Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 14:04   #3961
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny też macie taki senny nastrój? Wczoraj było cudownie na dworze, ale w nocy padał deszcz i dziś jest jakaś hybryda pogodowa, ja w efekcie śpię:P

Ej, pochwalcie mnie :P bo może i nie piszę codziennie, ale ćwiczę! teraz zrobiłam 15 minut cardio z Mel B, fajne ćwiczenia, podobały mi się bardzo potem 8 minutówki, hula hop i może poskaczę? No nic, teraz idę zjeść obiad : ryż brązowy z kurczakiem, fasolą czerwoną, kukurydzą i sosem pomidorowym na ostro

buziaki
1. możliwe że to wszystko przez pogodę. U nas wczoraj było ślicznie, słonecznie a dziś ponuro i pada co jakis czas....
2. Chwale Cię naprawdę fajnie, że ćwiczysz chętnie bym zjadła Twój obiad

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 14:06   #3962
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Sandej, Alexis
Sandej ale masz dzisiaj dobry obiad
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 14:08   #3963
Sunday Rose
Zakorzenienie

MP, zapraszam Laura, fajne zakupy, takie tuby są bardzo uniwersalne, mam taką ukochaną biało-czerwoną

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Psyholku, Ty też wpadaj
Stary 2012-04-25, 14:13   #3964
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość

Specjalnie dla Was Nie wiem dlaczego, ale na jednym zdjęciu wyglądam jak tuba Gdzieś mi wcięcie wcięło
Na butkową sesyjkę wepchała mi się Sara.. no, ale cóż! Tak jak Pańcia chce zostać celebrytką
ciuszki fajne, naprawde mi się podobają
i nie wygladasz jak tuba!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 14:17   #3965
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, fajny gorset i koszulka
Buty nie w moim typie, ale ja po prostu nie lubię świecidełek itp.
so trójka maybe.

Stary 2012-04-25, 14:22   #3966
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Cześć dziewczyny też macie taki senny nastrój? Wczoraj było cudownie na dworze, ale w nocy padał deszcz i dziś jest jakaś hybryda pogodowa, ja w efekcie śpię:P

Ej, pochwalcie mnie :P bo może i nie piszę codziennie, ale ćwiczę! teraz zrobiłam 15 minut cardio z Mel B, fajne ćwiczenia, podobały mi się bardzo potem 8 minutówki, hula hop i może poskaczę? No nic, teraz idę zjeść obiad : ryż brązowy z kurczakiem, fasolą czerwoną, kukurydzą i sosem pomidorowym na ostro
ja tez dzisiaj bardzo senna, dlatego spalam do 10.30 i ciezko bylo mi wstac z lozka dopiero odespalam caly weekend

a Twoj obiad przepyszny uwielbiam takie połączenie, a sos jak robisz, sama? zawsze mam problem z sosami, staram sie nie robic z proszku ale wtedy TZ nie zje bo za suche
Cytat:
Specjalnie dla Was Nie wiem dlaczego, ale na jednym zdjęciu wyglądam jak tuba Gdzieś mi wcięcie wcięło
Na butkową sesyjkę wepchała mi się Sara.. no, ale cóż! Tak jak Pańcia chce zostać celebrytką
bo paski w ta strone poszerzaja, unikam takiego wzoru :P masz zgrabne nogi

dzis jest 25.04 a mi na koncie zostalo jeszcze ponad 1000 zł oto plus tego, jak sie duzo pracuje! Nie mam czasu na wydawanie pieniedzy ha! Ale nie ma sie co cieszyc, na majowke nadrobie macie dłuuuuuuuuugi weekend?? ja ide do pracy w poniedzialek i srode a potem wooooolne! wiec chyba nie jest tak źle
Stary 2012-04-25, 14:52   #3967
muminek88
Zadomowienie

pamietacie mnie jeszcze?? nie mam za bardzo czasu na wizaz bo ostatnio w naszym zyciu duzo zmian,troszke problemow....chcialam sie pochwalic ze zeszlam do 64 kg ale od jakiegos czasu ide w gore bo....spodziewam sie bliźniaków
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 15:00   #3968
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

xDDDD zrób foty!

