkę na allegro nawet kupilam ale też za pobraniem oczywiście ogólnie to sporo takich droższych rzeczy kupowałam na allegro m.in. wózek dla synka, łózeczko, kojec, foteliki do samochodów i jeszcze sporo tego ale wszystko za pobraniem
no właśnie głupia byłam, bo w końcu dałam sobie spokój... i się upiekło dziadowi jednemu
Ja zazwyczaj też biorę za pobraniem, nie wiem co mi się wtedy stało, że najpierw wpłaciłam kasę jakiś pech

Cytat:
jezuuuuuu jak mnie kosci bolą!!! Ramiona, uda, biodra! No masakra! Mama samochód ma w garażu więc nie będzie już jechała do apteki ale ma w domu Aspirynę to mi zaraz przyniesie. Mój tata też chory!!!! Mama póki co zdrowa po wczorajszej awarii koła Ja na Obiad zjadłam 3 małe nuggetsy smazone były na oleju niestety bo dzieciakom robiłam na obiad. Ale 3 sztuki to chyba nie powinny mi zaszkodzić :/ Od marca juz nie będę takich rzeczy nawet tykać - obiecuję!
To żeście się urządzili ładnie, skoro tata też chory!
i to był Twój obiad? nie za mało?

Cytat:
Dziś ponad godzinę jeździłam na łuku no i dobrze mi szło, tylko na koniec jak Tż po mnie przyjechał i przyszedł ten chłopak co miał po mnie jazdę, to się zestresowałam i wjechałam w pachołki
No widzisz mówiłam, że zdolnaś

Ja wróciłam od dentysty matko jak zimno
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-08, 18:21   #3964
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Mam swoją Od zawsze chciałam snowboard

No ale całe szczęście, że paczka przyszła
oooo ja też od zawsze chciałam snowboard aż wkoncu się uczę !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 18:34   #3965
paulownia
Zakorzenienie

No, ja juz po porzadkach i obiedzie najadlam sie tym lososiem, jeszcze sobie uszykowalam warzywek, selera naciowego i innych zielonosci z sosem sojowym i jestem calkiem pelna. Ciezko mi bedzie zjesc kolacje ale zobaczymy.
Ja kiedys tez mialam pecha z kupowaniem przez internet. Zamowilam ksiazke z ksiegarni internetowej. Czekalam chyba ze szesc tygodni, po czym napisali mi, ze nie maja juz tego tytulu na skladzie i ze moge zamowic cos innego. Tak wiec 120 koron sie ulotnilo i juz chyba nie bede wiecej zamawiac, odechcialo mi sie. Nie mialam nawet sily sie z nimi uzerac po dunsku i angielsku i tego wyjasniac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:01   #3966
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A to Ty śmigasz ja się toczę póki co A gdzie ten hotel nie mam pojęcia nie orientuje sie w ogolę co tam jest Znam tylko dojazd na stok Obczaiłam gdzie ten hotel Kochana to nie jest ta sama miejscowość Tam gdzie ja jeżdże to są Lipova Lazne a tam gdzie Ty to Janské Lázně Ponad 100km różnicy od siebie

Też miałam taki przypadek, że zamawiałam na all 02,12 pisali i że paczka wysłana 12.12 jak juz traciłam cierpliwość. Mijają dni paczki nie ma w końcu 20.12 napisałam co jest grane i wiecie co doszło po dwóch dniach z datą oczywiście 20.12 ;/

Mi się właśnie robią w piekarniku Ale jestem taka głodna po desce że sobie pozwoliłam
A wydawalo mi sie ze napisalas ze jezdzisz w Jańskich Łaźniach ))

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Dziękuję dziewczynki, mi się bluza podoba, do tego za taką niską cenę i łatwo się zakłada

Muffinku dziś jeździłam po łuku i było ok, własnie miałam w weekend jechać z Tż na plac naszym autem, ale to przecież każdym autem inaczej się jeździ, bo każde ma inną skrętność chyba.
Monia oj to szkoda, że te getry takie krótkie, ale może będą dobre do kozaków ja już chyba nic nie zamówię na allegro bo ciągle jestem niezadowolona :/

Oj to nie dobrze że się zestresowalaś :P co bedzie na exam?

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:26   #3967
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
A wydawalo mi sie ze napisalas ze jezdzisz w Jańskich Łaźniach ))

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------
To łaźnie i to łaźnie wiec można się pomylić
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 20:31   #3968
murka04
Zadomowienie

Hej No i znowu cały dzień mnie nie było a tu tyle postów Jestem dziś taka zmarnowana, po szkole poszłam z Tż od razu kupić mu koszulkę na walentynki w prezencie żeby sobie wybrał, a wyszło na to że kupił on dla mnie Znaczy się taką koszulę, czerwoną, bardzo mi się podoba Ale będę wiosną śmigać A dla niego pójdziemy kupić w sobotę chyba. Może to trochę mało romantyczne no ale jakoś tak u nas jest że każdy mówi co by wolał dostać
Wróciliśmy do mnie i poszedł do domu o 18, to zanim się ogarnęłam już była 19 więc się wzięłam szybko za ćwiczenia, a tu klops bo zaczęłam robić abs i tak mnie mięśnie bolały że zrobiłam tylko początek Hula hoop też krótko pokręciłam, no ale zaraz biorę się za brzuszki co by nie było że się obijam. Z dietą też dziś ok choć nie miałam w planach jakoś specjalnie się pilnować

