|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
a na taśme to wygląda tak jak na zdjeciu
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
pozbyć się np micro ringów?
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki kochane mam dwa nurtujace mnie problemy wiec pomozcie niedoinformowanej Zabie
Po pierwsze musze sobie wloski zafarbowac i nie wiem jak sie do tego zabrac Mam wlsoy na microringi i nie wiem czy farbujac moge mazac farba po laczeniach moich wlosow z doczepianymi czy mam te miejsca omijac A druga kwestia jest taka ze jade na wczasy do tunezji a tam slonce troche mocniej niz w Polsce przypieka i chcialabym jakos wloski (te doczepiane) przed sloncem ochronic wiec chyba musze jakiegos odpowiedniego specyfika do wlosow kupic ktory zawiera jakies filtry przeciwsloneczne - moglybyscie mi cos dobrego polecic. Bo chyba sa jakies specyfika do wlosow z filtrami przeciwslonecznymi:confus ed: Bede bardzo wdzieczna za wszelkie sugestie |
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
przy zadnej z metod nie trzeba obcinać włosów. ringi i tulejki sie rozgina, tasme odrpuwa, zgrzewy i klej rozpuszcza specjalnym plynem, a tulejki termiczne rozcina.
jezeli zdecydujesz sie na mikroringi, koniecznie sprawdz wczesniej czy nie beda Cie uczulac. |
|
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam sie nad tą metodą...znalazłam oferte (link wklejałam kilka postów wcześniej) za 500 zł. i jest to jak mi tłumaczyła allegrowiczka zrobienie dwóch warkoczyków do których jest przyszyta podwójna taśma,tylko nie wiem jakie jest rozmieszczenie tych warkoczyków i czy sie opłaca za tą cene...włosy niby naturalne REMY ale nie znam sie na tym...zależy mi na zagęszczeniu włosów zwłaszcza z przodu bo tam mam ich najmniej i nie wiem z czego w takim razie zrobi mi ten warkoczyk heh a jeśli jeden jest np. na górze a drugi na dole to dobrze to będzie wyglądać?ta metoda jest trwała?nie wyczesują sie włosy i nie ma możliwości że warkoczyk sie rozplącze?allegrowiczka zapeania że to najlepsza metoda bo nie widać że włosy są doczepione bo nie ma pasemek które są widoczne...pomóżcie coś wybrać bo BARDZO chce sobie zrobić włoski i wreszcie wyglądać jak człowiek
|
|
|
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
i bede farbowac biondela zeby mi rozjasnily moje brazowe wlosy...
|
|
|
|
#4060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taśma podwójna, włosy Remy. włosy wogóle sie nie plączą i nie wyczesują. Co do zagęszczenia sprzodu to ta metoda nie jest najlepsza Ale zawsze można pomieszać metody np tył zrobić metodą wplatania taśmy do warkocza a po bokach mikroringi lub rocoon
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczorko a gdzie robiłaś te włoski na taśmie? I ile dałaś?
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczorko a gdzie robiłaś te włoski na taśmie? I ile dałaś?
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
O matko.. wybaczcie enter mi sie zaciął i wrzuciło tyle razy to
|
#4064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widze że Pani Renia jest tu zachwalana bo od godziny ide od 1 strony wątku :P Pani Reniu kiedy będzie Pani w Krakowie ?? Bo ja bym była zainteresowana
|
#4066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możesz sprawdzić w kalendarium lub skontaktować się (email i tel są podane na stronie) i zapytać |
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
jak narazie nic nie zapowiada żeby się pojawiła w KRK
( a ja niemoge patrzeć w lustroo
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie! czy ktoś wie, w metodzie na tulejki czym sie klei koncówki pasemek, przed włożeniem w tulejke? POMÓŻCIE!!
|
|
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
ja nie bylam zadowolona z metody warkoczyk i przyszyta tasma.poniewaz po jakims czasie warkoczyk zaczynal sie znizac na kark a boki sie odprowaly .za ciezka tasma spowodowala ze jeden warkoczyk wyrwal mi sie z cebulkami z glowy!
![]() ale to moze dlatego ze byl on strasznie cienki..ogolem wlosy na tasmie owszem nie powoduja efektu pasemkowania,ale za to sa ciezkie..ja mialam takie wrazenie ze sa sklejone w kupe taki dywan ,moje wlosy ja powial wiatr falowaly lekko w powietrzu a te nic ani drga takie twarde zbite w calosc.Nie myslcie ze ja o nie nie dbalam czy mialam zly gatunek wlosow wrecz przeciwnie To raz a dwa tasma nie trzymala mi mocno wlosow i wyczesywaly sie garsciami !!wlosy byly wszedzie!Metode ta trzeba poprawiac dosc czesto u mnie to bylo nawet co 3-4tygodnie!!Ale to jest tylko moja opinia.niektorym dziewczyna jak widze ta metoda wrecz zachwyca.Ciesze sie ze chociaz was Ja nie polecam,ale kazdy ma swoje zdanie...POZDRAWIAM WSZYSTKIE WIZAZANKI!!! |
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
byliczka a patrzylas na adres tej pani z krakowa ktory wkleilam wczesniej ??ja sie do niej wybieram jest niedroga a wydaje sie dobra
![]()
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Cczarna może i wydaje się być dobra ale o Pani Reni tyle pochlebstw tu już widziałam że wole pewniaka bo nawet te 500 czy 600 zł to jednak jest troche kasy. A do Katowic w sumie mam godzine jazdy tylko musiała bym TŻta ubłagać a nie wiem czy by to coś dało żeby ze mną jechał
|
#4073 |
|
Raczkowanie
|
byliczka moze i masz racje..jak woliszzzzzz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty idziesz w czwartek?? bo skoro tak to w takim razie wstrzymam się z telefonem do pani Reni i poczekam co Ci ta pani z KRK wyczaruje
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
Zaba--
co do farbowania --ja farbowałam tylko odrosty, namęczyłam się, ale nic się nie stało, żadne pasemko nie odpadło Co do urlopu --zapomnij o włosach przedłużonych zagranicą! Nie dość, że woda słona, chlor w basenie to jeszcze zwykła woda w kranie. Ja byłam w ?Turcji i tragedia, |
|
|
|
#4076 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam z przedłuzżonymi włosami na kilku wyjazdach, nic sie nie działo. W basenie normalnei pływałam ( w morzu nie, bo nie lubie, więc nie wiem, jakby zareagowały), myłam je pod prysznicem w zwykł;ej wodzie i zupełnie nic się nie działo.
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
kurde to ja już sama nie wiem co mam zrobić a bardzo chce mieć więcej włosów
i tak źle i tak nie dobrze... 500 zł. to sporo kasy a jak mam mieć tylko tył zagęszczony to sie nie opłaca...znacie kogoś kto robi tanio i dobrze włosy na pomorzu albo w okolicach? |
|
|
|
#4078 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie Wizażanki
Dziś przedłużyłam włoski i powiem Wam, że nigdy nie byłam tak zadowolona wydając 1500 zł !!!!! Czuję się boskooo !!! pozdrawiam
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
ble101 a gdzie przedłużałaś ? i jaka metodą??
|
#4080 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
prosze napiszcie mi co sadzicie o tych wlosach: http://www.allegro.pl/item226456987_...e_latrend.html moze ktos juz u niej kupowal?
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Po pierwsze musze sobie wloski zafarbowac i nie wiem jak sie do tego zabrac
Mam wlsoy na microringi i nie wiem czy farbujac moge mazac farba po laczeniach moich wlosow z doczepianymi czy mam te miejsca omijac

To raz a dwa tasma nie trzymala mi mocno wlosow i wyczesywaly sie garsciami !!wlosy byly wszedzie!Metode ta trzeba poprawiac dosc czesto u mnie to bylo nawet co 3-4tygodnie!!Ale to jest tylko moja opinia.niektorym dziewczyna jak widze ta metoda wrecz zachwyca.Ciesze sie ze chociaz was