|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zymatyczny.htm o ten Ci chodziło ?
|
|
#4142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skarb Young jest w moim R. wyłożony przy kasie. |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chcesz się zdecydować na xperience, to wcześniej go dokładnie obadaj bo większość jego odcieni wpada w róż i dodatkowo szybko utlenia się na skórze, na końcu dnia tworzą się na buzi ciemniejsze plamy resztek podkładu, który nie zdążył jeszcze zniknąć. Miałam próbkę i testowanie nie wypadło pomyślnie, niestety;( Poza tym, przy pierwszym nakładaniu na twarz od razu wyczułam, że podkład ma silną bazę silikonową, a szkoda bo lubię podkłady na bazie wody takie jak np. bourjois. Silikony tylko szkodzą mojej buźce, podkład nie trzyma się jej i dodatkowo moje pory ulegają szybszemu zanieczyszczeniu. Oczywiście zrobisz jak Ci serducho podyktuje ,ale moim zdaniem szkoda się z tym produktem męczyć, no chyba że Ci podpasuje. W każdym razie trzymam kciuki ![]() Dobrym peelingiem do cery suchej będzie każdy enzymatyczny, bo jest dużo mniej inwazyjny od mechanicznego. Ja swego czasu zużyłam kilka opakowań peelingu enzymatycznego z deremiki z serii meritum, ale nie dam sobie ręki uciąć czy dostaniesz go w rossie. Sam peeling bardzo przyjemny w stosowaniu, delikatny, nie wysusza, a wręcz pozostawiał na twarzy ochronną tłustszą warstwę, po zmyciu buzia była miękka i niepodrażniona. Nie kosztował dużo, coś ok dychy, tak, że możesz spróbować
|
|
|
|
|
#4144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam i czytam,o co chodzi ze Skarbem Young i junior? Skarb też dla młodszych?
|
|
#4146 |
|
Konto usunięte
|
Skarb Young, czyli dla młodzieży. zwykły Skarb też powinien się niedługo pojawić.
Sylvviiaa, dzięki za odp.
|
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba sie jutro wybrać do R. tyle fajnych promocji
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak na razie to i tak nad nim się zastanowię, bo bez promocji kosztuje 60 parę złotych, a to jak dla mnie to trochę dużo w tej chwili Chciałam spróbować czegoś innego od mojego ukochanego True Match z L'oreala ![]() Tak a propo, jakie podkłady z Bourjois mogłabyś mi polecić?
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nie jest tajemnicą, że jestem wielką fanką healthy mix podkład jak dla mnie jeden z lepszych. Absolutnie mnie nie zapchał, co często zdarza się mojej wymagającej skórze dodatkowo zapewnia naturalny wygląd, krycie średnie, nie jest to poziom krycia jaki ma np. jego kuzyn bio detox, ale też nie o to chodziło twórcom podkładu. Wykończenie satynowe, w każdym razie zupełny mat to to nie jest, ale ja właśnie takie lubię. No i niezaprzeczalnym plusem jest gama kolorystyczna- wszystkie kolorki wpadają w żółć, ewentualnie są to neutralne beże, żadnych różowych podtonów, które uważam, nie powinny występować w tak przytłaczającej wielkości w podkładach na naszym rynku kosmetycznym, z tego prostego względu, że większość ludzi posiada żółte, ewentualnie neutralne podtony w swoich karnacjach. Wracając do bourjois, bio detox z kolei ma większe krycie, daje mat i zasycha z prędkością światła (brak silikonów składzie) na ręce, zanim jeszcze zdążę położyć go na twarz, ale i na niego znalazłam sposób i teraz nawet się z nim polubiłam, przedtem- tragedia, trzeba przyznać, że nad tym podkładem długo się napracowałam, żeby go okiełznać
|
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W najbliższym czasie wybiorę się po próbki do Rossa i zobaczę co mi pasuje
|
|
|
|
|
#4153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jako, że musiałam specjalnie jechać 50km w jedną stronę po tę nagrodę specjalnie, napisałam maila do Rossmanna z prośbą o wysłanie nagrody pocztą. Nie było z tym problemu
Edytowane przez gaga87 Czas edycji: 2011-01-31 o 21:31 |
|
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
znajdę w Rossmannie puste atomizery najlepiej plastikowe
|
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma i też nad tym ubolewam bo ciężko w ogólnych sklepach takie znaleźć,dziwne przecież to potrzebna rzecz
![]() Atomizerki są np. na Biochemii Urody,tylko jak sie nie robi aktualnie zamówienia to nie opłaca się przecież robić dla samych buteleczek ![]() Mam nadzieję że jakiś producent zaopatrzy w końcu rossman w puste atomizery
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4162 |
|
Konto usunięte
|
u mnie się naprawdę sprawdzał pod względem matu, a cerę mam tłustą.
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki polecasz kolor podkładu z Affinitone?
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
kolor to chyba każdy ma swój..
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny poratujcie kodem na Masumi
|
|
|
|
#4166 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
Moje dzisiejsze zakupy w Rossie:
- Mleczko do ciała SYNERGEN z mleczkiem migdałowym - Chusteczki nawilżające Babydream (różowe) - Tonik micelarny Under Twenty - Maseczka głęboko nawilżająca Under Twenty (gratis do toniku) - Maseczka oczyszczająca SORAYA - Peeling gruboziarnisty do twarzy DAX COSMETICS - Szampon do włosów HIPP - Odżywka do włosów ISANA z olejkiem Babassu - Szczoteczka do zębów ORAL-B - Krem do rąk ISANA rumiankowy
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
|
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
Golden Beige 24, żółtek.
polecam też sypki My Secret, ale nie jestem pewna, czy oni go nie wycofali. też się szybko zużywał, ale fajny był, taki jaśniutki, dobrze matujący. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- używacie szczoteczki do twarzy z Rossa? faktycznie działa jak peeling, czy raczej zbędny gadżet?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Chciałam spróbować czegoś innego od mojego ukochanego True Match z L'oreala
podkład jak dla mnie jeden z lepszych. Absolutnie mnie nie zapchał, co często zdarza się mojej wymagającej skórze