Zaraz Wam poodpisuję tylko się umyję

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:39   #3969
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej
O matko!!!! ale napisałyscie ledwo co nadrobiłam

monika01011986 kochana kuruj sie tam nie daj sie choróbsku
Co do paczek, to ja tez juz sie wsciekam, zamowilam bokserki i bizuterie na allegro niby wysłane a czekam juz ponad tydzien, a niby priorytet
Co do miesa ja staram sie unikac, ewentualnie jakas chudziutka szynka, no i kurczak i rybki kotletów miesa w sosach itp unikam

Oooo juz doczytałam ....szkoda ze legginsy za krótkie a tym drugim dobrze napisałas nie ma co sie z nimi bawic niech oddaja kase skoro nie potrafia sie wywiazac z umowy, jaka badz co badz jest zakup na allegro...

sanderaM gratuluje zdanej sesji

heroine86 ja na siłownie tylko rzesy maluje dopiero jak wychodze to sie ogarniam , alejezdze autem, wiec nie musze zbyt sie szykowac, ale za to jak wychodze z domu do pracy albo wogole "do ludzi" to zawsze pomalowana i uczesana, glupio moze zabrzmiec ale bez makijazu jakos zle sie czuje
a Ty znowu szalejesz z cwiczeniamikla ski:

aaby nie martw sie, ja np białe pieczywo jem , ale w małych ilosciach, tak naprawde mozna jesc wszystko tylko pilnowac tych kcal a do pracy zabieram zazwyczaj serek wiejski, jabłka czasami jakis jogurt ostatnio naturalny, jak mam czas to sałatke w pojemniczku

Milena001 masz racje najwazniejsze to zaczac i gratuluje slubu masz juz upatrzona suknie?

zelka9o dziekuje bardzo ale fajna to bede za jakies 5-7 kg

babciam co tam u Ciebie słychac??

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 20:50   #3970
meeedzik
Zakorzenienie

Muffinek właśnie wiem, dlatego w poniedziałek i wtorek dalej będę ćwiczyć jazdę na łuku a dziś to pewnie też dlatego, że nogi już miałam skostniałe i jeździłam ponad godzinę w te i z powrotem ileż to można a tak to ciągle bezbłędnie robiłam

Heroine ja też uwielbiam frytaski a najgorsze jest to, że ostatnio coraz częściej sobie na nie pozwalam

Murka my tez często z Tż tak robimy, że kupujemy sobie razem prezenty, czyli to co chcemy

Dziś 200 ścisków agrafką zaliczone
Stary 2012-02-08, 21:15   #3971
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Muffinek właśnie wiem, dlatego w poniedziałek i wtorek dalej będę ćwiczyć jazdę na łuku a dziś to pewnie też dlatego, że nogi już miałam skostniałe i jeździłam ponad godzinę w te i z powrotem ileż to można a tak to ciągle bezbłędnie robiłam

Heroine ja też uwielbiam frytaski a najgorsze jest to, że ostatnio coraz częściej sobie na nie pozwalam

Murka my tez często z Tż tak robimy, że kupujemy sobie razem prezenty, czyli to co chcemy

Ojj biedna to faktycznie... nie dziwie się ja tak samo mam jak w korku stoje :P caly czas sprzeglo gaz ,sprzeglo hamulec :P noga dretwieje
Ale faktycznie musisz na pelnym luzie podejsc do egzaminu bo noga tak skacze jak galareta :P i mozesz nie ruszyc z miejsca. Kilka glebokich oddechow i do przodu ja bardzo spokojnie dokladnie podeszlam do egzaminu i zdany za pierwszym )) bezstresowo az pan egzaminator zapytal ile melisek wypilam haha taka spokojna i opanowana

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 21:25   #3972
sanderaM
Rozeznanie

Jej dziewczyny nie znalazłam mojego koteczka jeju jak on nie wróci to nie wiem tak się już do niego przyzwyczaiłam a to pierwszy raz że nie ma go na noc w domu już drugą noc
Moje menu :
ś wsianka
0: 2 jajka sadzone trochę ziemniaków trochę pieczarek
p1: grejfrut
p2: jogurt naturalny ze zbożem
k: bułka z wędliną i ogórkiem
+ 50 brzuszków 8 min abs na brzuch 8 min filmiku
Monia to do kitu z tymi zamówieniami ja na szczęście się na allegro jeszcze nie przejechałam
Medzik dasz radę na pewno ja sobie na egzaminie powtarzałam zdam zdam i zdałam Ale takiego stresu to jeszcze nigdy nie miałam
Gosia też oglądam pogromców nadwagi
Kurcze nie mam pojęcia co kupić Tż na walentynki chyba sprawie mu perfumy
A jutro spotykam się z przyjaciółkami opić sesję i w ogóle pogadać już dawno się nie widziałyśmy . Bardzo się cieszę ale sporo % wpadnie i śmieciowego żarcia ale nie mogę odmówić im rzadko się spotykamy a w sumie to już nasz taki "rytuał"
Stary 2012-02-08, 21:27   #3973
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Wlasnie o tym mialam napisac powiem Wam, ze jedzenie przeklada sie na moje samopoczucie, tzn. jak jem nieduzo, umiarkowanie i zdrowe jedzenie to czuje sie swietnie - tak lekko. A jak sie najem czekolady czy czegos w tym rodzaju to mi nieswojo, taka jestem ociezala. Jeden maly kawalek czekolady czy ciasta - to nie, mam na mysli takie objadanie sie.
Tak, ja mam tak samo ale to nie przeszkadza mi wsunąć całej pizzy czy kebaba

