|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() ja nie miałam, ale dzisiaj oglądałam i niektóre wydawały się porządne. Jednak doszłam do wniosku, że na razie spodni mam wystarczająco ![]() http://www.hm.com/pl/product/16689?article=16689-B mnie ten płaszcz się spodobał, ale nie widziałam u siebie
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Bo zdjęcie z przymierzalni w tej sukience wklejałam Więc zmierzę jakieś, bo widzę na stronie, że niektóre wydają się być bardzo obcisłe w łydkach, a takich szukam ![]() Ja mierzyłam jeszcze taką parkę: http://www.hm.com/pl/product/14454?article=14454-B ale też źle się czułam
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
|
#3993 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Sonol mówisz... To na receptę jest? Cytat:
|
||
|
|
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja od poniedziałku też znowu na uczelni walczę I też siedzę nad zadaniamiSonol jest bez recepty i zapłaciłam za niego 8,99zł w dozie. Ja nigdy nie miałam jeansów z H&M i Mango. Najwięcej par mam z Zary, ale te, które w czwartek mierzyłam mnie rozczarowały. Muszę koniecznie wybrać się do Mango, bo spodobało mi się kilka par na stronie
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
Drogie, a co myślicie o brasnoletkach z kulek minerałów? Coś jak Mokobelle...
https://mokobelle.pl/online-shop-1/j...dnich-sec.html Hit czy kit? Mi o dziwo zaczęły się podobać, ale wczoraj jak szukałam za ile mogłabym taką sama zrobić to zdecydowanie poszłabym w rękodzieło...
|
#3996 |
|
Konto usunięte
|
Agatala bransoletki tego typu robi udzielająca się na tym wątku mm111111 vel missgoodtaste
nie wiem czy jeszcze się w to bawi ale z tego co pamiętam chętnych na nie nie brakowało i nawet kilka dziewczyn chwaliło się tutaj swoimi moim zdaniem mają sporo uroku |
|
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chodziłam wczoraj po wszystkich możliwych sklepach w poszukiwaniu sukienki na wesele - oczywiście jeśli już na którąś zwróciłam uwagę to była w kolorze czarnym bądź białym. Mierzyłam też te w innych kolorach, mimo że mnie nie ujęły, ale nie mam w szafie żadnej sukienki, którą mogłabym założyć na wesele, przez to, że schudłam. W końcu zdecydowałam się na czarną sukienkę ze złotymi zdobieniami. Myślicie, że to będzie totalne faux pas? Wiem, że czerń nie jest wskazana na wesele, ale zwyczajnie nie miałam wyboru, bo w sklepach nie ma nic ciekawego!
Cytat:
Będę trzymała kciuki od poniedziałku za Twoje egzaminy Daj na bieżąco znać! Miałaś bardzo ładną sukienkę na weselu. Niby nie typowo weselna, ale robi wrażenie, zwłaszcza na Twojej figurze Co do sukienki, to tak, jak pisałam we wstępie. Zdecydowałam się na czerń i przyznam, że mnie to dołuje, bo jestem z tych, które nie chodzą na wesela w czerni i bieli, ale tutaj miałam za mało czasu na poszukiwania. Jeszcze z kolegą nie miałam kontaktu przez kilka dni, bo wyjechał i tak na 100%, że idę dowiedziałam się wczoraj rano... W takim razie życzę Ci słodkich mulaciątek Mnie też podobają się "ciemni" mężczyźni, więc może lepiej, że mieszkamy w różnych miastach, bo stanowiłybyśmy dla siebie konkurencję![]() Myślałam, że poznaliście się w Turcji. Jeśli w Polsce to już w ogóle bym się nie obawiała- mam wrażenie, że osoby, które pochodzą z nieco zamożniejszych arabskich rodzin, są europejskie, jeśli wiesz, co mam na myśli. Inna kwestia, że oni wszyscy mają teraz tyle kontaktów z Europejczykami, że ich kultura również ewoluuje ![]() Zdecydowanie, również uważam, że takie znajomości są świetne. Raz, że masz okazję poznać naprawdę świetnych ludzi, dwa - wciąż używasz języka, a to w moim przypadku jest bardzo dobre, bo pamiętam początki, kiedy bardzo się krępowałam mówić po angielsku, a z czasem jest coraz lepiej, pomijając to, że słownictwo się rozwija , trzy - obcujesz z kulturą, której w innym przypadku nie poznałbyś tak dobrze.W takim razie obie zaczynamy przygodę z siemieniem lnianym. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne ![]() Co do jeansów to mam jedną parę z H&M - są nieco za duże, więc odziedziczyła je moja mama, ale zarówno dla mnie były ok, jak i mama bardzo je lubi i często je nosi. Aczkolwiek jakiś czas temu mierzyłam inne jeansy stamtąd i były źle uszyte - szew był krzywy, poza tym ogólnie źle leżały i były niewygodne. Wydaje mi się, że musisz mierzyć, bo nie ma na to reguły. Aczkolwiek wolałabym spodnie z Mango Też wpadło mi w oko kilka najnowszych modeli, ale na razie nie kupuję, bo chcę schudnąć![]() Cytat:
Preparat świetny, to prawda! Ja z kolei następnym razem skuszę się na akrylowy, żeby porównać działanie LadyI, dziękujemy!![]() Dziękuję za gratulacje
"rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-09-07 o 10:56 |
||
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ Kochane nie ma za co
![]() . Preparat używam i uwielbiam
|
|
|
|
#3999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Baw się dobrze!!!![]() Więc trzymam mocno kciuki za obronę Co do marzenia- przykro mi Spełni się na pewno kiedyś, bo tak, jak piszesz możesz przenieść się tutaj za jakiś czas i np. rozpocząć jakieś podyplomowe studia![]() Dziękuję Dam znać, jak wszystko zaliczę![]() Typowo weselne sukienki są dla mnie zbyt słodkie i po prostu nudne. Nie chciałam też wyglądać, jak większość dziewczyn. Stąd zakup szarej dresowej Trudno dogodzić Moja figura ostatnio ucierpiała, bo zaniedbałam się bardzo, ale niedługo wracam z ćwiczeniami![]() mulaciątki Tobie też ich życzę! Co do konkurencji- na pewno byśmy się dogadały Swoją drogą fajnie byłoby mieć koleżanką, która też podziela moją fascynację ciemnymi mężczyznami Same plusy takich międzynarodowych znajomości Ale umówiliśmy się na przyszły weekend i nie mogę się już doczekać![]() Jak Ci smakuje siemię? Bo mi bardzo smakuje! I zamierzam zamiast jednej łyżeczki dodawać dwie. Ile razy dziennie pijesz? Ja raz. I nie wiem, czy dobrze robię zalewając je wodą od razu po zagotowaniu... bo na pudełku jest informacja o tym, żeby zalewać ciepłą.Przymierzę zarówno w H&M, jak i Mango i wybiorę najlepsze, bo muszę jakieś jeansy kupić.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-09-07 o 12:08 |
|
|
|
|
#4000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam kurtki przejściówki (i na zimę już właściwie też, ale jeszcze mały wybór w sklepach), koniecznie z kapturem, dość lekką, widziałyście coś ciekawego? Wpadły mi w oko parki z Zary, Zary Kids i Topshopu, w przyszłym tygodniu idę je obejrzeć, ale może widziałyście gdzie indziej coś godnego uwagi?
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nacialutko, sukienka bardzo ładna myślę, że spokojnie możesz w niej iść. Ileenka jasne, że chodziło mi o Twój weselny zestaw, przepraszam, taki skrót myślowy ![]() chyba wezmę się za siebie razem z Wami, wyznaczyłam sobie dwa cele - schudnąć 5kg i odłożyć określoną kwotę pieniędzy na koncie oszczędnościowym do końca roku, muszę walczyć z moim zakupoholizmem dlatego powiedzcie, że nie potrzebuję butów z załącznika |
|
|
|
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miło mi, że ktoś o mnie pamięta, a raczej o moich bransoletkach. Dziewczyny były bardzo zadowolone. Kilka razy wysyłałam im także za granicę. Miło jak komuś podoba się to co robisz, zwłaszcza gdy wkładasz w to serce i swój czas. Mokbelle ma ładne bransoletki, ale ceny zaporowe :/ jak Wam mija weekend? Pogoda piękna![1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie ![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Jak glut? hehe Oczywiście, nie smakuje najlepiej, ale da się przeżyć. Gdy len za bardzo stężeje i wytworzy się dużo tego kleiku to nieprzyjemnie to staje w gardle, ale trzeba się przemóc i wypić jednym chaustem. Ja piję len od dawna, z małymi przerwami. Polecam ![]() p.s. zapraszam na nowy wpis kosmetyczny na blogu
Afterhours: http://missgoodtaste.com/ Job: http://studiomac.pl http://studiomac.pl/pl/category/blog/ www.facebook.com/studiomacpl www.pinterest.com/studiomacpl www.instagram24.pl/studiomacpl Edytowane przez mm111111 Czas edycji: 2013-09-07 o 14:41 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Z wodą okropnie dla mnie Tzn sam smak jest taki bezpłciowy, ale ta konsystencja kisielowata do tego ![]() Osobiście mielone siemię lniane dodaję do czego się da (naleśniki, placuszki, kotleciki, owsianka, sałatki, warzywa...). Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2013-09-07 o 14:46 |
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chwale sobie Twoje bransoletki - sa Czy masz jakieś nowości ? chętnie zapoznać sie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4006 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie po lekturze Twojej notki kupiłam podkład lasting finish
Także jestem posiadaczką suchej skóry, więc mam nadzieję, że sprawdzi się na niej Jutro przejdzie test![]() Fajnie, że powróciłaś do regularnych wpisów na blogu, przyjemnie się go czyta i ogląda Przychylam się do opinii dziewczyn, że oglądanie tutoriali z Twoim udziałem byłoby wielką przyjemnością i niewątpliwie podniosłoby wartość polskiej vlogosfery. Najczęściej wybieram zagraniczne kanały, bo nie podoba mi się, że spora część naszych dziewczyn nie potrafi się dobrze wysławiać przed kamerą, ma wady wymowy, problemy z dykcją, jakąś sztuczną manierę w głosie itd. Odechciewa się oglądać Moim zdaniem vlog nie jest zajęciem dla każdego, trzeba posiadać predyspozycje do tego typu pracy. Ty natomiast masz nie tylko wiedzę, którą możesz przekazać, ale także niesamowicie przyjemny głos, więc byłabyś w tym świetna
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za poleceniem missgoodtaste kupiłam kuleczki brązujące z Sensique, używam codziennie i jestem zadowolona |
|
|
|
|
#4008 | |||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4009 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam kilka ulubionych vlogów, które oglądam z przyjemnością. Przede wszystkim lubię gdy prowadząca go osoba wykazuje się dobrą techniką makijażu. Sama wiem na ten temat sporo, ale z chęcią podpatruję coś nowego mimo, że na sobie stosuję raczej klasyczne "chwyty". Na polskie kanały również zaglądam, ale rzadziej. Niestety martwi mnie trend wśród dziewczyn, które zakładają blogi/vlogi, nie mając za bardzo do tego zaplecza (ani wiedzy, ani dobrej techniki). Głównie zauważam chęć "wzbogacenia się", dostawania gratisów, propozycji współpracy itd. Tyle się teraz o tym czyta, jakie to korzyści płyną z pisania/nagrywania. I poleciała za tym fala. Wolałabym aby blogów/vlogów było mniej, aby powstawały z rozwagą i z jakąś konkretną treścią. Nie wiem czy nadaję się przed kamerę, przetestuję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli będzie tragedia, to nie będę się pchać w te rzeczy byle by "było". Cytat:
![]() Mi nie przeszkadza wada wymowy. Bardziej drażni mnie zbyt szybkie mówienie lub też zbyt monotonne. Alinę Rose uwielbiam za treść jaką przekazuje, ma ogromną wiedzę, ale sposób w jaki mówi na filmikach jakoś do mnie nie trafia. I nie mam nic do tego, wiem że ma rzesze odbiorców i bardzo jej kibicuję. Zamiast oglądać filmiki po prostu czytam treść bloga. Wolę natomiast gdy prowadząca jest energiczna, zabawna, z dystansem do siebie. Uwielbiam Maxineczkę (jest samoukiem), Tanye Burr oraz Jaclyn Hill - są urocze i zabawne. Miło się ogląda przy śniadanku. Z zawodu jestem architektem wnętrz, ale sprawy wizażowe ciągną się za mną od lat, są moją odskocznią i takim jakby hobby. Założyłam bloga z myślą nie o tym żeby pokazywać najnowsze trendy, coraz to nowe ciuchy i dodatki, tylko żeby "pomóc" tym osobom, które mają problem z własnym stylem (w ubiorze jak i w makijażu), jak i z urządzaniem domu. Lubię w ten sposób pomagać innym, doradzać i cieszy mnie bardzo Wasz pozytywny odzew. Jest to dużą motywacją do dalszych działań. Bardzo Wam dziękuję. Jutro będzie kolejny wpis Ściskam!
|
|
#4010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4011 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myślałam o tym żeby pić samo, raczej bardzo rzadko gotuję, więc dodawanie do posiłków u mnie się nie sprawdzi, a chciałam w końcu dorzucić do śmieciowej diety coś dobrego i z tego co czytam oczyszczającego wewnętrznie
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-09-07 o 18:15 |
||
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek idę do fryzjera, a fryzjera boję się bardziej niż większość ludzi dentysty, więc już powoli panikuję
![]() Cytat:
Pytałam Pannę Młodą, nie ma nic przeciwko czerni. Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4015 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42680136]dziewczyny zainteresowałyście mnie
![]() jak smakuje siemię lniane?[/QUOTE] Odpisuję popijając właśnie siemię i chyba jakaś inna bo mi wyjątkowo smakuje a szczególnie to uczucie rozgryzania ziarenek Sama woda (ziarenka są na dnie) ma dla mnie zupełnie neutralny smak, jak zwykła przegotowana woda. Konsystencja ziarenek jest faktycznie kisielowata, jak żelik Ale mi smakuje! Plus tak, jak pisałam to uczucie rozgryzania ziarenek Dodałam dzisiaj dwie łyżki siemienia i jak zwykle 3/4 kubka napełniłam wodą. Napiszcie proszę, jaką wodą zalewacie: ciepłą czy gorącą od razu po zagotowaniu Bo nie wiem, czy robię dobrze. Choć czytałam, że można i tak i tak.Cytat:
![]() Postaram się wstawić jakieś zdjęcie, jak tylko dotrze do mojej rodzinki płytka z filmem z wesela i zdjęcia, bo przed samą uroczystością i podczas nie robiłam sama zdjęć W ogóle nie było na sali żadnego ogromnego lustra, co by samemu się obfocić![]() ![]() A te botki z Parfois oddałaś? Bo chyba są bardzo podobne do tych dziecięcych zarowych z tym, że mają srebrne okucia, a nie złote.Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Miss rób, rób, bo dojrzewam żeby sprawić sobie jakąś bransoletke
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z Wa-wy- czy widziałyście gdzieś stacjonarnie rosyjskie kosmetyki?
Kończy mi się serum do twarzy (swoją drogą, czy Wam też tak szybko go ubywa?) i maseczka drożdżowa i tym razem wolałabym kupić na miejscu niż czekać i płacić za przesyłkę
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym pomacać i powąchać przed zakupem. Ja piję zmielone siemie lniane i ono jest bezsmakowe więc pije się normalnie. Jak w pracy jestem to do kanapki sobie popijam zamiast herbaty. Zalewam gorącą wodą z dystrybutora Wstawiam zdjęcie tego które ja piję, jest naprawdę do przełknięcia- może Wy pijecie jakieś inne że Wam nie smakuje?
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() Masz na mysli slynne serum do 35 (albo inne przedzialy), tak? Ja uzywam od 2 tygodni dwa razy dziennie, ale raczej wydajny jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2013-09-08 o 10:49 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty
mm111111 przychodzisz mi na myśl zawsze jak patrzę na moją piękną lampę w "salonie"
bardzo lubię Twojego bloga i cieszę się, że tak często pojawiają się posty lleenka z tego co zrozumiałam Ty zalewasz normalne ziarenka lnu a większość dziewczyn pije mielony zalany wodą, może stąd ta różnica w smaku ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- aha a jeśli chodzi o rosyjskie kosmetyki to na blogu blondhaircare była kiedyś informacja, że można je dostać w jakimś sklepie zielarskim na Dąbrowskiego 10 w Poznaniu i w sklepie ojców Bonifratów we Wrocławiu ale nie sprawdzałam więc nie jest to info pewne na 100%---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- carpaibex poszukałam trochę w necie i znalazłam sklep moja zielarnia na garbarach 49 ze strony wynika, że mają też kosmetyki rosyjskie http://www.mojazielarnia.pl/search.p...h_query=agafii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Gdyby był bardziej taliowany to układałby się o niebo lepiej plus na całej długości na pupie robiła mi się dziura z materiału na tej zakładce, a nie wyobrażam sobie takiego przewiewu podczas niskich temperatur. Jedynym chyba wyjściem byłoby zszycie tego.

Ja od poniedziałku też znowu na uczelni walczę
I też siedzę nad zadaniami
Czy masz już ustalony termin obrony? Oczywiście trzymam kciuki! I co postanowiłaś w związku z mgr na UW?

Spełni się na pewno kiedyś, bo tak, jak piszesz możesz przenieść się tutaj za jakiś czas i np. rozpocząć jakieś podyplomowe studia
Ale umówiliśmy się na przyszły weekend i nie mogę się już doczekać
bo na pudełku jest informacja o tym, żeby zalewać ciepłą.

a szczególnie to uczucie rozgryzania ziarenek