|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Cytat:
Za to we Wrocławiu to bardzo częsty widok, niestety. |
|
|
|
|
#4082 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lecz dziecko mogę zrozumieć , w końcu jeżeli to bliska osoba zmarła i większość rodziny idzie na tą uroczystość to z kim mają dziecię zostawić? Nie każde dziecko chce być z opiekunką w tym czasie a i rodzic nie wie czy nawet przez 5h nie stanie mu się krzywda przy obcej osobie. PS. Pare dobrych lat tamu byłam na pogrzebie młodego chłopaka, od koleżanki brata. Dwie panny przyszly tak "wystrojone" jakby szły na dyskotekę a nie pogrzeb... Koszmar W życiu bym w takim czymś nie wyszła, no chyba że miałabym 80 lat. Dla mnie to wygląda jak but ortopedyczny/... fu Cytat:
Wg. mnie te buty wszystkie "podwyższone" wyglądają jak obuwie medyczne. Coś okropnego Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ksiązki raz do roku 110zł Składki na pisaki, kartki, ok 40zł rok Miesięczna opłata 90zł Do tego ksero, teatry, wycieczki, mikołajki, wigilijki obowiązkowo płatne (mimo że płacimy ok 60zł komitetu). I osobno wspominam o rozmaitych fotografiach (Mikołaj, Karnawał, Wielkanoc, Dzien Matki, Dzien Ojca i bog wie co) ) Zawsze kupowałam komplet ok 50 zł za jeden. Teraz juz powiedziałąm sobie (jak mi chcieli wcisnąć kolejną durnostojkę tandetną - zegar niby). Owszem kupię jedno zdjęcie 10x15 (za 5zł) i starczy. Więcej nie biorę bo nie dość że jedno ujęcie dziecka i powsadzane w rozmaite durne ramki to i kupa kasy. PS. Czy to nie Januszowanie jak jedna firma przez X lat robi zdjęcia 6 razy do roku dzieciakom i wciska rodzicom już gotowe produkty nie pytając nawet o zdanie czy chcą czy nie? Fakt, można oddać dane zdjęcia czy ☠☠☠☠☠☠☠ety ale firma X zdąrzy je wyprodukować, i co? Wyrzucą to? Mija się z celem... Cytat:
![]() Wydaje mi sie z malo kto specjalnie nie puszcza karetki, raczej ludzie nie wiedza co robic albo nie slysza.[/QUOTE] Nigdy się nie spotkałam aby kierowcy nie przepuszczali karetki czy innego pojazdu na sygnale. Zawsze każdy zjechał w miarę swoich możliwości i ten przejazd był dostępny.
|
|
#4083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
postawiłam je w szeregu "baleriny" a nie ">baleriny" |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się tamte buty też nie podobają, ale każdy ma inny gust, w dodatku są teraz modne.
|
#4087 |
|
Konto usunięte
|
Można powiedzieć, że mnie się te buty nie podobają, zamiast rozpoczynać tyrady o brzydkich butach dla starych bab z problemami ortopedycznymi. W dodatku nikt o taką opinię nie prosił, bo temat był już zupełnie inny na tapecie. Także Renata się wpisała w tematykę wątku.
|
|
|
|
#4088 |
|
Konto usunięte
|
Nie pierwszy raz, zdaje się. xD
|
|
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4090 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
![]() ![]()
|
|
|
|
#4091 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ale nikt tutaj nie mówił że te buty są sexy ja po prostu napisałam że tutaj kiedyś była dyskusja że baleriny są obciachowe... ja się nie nawet nie wypowiadam na ich temat bo sama nie noszę ale nie przeszkadzają mi..ja wolę te na platformie, są wygodniejsze i według mnie o wiele lepiej wyglądają na stopie jeśli dziewczyna jest większych rozmiarów
![]() Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
|
|
#4093 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;62711376]Można powiedzieć, że mnie się te buty nie podobają, zamiast rozpoczynać tyrady o brzydkich butach dla starych bab z problemami ortopedycznymi. W dodatku nikt o taką opinię nie prosił, bo temat był już zupełnie inny na tapecie. Także Renata się wpisała w tematykę wątku.[/QUOTE]
No w sumie to się wpisała. Mi się też nie wszystkie buty podobają, nie wszystkie wyglądają na mnie dobrze ale to nie znaczy, że komuś się nie mogą podobać i na kimś innym wyglądac korzystnie. Ja na przykład uwielbiam szpilki na platformie na kimś. Niestety, w każdych szpilkach chodzę jak mały czołg porucznika Grubbera (tego z "Allo Allo") a po godzinie odpadają mi nogi
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ps. Nie piszę tego personalnie do Ciebie tylko ogólnie. [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;62711376]Można powiedzieć, że mnie się te buty nie podobają, zamiast rozpoczynać tyrady o brzydkich butach dla starych bab z problemami ortopedycznymi. W dodatku nikt o taką opinię nie prosił, bo temat był już zupełnie inny na tapecie. Także Renata się wpisała w tematykę wątku.[/QUOTE] Napisałam że WYGLADAJĄ jak dla starej baby, i jak buty ortopedyczne ![]() Chyba się popłaczę, zdaje się xD Cytat:
![]() Cytat:
Ot lubię klasyczne obuwie, staram się kupować wygodne a nie na jedno wyjście. Mam też masę szpilek w których nie chodzę. A czy ja napisałam do X osoby że wygląda paskudnie, okropnie, jak stara baba w butach ortopedycznych? Moja wina, moja wielka, moja bardzo wielka wina że wg. mnie te buty wyglądają paskudnie i że mogę o tym napisać? Nie napisałam nigdzie nic obraźliwego do kogokolwiek, dobitnie wyraziłam swoje zdanie z czym mi się te buty kojarzą. To samo bym napisała np o takich jak w załącznikach, mimo że pewnie komuś się spodobają i będą dla kogoś super wygodne: PS. Chyba sobie nowe konto założę co by pewne osoby przy każdym moim poście nie przeglądały historii postów z przed 12 lat
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2016-07-07 o 22:48 |
||||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Każdy ma inny gust. Moi znajomi mają dość moich butów na platformie, nawet buty sportowe takie kupuje. Ale dobrze się w nich czuje, wydaje mi się że pasują do mojego stylu i przede wszystkim są wygodne.
Gdybyśmy wszyscy się ubierali tak samo to na serio byłoby nudno. Acha i żeby nie było że jestem taka tolerancyjna... jak widzę dziewczynę w białych adidasach i czarnych skarpetkach to mam ochotę jej powiedzieć co o niej myślę ![]() Sent from my SM-G935F using Tapatalk
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Konto usunięte
|
Nie Karyną a Grażyną. Nie ten wiek.
|
|
|
|
#4097 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolisz ładniejsze buty, no spoko wodza, woleć to Ty sobie możesz ile wlezie, ale ładniejsze dla Ciebie nie oznacza ładne dla ogółu, czaisz? Na ulicy też tak podchodzisz do obcych ludzi i wyśmiewasz ich buty i ubiór? De gustibus non disputandum. |
|
|
|
|
#4098 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
A gdzie przebiega granica wiekowa między karynowaniem a grazynowaniem? Tak na wypadek, gdybym kiedyś musiała się jakoś uplasować
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4099 |
|
Konto usunięte
|
W granicach wiekowych dobra jest redakcja wizażu
|
|
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
o gustach sie nie dyskutuje? to o czym jest 60% tego wątku?
![]() na ulicy nikt do nikogo nie ma smiałosci podejsc.co najwyzej zdjecie cyknie z ukrycia. wysmiewa sie teraz w internetach |
|
|
|
#4101 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Konto usunięte
|
Renatka ma rację, te buty są takie ładne, że pękły mi oczy. W latach 90tych faceci zakładali coś takiego na wiejską potupaję. Pamiętam je też m.in. z dokumentu 'Arizona' traktującego o pijakach zabijających nudę w postpegeerowskiej wsi Zagórki. W mojej głowie to też ma fatalne konotacje. No ujowe laczki, do trumny bym się w tym nie położyła. Linczujta.
Ps. Nie wiedziałam, że niektóre, niby wyluzowane osoby na tym wątku, mają tak cienką skórę i
|
|
|
|
#4103 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
ja tam nie wiem ale wydaje mi się, że jest różnica między: " Ni diabła te buty mi się nie podobają" a " Wyglądają jak ortopedyczne buty dla starej baby". O ile rozumiem to pierwsze (każdemu co innego się podoba), o tyle drugie zawiera już jednak jakieś elementy obraźliwe w stosunku do ludzi, którzy są zmuszeni nosić obuwie ortopedyczne i dla tych, którzy skończyli X lat (zupełnie jakby osiągając pewien wiek człowiekowi powinno zwisać, jak w danych butach wygląda). Natomiast mam mieszane uczucia co do wstawionych zdjęć, zwłaszcza tych, na których widać twarz fotografowanej osoby (pani w różowych leginsach). Nie wiem, czy chciałabym, żeby ktoś wstawiał gdzieś moje zdjęcia, na których występuję w ukochanym-wyciuchanym szlafroku frotte w zeberki. I tu przyznaję Ci słuszność.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2016-07-08 o 07:17 |
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Karynką (lub może Grażynką jak ktoś zauważył) jesteś przez swój charakter, akurat nie o buty tu chodzi
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6275158 6]Renatka ma rację, te buty są takie ładne, że pękły mi oczy. W latach 90tych faceci zakładali coś takiego na wiejską potupaję. Pamiętam je też m.in. z dokumentu 'Arizona' traktującego o pijakach zabijających nudę w postpegeerowskiej wsi Zagórki. W mojej głowie to też ma fatalne konotacje. No ujowe laczki, do trumny bym się w tym nie położyła. Linczujta.
Ps. Nie wiedziałam, że niektóre, niby wyluzowane osoby na tym wątku, mają tak cienką skórę i[/QUOTE]Z reguły czytam nie wypowiadam się ale Macintosh zrobiłaś mi dzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, to wszystko można przyrównać do sytuacji gdzie jakaś koleżanka przefarbowała włosy na szaro.
Normalny człowiek powie: "Nie podoba się ten kolor" Karyna/Grażyna/Janusz "Ale masz obrzydliwe włosy, wyglądają teraz jak mop, wstyd się pokazywać". Ot, subtelna różnica. |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli powiedzenie "Koszula z krótkim rękawem jest wieśniacka" jest spoko, a powiedzenie "te buty wyglądają jak ortopedyczne" już nie? xDD
Jeśli dobrze rozumiem to można obrażać ludzi, których na wątku nie ma, ale już obrażenie przedmiotu osoby która jest na wątku jest chamskie? |
|
|
|
#4108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6275158 6]Renatka ma rację, te buty są takie ładne, że pękły mi oczy. W latach 90tych faceci zakładali coś takiego na wiejską potupaję. Pamiętam je też m.in. z dokumentu 'Arizona' traktującego o pijakach zabijających nudę w postpegeerowskiej wsi Zagórki. W mojej głowie to też ma fatalne konotacje. No ujowe laczki, do trumny bym się w tym nie położyła. Linczujta.
Ps. Nie wiedziałam, że niektóre, niby wyluzowane osoby na tym wątku, mają tak cienką skórę i[/QUOTE]A widzisz, bo to chodzi o buty, które posiada wizażanka! A nie o koszulę z krótkim rękawem, obcego wujka Wieśka można wyśmiać ale skrytykować buty już nie Ależ z Ciebie Karyna... Cytat:
Cytat:
![]() A tak wszyscy trąbią wszędzie że trzeba być szczerym Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;62755826]zapomniałaś o JA BYM W ŻYCIU SIĘ TAK NIE POFARBOWAŁA[/QUOTE] No nie, na czarnych włosach ciężko by było. Poczekam aż mi same zsiwieją
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię szpilek i co mi zrobicie? Mój wyprany feministyczny mózg uważa je za formę opresji
Już kazde inne płaskie wolę. Ale przyznaję że chodziłam kiedyś dużo, nawet mam 3 szt w szafie, choć przyznam że ostatni raz miałam jedne 2 lata temu na sobie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

fajowe
.
) Zawsze kupowałam komplet ok 50 zł za jeden. Teraz juz powiedziałąm sobie (jak mi chcieli wcisnąć kolejną durnostojkę tandetną - zegar niby). Owszem kupię jedno zdjęcie 10x15 (za 5zł) i starczy. Więcej nie biorę bo nie dość że jedno ujęcie dziecka i powsadzane w rozmaite durne ramki to i kupa kasy.