|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
2. Chwale Cię naprawdę fajnie, że ćwiczysz chętnie bym zjadła Twój obiad
|
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Sandej, Alexis
![]() Sandej ale masz dzisiaj dobry obiad
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
MP, zapraszam
Laura, fajne zakupy, takie tuby są bardzo uniwersalne, mam taką ukochaną biało-czerwoną![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Psyholku, Ty też wpadaj
|
|
|
#3964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie wygladasz jak tuba!
|
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, fajny gorset i koszulka
Buty nie w moim typie, ale ja po prostu nie lubię świecidełek itp.
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero odespalam caly weekend ![]() a Twoj obiad przepyszny uwielbiam takie połączenie, a sos jak robisz, sama? zawsze mam problem z sosami, staram sie nie robic z proszku ale wtedy TZ nie zje bo za suche ![]() Cytat:
dzis jest 25.04 a mi na koncie zostalo jeszcze ponad 1000 zł oto plus tego, jak sie duzo pracuje! Nie mam czasu na wydawanie pieniedzy ha! Ale nie ma sie co cieszyc, na majowke nadrobie macie dłuuuuuuuuugi weekend?? ja ide do pracy w poniedzialek i srode a potem wooooolne! wiec chyba nie jest tak źle
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
pamietacie mnie jeszcze?? nie mam za bardzo czasu na wizaz bo ostatnio w naszym zyciu duzo zmian,troszke problemow....chcialam sie pochwalic ze zeszlam do 64 kg ale od jakiegos czasu ide w gore bo....spodziewam sie bliźniaków
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Czego foty?
No bo one takie są, nie da się więcej zjeść! ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
. Niech mnie ktoś zatrudni
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super ;D Gratuluję! Bo mam nadzieję, że mówisz poważnie . I oczywiście, że Cię pamiętamy!
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
oczywiscie powaznie,za niedlugo zaczne 4 miesiac
|
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Muminek, gratuluję
Ciekawe czy jedno czy dwujajowe? ![]() Laura, fajne zakupy, ale pies i tak najlepszy haha. Tuby mi się podobają, ale chyba muszę trochę do nich schudnąć, poza tym nie wiem jak by się moje cyce prezentowały Najpierw to bym musiała mieć strapless biustonosz ![]() A co Ty w krótkich portkach po domu latasz czy to też nowy nabytek? :P Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-25 o 15:13 |
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
No to super
. Oczywiście, mimo że do czasu Ich narodzin wszystkie już schudniemy i nie będziemy musiały siedzieć w wątku odchudzającym to i tak na pewno wciąż będzie to miejsce naszych głupich pogaduch i naturalnie będziemy czekać na zdjęcia i relacje z życia z bliźniakami! A figurę po ciąży odzyskasz dzięki płycie z Shape'a z Agnesuk, która to płyta ukaże się w odpowiednim czasie . Cytat:
Ej, ja zawsze latam w krótkich portkach po domu, tylko takich luźnych . Nieważne czy zima czy lato, krótkie portki muszą być!
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, ja aktualnie cierpie na brak gotowki, przytloczylo mnie wykupienie duzej recepty na pigulki i urodziny TZ :P Dopiero chyba w wakacje cos sobie kupie, bo z 2 stowy musze spokojnie liczyc na tego typu biustonosz, tak konkretnie to mysle nad tym, no ale najpierw musze przymierzyc: http://www.bravissimo.com/products/l...sort=1&level=1
Ja chodze w welurowym dresie Boze, jak to zabrzmialo... W szortach mi za zimno Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-25 o 15:40 |
|
|
|
|
#3975 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Laura, też mówisz Pańcia?
Cytat:
![]() Moim zdaniem grachamka nie zaszkodziła Cytat:
Śniadanie nie było bo tż wychodził o 5:30 do pracy,a sama sobie nie zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czasami mam tak,że zjadłabym coś,ale popatrzę na żarcie i mi się odechciewa ![]() Cytat:
Wiecie,że nawet tam gdzie jest otworek na palce w open peep toe zrobił mi się babel? ![]() Cytat:
Ja planuję założyć szafeczkę na leki albo jakieś ładne pudełeczko Aktualnie łykam: cerutin, asystor slim, slimgreen, capivit sun, vigor 20+, anty,czasami jeszcze vit.A+E. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja nie odczuwam zimna
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że w krótkich gaciach śmigam po domu, bo jest tak ciepło ) Też ![]() Ej na mnie się krzywo patrzą, gdy rozmawiam z psem! No jeju no.. Pies też potrzebuje przyjaciela do rozmów! http://www.youtube.com/watch?v=iD3cgDRsDck - zobacz to Btw. JAK TO NIE WIESZ Z JAKIEJ OKAZJI KUPUJĘ KIECKĘ?! A kto za tydzień zaczyna maturalny trip?! No, a 20. maja mam komunię Młodego - muszę być na tip top! Właśnie wysuszyłam włosy po zmyciu szamponetki - znalazłam swój idealny brąz!
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-25 o 16:04 |
|
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mam odciski po weekendzie i tych niewygodnych butach, które miałam ![]() Ja biorę codziennie lecytynę, vitaminer, magnez, essentiale forte i do dziś TL. Zastanawiam się nad błonnikiem jeszcze ![]() Monia powiem Ci, że nie jestem chyba na razie gotowa na drugą dzidzię ![]() Wy się cieszycie z dni wolnych a ja już nie wiem co robić z wolnym czasem, tym bardziej, że nie mam na nic siły Ćwiczyłam trochę ale musiałam przystopować, bo mną rzuciło na łóżko 8 min legs + 60 brzuszków mam za sobą. A Mała teraz wzięła koc, położyla się na podłogę i robi brzuszki, rowerek w powietrzu i macha nogami jak w 8min legs ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
ej, ja też gadam z psem pokaż kolor!
|
||
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo do sukienki nie potrzebowałam straplessa.U mnie jest chłodno ![]() Oj nic nie mow, ja juz mam taka srake, ze zal :P Nie dostane sie na swoje studia Jeszcze mysle o Wroclawiu i wtedy przeniose sie albo do Poznania albo do Krakowa. Pewnie bym wtedy mieszkala z Aniabania Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-25 o 16:16 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
A może pójdziecie ktoś na studia do 3miasta?
chetnie Was przenocuję :P
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
MP, ja to bym mogla isc, bedziemy razem nad morze jezdzic
![]()
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
możemy nawet znaleźć mieszkanie w Gdańsku i w ramach diety nad morze chodzić spacerkiem. O!
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, poka włosy
|
|
|
#3984 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz przybral nowa taktyke, ze zamiast wmawiania mi, ze z moja sylwetka wszystko jest ok, podczas rozmow o odchudzaniu - daje dobre rady, namawia do treningow ![]() Cytat:
Cytat:
2. Psyhe, co sie dzieje z Twoimi kolankami ![]() Cytat:
Cytat:
co sie nie chwalisz, slucham ![]() Cytat:
Cytat:
ja dzisiaj alb jutro ide opijac ciaze kolezanki!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Cytat:
![]() 2. ale farciarz! i co, fajna? to taka z dyfuzorem? chyba chcialam ją kupić, ale badlo na remington3. wwwwwwwwwwwwwooowww Sandej! mistrz Cytat:
![]() ale psinka ma pocieszny kawałek mordki!
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie for juuuu... Niestety jakoś tak mdło wyszło - może dlatego, że nie umiałam sama sobie zrobić telefonem i ciągle zachodziło słońce
![]() Własnie porównałam włosy ze studniówki i dzisiaj - urosły! Cytat:
2. Ona jest cała pocieszna.. szczególnie, gdy nie pozwalam jej wejść na wyro Wczoraj zmieniłam pościel i widzę jak chodzi i chodzi.. w końcu położyła na łóżku dwie łapy i patrzała na mnie z politowaniem
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam D. mi mówi, aaaa to wystarczy, że pobiegasz ![]() Gałgan miał powiedzieć, że jestem słodka, urocza, szczuplutka, idealna i najseksowniejsza na świecie! Jak biegam albo robię przysiady itp. to moje kolanka odmawiają posłuszeństwa (chyba od tuszy ) ![]() Nie doszukuj się żadnych erotycznych, perwersyjnych historii, bo moje życie seksualne chwilowo nie istnieje Ja owsianki w ogóle nie jem. Podziwiam Cię, że w ogóle potrafisz się nią najeść choćby na 3 godziny o.O A praca...... Możliwe, że niedługo będę pracować za kompjuczerem A jak tam jor ket? Znalazł się? ![]() Dzisiaj tak na kolorowo bo mam dobry humorek xD Duuużo ćwiczyłam i jem nieźle więc jest bombowo odjazdowo xD
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-25 o 16:43 |
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
Aniabania mi TZ tez ostatnio radził w sprawach ćwiczeń itd, tylko krzyczy, że ponoć mało jem
![]() Mój ma 25lat w listopadzie Ty też robisz się zła jak jesteś głodna? Boshhh ja jestem ciągle zła, czyt głodna Co do podkładów to muszę zacząc próbować ale chciałabym coś kryjącego na maxa Ja juz dawno nie mam jajek czekoladowych, o co Ty mnie osądzasz |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, boski kolor
Czemu zamazałaś twarz tak jak przestępcy? ![]() O czymś nie wiemy? Poszukiwana Laura X. ? No i baaardzo szybko Ci włosy rosną Zazdroszczę mega, mega, megaśnie!
|
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Loriette kolor suuuuuper
Cytat:
ej, akcję z kolankami tez pamiętam |
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Gałgany pamiętacie to co nie potrzeba
![]() Nie pochwaliłam się, że znowu dzisiaj sprzątałam
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-25 o 16:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

też macie taki senny nastrój? Wczoraj było cudownie na dworze, ale w nocy padał deszcz i dziś jest jakaś hybryda pogodowa, ja w efekcie śpię:P
naprawdę fajnie, że ćwiczysz
chętnie bym zjadła Twój obiad
BLOGUJĘ 

dopiero odespalam caly weekend 

Ciekawe czy jedno czy dwujajowe? 
A czasami mam tak,że zjadłabym coś,ale popatrzę na żarcie i mi się odechciewa
Piekarnik Laury