Ja uwielbiam białe, ale po 3-4 mam dosyć
Czego foty?
No bo one takie są, nie da się więcej zjeść!

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja tez dzisiaj bardzo senna, dlatego spalam do 10.30 i ciezko bylo mi wstac z lozka dopiero odespalam caly weekend

a Twoj obiad przepyszny uwielbiam takie połączenie, a sos jak robisz, sama? zawsze mam problem z sosami, staram sie nie robic z proszku ale wtedy TZ nie zje bo za suche

bo paski w ta strone poszerzaja, unikam takiego wzoru :P masz zgrabne nogi

dzis jest 25.04 a mi na koncie zostalo jeszcze ponad 1000 zł oto plus tego, jak sie duzo pracuje! Nie mam czasu na wydawanie pieniedzy ha! Ale nie ma sie co cieszyc, na majowke nadrobie macie dłuuuuuuuuugi weekend?? ja ide do pracy w poniedzialek i srode a potem wooooolne! wiec chyba nie jest tak źle
Jak masz za dużo kasy to możesz mi oddać .
Niech mnie ktoś zatrudni

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 15:01   #3969
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
pamietacie mnie jeszcze?? nie mam za bardzo czasu na wizaz bo ostatnio w naszym zyciu duzo zmian,troszke problemow....chcialam sie pochwalic ze zeszlam do 64 kg ale od jakiegos czasu ide w gore bo....spodziewam sie bliźniaków
gratulacje!!!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 15:01   #3970
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Wowowow, bliźniaki na wątku? Ale super ;D Gratuluję! Bo mam nadzieję, że mówisz poważnie .
I oczywiście, że Cię pamiętamy!

XOXO
Stary 2012-04-25, 15:04   #3971
muminek88
Zadomowienie

oczywiscie powaznie,za niedlugo zaczne 4 miesiac
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-25, 15:08   #3972
agniesikk
Zakorzenienie

Muminek, gratuluję Ciekawe czy jedno czy dwujajowe?

Laura, fajne zakupy, ale pies i tak najlepszy haha. Tuby mi się podobają, ale chyba muszę trochę do nich schudnąć, poza tym nie wiem jak by się moje cyce prezentowały Najpierw to bym musiała mieć strapless biustonosz

A co Ty w krótkich portkach po domu latasz czy to też nowy nabytek? :P

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:13
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 15:26   #3973
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie powaznie,za niedlugo zaczne 4 miesiac
No to super . Oczywiście, mimo że do czasu Ich narodzin wszystkie już schudniemy i nie będziemy musiały siedzieć w wątku odchudzającym to i tak na pewno wciąż będzie to miejsce naszych głupich pogaduch i naturalnie będziemy czekać na zdjęcia i relacje z życia z bliźniakami!
A figurę po ciąży odzyskasz dzięki płycie z Shape'a z Agnesuk, która to płyta ukaże się w odpowiednim czasie .
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Muminek, gratuluję Ciekawe czy jedno czy dwujajowe?

Laura, fajne zakupy, ale pies i tak najlepszy haha. Tuby mi się podobają, ale chyba muszę trochę do nich schudnąć, poza tym nie wiem jak by się moje cyce prezentowały Najpierw to bym musiała mieć strapless biustonosz

Ja to bym chciała jakiś strapless, ale kurde, nigdy nie znalazłam fajnego, poza tym przez moje cudowne tycie i chudnięcie oraz przed/po @ mój biust tak zmienia rozmiar, że aż żal kupować nowe biustonosze :P. Poza tym aktualnie nie lubię nawet bluzek na ramiączkach, a co dopiero takich tub ... Oddajcie mi moje chude rączki .

Ej, ja zawsze latam w krótkich portkach po domu, tylko takich luźnych . Nieważne czy zima czy lato, krótkie portki muszą być!

XOXO
Stary 2012-04-25, 15:37   #3974
agniesikk
Zakorzenienie

Winyl, ja aktualnie cierpie na brak gotowki, przytloczylo mnie wykupienie duzej recepty na pigulki i urodziny TZ :P Dopiero chyba w wakacje cos sobie kupie, bo z 2 stowy musze spokojnie liczyc na tego typu biustonosz, tak konkretnie to mysle nad tym, no ale najpierw musze przymierzyc: http://www.bravissimo.com/products/l...sort=1&level=1

Ja chodze w welurowym dresie Boze, jak to zabrzmialo... W szortach mi za zimno Jedynie latem moge zaszalec haha. W ogole przymierzylam jakis tydzien temu moje spodenki z lata i jak ledwo je na tylek wcisnelam, to od razu dostalam motywacji do odchudzania

Czas edycji: 2012-04-25 o 15:40
Stary 2012-04-25, 15:47   #3975
moooniaaaa
Zakorzenienie

Laura, też mówisz Pańcia? Ze mnie wszyscy wyją jak tak mówię

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Czyli to wyglądało tak:
grahamka z jajkiem + kawa + 2 CLA
jogurt pitny naturalny + jablko
kawa
trochę chudego bigosu z mięsem + 2 CLA
grahamka z wędliną + 2 CLA
i chyba tego wieśniaka już nie zjem...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Ooo, zdaj relację Nie słyszałam nawet o takim filmie
Fajny film, fajny aktor z fajną klatą
Moim zdaniem grachamka nie zaszkodziła

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
A jakiego podkładu używasz? Bo ja ciągle szukam czegoś dla siebie a nie mogę znaleźć....

Ej a gdzie u Ciebie śniadanie?
Tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-do-cery.html , dla mnie bomba

Śniadanie nie było bo tż wychodził o 5:30 do pracy,a sama sobie nie zrobiłam

Cytat:
Zamiast sukienki i butów kupiłam biały T-shirt ze zdjęciem jakieś laski i podpisem "Lucky! I'm in a love" i obcisły top w bialo-granatowe paski - z bardotka i spodnica wyglada swietnie ))
PO kieckę jadę w sobotę...
Przegapiłam coś, z jakiej okazji poszukiwania kiecki

Cytat:
Dziewczyny mam głupie pytanie: jecie jak czujecie głód czy jak w zasadach żywieniowych co 2-3 godz?
Ja jem jak czuję głód. Może to i źle,ale jeśli nie jestem głodna to nic w siebie nie wepchnę, prędzej zwymiotuję. Mój organizm podobnie jak Twój prawie nie odczuwa głodu A czasami mam tak,że zjadłabym coś,ale popatrzę na żarcie i mi się odechciewa

Cytat:
Ubieram się i lecę po baletki, bo wczoraj mi się nie podobały, a dzisiaj już tak
Też chcę baletki! Bo aktualnie leczę bąble po weekendzie w szpilkach

Wiecie,że nawet tam gdzie jest otworek na palce w open peep toe zrobił mi się babel?

Cytat:
Anesuk, jak sprowadzę do domu kolejne tabletki to mnie wydziedziczą i przestaną się do mnie przyznawać
A co bierzesz? Ja planuję założyć szafeczkę na leki albo jakieś ładne pudełeczko
Aktualnie łykam: cerutin, asystor slim, slimgreen, capivit sun, vigor 20+, anty,czasami jeszcze vit.A+E.

Cytat:
Od dziś odstawiam TL! Zostało mi jeszcze na jakis tydzień ale trudno. Bo albo czuję się tak przez te tabletki albo nie wiem co chyba, że przypadkiem Monia mi wykrakała i Bozia chce nam dać drugą dzidzię
Będzie dzidzius!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Ja idę do pracy tylko 4 maja i 5 maja na 2 godziny Od piątku już woooolne
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 15:55   #3976
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, ja aktualnie cierpie na brak gotowki, przytloczylo mnie wykupienie duzej recepty na pigulki i urodziny TZ :P Dopiero chyba w wakacje cos sobie kupie, bo z 2 stowy musze spokojnie liczyc na tego typu biustonosz, tak konkretnie to mysle nad tym, no ale najpierw musze przymierzyc: http://www.bravissimo.com/products/l...sort=1&level=1

Ja chodze w welurowym dresie Boze, jak to zabrzmialo... W szortach mi za zimno Jedynie latem moge zaszalec haha. W ogole przymierzylam jakis tydzien temu moje spodenki z lata i jak ledwo je na tylek wcisnelam, to od razu dostalam motywacji do odchudzania
No właśnie chciałabym coś takiego prostego, ale muuuszę przymierzyć! W lecie sobie kupię, jak już będę mieć szałowe ciałko, a nie wielorybie cielsko .

Ja nie odczuwam zimna , moje tony tłuszczu wystarczająco mnie grzeją .

XOXO
Stary 2012-04-25, 16:02   #3977
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Ja taki biustonosz kupiłam z okazji studniówki i była to najlepsza inwestycja w tym roku

Pewnie, że w krótkich gaciach śmigam po domu, bo jest tak ciepło )
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, też mówisz Pańcia? Ze mnie wszyscy wyją jak tak mówię
Też
Ej na mnie się krzywo patrzą, gdy rozmawiam z psem! No jeju no.. Pies też potrzebuje przyjaciela do rozmów!
http://www.youtube.com/watch?v=iD3cgDRsDck - zobacz to

Btw. JAK TO NIE WIESZ Z JAKIEJ OKAZJI KUPUJĘ KIECKĘ?! A kto za tydzień zaczyna maturalny trip?! No, a 20. maja mam komunię Młodego - muszę być na tip top!

Właśnie wysuszyłam włosy po zmyciu szamponetki - znalazłam swój idealny brąz!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-04-25 o 16:04
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 16:09   #3978
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-do-cery.html , dla mnie bomba

Ja jem jak czuję głód. Może to i źle,ale jeśli nie jestem głodna to nic w siebie nie wepchnę, prędzej zwymiotuję. Mój organizm podobnie jak Twój prawie nie odczuwa głodu A czasami mam tak,że zjadłabym coś,ale popatrzę na żarcie i mi się odechciewa

Też chcę baletki! Bo aktualnie leczę bąble po weekendzie w szpilkach

Wiecie,że nawet tam gdzie jest otworek na palce w open peep toe zrobił mi się babel?

A co bierzesz? Ja planuję założyć szafeczkę na leki albo jakieś ładne pudełeczko
Aktualnie łykam: cerutin, asystor slim, slimgreen, capivit sun, vigor 20+, anty,czasami jeszcze vit.A+E.

Będzie dzidzius!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Ja idę do pracy tylko 4 maja i 5 maja na 2 godziny Od piątku już woooolne
A ten podkład kryje tak w miarę? Bo czytałam opinie i tak średnio ponoć
Jeszcze mam odciski po weekendzie i tych niewygodnych butach, które miałam
Ja biorę codziennie lecytynę, vitaminer, magnez, essentiale forte i do dziś TL. Zastanawiam się nad błonnikiem jeszcze
Monia powiem Ci, że nie jestem chyba na razie gotowa na drugą dzidzię kurcze, chciałabym w końcu znaleźć pracę i znaleźć karierze jakieś miejsce w swoim życiu. Nie wiem, może to egoistyczne ale myślę tak, żeby móc kiedyś dziecku/dzieciom zapewnić jakąś przyszłość a nie być 23 letnia matką, z 2 dzieci, bez zawodu i doświadczenia. Co nie zmienia faktu, że nawet jakbym zobaczyła te 2 kreseczki to byłabym chyba najszczęśliwszą osobą na świecie
Wy się cieszycie z dni wolnych a ja już nie wiem co robić z wolnym czasem, tym bardziej, że nie mam na nic siły

Ćwiczyłam trochę ale musiałam przystopować, bo mną rzuciło na łóżko 8 min legs + 60 brzuszków mam za sobą.
A Mała teraz wzięła koc, położyla się na podłogę i robi brzuszki, rowerek w powietrzu i macha nogami jak w 8min legs

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Ja taki biustonosz kupiłam z okazji studniówki i była to najlepsza inwestycja w tym roku

Też
Ej na mnie się krzywo patrzą, gdy rozmawiam z psem! No jeju no.. Pies też potrzebuje przyjaciela do rozmów!
http://www.youtube.com/watch?v=iD3cgDRsDck - zobacz to

Btw. JAK TO NIE WIESZ Z JAKIEJ OKAZJI KUPUJĘ KIECKĘ?! A kto za tydzień zaczyna maturalny trip?! No, a 20. maja mam komunię Młodego - muszę być na tip top!

Właśnie wysuszyłam włosy po zmyciu szamponetki - znalazłam swój idealny brąz!
Ja jeszcze nie znalazłam swojego idealnego biustonosza
ej, ja też gadam z psem
pokaż kolor!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 16:12   #3979
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

A kto za tydzień zaczyna maturalny trip?!
No ja właśnie takiego nie mam, ogólnie mam dobre biustonosze, ale z ramiączkami, także doopa Bo do sukienki nie potrzebowałam straplessa.

U mnie jest chłodno Mam pokój na północy i nie dociera do mnie słońce, a z kolei też nikt nie chce włączyć ogrzewania, bo zaraz za gorąco wszystkim...

Oj nic nie mow, ja juz mam taka srake, ze zal :P Nie dostane sie na swoje studia Juz musze sobie szukac kierunku zastepczego, nie wiem, wydarzy sie cud, jak pojde na farmacje w tym roku. Mowilam Wam, ze postanowilam jeszcze zlozyc papiery do Poznania? MOZE po roku bede mogla sie przeniesc na CMUJ. A jak nie to trudno, TZ robi wypad z Krakowa, jemu bedzie latwiej to zalatwic :P Jakos przeboleje taka sytuacje.

Jeszcze mysle o Wroclawiu i wtedy przeniose sie albo do Poznania albo do Krakowa. Pewnie bym wtedy mieszkala z Aniabania Bo po innych uczelniach niz Warszawa, Poznan, Wroclaw jest strasznie ciezko isc na UJ... Taka to glupia uczelnia.

Czas edycji: 2012-04-25 o 16:16
Stary 2012-04-25, 16:18   #3980
MalaPikanteria
Zadomowienie

A może pójdziecie ktoś na studia do 3miasta? chetnie Was przenocuję :P

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 16:21   #3981
agniesikk
Zakorzenienie

MP, ja to bym mogla isc, bedziemy razem nad morze jezdzic
Stary 2012-04-25, 16:27   #3982
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, ja to bym mogla isc, bedziemy razem nad morze jezdzic
możemy nawet znaleźć mieszkanie w Gdańsku i w ramach diety nad morze chodzić spacerkiem. O!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 16:29   #3983
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, poka włosy
so trójka maybe.

Stary 2012-04-25, 16:31   #3984
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ej no tak sie nie mówi ja też mam dużo węgli w posiłkach nie umiem ich skomponować tak żeby były pelnowartościowe
tzn. on chciał mi dobrze doradzic, ale oczekiwalam raczej - nieee, kociaczku przeciez Ty masz wymarzoną sylwetkę! cium cium!

teraz przybral nowa taktyke, ze zamiast wmawiania mi, ze z moja sylwetka wszystko jest ok, podczas rozmow o odchudzaniu - daje dobre rady, namawia do treningow +jednoczesnie kupuje milke -
Cytat:
Bania, hehehe z tego co pamiętam to yyyyyyy....... Albo rok młodszy, albo w wieku Twojego TŻta ( 27/28????) ... Staruch
25 staruch xD
Cytat:
Już masz wymarzoną sylwetkę
Bania jak jeszcze schudniesz to będziesz wyglądała jak zasuszona śliwka

I Ci włosy zaczną wypadać, a masz ładne

Biegać? Nie biegać?
Czwarty dzień pod rząd by to był... Boję się, że wkrótce moje kolanka zaczną się buntować
1. jesteś słodziaczkiem. po prostu lubie sobie ponarzekac na siebie sama ;p
2. Psyhe, co sie dzieje z Twoimi kolankami Pamietam, ze jak kiedys wrocilas z randki, to pozniej tez Cie bolaly kolanka
Cytat:
Dziewczyny mam głupie pytanie: jecie jak czujecie głód czy jak w zasadach żywieniowych co 2-3 godz?
ja tak mam :| nawet owsianka wystarcza mi tak na max 3 h, pozniej zaczynam robic sie zla i musze cos zjesc zeby mi przeszlo O_O
Cytat:
A co do czasu... Pomijając, że sesja się zbliża wielkimi krokami i prawdopodobnie pójdę do pracy to niestety nie mogę
do pracy co sie nie chwalisz, slucham
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

jeszcze nie mam, bo dopiero co kupiłam z rimmela - match perfection i kocham go nad życie! nie widać,żebym miała podkład na twarzy
w douglasie jeszcze nigdy nic nie kupowałam
jesli lubicie rimmela, to polecam tez lasting finish ale boujoris ma tez w swojej ofercie fajne podklady, wiele z nich bije rimmela na glowe!
Cytat:
Wypiłam kawę, zjadłam 3 czekoladowe jajka i czuję sie okropnie.
chyba, że przypadkiem Monia mi wykrakała i Bozia chce nam dać drugą dzidzię
skąd Ty masz jeszcze jajka czekoladowe?!

ja dzisiaj alb jutro ide opijac ciaze kolezanki!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Cytat:
Ja uwielbiam białe, ale po 3-4 mam dosyć

Ja umierałam z radości, jak wizaż wylosował mnie do testowania suszarki Brauna ^^

Ej, pochwalcie mnie :P bo może i nie piszę codziennie, ale ćwiczę! teraz zrobiłam 15 minut cardio z Mel B, fajne ćwiczenia, podobały mi się bardzo potem 8 minutówki, hula hop i może poskaczę?
1. ja po 3-4 dopiero się rozkręcam
2. ale farciarz! i co, fajna? to taka z dyfuzorem? chyba chcialam ją kupić, ale badlo na remington
3. wwwwwwwwwwwwwooowww Sandej! mistrz
Cytat:
Specjalnie dla Was
Bardzo fajne zakupy tez chce jakis t-shirt, ale musi byc z kotkiem!

ale psinka ma pocieszny kawałek mordki!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 16:37   #3985
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, poka włosy
Specjalnie for juuuu... Niestety jakoś tak mdło wyszło - może dlatego, że nie umiałam sama sobie zrobić telefonem i ciągle zachodziło słońce
Własnie porównałam włosy ze studniówki i dzisiaj - urosły!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

1. Dlaczego z kotkiem?!
2. Ona jest cała pocieszna.. szczególnie, gdy nie pozwalam jej wejść na wyro Wczoraj zmieniłam pościel i widzę jak chodzi i chodzi.. w końcu położyła na łóżku dwie łapy i patrzała na mnie z politowaniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz-horz.jpg (56,6 KB, 24 załadowań)

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 16:40   #3986
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
tzn. on chciał mi dobrze doradzic, ale oczekiwalam raczej - nieee, kociaczku przeciez Ty masz wymarzoną sylwetkę! cium cium!

teraz przybral nowa taktyke, ze zamiast wmawiania mi, ze z moja sylwetka wszystko jest ok, podczas rozmow o odchudzaniu - daje dobre rady, namawia do treningow +jednoczesnie kupuje milke -

[COLOR="DeepSkyBlue"] [COLOR=wheat]25 staruch xD
1. jesteś słodziaczkiem. po prostu lubie sobie ponarzekac na siebie sama ;p
2. Psyhe, co sie dzieje z Twoimi kolankami Pamietam, ze jak kiedys wrocilas z randki, to pozniej tez Cie bolaly kolanka

ja tak mam :| nawet owsianka wystarcza mi tak na max 3 h, pozniej zaczynam robic sie zla i musze cos zjesc zeby mi przeszlo O_O

do pracy co sie nie chwalisz, slucham

jesli lubicie rimmela, to polecam tez lasting finish ale boujoris ma tez w swojej ofercie fajne podklady, wiele z nich bije rimmela na glowe!

skąd Ty masz jeszcze jajka czekoladowe?!

ja dzisiaj alb jutro ide opijac ciaze kolezanki!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

1. ja po 3-4 dopiero się rozkręcam
2. ale farciarz! i co, fajna? to taka z dyfuzorem? chyba chcialam ją kupić, ale badlo na remington
3. wwwwwwwwwwwwwooowww Sandej! mistrz

Baniaaaa, też zawsze mówię 5000 razy 'kuuuuuuuurdeee gruuuuubas jestem', ale to dlatego, że wszyscy mają mi mówić nieeee Psyhol jesteś chudziutka! xD
Pamiętam D. mi mówi, aaaa to wystarczy, że pobiegasz
Gałgan miał powiedzieć, że jestem słodka, urocza, szczuplutka, idealna i najseksowniejsza na świecie!

Jak biegam albo robię przysiady itp. to moje kolanka odmawiają posłuszeństwa (chyba od tuszy )
Nie doszukuj się żadnych erotycznych, perwersyjnych historii, bo moje życie seksualne chwilowo nie istnieje

Ja owsianki w ogóle nie jem.
Podziwiam Cię, że w ogóle potrafisz się nią najeść choćby na 3 godziny o.O
A praca...... Możliwe, że niedługo będę pracować za kompjuczerem

A jak tam jor ket? Znalazł się?

Dzisiaj tak na kolorowo bo mam dobry humorek xD
Duuużo ćwiczyłam i jem nieźle więc jest bombowo odjazdowo xD
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-25 o 16:43
Stary 2012-04-25, 16:41   #3987
MalaPikanteria
Zadomowienie

Aniabania mi TZ tez ostatnio radził w sprawach ćwiczeń itd, tylko krzyczy, że ponoć mało jem
Mój ma 25lat w listopadzie
Ty też robisz się zła jak jesteś głodna? Boshhh ja jestem ciągle zła, czyt głodna
Co do podkładów to muszę zacząc próbować ale chciałabym coś kryjącego na maxa
Ja juz dawno nie mam jajek czekoladowych, o co Ty mnie osądzasz ciotka ma i zawsze jak idę rano na kawę to dostaje jajo

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 16:42   #3988
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, boski kolor

Czemu zamazałaś twarz tak jak przestępcy?
O czymś nie wiemy?
Poszukiwana Laura X. ?

No i baaardzo szybko Ci włosy rosną Zazdroszczę mega, mega, megaśnie!
so trójka maybe.

Stary 2012-04-25, 16:46   #3989
MalaPikanteria
Zadomowienie

Loriette kolor suuuuuper
Cytat:
Dzisiaj tak na kolorowo bo mam dobry humorek xD
Duuużo ćwiczyłam i jem nieźle więc jest bombowo odjazdowo xD
Dobrze, że chociaz Tobie humor dopisuje
ej, akcję z kolankami tez pamiętam

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-25, 16:47   #3990
psyhe666
Zakorzenienie

Gałgany pamiętacie to co nie potrzeba
Nie pochwaliłam się, że znowu dzisiaj sprzątałam
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-04-25 o 16:48
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości