|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
czasem są korzystniejsze oferty jak weźmiesz usługę z innego miasta plus dojazd niż z Twojego bez dojazdu, jak masz ochotę to sobie poprzeglądaj
![]()
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to jeszcze takiej tragedii nie ma właśnie mi odpisał ten: http://www.cichontomasz.pl/ bierze 1600zł więc jeszcze nie ma tragedii |
|
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
Odpisał mi ten facet z zespołu. biorą 4000 zł + 500 zł zaliczki. TŻ twierdzi, że dużo. Ja wole dopłacić niż ktoś ma być co mi się nie podoba.
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Talka wydaje mi się, że akurat na wszystkim można oszczędzić ale na zespole to raczej niebardzo bo później można strasznie żałować
![]() Czy któraś z Was zdecydowała się na dja?? Bo z tego co widzę to większość z Was decyduje się na zespół a ja jakoś od początku nie brałam zespołu nawet pod uwagę, za to przez Was się zastanawiam
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Moj zespol tez tyle z dojazdem chce
dla mnie korzystnie bo co pytalam u siebie to od 5 tys w gore wszyscy chcieli :/
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. Zespol znowu bylismy dopiero drugim zarezerwowanym terminem na 2015, ale 2014 całkiem mieli zabukowany i to od kwietnia do pazdziernika :P. Foto i video- jeszcze nie mamy, wiec nie jestem w stanie dokładnie powiedziec. Ale nieraz pisali nam foto, ze jeszcze w ogole zapisów na 2015 nie przyjmują...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc chyba powinnam się za to zabrać![]() Ogólnie moja wymarzona miejscówka posiada 3 sale bankietowe i coś mi się wydaje, że mogą być 3 wesela w ten sam dzień... A ja tak nie chcę kurde chcę być jedyną PM więc muszę szukać czegoś innego
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy DJ, od początku nie braliśmy pod uwagę zespołu
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę, że jakby dobrze poszukać, to bez problemu znajdzie się fajnych fotografów w dobrej cenie
A tak ogólnie to marzę o państwu Karetta Chyba już kiedyś o nich wspominałam
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Zuken
nie wiem czy pamietasz z watku zazdrosnic
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
zuken my na 100% będziemy mieli DJa
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zespołu nawet nie biorę pod uwagę
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
O chociaż ktoś
A macie już zarezerwowanego? Pochwalisz się? Co braliście pod uwagę wybierając dja? Nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę... Na razie znalazłam jednego z mojego regionu![]() http://www.mateuszdworczak.pl/ ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Pamiętam pamiętam Miło spotkać się na wątku ślubnym![]() Kochane to pochwalcie się swoimi djami
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
A ja byłam upierdliwym klientem i zazyczylam sobie dodatkowego załącznika do umowy z dodaniem i określeniem kilku spraw
tez mam zaznaczone np. ze lokal mamy na wyłączność i nie okaze sie nagle, ze mi jacyś inni weselnicy wparuja na imprezę a co... z tym, ze w moim lokalu jest jedna sala ale różnie bywa przezorny zawsze ubezpieczony hahahaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ryanairem latałam i różnie to bywało. Kolejna okazja do przekonania się już w najbliższą środę ![]() Cytat:
Jak będą chcieli przyjść sami to ich decyzja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do samolotów, w TV własnie jakiś katastroficzny leci,muszę to wyłączyc bo nie wejdę do tego samolotu
|
||||
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pogratulować asertywności![]()
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do kamerzysty z zapytaniem o termin i inne informacje i dostałam tylko, że nie przyjmują rezerwacji na 2015 rok
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla nas głównie chodzi o to, że lubimy wykonania oryginalne a zespół jak super nie zagra to i tak będzie to cover. Chcieliśmy: - bańki mydlane, maszynę do dymów, oświetlenie, karaoke, rzutnik i ekran do podziękowań dla rodziców. - możliwość stworzenia naszej własnej play listy i też listy piosenek których za nic nie chcemy usłyszeć - żeby był wodzirejem dowcipnym, zabawiał gości ale nie jakieś sprośne zabawy tylko w granicach dobrego smaku - ma też nielimitowany czas pracy bo zdarza się, że np. mają limit i jak wesele dłużej trwa to musisz dopłacać za dodatkowe godziny i też sugerowałam się dobrymi opiniami na wizazu bo prawie podpisaliśmy umowę z DJ który okazałby się totalnym niewypałem ale znalazłam o nim na szczęście opinie od dziewczyny której lekko zrujnował wesele.---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- gdzie lecisz Ola?
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-08-01 o 22:01 |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki existence
Na pewno też wezmę te wszystkie rzeczy pod uwagę przy wyborzeOgólnie widziałam tylko jedną płytę z wesela z dj/wodzirejem naszych znajomych i jakoś tak niebardzo mi się podobał... Gościu niby wesoły, zabawny itd ale jak dla mnie za bardzo ingerował w imprezę, ogólnie każdego namawiał do tańca, co taniec to jakieś zabawy organizował i było tego trochę za dużo
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że jak DJ jest w miarę rozumną istotą to jest to wszystko kwestia do dogadania podczas omawiania planu wesela no chyba, że się trafi na jakiegoś za bardzo temperamentnego |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
choc babka jak jej pisałam, co chciałabym, zeby było dodane to momentami chyba miała mnie dosc tez cos o klimie sobie chciałam zaznaczyć, zeby nagle mi nie powiedzieli, ze nie ma, zepsuła sie, albo dodatkowo płatna... rożne niby duperelki, ale cóż ja tam nie chce dostać pozniej większego rachunku, niz oczekuje... A duzo roznych rzeczy juz słyszałam . Choc akurat lokal ma bardzo dobre opinie, wiec nie powinnam sie martwić... Ale wciaz- moja impreza to nie moze byc mowy o niedociagnieciach, nawet jesli to małe szczegoly. Przecież nie bede sie na weselu z kierowniczka kłócić o pilota do klimy hahaha . Wiem nawet co bedzie jak zabraknie prądu, czy nie daj przed weselem lokal splonie ale to dzieki Tacie, nie da zeby jego córeczkę ktos wykolowal hahaha .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ogólnie to był ojciec z synem i syn bardziej stał za konsolą i puszczał muzykę a ojciec miał pole do popisu Aczkolwiek Pm-ka była nim zachwycona i cały czas mi go gorąco poleca a ja nie mam serca, żeby jej powiedzieć, że mi się nie podobało
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mam pytanie troche nie na temat. Spotkalyscie sie moze w Polsce z depilacja woskiem na ciepło, ale na zasadzie, ze kładzie sie ciepły wosk, on zastyga i wtedy sie wosk zrywa z włoskami? W sensie, ze nie używa sie w ogole pasków, tylko sam wosk sie odrywa po zastygnieciu, jak plat. Cos ktos wie na ten temat? Ostatnio o tym usłyszałam od znajomej, a nigdy nie słyszałam o czymś takim. Spotkałam sie z ciepłym woskiem, ale zrywanym paskami i chyba taki jedynie znam jako metoda wosku na ciepło z Polski. Ponoć to, ze wosk sie zrywa jest o niebo mniej bolesne niz zerwanie paskami... I chciałabym spróbować chyba ale nie orientuje sie czy cos takiego w Pl znajde . Bo nitkowania np. w Pl nigdy nie widziałam . A uwielbiam je ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się stanie jak spłonie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
wiesz może oni tak z nim to ugadali bo tak chcieli każdy ma do tego inne podejście ja np. chcę zabawy chyba tylko w okolicy oczepin no i gdzieś w trakcie karaoke bo ja wolę wesela jak sama sobie tańczę z moim tż a nie jakieś zabawy ale wiem, że niektórzy lubią jak zabaw jest więcej---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
nie bawię się w woski, kremy i inne bo mam za grube włosy jedynie depilator no ale już rozmowa o tym była, boli jak cholera, włoski wrastają a i tak odrastają mi po tygodniu więc niestety nawet gdybym chciała pomóc nie znam się
|
|||
|
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
także jak ktoś chce tak bardziej z klasą, to polecam faceta
|
||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Też nic nie wiem o wosku
bo ja też maszynką daje radę![]() No u tej koleżanki było strasznie dużo zabaw... a to taniec ze świecą do jakiejś przytulanki, a to pociąg i pan młody w czapce motorniczego a to taniec pary młodej i świadków do piosenki YMCA w jakiś dziwnych perukach, a to taniec facetów z ciupagami i w góralskich kapeluszach No ciągle coś, dla mnie chyba za dużo![]() Pamiętam, że było jeszcze takie coś, że był prezent(nie mam pojęcia kto go kupował) i zaczynało się od panny młodej, że np ma podać do mężczyzny w okularach(tu była jakaś rymowanka zawsze), później ten facet, że ma dać najładniejszej pani na sali itd itd i goście byli wtajemniczeni, że na końcu ma prezent wylądować u pana młodego I tam były takie małe buciki dla dzidziusia... Chociaż Pm w ciąży nie była takie to trochę dla mnie też dziwne, tymbardziej, że to może być dla kogoś temat drażniący i te buciki mogły być nie na miejscu No ale ja chyba bym chciała mieć po prostu wszystko pod kontrolą u mnie na weselu i nie chciałabym takich "niespodzianek":brzyd al: Ale mi kazanie wyszło ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

i 50 metrów do plaży

więc chyba powinnam się za to zabrać

nie wiem czy pamietasz z watku zazdrosnic 
. Bo nitkowania np. w Pl nigdy nie widziałam
bo ja też maszynką daje radę