|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Cytat:
.Ale polowe prania dzis odwalilam, zrobilam mega zakupy spozywcze (na poprawe humoru wzielam sobie znow maske arganowa z Netto ) no i chyba moge Wam juz zdradzic, ze moja paczuszka doszlaOd kogo- nie mam zielonego pojecia, ale radoche mi sprawilas okrutna |
|
|
|
|
#4082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Nie mogę się już doczekać mojej paczki
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4084 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko napisać, że moja paczka doszła, nie mam pojęcia od kogo
i raczej nie otworzę od razu jak wrócę do domu tylko w Wigilię
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to mały speech. Jak zapewne doskonale wiecie każda indywidualność twórcza ma swoje własne, artystyczne spojrzenie na świat. Każdy kreator tworzy i formuje wokół siebie swoją własną realność. Rzeczą oczywistą więc jest, że w ostatecznym wyglądzie takiego osobistego uniwersum więcej czuć palca bożego, weny twórczej, niźli rzeczywistości oraz świata obiektywnego. A że „nasza” miła Kathinna artystką jest to bezsprzeczne, niezaprzeczalne i ewidentne. Wystarczy spojrzeć na Jej wyplatanki. Już, już zmierzam do końca tyrady. Biorąc powyższe pod uwagę stanowczo i kategorycznie stwierdzam, iż opis jak i zdjęcia prezentu, który Kathinna otrzymała od „Mikołaja” to niedwuznaczne i wyraźne artystyczne kreowanie rzeczywistości. Zdjęcia są nieprzyzwoicie kreatywnie tendencyjne. Kathinna, artystyczna dusza, namalowała i zobrazowała nimi coś, co w rzeczywistości nie istnieje. Ot, z paru odlewek i cukierków wyłonił się obraz profuzji, niemalże jak z rogu obfitości. Fantazmat, miraż, iluzja, ułuda. Ot co !
Cytat:
![]() Tu u mnie, na miejscu jedna hurtownia fryzjerska sprowadza dla mnie ( Ty, śliczna-zagraniczna, jakim pakietem ? Ale wysyłać, wysyłać ! Uwielbiam dostawać suweniry. Cytat:
![]() Durna baba czy ogrodniczka ! Cytat:
Cytat:
Kuźwa, że Jolancia Pupcia-Kiepska za wzór mi posłuży, po dzwonek bezprzewodowy do furtki muszę dzisiaj do miasta specjalnie jechać. Obecny, domofonowy popsuł się, a na mikołajowe cuda-niewidy czekam. Awiza nie przeżyłabym |
||||
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam w tym roku nie robić orzeszków, ale bratanica mnie poprosiła i będę jutro cały wieczór piec ciasteczka, a w piątek nadziewać. Chyba, że zrobię na dwie tury.
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koleżanki dały mi maskę Organique ależ ona pachnie wunogronami
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie kuś mnie! Nie kuś mnie! Aaa kyyysz!!!
|
|
|
#4093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale jak ci się z masą nie śpieszy od 'teściowej' mogę wziąć w piatek
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też kusiła
i tylko jeden raz im o tym wspomniałam, w październiku jakoś
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paulownia;49373221]
Cytat:
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nawet cytowanie przestalo mi wychodzic. Edytowane przez paulownia Czas edycji: 2014-12-17 o 09:49 |
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty z kolei utalentowana do opisywania rzeczywistości, jak w mordę strzelił! ![]() Lepsze to, niż "Herod nigdy nie był młody? Nie." ![]() Matko, dziewczyny, przeżyłam jakiś totalny absurd w nocy. Parę miesięcy temu ochroniarz doniósł mi i współlokatorce, że jakaś starsza babka co mieszka pod nami skarży się, że puszczamy w nocy głośną muzykę i grozi, że pójdzie z tym do administracji. Ochrona nawet wystawała u nas w nocy pod drzwiami i nic nie słyszała (nosz kurde, my jesteśmy dom pracujący, o północy właściwie wszyscy grzecznie spać), więc skargę olała, a my w zasadzie o tym zapomniałyśmy. Dzisiaj o 3 w nocy ktoś dzwoni do drzwi. Zanim się z nią zebrałyśmy otworzyć (szok, niedowierzanie i strach sprawiły, że chwilę to zajęło) nikogo już nie było, ale za pół godziny znowu dzwonek do drzwi. Baba z dołu. Muzyka jej gra. Nie daje sobie wmówić, że u nas żadnej muzyki nikt od godzin popołudniowych nie puścił (a i wtedy puszczamy ją tak, że w drugim pokoju nie słychać...), bo ona spać nie może bo jej dudni. Policją straszy, bo tyle lat tu mieszka i to na pewno żaden z innych sąsiadów, bo ona ich wszystkich zna, tylko nas nie (dodam, że moja współlokatorka to też nie świeżynka, bo mieszka w tym mieszkaniu 6 lat). Ja jej mówię, że niech wzywa, nieuzasadnioną interwencję będzie miała na koncie, bo do jasnej cholery w domu się śpi i to nie nasza wina, że ona jako jedyna z sąsiadów (!!!) uskarża się na jakieś wyimaginowane hałasy. Najbardziej mnie wkurza, że baba może teraz sobie w nocy do nas robić wycieczki, bo w głowie jej dzwoni. Powiedziałam współlokatorce, że jeszcze raz i to my dzwonimy na policję, że ta nas w nocy nachodzi. Ochronie już zgłosiłyśmy. Mam ogromne szczęście, że dzisiaj nie jadę do pracy tylko na zajęcia, i mogłam się wyspać, ale mój współlokator wstawał na mega poranną zmianę o 4 rano, a współlokatorka normalnie wstaje po 5... Udusiłabym babsztyla
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
piesku współczuję akcji z sąsiadką ![]() wczoraj byłam na grzańcu
|
|
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się do swojej dobiorę zaraz w sobotę, jak wrócę Cytat:
W sensie, że Omegę i Blueberry
|
|
#4102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja złamałam wskazujacy,ile się dało obcięłam, ale jeszcze ze 2mm muszą odrosnąć, żebym mogła spiłować całe złamanie, boli dziadostwo Cytat:
Cytat:
ot pstryknęłam fotki i se"pogadałam"jak to baba,gadać lubię dużo ![]() TŻ stwierdził, że żądło ma własne więc podziękuje Cytat:
![]() chociaż mi do rzemieślnika bliżej niż do artysty :p Co za babcia,masakra. Dlatego się starości boję ,kto wie której klepki mi zabraknie? ja też się dobrałam od razu, ale stawiam,że ver nie da rady wytrzymać!
|
|
#4103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Masakra. Nad nami mieszka małżeństwo z małym dzieckiem i kiedyś sąsiadka zrobiła nam nalot o 21:00, bo muzyka gra za głośno i dziecko nie może spać. Przyciszyliśmy muzykę z grzeczności. Następnego dnia znowu nalot tym razem 0 19:00, bo dziecko nie może spać. Powiedzieliśmy, że o 22:00 jest cisza nocna. Przyciszyć możemy, ale nie życzymy sobie takich wizyt. Już nie przychodzi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4104 |
|
Konto usunięte
|
ogłoszenie dla Mojej Mikołajki, chwilę temu mój brat odebrał paczkę, jest już cała i bezpieczna w domu, ale rozpakuję ją dopiero w piątek
|
|
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49373952]
piesku współczuję akcji z sąsiadką ![]() wczoraj byłam na grzańcu [/QUOTE]Najpewniej tak jest, choć ona twierdzi, że wyraźnie słyszy muzykę, i to jakbyśmy przestawiali sprzęt nagłaśniający z jednego pokoju do drugiego... wiesz, z jednej strony nawet jej współczuję, ale z drugiej - kurde, ochrona powiedziała że nic, my mówimy że nic, a ona upiera się jak osioł i budzi nas po nocach. Jak zrobi to jeszcze raz to przysięgam, że nie będzie już miło. ![]() Gratulacje! Ja od nowego roku z powrotem zaczynam espanol. ![]() Cytat:
![]() A daj spokój... a kobieta bynajmniej nie stuletnia staruszka, na oko 60 parę lat. Cytat:
. Takie niestety uroki mieszkania w płycie. Inna sprawa, że ja mieszkając półtora roku w tym miejscu może ze dwa razy słyszałam coś od sąsiadów, wyłączając remont, ale to się wszędzie niesie, więc i tak mamy dobre wyciszenie .
|
|
#4106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie i tutaj pojawił się problem. ![]() Jak mieszkaliśmy z TŻ w poprzednim mieszkaniu mieszkali tam tylko ludzie w wieku około 60-70 lat. Wtedy nawet dostaliśmy karteczkę w skrzynce na listy, że hałasujemy nocą. A to nie my tylko parka w mieszkaniu obok. W nocy było słychać zawsze jakieś dziwne jęki |
|
|
|
|
#4107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie posiałam mózg?
|
|
|
|
|
#4108 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Siedzę dzisiaj w pracy. W tym tygodniu mam 6 dni pracujących z czego tylko piątek wolny. Na szczęście w przyszłym tygodniu dopiero 27 wracam do pracy |
||
|
|
|
#4109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piesku nieciekawe te akcje. Mnie dzisiaj głowa boli. A zaraz mam jeszcze korki i później dentysta. No i trochę pracy na wieczór też się szykuje. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Ja mam wolne od 20 grudnia do 6 stycznia. Tylko 29 grudnia mam dyżur w szkole, ale to tylko 4 h.
zużycia: 25 ![]() ilość porażek: 12 ![]() 2016 Edytowane przez kwrobel2 Czas edycji: 2014-12-17 o 18:45 |
||
|
|
|
#4110 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeziębiłam się
![]() Nie mogę się już doczekać mikołajkowej paczki! Listoooonoszu, jutro masz przyjść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

.

Nad nami mieszka małżeństwo z małym dzieckiem i kiedyś sąsiadka zrobiła nam nalot o 21:00, bo muzyka gra za głośno i dziecko nie może spać. Przyciszyliśmy muzykę z grzeczności. Następnego dnia znowu nalot tym razem 0 19:00, bo dziecko nie może spać. Powiedzieliśmy, że o 22:00 jest cisza nocna. Przyciszyć możemy, ale nie życzymy sobie takich wizyt. Już nie przychodzi