Cytat:

Dziewczynki co ja mogę zrobić na kolacje??? chciałabym coś fajnego zrobić bo dziś ma mnie odwiedzić Tż i bym go poczęstowała, żeby zobaczył, że dieta wcale nie jest zła
A może twaróg na kanapki? Bardzo dobry na kolację, do tego np. kawa Inka

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej kochane ja wstałam i od razu na czczo pocwiczylam
zrobilam ten filmik co ktoras wrzucila i 8 min abs na brzuch
a wieczorem jescze brzuszki
Zmyłam olej z włosów bo wczoraj miałam na całą noc i idę szukać kota wczoraj go wypuściłam i go nie ma obym go znalazła
O proszę ta to dopiero ma zapał z samego rańca ćwiczyć
A jak kotek? Znalazł się? Moje koty to czasem wracają po tygodniu jak zgłodnieją

Cytat:
Chora jestem strasznie gardło mnie boli jak cholera i wszystkie kości!
A musze iść zaraz na dwór do koleżanki do sklepu zobaczyć co ma za ciuszki i jeszcze wybrac dla teścia kase z bankomatu bo mąz przed wyjazdem do niemiec pożyczał od niego trochę kasy i teraz możemy juz mu oddać. Jak ja uwielbiam te uczucie gdy mam coraz mniej długów Jeszcze tylko troszkę i będzie już wszystko spłacone malutko juz zostało
Przyszły legginsy!!!!! Wysłane były 5 lutego!!!! a napisała jędza w mailu, że wysłała 31 stycznia!!!! no i najlepsze jest to, że są za krótkie!!!! miały niby mieć 98 cm długości a sięgają mi wysoko przed kostkę. Wygląda to koszmarnie!!! Jedynie do kozaków się nadają
Ty znowu chora bidulo? Nic dziwnego jak tak zimno w Twoim mieszkaniu To wskakuj pod kołdrę i nigdzie się nie ruszaj póki .. Ci nie pozwolimy!
A co do tych długów to na pewno dzięki pracy męża co? Wyobrażam sobie jakie to uczucie
A no i czekam na zdjęcie leginsów, już drugi raz chyba przyszły Ci za krótkie co? Jakiś pech

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-08 o 21:31
Stary 2012-02-08, 21:34   #3974
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Hej
O matko!!!! ale napisałyscie ledwo co nadrobiłam

Co do paczek, to ja tez juz sie wsciekam, zamowilam bokserki i bizuterie na allegro niby wysłane a czekam juz ponad tydzien, a niby priorytet
Co do miesa ja staram sie unikac, ewentualnie jakas chudziutka szynka, no i kurczak i rybki kotletów miesa w sosach itp unikam

Oooo juz doczytałam ....szkoda ze legginsy za krótkie a tym drugim dobrze napisałas nie ma co sie z nimi bawic niech oddaja kase skoro nie potrafia sie wywiazac z umowy, jaka badz co badz jest zakup na allegro...

sanderaM gratuluje zdanej sesji

heroine86 ja na siłownie tylko rzesy maluje dopiero jak wychodze to sie ogarniam , alejezdze autem, wiec nie musze zbyt sie szykowac, ale za to jak wychodze z domu do pracy albo wogole "do ludzi" to zawsze pomalowana i uczesana, glupio moze zabrzmiec ale bez makijazu jakos zle sie czuje
a Ty znowu szalejesz z cwiczeniamikla ski:

aaby nie martw sie, ja np białe pieczywo jem , ale w małych ilosciach, tak naprawde mozna jesc wszystko tylko pilnowac tych kcal a do pracy zabieram zazwyczaj serek wiejski, jabłka czasami jakis jogurt ostatnio naturalny, jak mam czas to sałatke w pojemniczku

Milena001 masz racje najwazniejsze to zaczac i gratuluje slubu masz juz upatrzona suknie?

zelka9o dziekuje bardzo ale fajna to bede za jakies 5-7 kg

babciam co tam u Ciebie słychac??
Serduszko u mnie nastrój kiepski ,jeśli chodzi o dietę to tak jak obiecałam od lutego pilnuję się ,ale mam doła , czytam posty ale nie pisałam bo nie chcę aby mój smutek się udzielił ,na forum,a tak w ogóle miło mi że pytasz co u mnie ,jestem do tego jeszcze przeziębiona i ogólnie kicha,no ale może wszystko się wyprostuje
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 21:35   #3975
heroine86
Zakorzenienie

Murka my też tak kupujemy sobie z TŻ-tem prezenty żeby nie było niezadowolenia
brawo za ćwiczenia teraz będę Was pilnować, skoro z tasakiem ganiałam

Cytat:
a Ty znowu szalejesz z cwiczeniami
hehe ja to jak idę na miasto to też muszę mieć makijaż, bo jak nie mam to mam wrażenie, że wszyscy patrzą się na mnie jak na upiora takie wory pod oczami i blada twarz naprawdę... sama bym się przestraszyła
a dziękuję a u Ciebie były ćw?

Cytat:

Ej, Ty możesz,boś chuda

brawo
Stary 2012-02-08, 21:40   #3976
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Co macie na obiadek dzisiaj?
A ja dziś miałam barszcz ukraiński, pyycha

Cytat:
U mnie też dziś słoneczko i dosyć przyjemnie na dworze. Jak wyszłam z domu to az się zdziwiłam że jest tak ciepło. Ale teraz jak słonce zaszło to już znowu zimno sie robi.
Po raz kolejny zgłaszam że u mnie identyczna pogoda była Rano było tak fajnie, szłam bez rękawiczek i czapki ale już po południu znów chłodno było. Ale to już dobry znak, może się ociepli

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
W pt albo w weekend powinnam dostac okres... Wczoraj to dotkliwie odczulam... Moje haslo przewodnie wczorajszego dnia to bylo "SLODYYYYCZEEE!!!!!! " a od kilku tygodni nie jadlam zbytnio i nawet mnie do nich nie ciagnelo... Ehhh... przez nastepne 2 tygodnie chyba nie ma nawet sensu ani sie wazyc ani mierzyc ani stresowac tym nie? Bo nic nie zejdzie i tylko sie zdemotywuje... Jak myslicie?
Oj znam to parcie na słodkie przed @ Ale myślę że 2 tygodnie to aż za dużo czasu żeby coś schudnąć nawet po takim napadzie słodyczowym Na razie nie ma co się ważyć, ale za tydzień spokojnie zobacz ile spadło

Cytat:
jezuuuuuu jak mnie kosci bolą!!! Ramiona, uda, biodra! No masakra! Mama samochód ma w garażu więc nie będzie już jechała do apteki ale ma w domu Aspirynę to mi zaraz przyniesie. Mój tata też chory!!!! Mama póki co zdrowa po wczorajszej awarii koła Ja na Obiad zjadłam 3 małe nuggetsy smazone były na oleju niestety bo dzieciakom robiłam na obiad. Ale 3 sztuki to chyba nie powinny mi zaszkodzić :/ Od marca juz nie będę takich rzeczy nawet tykać - obiecuję!
Biedna Ty, zawsze złapiesz jakieś choróbsko! aa tam co to jest 3 nuggetsy Nie zgrubniesz od nich

Cytat:
No i pewnie będzie jak z tym egzaminem teoretycznym że tak się bałaś niepotrzebnie Jeszcze popróbujesz na placu i będziesz obcykana jak talala

medzik, heroine no i tak jest fajnie z prezentami bo nie ma później biadolenia Ale czasem też jakaś niespodzianka bez okazji się trafi i wtedy to dopiero radość raz np. dostałam maszynkę do golenia jako wyraz buntu za niegolenie nóg przez 2 tygodnie ale zima już była i ogólnie miałam jakąś niechęć do życia
heroine tak jest ćwiczonka muszą być, zrobiłam jeszcze 70+30 brzuszków na kołysce melduję

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-08 o 21:44
Stary 2012-02-08, 21:41   #3977
Eldo_rado
amor vincit omnia

ciekawe co u tinek i dzagi
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 21:42   #3978
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jej dziewczyny nie znalazłam mojego koteczka jeju jak on nie wróci to nie wiem tak się już do niego przyzwyczaiłam a to pierwszy raz że nie ma go na noc w domu już drugą noc
Moje menu :
ś wsianka

A jutro spotykam się z przyjaciółkami opić sesję i w ogóle pogadać już dawno się nie widziałyśmy . Bardzo się cieszę ale sporo % wpadnie i śmieciowego żarcia ale nie mogę odmówić im rzadko się spotykamy a w sumie to już nasz taki "rytuał"
O kurcze może jeszcze wróci...
ładny jadłospis no i brawa za ćwiczenia

idź na spotkanie i się odpręż nie ma to jak %%% i ploteczki w babskim gronie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Serduszko u mnie nastrój kiepski ,jeśli chodzi o dietę to tak jak obiecałam od lutego pilnuję się ,ale mam doła , czytam posty ale nie pisałam bo nie chcę aby mój smutek się udzielił ,na forum,a tak w ogóle miło mi że pytasz co u mnie ,jestem do tego jeszcze przeziębiona i ogólnie kicha,no ale może wszystko się wyprostuje
Kochana, głowa do góry każdy ma lepsze i gorsze dni a przeziębiony to widzę teraz każdy... taka pora chyba kuruj się i pisz nawet jak jesteś smutna trzymaj się ciepło

Wiecie co? położyłam się na chwilę, bo mnie głowa strasznie bolała... i spałam 2,5 godziny super... czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł chyba też chora będę
Stary 2012-02-08, 22:14   #3979
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejsze żarło:
7.00 mleko+ płatki
10.00 jogurt owocowy 145 kcal
13.30 pół szklanki zupy, 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, 2 ogórki kiszone, mandarynka, łyżka pestek z dyni
16.00 mały banan
19.00 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, i pomidora, trochę rzodkiewki, szczypiorka i serka wiejskiego
Godzina na rowerku, 15 min spacerku
2 litry herbaty zielonej
Jestem pod wrazeniem!
Super Ci to wychodzi wszytsko
Tak trzymaj
Cytat:
Ja też mam sporo ciuchów ale dużo juz jest starych i spranych. Sporo też się porozciągało i są za duże. Kilka jest tez po prostu zniszczonych.
Dawno nie kupowałam sobie nic nowego. W tamtym roku na jesien chyba kupiłam coś ostatnio i to może z dwie rzeczy.
Ta paczka to ja już nie wiem skąd ona idzie! wg sprzedającego to idzie z Polski.... ale którędy to nie wiem :P
Ja wesel nie mam w tym roku żadnych 2 lata temu miałam 3 wesela w jednym roku

Boże ja rozumiem, że można kogoś kochać ale być tak ślepym? Ta dziewczyna nie ma do siebie w ogóle żadnego szacunku.... Jakby mnie mąż zdradzał przez tyle miesięcy to bym w ciągu 1 dnia pozew o rozwód złożyła. Nie wyobrażam sobie potem iśc do łóżka z takim facetem który robił to z inną będąc ze mną.
Taki sam przypadek miała moja szwagierka.... mąż ją zdradzał rok czasu, a ona mu wybaczyła i udaje że nic sie nie stało a weź coś powiedz złego na temat jej męza to kłótnia gwarantowana!
Najlepsze jest to, że on wziął kredyt 5 tyś żeby móc z tą kochanką spotykać się w hotelu, kupować jej kwiaty itd a teraz ten kredyt spłaca moja szwagierka fakt, że oni mają troje dzieci i mnóstwo kredytów ale jak można być tak głupim to ja nie mam pojęcia.

Matko jezeli chodzi o ubrania to mam dwie pelne szafy i dwie pelne ogromne komody, ubran mam mase poprostu.
Caly czas powtarzam sobie ze schudne i bede w tym wszytskim chodzic i jezeli tak sie stanie to naprawde nie bede miala problemu w co sie ubrac! Samych par spodni mam z 10par w rozmiarze 36 i 38 ktore leza i zaraz jedza je mole Nie wspominajac juz o bluzkach, plaszczykach i kurtkach. Jest tego multum szkoda tylko ze to wszytsko lezy

No ja tez nie wyobrazam sobie takiej sytuacji z facetem, napewno nie moglabym nawet na niego patrzec przez dobry kawal czasu... Tez ja podziwiam jak ona to przezyla w ogole, fakt przez jakies 3dni po tym jak sie dowiedziala caly czas byla na lekach uspakajacych plakala niemilosiernie siedziala u mnie calymi dniami i nocami, nieodstepywalam jej na krok po czym nastepnego dnia po powrocie z pracy dostalam informacje ze jednak mu wybaczyla. W takim razie po co ta cala szopka? Sama nie wiem. Ja w takich sprawach jestem bardzo despotyczna taki scenariusz w moim wykonaniu w ogole nie wchodzi w gre.

Co do Twojej szwagierki to tez widze ciekawie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
właśnie wiem, dlatego w poniedziałek i wtorek dalej będę ćwiczyć jazdę na łuku a dziś to pewnie też dlatego, że nogi już miałam skostniałe i jeździłam ponad godzinę w te i z powrotem ileż to można a tak to ciągle bezbłędnie robiłam
Kochana zapomnialam Ci napisac ze wyslalam Ci zapr na fb

A tak pozatym to mysle ze nikt tutaj sie nie martwi o Twoj egazmin bo i tak wszyscy wiedza ze zdasz
Jestem przekonana, zreszta dla Ciebie nie ma rzeczy nie do osiagniecia udowodnilas to juz nie raz!

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

A tak pozatym dzisiaj mam fatalny dzien. Dzien zaczal sie od wielkiego pospiechu, za pozno wstalam a mialam mase rzeczy do zrobienia przed praca. Juz na samym stracie mialam nerwa ze tak pozno wstalam, nienawidze czegos sobie zaplanowac a pozniej poniesc kleske.
W pocie czola wybieglam z domu i jezorem wywieszonym latalam zalatwiac kilka spraw. Dotarlam do pracy gdzie okazalo sie ze mamy jakas kanalizacje zapchana, moja szefowa latala jak osa co oczywiscie odczuli wszyscy na wlasnej skorze...
Pozniej przyjechala wlasnie moja przyjaciolka po mnie do pracy i zaciagnela mnie na kebaba, opieralam sie opieralam az uleglam
I niedawno wrocilam do domu jakas taka niezadowolona ze wszytskiego i poklocilam sie z mama
Powiedzialam jej o kilka slow za duzo az sie bidulka poplakala, glupio mi teraz jak cholera.
Czasami mam taki niewyparzony jezyk ze glowa mala
Potrafie byc taka wredna ze momentami sama jestem w szoku, nie wiem skad sie biora we mnie takie negatywne emocje, to jest tez chyba glowne zrodlo moich niepowodzen w diecie.
Wybaczcie ale musialam sie wyzalic
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:21   #3980
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

hehe ja to jak idę na miasto to też muszę mieć makijaż, bo jak nie mam to mam wrażenie, że wszyscy patrzą się na mnie jak na upiora takie wory pod oczami i blada twarz naprawdę... sama bym się przestraszyła
a dziękuję a u Ciebie były ćw?
Były były 30 min rowerka szybkim tempem i 20 min hula hop, straaaasznie mi sie nie chciało, ale sie zebrałam jakos

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:43   #3981
monika01011986
Zakorzenienie

No a u mnie jak co dzień ten sam wieczorny scenariusz.... - oglądanie Na wspólnej, potem kąpiel dzieci, ubieranie ich (starszy synek sam się w sumie ubiera), robienie kolacji dzieciom i sobie, ogarnięcie mieszkania, położenie dzieci spać! Mam serdecznie dość!
A powiem Wam że u mnie tak śnieg sypie że masakra!!!! I tylko - 5 stopni na termometrze! Nawet aż tak nie marznę!! Pełno śniegu już spadło
Czekam aż dzieci usną i lecę do wanny. Muszę głowe umyć. Kupiłam sobie nowy szampon http://1.bp.blogspot.com/_En5eIhbU9A...250ml-Full.jpg i odzywkę : http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-563449/p...200ml-Full.jpg
Włosy aż tak mi się już nie przetłuszczają więc nie ma sensu myć je szamponem do włosów przetłuszczających się bo robią mi się coraz bardziej suche. Kiedyś używałam ten Pantene Gęste i mocne i na prawdę widziałam różnicę. Nie wiem czemu przestałam nim myć włosy kupilam sobie jeszcze odżywkę do psikania żeby włosy się błyszczały i aby się łatwiej rozczesywały o taką: http://1.bp.blogspot.com/-DOQtS3aXYK...C_3126.NEF.jpg Piknęłam sobie dzisiaj na moje kudły i powiem Wam, ze super! włosy zrobiły mi się takie mięciutkie i lśniące!!! Nie były tłuste ale i nie suche. Idealne
Także dziś zrobię sobie małe spa o ile synuś zaśnie... bo póki co wstał z łózka, biega i męczy kota
A mnie kości bolą strasznie! Przed spaniem aspirynkę sobie wypiję, mam nadzieję że pomoże.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:45   #3982
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
kupilam sobie jeszcze odżywkę do psikania żeby włosy się błyszczały i aby się łatwiej rozczesywały o taką: http://1.bp.blogspot.com/-DOQtS3aXYK...C_3126.NEF.jpg
to jest mój stały nr 1
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:51   #3983
Milena001
Zadomowienie

Meedzik może to cię podniesie na duchu ...bo ja zdałam za 5 razem nie miałam szczęścia, za dobrze mi szło aż wjechałam na linie podwójną i to nie raz ale powiem Ci że na tych egzaminach nauczyłam się dopiero ostrożnie jeździć serio
Heroine, Czekoladko staram się pilnować diety ale nie czuje żebym chudła... ciekawe kiedy znowu waga ruszy....
Aguniaa sukienkę będę szukać gdzieś w kwiecień - maj Najpierw muszę schudnąć i zupełnie nic nie mam na oku ale myślę że coś mi wpadnie w oku
Sandera fajne menu będę się wzorować
Murka no właśnie muszę zacząć jeść twarożki, dzięki za wskazówkę
Monia zdrowiej nam szybko
Czekoladko też mam tak że za dużo coś powiem i jestem wybuchowa, głównie to przez to co się dzieje dookoła nas, zamiast wrócić do domu i ochłonąć to się wyżywam na bliskich jak im gadać się zachciwa i to często o głupotach Mam nadzieje że mama przestanie być zła
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 22:51   #3984
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję zdrówko się przyda
Legginsy do kozaków mogą być... ale gorzej jak zdejmę gdzies kozaki to będzie wstyd bo strasznie to wygląda....
Ja też ostatnio ciągle nie zadowolona jestem z zakupów na allegro tyle lat kupowałam tam ciągle mnóstwo rzeczy i zawsze było super a teraz ja nie wiem co się dzieję :/

Kurde no to nieźle jak wjechałaś w pachołki! na egzaminie też będą stać ludzie i patrzeć jak jeździsz więc się przyzwyczajaj ja jak robiłam prawko to chyba z 10 osób stało i sie gapiło na mnie bo każdy czekał na swoją kolej... ale dałam radę grunt to nie zwracać uwagę na ludzi i robić swoje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 22:57   #3985
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Matko jezeli chodzi o ubrania to mam dwie pelne szafy i dwie pelne ogromne komody, ubran mam mase poprostu.
Caly czas powtarzam sobie ze schudne i bede w tym wszytskim chodzic i jezeli tak sie stanie to naprawde nie bede miala problemu w co sie ubrac! Samych par spodni mam z 10par w rozmiarze 36 i 38 ktore leza i zaraz jedza je mole Nie wspominajac juz o bluzkach, plaszczykach i kurtkach. Jest tego multum szkoda tylko ze to wszytsko lezy

Zazdroszczę ubrań ja tyle nie mam ciągle chodzę w tym samym przesuwam zakupy aż schudnę
a spodni to mam 2 pary

Cytat:
A tak pozatym dzisiaj mam fatalny dzien. Dzien zaczal sie od wielkiego pospiechu, za pozno wstalam a mialam mase rzeczy do zrobienia przed praca. Juz na samym stracie mialam nerwa ze tak pozno wstalam, nienawidze czegos sobie zaplanowac a pozniej poniesc kleske.
W pocie czola wybieglam z domu i jezorem wywieszonym latalam zalatwiac kilka spraw. Dotarlam do pracy gdzie okazalo sie ze mamy jakas kanalizacje zapchana, moja szefowa latala jak osa co oczywiscie odczuli wszyscy na wlasnej skorze...
Pozniej przyjechala wlasnie moja przyjaciolka po mnie do pracy i zaciagnela mnie na kebaba, opieralam sie opieralam az uleglam
I niedawno wrocilam do domu jakas taka niezadowolona ze wszytskiego i poklocilam sie z mama
Powiedzialam jej o kilka slow za duzo az sie bidulka poplakala, glupio mi teraz jak cholera.
Czasami mam taki niewyparzony jezyk ze glowa mala
Potrafie byc taka wredna ze momentami sama jestem w szoku, nie wiem skad sie biora we mnie takie negatywne emocje, to jest tez chyba glowne zrodlo moich niepowodzen w diecie.
Wybaczcie ale musialam sie wyzalic
nie przejmuj się każdy ma czasem taki zrypany dzień... jak już się zaczyna to leci po całości
z mamą się pogodzisz przeproś ją, powiedz, że Cię poniosło ja też mam niewyparzony jęzor

Cytat:
Były były 30 min rowerka szybkim tempem i 20 min hula hop, straaaasznie mi sie nie chciało, ale sie zebrałam jakos
nooo
Stary 2012-02-08, 23:00   #3986
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
teraz siedź w domu i się wygrzewaj, byś się bardziej nie doprawiła no i niech Ci mama kupi te leki mnie też coś zaczyna brać głowa mnie boli, katar to już mam od kilku dni, że aż mnie boli jak smarkam już mi z niego skóra schodzi i jest suchy tylko tego brakowało żebym była chora, o nie
no mam zamiar siedzieć do piątku i się leczyć w piątek na solarium wieczorkiem tylko pójdę wygrzać dupkę mąż w czwartek za tydzień przyjeżdża więc muszę być ładnie opalona
Ty też weź jakieś tabletki żeby bardziej Cię nie rozłożyło!

Cytat:
no właśnie głupia byłam, bo w końcu dałam sobie spokój... i się upiekło dziadowi jednemu
Ja zazwyczaj też biorę za pobraniem, nie wiem co mi się wtedy stało, że najpierw wpłaciłam kasę jakiś pech
Kurde, ja bym 160 zł nie darowała! To jest kupe kasy przecież! NA policję bym poszła.

Cytat:
To żeście się urządzili ładnie, skoro tata też chory!
i to był Twój obiad? nie za mało?
No najwyraźniej u nas to rodzinne
Niedługo po tych nuggetsach zjadłam pół słoika sałatki warzywnej (takiej w majonezie z jajkiem). Mama mi przyniosła bo robiła dziś w domu. I do tego kromkę suchego chleba.
Na kolację dwie kanapki z serem i szynką zjadłam tak więc dziś rozpaczać nad moim jedzeniem nie będę

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Monia zdrowiej nam szybko

Dziękuję postaram się

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 23:02   #3987
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, Czekoladko staram się pilnować diety ale nie czuje żebym chudła... ciekawe kiedy znowu waga ruszy....

Czekoladko też mam tak że za dużo coś powiem i jestem wybuchowa, głównie to przez to co się dzieje dookoła nas, zamiast wrócić do domu i ochłonąć to się wyżywam na bliskich jak im gadać się zachciwa i to często o głupotach Mam nadzieje że mama przestanie być zła
Przepieknie sie starasz! Az milo czytac Twoje jadlospisy, jestem naprawde pod duzym wrazeniem I nie martw sie zastojem, one sa niestety wpisane w dietowanie, organizm sie jeszcze broni przed utrata kg ale nie martw sie, trzeba to tylko przeczekac, dasz rade zobaczysz

Wybuchowa to ja jestem i to ostatnio coraz czesciej mi puszczaja nerwy, czuje ze wymyka mi sie to spod kontroli...
Mama pewnie niebyla by zla gdybym ja przeprosila ale dzisiaj sie napewno na to nie zbiore, do tego zaczela mnie bolec glowa.
Czasami to jestem normalnie jak rozpiszczony bachor i chyba niestety jest w tym sporo prawdy

Ciekawe gdzie nasza Kamikadze
?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 23:05   #3988
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A powiem Wam że u mnie tak śnieg sypie że masakra!!!! I tylko - 5 stopni na termometrze! Nawet aż tak nie marznę!! Pełno śniegu już spadło
Czekam aż dzieci usną i lecę do wanny. Muszę głowe umyć. Kupiłam sobie nowy szampon http://1.bp.blogspot.com/_En5eIhbU9A...250ml-Full.jpg i odzywkę : http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-563449/p...200ml-Full.jpg
Włosy aż tak mi się już nie przetłuszczają więc nie ma sensu myć je szamponem do włosów przetłuszczających się bo robią mi się coraz bardziej suche. Kiedyś używałam ten Pantene Gęste i mocne i na prawdę widziałam różnicę. Nie wiem czemu przestałam nim myć włosy kupilam sobie jeszcze odżywkę do psikania żeby włosy się błyszczały i aby się łatwiej rozczesywały o taką: http://1.bp.blogspot.com/-DOQtS3aXYK...C_3126.NEF.jpg Piknęłam sobie dzisiaj na moje kudły i powiem Wam, ze super! włosy zrobiły mi się takie mięciutkie i lśniące!!! Nie były tłuste ale i nie suche. Idealne
Także dziś zrobię sobie małe spa o ile synuś zaśnie... bo póki co wstał z łózka, biega i męczy kota
A mnie kości bolą strasznie! Przed spaniem aspirynkę sobie wypiję, mam nadzieję że pomoże.....
jeny, a u mnie -18 a wczoraj było tak ładnie słoneczko było
wiesz, że ja kiedyś używałam tego szamponu i też byłam zadowolona kupię następnym razem, bo o nim zapomniałam
ja używam zazwyczaj Elseve: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ych-zycia.html i jestem bardzo zadowolona

co do odżywki z Garniera to potwierdzam: jest boska! właśnie mi się kończy i muszę kupić nową

mnie też łamie w kościach eh, starość nie radość

Cytat:
cierpliwości tak ładnie się pilnujesz, że nie ma bata, musi spaść masz po prostu zastój, który trzeba przeczekać organizm broni zapasów w końcu jest zima
Stary 2012-02-08, 23:11   #3989
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no mam zamiar siedzieć do piątku i się leczyć w piątek na solarium wieczorkiem tylko pójdę wygrzać dupkę mąż w czwartek za tydzień przyjeżdża więc muszę być ładnie opalona
Ty też weź jakieś tabletki żeby bardziej Cię nie rozłożyło!
to dobrze mi już mężuś zaaplikował witaminki i coldrex

