|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() majonez light, a fuuujjjj już wolę z jogurtem+musztarda+ przyprawy ![]() no co, grzecznie nawet
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
całe szczęscie bo bym tu pisać nie mogła jakby było zimniej Ja własnie też zapomniałam o tym szamponie! Nie wiem jakim cudem przestałam nim myć włosy bo byłam na prawdę z niego mega zadowolona. Ale od dziś innego juz nie kupię CO do tego Elseve to ja bym go nie mogła uzywać bo mi się zaraz włosy przetłuszczają :/ a on jest do włosów suchych więc na bank będę miała smalec po dwóch dniach. Ja mam włosy od połowy w dół strasznie suche dlatego nakładam w te miejsca odżywkę O widzę, że Ty też uwielbiasz tą odżywkę garniera czemu ja o niej nie wiedziałam??? No tak.... stare się robimy to i nas kości bolą... a ja tu sobie wkręcam jakieś grypy!
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkoncu jeszcze nikt nie powiedzial ze kiedys to wcisne na swoja dooope Swoja droga to naprawde plakac sie chce, mozna by porobic takie kombinacje tak sie odpicowac jak kiedys,a tutaj rece zwiazne. W tym momencie to ja nie mam zadnych spodni ktore moglabym spokojnie nalozyc zeby mi sie gdzies nie wylalo, ratuja mnie leginsy a jezeli chodzi o bluzki to tez chodze raptem w 5 na okraglo, tylko w nich nie odczuwam dyskomfortu i pomyslec ze wszytsko na wlasne zyczenie ![]() Cytat:
Bardzo dziekuje za cieple slowa Wlasnie mi sie dopiero skonczyl... |
||
|
|
|
#3994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że u Ciebie jest w miarę ciepło ![]() Ja i tak myję codziennie włosy, więc mi rybka no znam świetna jest no ![]() Cytat:
i jeszcze założysz te wszystkie rzeczy! Uwierz w to! Uwierz w siebie! ćwiczenia były dzisiaj? ![]() ja też się najlepiej czuję w dresach wtedy nic mnie nie opina... ![]() Cytat:
może to ta zima... niedługo będzie robić się ciepło, będzie słoneczko, zrzucimy te grube kurty i od razu humor się nam poprawi ![]() aha
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA Ci powiem, że tez przez to przechodziłam. Jak zaszłam w ciązę to wszystko zrobiło się za małe na mnie więc pochowałam ciuchy do szafy z nadzieją że kiedyś w nie jeszcze wejdę. Po porodzie już z ciekawości wyjęłam spodnie aby zobaczyć ile musze schudnąć aby w nie wejść. Ubrałam je tylko do kolan i dalej nie dało rady To był rozmiar 27 spodni a ja wtedy nosiłam 34 !!!! No i tak leżały i leżały a ja chudłam i pewnego dnia ciesząc się że ubiorę moje ulubione spodnie założyłam je. Były już za duże No i dalej w szafie leżą :/ muszę je krawcowej oddać aby mi zwęziła i nogawki przerobiła na rurki bo one są proste. Cytat:
A szkoda gadać! jaka ona jest głupia to szok! A niby dziewczyna po studiach, magister, pracuje w urzędzie a taka ślepa i niemyśląca. Klapki ma na oczach i tyle. Mąz ją do końca życia będzie zdradzał ona będzie udawała że jest wszystko ok patologia! Cytat:
Faktycznie miałaś dziś nerwowy dzień, mi też sie takie zdarzają czasami. Szczególnie przed okresem. Ale co do mamy to brzydko się zachowałaś . Nie znam Twojej mamy ale szkoda mi sie jej zrobiło jak przeczytałam, że się popłakała. Przeproś mamę bo chyba nie zasłużyła sobie na takie traktowanie co? Ja odkąd mam własne dzieci to wiem co moja mama czuła wychowując mnie..... i ile serca i pracy włożyła aby mnie wychować. A przecież mogła walnąć mną o ziemie i zakopać gdzieś w lesie tak jak ta matka tej Madzi z Sosnowca. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Nie lubisz majonezu Light? Ja jeszcze nie jadłam bo w żadnym sklepie go nie widzialam! Albo źle szukałam :P ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
Ja bym zwariowała jakbym miała myć codziennie włosy! Mam długie włosy i strasznie mi się plączą umycie ich zajmuje sporo czasu, a czesanie ich to jedna wielka masakra! Sowy w średnim wieku hahaha no jeszcze trochę i kremy przeciwzmarszczkowe trzeba będzie kupować. Ja sobie tego nie wyobrażam póki co :P---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Dzieci śpią więc idę do wanny niedługo tu wrócę!!!!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-09 o 00:05 |
||||
|
|
|
#3996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ten: http://vitalia.pl/index.php/mid/64/f.../cid/21/part/0 innych nie próbowałam, więc nie wiem... ale zraziłam się trochę i nie kupiłam już żadnego No co Ty? U mnie w każdym sklepie są Cytat:
ale są cienkie i delikatne też ciężko mi je rozczesać, ale z odżywką daje radę ![]() Ja też nie wyobrażam sobie kupowania kremów przeciwzmarszczkowych matko
|
||
|
|
|
#3997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odrazu mi sie lepiej zrobilo na duszy![]() Cwiczen nie bylo poddalam sie ale to dzisiaj, gdyby nie to ze leze juz w lozku to ruszylabym tylek! Mysle ze musze zaczac cwiczyc chociazby z tego powodu zeby sie wyladowac na maksa wtedy napewno bedzie lepiej Cytat:
Miejmy nadzieje ze niebawem zaczne operowac w tej kwestii tylko czasem przeszlym ![]() Cytat:
Chcialabym to poczuc na wlasnej doopie ze cos jest za duze, poki co to obce uczucie ![]() Cytat:
Juz nigdy z takim kims niebylabym naprawde szczesliwa, zawsze gdzies tam w glebi duszy bym sobie o tym przypomniala i dlatego wiem ze u mnie nie ma szans na wybaczenie w takiej sytuacji gdzie ktos swiadomie przez dluzszy czas tak paskudnie mnie oklamuje i do tego systematycznie zdardza. Wtedy nie ma juz zupelnie na czym budowac zwiazku, koniec i basta... Cytat:
Dokladnie, patologia! Jak widac ani status majatkowy ani wyksztalcenie jeszcze o niczym nie swiadcza.Dla mnie to jest oszukiwanie samego siebie, czyli cos czego moj umysl w ogole nie pojmuje ![]() Cytat:
A matke mam wspaniala w pelnym tego slowa znaczeniu, naprawde juz co jak co, ale jej nie moge nic zarzucic.Niemniej jednak ostatnio coraz bardziej dociera do mnie fakt ze trzeba juz opuscic domowe gniazdo, pojsc na swoje i kochac sie na odleglosc i zaczac zyc swoim zyciem.Co do przeprosin to pewnie ze musze to zrobic i pewnie jakos mi to przejdzie przez usta tylko to u mnie nie jest takie proste,potrzebuje czasu... |
||||||
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że Ci poprawiłam humor troszkę ![]() rozumiem ![]() Co do zdrady- też bym nie wybaczyła. Nigdy. To byłby definitywny koniec
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wykąpana
włoski umyłam nowym szamponem i nałozyłam odżywkę też tą nową. Jeju jakie piękne mięciutkie włoski mam! Nawet po Waxie takich nie miałam!! Spryskałam sobie też tym Fructisem i elegancko mi się wszystkie rozczesały Ale zauważyłam, że znowu mi wypadają i to sporo teraz to nie wiem od czego na diecie nie jestem przecież aż takiej rygorystycznej ( jem wszystko), antykoncepcji hormonalnej nie stosuję, stresów żadnych nie mam, łykam codziennie Skrzypovitę Gęste Włosy, o włosy dbam - nie używam prostownicy i suszarki. Dlaczego znowu mi wypadają?????? Ma ktoś jakieś pomysły? bo ja nie :/ Wypiłam Aspirynę i lecę do łóżeczka. U mnie cały czas śnieg pada! Jest już strasznie dużo! na termometrze -6 Ale mnie zmuliło po tej Aspirynie! Normalnie pijana jestem! Chciałam Wam jeszcze odpisać ale już nie dam rady jutro obiecuję odpisać. Dobranoc laseczki kolorowych!
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pomysłu czemu Ci wypadają mi wypadają bo stosuję i suszarkę i prostownicę Tak na Ciebie zadziałała Aspiryna? o kurde, wesoło ![]() To leć spać, kolorowych! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone Wy!
Zostawić Was na jeden wieczór i już mam pół pracowego poranka nadrabiania ![]() U mnie dziś pięknie! ![]() Waszych jadłospisów zazdroszczę i tym bardziej jestem zmotywowana! U mnie jeszcze rewelacji nie ma (jutro wypłata ), ale porcje są już zdecydowanie mniejsze monika, pisałaś, że my ten sam rocznik... A Ty nie jesteś '86? ![]() sandera - i jak kotek? Znalazł się? Miłego dnia dziewczyny! Błagam, nie spłodźcie 10 stron
|
#4002 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, nie ma to jak trafić na jakiś podłych sprzedawców!![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Monia może zacznij brać jakieś tabletki na wzmocnienie? ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Milena001 wysłałam Ci zaproszenie na fb
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
Aaa ja dopiero zobaczyłam, że jest tak wcześnie
:brzydal :ale łeb ze mnie![]() ![]() Wczoraj byliśmy w McDonaldzie ale pojechaliśmy od razu po pracy i miałam dużo ruchu Bo byliśmy w butikach już o 17 coś i do 20.45 mieliśmy czas do seansu. Chodziliśmy zaglądaliśmy po sklepach potem siedzieliśmy, Tż kolegę spotkał i tak zleciało. Ale nogi to mi w d***wchodziły do wanny i spać. Na wadze dzisiaj 81,8kg więc pewnie będzie spadać, jeszcze wczoraj wskazywała 82,6 a dziś mimo mc' mniej. Ale na pewno to zasługa ruchu, w pracy 7h na nogach i potem po sklepach. Wieczorem dzisiaj pojeżdżę na rowerze i poćwiczę na stepperze, bo wczoraj przyjechał bo chyba nic takiego nie mam![]() :w hat:
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, Wy naprawdę stosujecie dietę 1000 kcal i jecie po 5 posiłków dziennie? Jak się czujecie na takiej diecie?
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj wstalam juz zupelnie z inna glowa Tak w ogole to ogladalam wczoraj Julie do 1 i tym sposobem dopiero co wstalam Ladnie sobie pospalam![]() Mam dzisiaj ochote na owsianke kakaowa! Lecec robic
|
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Gosia przyjęłam
gdzie Ty masz te 80 kg ??!! w życiu bym nie powiedziała ze tyle ważysz---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o dietę to jest dobrze jak nie ma czegoś niedozwolonego typu słodycze itd w zasięgu Twoich rąk a jeśli chodzi o samopoczucie to u mnie jest o niebo lepiej lepiej się czuje, śpi mi się dobrze i lepiej wyglądam
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja mimo wolnego wstaje o 9.00 od kilku dni :P chyba mam w organizmie jakis budzik bo codziennie o tej samej godzinie wstawac? hihiU mnie dzisiaj spadlo bardzo duzo sniegu! Bardzo sie ciesze bo lubie snieg czuje klimat nadchodzących ferii i wyjazdu w góry Pozwolicie że będę tutaj pisać swoje coddzienne jadłospisy, ulatwi mi to pilnowanie zjadanych kalorii i oczywiscie jesli jest cos nie tak prosze piszcie bede starac się to zmieniać ![]() Wczoraj było: Śniadanie I: Jogurt naturalny+otręby+cząstki banana i kiwi Śniadanie II: Kawa+dwie kromeczki razowca z dżemem niskosłodzącym Obiad: Kasza+kawaleczki pieczonej piersi z kurczaka Kolacja: Gotowane skrzydło z indyka+marchewka gotowana ![]() Dzisiaj: Śniadanie I: Jogurt naturalny+otręby+dwa wkrojone kiwi Na razie tyle później się zobaczy co zjem :P oczywiscie DIETETYCZNIE (postaram się )
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Milena, kiedyś, dawno temu, jeszcze chyba w liceum odchudzałam się na 1000kcal, ale nie wspominam tego dobrze. Pamiętam, że słabo się czułam, ciągle byłam głodna itp. Teraz myślę, że po prostu źle komponowałam posiłki, jadałam mało wartościowe jedzenie. Tak z ciekawości spróbuję policzyć kalorie z dzisiejszego dnia i zobaczę czy dam radę na 1000 kcal wytrzymać.
|
|
|
|
#4009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jem tak 1000-1200 kcal bo zdrowiej Może wolniej ale jest szansa że nie wróci to co się zgubiło bo jak jest koniec diety to trzeba tak stopniowo zwiększać kcal a nie od razu pizza, hamburgery i inne świnstwa---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
czym przyprawiłaś i na czym piekłaś? bo chyba trzeba jakiegoś masełka dorzucić?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zjadłam śniadanie i chyba jedząc to co dotychczas (nie jadam słodyczy i fastfoodów) nie zmieściłabym się w 1000 kcal nie głodując. Na śniadanie zjadłam 2 banany i 2 kanapki z sałatką rybną i już wyszło 460 kcal. A to dopiero 10
|
|
|
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
My jemy płatki z mlekiem Różne te płatki mogą być, najlepiej z jakimiś owocami, orzechami i do tego 2-3 łyżki otrąb/płatków pszennych i tak szklanka mleka 250 ml, mi tak 5 łyżek płatków, 2 otrąb i szkl mleka starcza do 10
Otręby wspomagają trawienie i przeczyszczają jelita Możesz spróbować Jak nie lubisz mleka to może do jogurtu naturalnego sobie wrzucaj te płatki. A na przekąskę 3 godziny przed obiadem i kolacją zjedz coś w granicy 100-150 kcal Listę przykładową umieściłam parę postów wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Wiadomość numer #3923
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-02-09 o 10:29 |
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, Milena.
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Was zobaczyc ![]() Ciebie Milenko i Ciebie Gosiu Oka ja juz sie ogarnelam, chociaz latwo nie bylo i wybywam do pracy ![]() Wieczorem zaczynam cwiczyc Milego dnia perełki |
|
|
|
|
#4014 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wniosek taki, że trzeba siedzieć z nami ![]() u mnie też pada! okej, postaramy się tylko 9 ![]() miłego! ![]() Cytat:
Cytat:
za McDonalda to wiesz no ale przynajmniej spaliłaś trochę włócząc się tu i ówdzie ![]() Cytat:
chyba musi być jakaś regulacja poczytaj w instrukcji, jak masz ![]() Cytat:
ja się czuję bardzo dobrze! Od razu mi lżej! super
|
|||||
|
|
|
#4015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam owsiankę Cytat:
Cytat:
we wczorajszym jadłospisie do obiadu dodałabym jakieś warzywka a ćwiczysz coś? ![]() Cytat:
![]() ale spokojnie, dojdziesz to wprawy w komponowaniu posiłków Dzień dobry Witam się przy kawie i owsiance
|
||||
|
|
|
#4016 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Myje piersi z kurczaczka, jezeli sa zbyt grube przekrawam je na pol. Nastepnie na spory kawalek folii aluminiowej klade piers i obsypuje ją przyprawą gyros lub papryką ostrą- mozesz obsypac tym co lubisz Potem zawijam je w tzw. "koperty" i wkladam do nagrzanego piekarnika (180*) na 30-40 minut Ale polecam jeszcze pierś gotowaną na parze Do garnka nalewam wody, wkladam sitko i przykrywam pokrywką. Myję pierś, jezeli zbyt gruba przekrawam na pol zeby byly dwie ciensze, nastepnie wkladam ją na pare i smaruje z jednej i drugiej strony kostką rosołową! po 10 minut z kazdej strony ma się gotować. Pychoootka ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Niestety nie mam jakoś motywacji do cwiczen a polecilabys cos? ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Na szczęście nie dlugo jade na snowboard w gory wiec troche ruchu bede miala
Wzrost 160cm 51.5 ![]() 47 kg !!!!!!! ![]() Cel: Czerwiec 2012 Edytowane przez muffinek666 Czas edycji: 2012-02-09 o 11:15 |
|||
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, ja ćwiczę na siłowni w domu tylko brzuszki na takim przyrządzie Ale dziewczyny ćwiczą ośmiominutówki
|
||
|
|
|
#4018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a piersi polecam! zwlaszcza te na parze
|
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Muffinek
a z ćwiczeń ja np polecam rowerek 30 min albo spacer (ale to wiosną no chyba ze chcesz mięśnie sobie wyrobić
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
Mnie dzisiaj dzieci obudziły po 10. Jestem trchę zamulona ale jakoś daję radę Dziś czuję się o niebo lepiej! Wypiłam na noc Aspirynkę i jest super Na wadze dziś 59,0. Czyli o 0,4 mniej niż wczoraj. Waga może jednak działa ale czasami mam wrażenie że się zacina. Włoski dziś mam takie piękne i mięciutkie! No szok normalnie! I rozczesują się za każdym razem bez żadnego problemu Muszę się nie długo szykować i iść do miasta kupić nową myszkę do komputera.... moje dzieci mi urwały kabel bo się kłócili o komputer i wyrywali sobie myszkę. Muszę teraz kupić bezprzewodową i będe ją chowała żeby nie grali w komputer - mają szlaban na bardzooo długo! Na razie jakoś skręciłam te kabelki i ledwo działa ta myszka ale to kwestia godziny lub dwóch i rozwali się całkiem. A jak pociągnie się za kabel to od razu przestaje działać także nowa myszka jest konieczna A tak mi się wychodzić nie chce! Na dworze pełno śniegu napadało ale zimno nie jest bardzo bo na termometrze 0 stopni. W ogóle to pokłóciłam się z mężem!!! Znalazłam mu autobus do Polski z jego miejscowości za 277 zł (w jedną stronę). Z powrotem jest samolot za 274 zł !!! Także oferta super i tanio wychodzi a on sie uparł że przyjedzie samochodem ten samochód już ledwo zipie a on chce sobie nim 1200 km przyjechać i potem jeszcze wrócić i jeszcze w taką pogodę! Do debil to mało powiedziane!!!! Mam go serdecznie dość!!!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

już wolę z jogurtem+musztarda+ przyprawy 

a wczoraj było tak ładnie
słoneczko było 
eh, starość nie radość 

każdy ma czasem taki zrypany dzień... jak już się zaczyna to leci po całości 
dobrze, że u Ciebie jest w miarę ciepło 
wtedy nic mnie nie opina... 
. Nie znam Twojej mamy ale szkoda mi sie jej zrobiło jak przeczytałam, że się popłakała.
o ten: 

na diecie nie jestem przecież aż takiej rygorystycznej ( jem wszystko), antykoncepcji hormonalnej nie stosuję, stresów żadnych nie mam, łykam codziennie Skrzypovitę Gęste Włosy, o włosy dbam - nie używam prostownicy i suszarki. Dlaczego znowu mi wypadają?????? 

, nie ma to jak trafić na jakiś podłych sprzedawców!