|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jaka była cudowna świadomość jedząc np świąteczny sernik, że jutro nie wchodzę na wagę i jeszcze tyle mam czasu na pozbycie się nadmiaru ciała Tylko, że ten czas trwa jak widać do..Wielkanocy. Zakładając wersję optymistyczną oczywiścieCytat:
więc pewnie trochę tak jest skoro o tym wspominam któryś raz, to mi to nie daje spokoju, masz rację. Ale z drugiej strony pocieszające, że zdaję sobie z tego sprawę, że to nie prowadzi na dobre tory![]() Joasia za Twoją pracę, abyś czuła się bezpiecznie.
|
||
|
|
|
#4143 | |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ostatnie dni były ciężkie (bardzo ciężkie) ale już jest lepiej i z moją córcią i z moją dietą Moje menu na dziś: Śniadanie: owsianka z owocami suszonymi, orzechami i truskawkami + mleko II śniadanie: 3 placuszki serowe z dżemem 2 kiwi Obiad: Kotlety sojowe z duszoną cebulką, warzywa na patelnię (takie z ziemniaczkami z biedronki) Kolacja: serek wiejski z papryką Cytat:
mniam (z Lidla, tak samo pyszny jak lisnera). A jak robisz pastę serowo-jajeczną??
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już po surówce, zaraz wcinam śniadanie i dopiero potem kawa, bo jednak chcę oszczędzić żołądek. Nie wiem jak u Was, ale u mnie za oknem ponuro i jakoś szaro. Ciekawe, kiedy słońce wróci...?
|
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też kiepska pogoda niestety... a było tak pięknie...
|
|
|
|
#4146 |
|
Raczkowanie
|
No nie, to już chyba wolę ból żołądka niż taką senność i ból głowy - wypiłam kawę godzinę po śniadaniu, czyli w sumie 2 od wstania i umieram.
A tu energii trzeba, bo do pracy trzeba iść ![]() Coś cisza na wątku, ale gdyby ktoś wpadł, to miłego dnia
|
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
Cisza, bo słaby dzień
![]() Na śniadanie bułka z twarogiem i szczypiorkiem |
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() aj ciężki dzionek dzisiaj,a ja mam tyle do zrobienia i jakoś nie mogę się zebrać ![]() Joasia_sia trzymam kciuki aby wszystko było dobrze Laisla dyskusje na temat mojego zdania uważam za zamknięta i nie chce go już poruszać i proszę nie powołuj się,że promyczek zareagował tak czy tak... zareagowałam jak zareagowałam i wyraziłam swoje zdanie i mam do tego prawo i kłócić się nie chce... |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że coraz mniej osób się udziela, ale w sumie to można było się tego spodziewać.
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie poddawajcie sie
ja Was mocno podziwiam czasem podczytuje i mobilizuej sie do czegos dzieki wam wies mam nadzieje ze watek nie upadnie i nadal bedzie mnie mial kto mobilizowac do zrobienia cos ze soba
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda dziewczynki kochane? |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zła jestem na siebie, bo zjadłam tylko sniadanie i teraz kolacje. Obym tylko nie nadrobiła póznym wieczorem |
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25765549]Nie upadnie, na pewno nie upadnie
![]() Zła jestem na siebie, bo zjadłam tylko sniadanie i teraz kolacje. Obym tylko nie nadrobiła póznym wieczorem A czemu obiadu nie zjadłaś? Co w pracy nie było czasu?
|
|
|
|
#4155 |
|
Konto usunięte
|
Nie było. Poza tym czas jakoś tak szybko minął
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25766868]Nie było. Poza tym czas jakoś tak szybko minął
[/QUOTE]To teraz musisz uważać aby nie nadrobić. Trzymam kciuki |
|
|
|
#4157 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Rozeznanie
|
cześć, się do Was przyłacze, ale mam bardzo ważne pytanie dla osób które się troszkę na tym znają...
stosuję dietę MŻ, i dietę niełączenia,oraz preferuję białkowe, lub białkowo-tłuszczowe kolacje. generalnie jest tak śn.dużo węgli i raczej mało białka IIśn.też spora dawka węgli+białko ob.dużo białko+tłuszcz(olwa)+masa warzyw (dosłownie )pod. i kolacja białko+tłuszcze do tego ćwiczę tokładnie to ->http://www.youtube.com/watch?v=NqjI-1jKarU http://www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo myślicie że da radę na tym schudnąć? ![]() moje jadłospisy z ostanich 3dni(zapisuję,żeby nie było że pamiętam *kawa (10) placuszki owsiane-4ł pł, 2ł otrąb owsianych, 1jajo, 1białko, połowa wieśniaka, jabłko,cynamon, inka z mlekiem (450kcal) ćwiczenia ww. (12;30) ok 150g jogo nat, zmikosowane z ok 150g twarogu+pomarańcz w kosteczkę+słodzik+łycha żelatyny i do lodówki *(15 )schab,warzywa,kasza gryczana(250kcal) *(17) galaretka,(herbata,żelaty na słodzik) marchewka (50kcal) *(18)reszta wieśniaka ze śniadania, pomidor,4pl.szynki z 15??małych orzechów włoskich.....(90kcal,300k cal) ćwiczenia ww. *(20;30)reszta z galaretki,40kcal suma+/-1600kcal wtorek *(10)kawa owsianka-3ł pł, 3ł otrąb, 6śliwek,jabłko, ok200ml mleka,otręby śliwkowe, inka(450kcal) *(12;30)pół makreli,wieśniak,pomidor (350kcal) ćwiczenia ww. *(15)szyja gotowana z indyka,kasza,warzywa-300 łycha budyniu krówkowego i łycha jogo gradki!100??kcal..tak wiem ![]() *(18)galaretka,ok poł kostki twarogu z 100 ml mleka+słodzik+łyga żelatyny ćwiczenia ww. łyżka miodu do herbaty -30kcal suma-1650 dziś I.placuszki owsiane (4ł pł, 2ł otrąb)jajo,białko, jabłko, cynamon,, łycha dżemu, i mus z kolejnego jabłka ćwicznia ww. II.ok.150g jogo nat+ok.200g twarogu+słodzik+mleko+żel atyna, łyga kako, aromaty oraz trzecie i ostanie już jabłko w dniu dzisiejszym III.kawałek gotowanego chudego mięska wiepszowego (mini) potem=-ok.150g wątróbki drobiowej smażonej z cebulką i ogromne leczo inka z mlekiem łycha dżemu do buzi ![]() IV.pół makreli+ok.100g wieśniaka (zarąbałam siostrze ) +cały pomidor,żodkiewka,sałata, niepamiętam ile, ale chyba 6orzechów włoskich??i ćwiczenia ww. Dziewczyny co myślicie?? piję wodę,czerwoną herbatę,kawa jest z mlekiem, noi piję herbatę miętową z jabłkiem z biedry.... proooszę o rade
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jaki jest problem w odwoływaniu się do Twoich słów, ale skoro nie chcesz to żaden problem. ja też nie chcę się kłócić..chyba coś byłoby ze mną nie halo gdybym wchodziła na forum w tym celu. Nie każda wymiana zdań jest kłótnią, co więcej mam nadzieję, że żadna z moim udziałem nią nie była.
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
zielona_zabcia nie znam się na diecie niełączenia, ale przepisy wg mnie ok. Co najważniejsze, nie głodzisz się
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
zielona_zabcia witaj
całkiem fajne jadłospisy
|
|
|
|
#4162 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25767552]zielona_zabcia nie znam się na diecie niełączenia, ale przepisy wg mnie ok. Co najważniejsze, nie głodzisz się
ooo kochana, jestem najlepszym przykładem że głodówka to najgorsza z najgorszych, ze złych najgorszych diet ![]() ![]() miałam zaje*****(się nie będę wyrażać ) metabolizm, mogłam jeść tyle że mi uszami wychodziło i waga zawsze pokazała 60kg, potem głodówka, śmieertelna choroba, niedowaga i teraz efekty?-metabolizm 70letniej babuszki -waga-68,8kg -i rozregulowane chormony-niedoczynność tarczycy (czyli łącznie masakra!! Dziewczyny mówię Wam głodówka to prowadzi tylko do chorób wszelkiej maści i ogromnego jojo... Ja pracuję aktualnie nie tyle nad Redukcją, co nad podkręceniem metabolizmu, skoczyłam z niecałego 1000 na 1600kcal, dałam troszkę ćwiczen i czekam... aż schudnę ![]() Nie zamieżam odcinać kcal... zamieżam dojść do 2000kcal, urzymać wagę na tej ilośći kcal, potem ociąć -300kcal dodać rower,rolki i biegi. co WY na tO? Nie krzycie jak coś, ale myślę że się uda co?
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za podejście---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
Przyszłam rozkręcać wątek
![]() Dzięki za dobre słowo w sprawie pracy - chciałabym, żeby to się już wyjaśniło, bo nie lubię takiej niepewności, ale staram się, żeby ta kwestia nie popsuła mi nastroju. Co do odchudzania/utrzymania wagi, to mam obserwację po prawie tygodniu nieważenia, że nie wiem, czy nie przytyłam i dobrze mi z tym Jednak ważenie codzienne i zdrowego człowieka doprowadziłoby do szaleństwa, cóż mówić o mnie Więc zostaję przy ważeniu cotygodniowym. A poza tym to zjadłabym coś dobrego, ale nie wiem co
|
|
#4167 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
Nooo, poza pisaniem tu to żadnego
![]() Mogę napisać coś kontrowersyjnego i rozpętać jakąś gorącą dyskusję na przykład
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Laisla co do odwoływania się do mnie to chodzi mi tylko o ten jeden przypadek z moją reakcją, a reszte proszę bardzo można cytować nie ma problemu
I jeszcze wracając do tematu siedząc na chłodno i analizując może zareagowałam za ostro za co przepraszam... nie miałam nic złego na myśli ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

trzymam kciuki

Ale jaka była cudowna świadomość jedząc np świąteczny sernik, że jutro nie wchodzę na wagę i jeszcze tyle mam czasu na pozbycie się nadmiaru ciała

czasem podczytuje i mobilizuej sie do czegos

nie wiem jaki jest problem w odwoływaniu się do Twoich słów, ale skoro nie chcesz to żaden problem. ja też nie chcę się kłócić..chyba coś byłoby ze mną nie halo gdybym wchodziła na forum w tym celu. Nie każda wymiana zdań jest kłótnią, co więcej mam nadzieję, że żadna z moim udziałem nią nie była.