Cytat:
Kurde, ja bym 160 zł nie darowała! To jest kupe kasy przecież! NA policję bym poszła.
no niestety... teraz to już za późno...

Cytat:
No najwyraźniej u nas to rodzinne
Niedługo po tych nuggetsach zjadłam pół słoika sałatki warzywnej (takiej w majonezie z jajkiem). Mama mi przyniosła bo robiła dziś w domu. I do tego kromkę suchego chleba.
Na kolację dwie kanapki z serem i szynką zjadłam tak więc dziś rozpaczać nad moim jedzeniem nie będę
haha
jak ja dawno nie jadłam sałatki warzywnej nooo, na święta jadłam no ale to dawno narobiłaś mi smaka ale przecież mi nie wolno no chyba, że zamiast majonezu dam jogurt

no dzisiaj byłaś grzeczna

Cytat:
Wybuchowa to ja jestem i to ostatnio coraz czesciej mi puszczaja nerwy, czuje ze wymyka mi sie to spod kontroli...
Mama pewnie niebyla by zla gdybym ja przeprosila ale dzisiaj sie napewno na to nie zbiore, do tego zaczela mnie bolec glowa.
Czasami to jestem normalnie jak rozpiszczony bachor i chyba niestety jest w tym sporo prawdy
Nie jesteś może przed okresem?
Nerwus to moje trzecie imię
Stary 2012-02-08, 23:29   #3990
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ty znowu chora bidulo? Nic dziwnego jak tak zimno w Twoim mieszkaniu To wskakuj pod kołdrę i nigdzie się nie ruszaj póki .. Ci nie pozwolimy!
A co do tych długów to na pewno dzięki pracy męża co? Wyobrażam sobie jakie to uczucie
A no i czekam na zdjęcie leginsów, już drugi raz chyba przyszły Ci za krótkie co? Jakiś pech
No mnie znowu dopadło ja to mam szczęscie
Pod kołdrą nie chcę mi się leżeć, wolę z Wami popisać No to to mi chyba pozwolicie? hihi
Noo teraz mąż w koncu zarabia jakoś przyzwoicie ( nie to co w Polsce ludzie zarabiają :/) i możemy pospłacać wszelkie raty, pożyczki. Jeszcze tylko rodzicom musimy oddać 750 zł, i raty za komputer spłacić (ok.1400 zł zostało). Potem zostanie nam już spłacać samochód który kupiłam od mamy. I koniec..... nienawidzę mieć pożyczek czy długów :/ Oczywiście kredytu hipotecznego nie piszę bo my go mamy na 40 lat także do końca życia będziemy go płacić... :/
Z tymi legginsami to ja mam na prawde jakiegoś pecha..... one wszystkie jakieś za krótkie są na mnie! Jedynie te z a'la Zary które noszę są idealne na długość.
Dobrze pamiętasz że to już druga para... kiedyś też zamówiłam takie skórzane spodnie z allegro i były za krótkie :/

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Moje menu :
ś wsianka
Monia to do kitu z tymi zamówieniami ja na szczęście się na allegro jeszcze nie przejechałam
Kurde mam nadzieję że kotkowi nic się nie stało Napisz koniecznie jak go znajdziesz!
Menu świetne
Ja na allegro też się nie przejechałam nigdy, ale ostatnio coś mam pecha i wszystko przychodzi mi jakieś inne niż na zdjęciach, albo wcale nie przychodzi tak jak te tuniki.... :/

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
to jest mój stały nr 1

Kurde nawet nie wiedziałam o jej istnieniu a na prawdę jest świetna!
Od dziś to tez będzie mój nr 1

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:

No będe walczyć z choróbskiem Nie dam się :P
OOO to też widzę nie śpieszą się z wysłaniem Ci paczki.... także czekamy razem
Ja mięso w sosach lubię akurat, np. żołądki w sobie, gulasz jakiś chudy, czy inne takie ale chude mięso. Co prawda bardzo rzadko to jem a żołądki to chyba ostatnio z 3 lata temu jadłam albo i jeszcze dłużej!
A tamci kasy nie chcą oddać, napisali tylko, że tuniki zostały już wysłane. Tylko gdzie one są?

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
to dobrze mi już mężuś zaaplikował witaminki i coldrex

jak ja dawno nie jadłam sałatki warzywnej nooo, na święta jadłam no ale to dawno narobiłaś mi smaka ale przecież mi nie wolno no chyba, że zamiast majonezu dam jogurt

no dzisiaj byłaś grzeczna
No jaki kochany mąż! Wspaniale dba o żonkę
Moja mama często robi sałatkę bo mój tata bardzo lubi.
Z jogurtem nie jest już taka dobra :P Poszukaj w sklepie majonezu Light

taaaa dziś nie zaszalałam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości