Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 21:29   #4081
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

czasem są korzystniejsze oferty jak weźmiesz usługę z innego miasta plus dojazd niż z Twojego bez dojazdu, jak masz ochotę to sobie poprzeglądaj ja się akurat cieszę bo się mieścimy z magicznych 50km z dojazdem
Stary 2013-08-01, 21:31   #4082
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
jeeey!

a wcale nie bo tylko trzeba dobrze szukać nasz fotograf z plenerem innego dnia 1800zł pewnie weźmie trochę więcej bo chcę więcej zdjęć niż 200 a ma tyle w tym przykładowym pakiecie no ale jak weźmie te 2000zł to i tak spoko moim zdaniem
no i właśnie od nich bierzemy foto i video
pogoniłam tż i jutro zadzwoni się przypomnieć, żebym nie trzepała gaciami

o to jeszcze takiej tragedii nie ma
właśnie mi odpisał ten:

http://www.cichontomasz.pl/

bierze 1600zł
więc jeszcze nie ma tragedii

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:37   #4083
Talka_222
Raczkowanie

Odpisał mi ten facet z zespołu. biorą 4000 zł + 500 zł zaliczki. TŻ twierdzi, że dużo. Ja wole dopłacić niż ktoś ma być co mi się nie podoba.
Talka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:40   #4084
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
All inclusive - tak 4* hotelik więc już też całkiem spoko i 50 metrów do plaży

Wy już tak dużo macie a ja nie mam nic Naprawdę te terminy są tak oblegane?? Kurde ja nawet sali nie mam
my salę rezerwowaliśmy jeszcze w zimie to zależy dużo od regionu no i czy to sezon ślubny czy nie
Stary 2013-08-01, 21:42   #4085
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Talka wydaje mi się, że akurat na wszystkim można oszczędzić ale na zespole to raczej niebardzo bo później można strasznie żałować

Czy któraś z Was zdecydowała się na dja?? Bo z tego co widzę to większość z Was decyduje się na zespół a ja jakoś od początku nie brałam zespołu nawet pod uwagę, za to przez Was się zastanawiam
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:42   #4086
asiaczek87
Zakorzenienie

Moj zespol tez tyle z dojazdem chce dla mnie korzystnie bo co pytalam u siebie to od 5 tys w gore wszyscy chcieli :/

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:44   #4087
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Talka wydaje mi się, że akurat na wszystkim można oszczędzić ale na zespole to raczej niebardzo bo później można strasznie żałować

Czy któraś z Was zdecydowała się na dja?? Bo z tego co widzę to większość z Was decyduje się na zespół a ja jakoś od początku nie brałam zespołu nawet pod uwagę, za to przez Was się zastanawiam
ja się zastanawiam jeszcze na dj

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:44   #4088
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
All inclusive - tak 4* hotelik więc już też całkiem spoko i 50 metrów do plaży

Wy już tak dużo macie a ja nie mam nic Naprawdę te terminy są tak oblegane?? Kurde ja nawet sali nie mam
Zależy- ja jak szukałam to owszem moja sala juz miała troche terminów zajęte na 2015, ale inne ktore oglądaliśmy to czesto nic na 2015 jeszcze nie miały zarezerwowane, a i zdarzały sie takie, ktore nawet na 2014 miały terminy . Zespol znowu bylismy dopiero drugim zarezerwowanym terminem na 2015, ale 2014 całkiem mieli zabukowany i to od kwietnia do pazdziernika :P. Foto i video- jeszcze nie mamy, wiec nie jestem w stanie dokładnie powiedziec. Ale nieraz pisali nam foto, ze jeszcze w ogole zapisów na 2015 nie przyjmują...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-01, 21:44   #4089
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
my salę rezerwowaliśmy jeszcze w zimie to zależy dużo od regionu no i czy to sezon ślubny czy nie
6 czerwiec to pewnie niedosyć że sezon to jeszcze data oblegana więc chyba powinnam się za to zabrać

Ogólnie moja wymarzona miejscówka posiada 3 sale bankietowe i coś mi się wydaje, że mogą być 3 wesela w ten sam dzień... A ja tak nie chcę kurde chcę być jedyną PM więc muszę szukać czegoś innego
Stary 2013-08-01, 21:46   #4090
existence
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy DJ, od początku nie braliśmy pod uwagę zespołu
Stary 2013-08-01, 21:46   #4091
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja też myślę, że jakby dobrze poszukać, to bez problemu znajdzie się fajnych fotografów w dobrej cenie I warto też pisać do nich z zapytaniem o dokładną cenę, bo kiedyś miałam taką sytuację, że pokazywałam Wam tutaj fotografa znalezionego na jakiejś stronie z najwyższego przedziału cenowego. Potem on odszukał mój post przez sprawdzenie przekierowań do jego strony i napisał mi, że wcale nie jest taki drogi, tylko umieścił się w tym przedziale, żeby być bardziej widocznym

A tak ogólnie to marzę o państwu Karetta Ich zdjęcia są przeboskie, ale biorą 4000 plus koszty dojazdu, a są bodajże ze Śląska. Także niestety, ale mogę sobie tylko pomarzyć Chyba już kiedyś o nich wspominałam

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:47   #4092
asiaczek87
Zakorzenienie

Czesc Zuken nie wiem czy pamietasz z watku zazdrosnic

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:47   #4093
mariamarysienka
Zakorzenienie

zuken my na 100% będziemy mieli DJa Najprawdopodobniej będzie to DJ Jacky z Lublina

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:47   #4094
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja biorę Dja Zespołu nawet nie biorę pod uwagę
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:48   #4095
existence
Zakorzenienie

Cytat:
6 czerwiec to pewnie niedosyć że sezon to jeszcze data oblegana więc chyba powinnam się za to zabrać

Ogólnie moja wymarzona miejscówka posiada 3 sale bankietowe i coś mi się wydaje, że mogą być 3 wesela w ten sam dzień... A ja tak nie chcę kurde chcę być jedyną PM więc muszę szukać czegoś innego
u nas w hotelu też jest kilka sal i mnie to w niczym nie przeszkadza nasza ma osobne wyjście do ogrodu i nie przechodzi się przez całą restaurację, żeby się do niej dostać z resztą moja miejscowość mała, nie sądzę żeby były wtedy 2 wesela

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:50   #4096
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
my mamy DJ, od początku nie braliśmy pod uwagę zespołu
O chociaż ktoś A macie już zarezerwowanego? Pochwalisz się? Co braliście pod uwagę wybierając dja? Nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę... Na razie znalazłam jednego z mojego regionu

http://www.mateuszdworczak.pl/

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Czesc Zuken nie wiem czy pamietasz z watku zazdrosnic
Pamiętam pamiętam Miło spotkać się na wątku ślubnym

Kochane to pochwalcie się swoimi djami
Stary 2013-08-01, 21:50   #4097
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Ja też myślę, że jakby dobrze poszukać, to bez problemu znajdzie się fajnych fotografów w dobrej cenie I warto też pisać do nich z zapytaniem o dokładną cenę, bo kiedyś miałam taką sytuację, że pokazywałam Wam tutaj fotografa znalezionego na jakiejś stronie z najwyższego przedziału cenowego. Potem on odszukał mój post przez sprawdzenie przekierowań do jego strony i napisał mi, że wcale nie jest taki drogi, tylko umieścił się w tym przedziale, żeby być bardziej widocznym

A tak ogólnie to marzę o państwu Karetta Ich zdjęcia są przeboskie, ale biorą 4000 plus koszty dojazdu, a są bodajże ze Śląska. Także niestety, ale mogę sobie tylko pomarzyć Chyba już kiedyś o nich wspominałam
spryciarz
Stary 2013-08-01, 21:52   #4098
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

A ja byłam upierdliwym klientem i zazyczylam sobie dodatkowego załącznika do umowy z dodaniem i określeniem kilku spraw tez mam zaznaczone np. ze lokal mamy na wyłączność i nie okaze sie nagle, ze mi jacyś inni weselnicy wparuja na imprezę a co... z tym, ze w moim lokalu jest jedna sala ale różnie bywa przezorny zawsze ubezpieczony hahaha

Stary 2013-08-01, 21:53   #4099
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość

Hahahaha, rozbawiłaś mnie tym podsumowaniem . Na mnie latanie już wrażenia nie robi... jedynie przy lądowaniu zawsze się zastanawiam, czy pilot "je*bnie" czy nie- przeważnie w Ryanair można wyczuć, że bydło wiozą :/, Easyjet za to elegancko . Ostatnio właśnie przeżywałam, bo jak wylądowałam z Easyjetem to totalnie nie poczułam, że już "po"... a wracałam z Ryanair to myslałam, że mi zęby wybiło :/...
Wszystko chyba zależy od pilota Ryanairem latałam i różnie to bywało. Kolejna okazja do przekonania się już w najbliższą środę

Cytat:
Dzień doberek

Ja ostatnio pierwszy raz leciałam samolotem Było czadoooowoooo Byliśmy z tż-tem na Rodos Bajka

Dziewczyny powiedzcie mi jak robicie z osobami które są same?? Zapraszacie tylko je czy z osobami towarzyszącymi? My mamy problem bo większość naszych znajomych to sami faceci, kawalerzy I teraz nie wiemy co zrobić... Bo z jednej strony jak przyjdą sami to będą tylko siedzieć i pić a z drugiej strony jak mam zapraszać z osobami towarzyszącymi to od razu wszystkich z rodziny i znajomych a to mi daje 14 dodatkowych osób, czyli trochę dużo... Jak wy będziecie zapraszać?
U mnie zapraszamy z osobą towarzyszącą Jak będą chcieli przyjść sami to ich decyzja

Cytat:

Ja mam Dj'a. Dziewczyny wiedzą, że mam póki co tylko Dj'a zarezerwowanego

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
J
Ze Śląska? Muszę poszukać, bo dalej się na nic nie zdecydowałam

co do samolotów, w TV własnie jakiś katastroficzny leci,muszę to wyłączyc bo nie wejdę do tego samolotu

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 21:55   #4100
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
A ja byłam upierdliwym klientem i zazyczylam sobie dodatkowego załącznika do umowy z dodaniem i określeniem kilku spraw tez mam zaznaczone np. ze lokal mamy na wyłączność i nie okaze sie nagle, ze mi jacyś inni weselnicy wparuja na imprezę a co... z tym, ze w moim lokalu jest jedna sala ale różnie bywa przezorny zawsze ubezpieczony hahaha

To wcale nie upierdliwość tylko dbanie o swoje interesy tylko pogratulować asertywności
Stary 2013-08-01, 21:59   #4101
Vallotka
Zakorzenienie

Napisałam do kamerzysty z zapytaniem o termin i inne informacje i dostałam tylko, że nie przyjmują rezerwacji na 2015 rok Już mnie do siebie zniechęcili.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:02   #4102
existence
Zakorzenienie

Cytat:
O chociaż ktoś A macie już zarezerwowanego? Pochwalisz się? Co braliście pod uwagę wybierając dja? Nie wiem na co szczególnie zwrócić uwagę... Na razie znalazłam jednego z mojego regionu

http://www.mateuszdworczak.pl/

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Pamiętam pamiętam Miło spotkać się na wątku ślubnym

Kochane to pochwalcie się swoimi djami
mam odnośnik tutaj między innymi do DJ: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3317

Dla nas głównie chodzi o to, że lubimy wykonania oryginalne a zespół jak super nie zagra to i tak będzie to cover. Chcieliśmy:
- bańki mydlane, maszynę do dymów, oświetlenie, karaoke, rzutnik i ekran do podziękowań dla rodziców.
- możliwość stworzenia naszej własnej play listy i też listy piosenek których za nic nie chcemy usłyszeć
- żeby był wodzirejem dowcipnym, zabawiał gości ale nie jakieś sprośne zabawy tylko w granicach dobrego smaku
- ma też nielimitowany czas pracy bo zdarza się, że np. mają limit i jak wesele dłużej trwa to musisz dopłacać za dodatkowe godziny

i też sugerowałam się dobrymi opiniami na wizazu bo prawie podpisaliśmy umowę z DJ który okazałby się totalnym niewypałem ale znalazłam o nim na szczęście opinie od dziewczyny której lekko zrujnował wesele.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

gdzie lecisz Ola?

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-08-01 o 22:01
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:05   #4103
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dzięki existence Na pewno też wezmę te wszystkie rzeczy pod uwagę przy wyborze

Ogólnie widziałam tylko jedną płytę z wesela z dj/wodzirejem naszych znajomych i jakoś tak niebardzo mi się podobał... Gościu niby wesoły, zabawny itd ale jak dla mnie za bardzo ingerował w imprezę, ogólnie każdego namawiał do tańca, co taniec to jakieś zabawy organizował i było tego trochę za dużo

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 22:11   #4104
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki existence Na pewno też wezmę te wszystkie rzeczy pod uwagę przy wyborze

Ogólnie widziałam tylko jedną płytę z wesela z dj/wodzirejem naszych znajomych i jakoś tak niebardzo mi się podobał... Gościu niby wesoły, zabawny itd ale jak dla mnie za bardzo ingerował w imprezę, ogólnie każdego namawiał do tańca, co taniec to jakieś zabawy organizował i było tego trochę za dużo
spoko myślę, że jak DJ jest w miarę rozumną istotą to jest to wszystko kwestia do dogadania podczas omawiania planu wesela no chyba, że się trafi na jakiegoś za bardzo temperamentnego
Stary 2013-08-01, 22:12   #4105
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
To wcale nie upierdliwość tylko dbanie o swoje interesy tylko pogratulować asertywności
O, tak bede o tym myslec choc babka jak jej pisałam, co chciałabym, zeby było dodane to momentami chyba miała mnie dosc tez cos o klimie sobie chciałam zaznaczyć, zeby nagle mi nie powiedzieli, ze nie ma, zepsuła sie, albo dodatkowo płatna... rożne niby duperelki, ale cóż ja tam nie chce dostać pozniej większego rachunku, niz oczekuje... A duzo roznych rzeczy juz słyszałam . Choc akurat lokal ma bardzo dobre opinie, wiec nie powinnam sie martwić... Ale wciaz- moja impreza to nie moze byc mowy o niedociagnieciach, nawet jesli to małe szczegoly. Przecież nie bede sie na weselu z kierowniczka kłócić o pilota do klimy hahaha . Wiem nawet co bedzie jak zabraknie prądu, czy nie daj przed weselem lokal splonie ale to dzieki Tacie, nie da zeby jego córeczkę ktos wykolowal hahaha .

Stary 2013-08-01, 22:13   #4106
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
spoko myślę, że jak DJ jest w miarę rozumną istotą to jest to wszystko kwestia do dogadania podczas omawiania planu wesela no chyba, że się trafi na jakiegoś za bardzo temperamentnego
No to był chyba taki przypadek Bo ogólnie to był ojciec z synem i syn bardziej stał za konsolą i puszczał muzykę a ojciec miał pole do popisu Aczkolwiek Pm-ka była nim zachwycona i cały czas mi go gorąco poleca a ja nie mam serca, żeby jej powiedzieć, że mi się nie podobało
Stary 2013-08-01, 22:20   #4107
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Napisałam do kamerzysty z zapytaniem o termin i inne informacje i dostałam tylko, że nie przyjmują rezerwacji na 2015 rok Już mnie do siebie zniechęcili.
Ha! Dokładnie o tym mowilam- początkowo z foto miałam kilka typów (a z 6-7), każdy kto powiedział, ze rezerwacje nie teraz, automatycznie listę faworytów opuszczał .

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Mam pytanie troche nie na temat. Spotkalyscie sie moze w Polsce z depilacja woskiem na ciepło, ale na zasadzie, ze kładzie sie ciepły wosk, on zastyga i wtedy sie wosk zrywa z włoskami? W sensie, ze nie używa sie w ogole pasków, tylko sam wosk sie odrywa po zastygnieciu, jak plat. Cos ktos wie na ten temat? Ostatnio o tym usłyszałam od znajomej, a nigdy nie słyszałam o czymś takim. Spotkałam sie z ciepłym woskiem, ale zrywanym paskami i chyba taki jedynie znam jako metoda wosku na ciepło z Polski. Ponoć to, ze wosk sie zrywa jest o niebo mniej bolesne niz zerwanie paskami... I chciałabym spróbować chyba ale nie orientuje sie czy cos takiego w Pl znajde . Bo nitkowania np. w Pl nigdy nie widziałam . A uwielbiam je

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 22:26   #4108
existence
Zakorzenienie

Cytat:
O, tak bede o tym myslec choc babka jak jej pisałam, co chciałabym, zeby było dodane to momentami chyba miała mnie dosc tez cos o klimie sobie chciałam zaznaczyć, zeby nagle mi nie powiedzieli, ze nie ma, zepsuła sie, albo dodatkowo płatna... rożne niby duperelki, ale cóż ja tam nie chce dostać pozniej większego rachunku, niz oczekuje... A duzo roznych rzeczy juz słyszałam . Choc akurat lokal ma bardzo dobre opinie, wiec nie powinnam sie martwić... Ale wciaz- moja impreza to nie moze byc mowy o niedociagnieciach, nawet jesli to małe szczegoly. Przecież nie bede sie na weselu z kierowniczka kłócić o pilota do klimy hahaha . Wiem nawet co bedzie jak zabraknie prądu, czy nie daj przed weselem lokal splonie ale to dzieki Tacie, nie da zeby jego córeczkę ktos wykolowal hahaha .

jeszcze też może błahostka ale ja się spytam czy jest jakaś opłata za potłuczone naczynia no i fakt czy jak coś się nie daj Boże stanie to czy mi udostępnią jakiś lokal w zamian... a co się stanie jak spłonie?
Cytat:
No to był chyba taki przypadek Bo ogólnie to był ojciec z synem i syn bardziej stał za konsolą i puszczał muzykę a ojciec miał pole do popisu Aczkolwiek Pm-ka była nim zachwycona i cały czas mi go gorąco poleca a ja nie mam serca, żeby jej powiedzieć, że mi się nie podobało
no ale ważne, że ona była szczęśliwa! wiesz może oni tak z nim to ugadali bo tak chcieli każdy ma do tego inne podejście ja np. chcę zabawy chyba tylko w okolicy oczepin no i gdzieś w trakcie karaoke bo ja wolę wesela jak sama sobie tańczę z moim tż a nie jakieś zabawy ale wiem, że niektórzy lubią jak zabaw jest więcej

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

Mam pytanie troche nie na temat. Spotkalyscie sie moze w Polsce z depilacja woskiem na ciepło, ale na zasadzie, ze kładzie sie ciepły wosk, on zastyga i wtedy sie wosk zrywa z włoskami? W sensie, ze nie używa sie w ogole pasków, tylko sam wosk sie odrywa po zastygnieciu, jak plat. Cos ktos wie na ten temat? Ostatnio o tym usłyszałam od znajomej, a nigdy nie słyszałam o czymś takim. Spotkałam sie z ciepłym woskiem, ale zrywanym paskami i chyba taki jedynie znam jako metoda wosku na ciepło z Polski. Ponoć to, ze wosk sie zrywa jest o niebo mniej bolesne niz zerwanie paskami... I chciałabym spróbować chyba ale nie orientuje sie czy cos takiego w Pl znajde . Bo nitkowania np. w Pl nigdy nie widziałam . A uwielbiam je

ja to maszynką co 2 dni pod prysznicem dawaaaaaj nie bawię się w woski, kremy i inne bo mam za grube włosy jedynie depilator no ale już rozmowa o tym była, boli jak cholera, włoski wrastają a i tak odrastają mi po tygodniu więc niestety nawet gdybym chciała pomóc nie znam się
Stary 2013-08-01, 22:26   #4109
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

A jaką masz salę? Bo ja mam za dużo Was do nadrobienia, nie kojarzę :P

Cytat:
Ło matko, u mnie na szczęście było odwrotnie. Koleżanka miała DJ'a i jakoś sobie tego nie wyobrażałam, po jej weselu zarezerwowałam faceta u siebie. Chociaż mi tam nie przeszkadzaja sprośne zabawy i zarty, troche chyba nawet mi tego brakowało także jak ktoś chce tak bardziej z klasą, to polecam faceta

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:35   #4110
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Też nic nie wiem o wosku bo ja też maszynką daje radę

No u tej koleżanki było strasznie dużo zabaw... a to taniec ze świecą do jakiejś przytulanki, a to pociąg i pan młody w czapce motorniczego a to taniec pary młodej i świadków do piosenki YMCA w jakiś dziwnych perukach, a to taniec facetów z ciupagami i w góralskich kapeluszach No ciągle coś, dla mnie chyba za dużo

Pamiętam, że było jeszcze takie coś, że był prezent(nie mam pojęcia kto go kupował) i zaczynało się od panny młodej, że np ma podać do mężczyzny w okularach(tu była jakaś rymowanka zawsze), później ten facet, że ma dać najładniejszej pani na sali itd itd i goście byli wtajemniczeni, że na końcu ma prezent wylądować u pana młodego I tam były takie małe buciki dla dzidziusia... Chociaż Pm w ciąży nie była takie to trochę dla mnie też dziwne, tymbardziej, że to może być dla kogoś temat drażniący i te buciki mogły być nie na miejscu No ale ja chyba bym chciała mieć po prostu wszystko pod kontrolą u mnie na weselu i nie chciałabym takich "niespodzianek":brzyd al:

Ale mi kazanie wyszło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości