|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Midori rozumiem zakaz sciagania tego co wydane w PL i tu rozumiem bolly.pl
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ta a niektórzymaja na koncie ponad 80 i wiecej filmów:/Tia z zagranicy..ruski czołg mi jedzie.Łacze maja szybkie ot co
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
Ash
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje próby nauczenia się tego alfabetu, bo skoro nawet on go zna, to tym bardziej ja nie muszę .
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest książka Danuty Stasik, 2 tomowa. Ale jakoś mnie strasznie zmęczyła po jednokrotnym otworzeniu
chyba lepiej poszukam nauczyciela...
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
1 czesc Stasikowej.Z tej podobno ucza sie teraz na jakims kursie w wawie
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Łooo, ale się burza zrobiła. Gratuluję odwagi. ![]() Ja się tam nie odzywam, bo po co mam się pchać tam, gdzie mnie nie chcą. ![]() W każdym razie nie wierzę w powstanie jednego wielkiego egalitarnego bollywood.pl, wszyscy użytkownicy to jedna rodzina itp. Wolę wizaż.
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze,no a z mojego kursu nici
moze prywatnie kogos poszukam z UW??
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwutomowa??
Już samo czytanie tego słowa męczy .W Krakowie jest darmowy kurs hindi na dwóch poziomach zaawansowania, ale kiedy się o tym dowiedziałam było już niestety po ptokach ![]() Edit: A kursy Pimsleura znacie? Bo ja coś mam i Wy też możecie wejść w posiadanie tego w dość nieskomplikowany sposób .
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Mirianka poszukaj na bolly ,ktos tam gdzies dawal ogloszenie o prywatnych lekcjach.Albo czekajcie do przyszlego roku tylko ze tez trzeba sledzic bolly i tam sie szybko zapisywac.
|
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Na gronie języka hindi też jest sporo ofert lekcji, itd.
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze sporo gosci nas i obserwuje,to chyba po niezamierzonej reklamie Malinqi na bolly hehe
|
|
|
|
#404 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przywaliłam z grubej rury, bo nie zależy mi na tym, czy dostane pw z ostrzezeniem, czy mnie wywalą, nie boję się bandy fałyszywych ludzi, którzy udają, że mają same oryginalne płytki, a ściągają, ile wejdzie z neta. Midori, ja też wolę wizaż, ale szkoda mimo wszystko, że maniacy bollywoodu nie są jedną zwartą grupą. Jakby nie było tamto forum jest najbardziej na czasie ze swieżymi niusami, no i tak ogolnie byloby milej i fajniej gdyby wszyscy byli równi. Chętnie pojechałabym na bolly imprezę, ale klimat na forum taki, ze odechciewa się. Z resztą na jednej byłam-bardzo krótko - jedyne co mi się podobalo, to oczywiscie bolly muzyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli będę miala możliwość, to pojadę za każdą bollywoodzką gwiazdą - w końcu to w Polsce unikaty
|
||||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Ash zobacz jaki fajny Saif
![]() a tu z dziewczyna na randce,ojej
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-13 o 10:35 |
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
brrr
![]() to pierwsze juz gdzieś widziałam, tego drugiego nie. |
|
|
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, bo koniecznie chciałam zobaczyć pokaz tańca
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ekmm jak ktos ciekawy to zapraszam do poczytania na wiadomym forum jak mi pewna kobietka walneła z grubej rury
Hmm zawsze wyciagam z krytyki jakies wskazowki dla siebie ale tutaj musze sie zastanowic.W sumie gdyby tak bylo tu na wizazu mialbym juz milion punktów karnych.Nic juz nie bede pisac ,obiecalam sobie wczesniej ale tym razem bede trzymac jezyk za zebami Dyskusja chyba zarazila juz drugi wątek, a pomyslec ze to wszystko przez "przedzialek"monty python sie kłania.Ale niektorzy chyba nawet nie wiedza co to jest
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-11-13 o 15:22 |
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Bess dawaj linka
![]() Bess edit doczłapałam na razie do wiadomego wątku
|
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
ehh potrzebuje napisów do filmów Chup Chup Ke , Hulchul , Pyaar To Hona Hi Tha ma ktoś może oczywiście w polskim języku ?
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też doczłapałam, jestem póki co na 129 str
![]() ps. Dziewczyny, iwecie może z jakiego to jest filmu? http://www.youtube.com/watch?v=U-J1h...elated&search= Edytowane przez Justin Timberlake Czas edycji: 2006-11-13 o 20:09 |
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Ta cała burza wynikła z dupatty jest dla mnie delikatnie mówiąc niepojęta.
Komentarz o przedziałku "podszyty jadem". ![]() Nie ma co się przejmować. Macie na rozweselenie: http://www.youtube.com/watch?v=Js9kxFx8sBU Ja jak zobaczyłam Hrithika pomykającego w stroju klauna to umarłam. ![]() A już niedługo będę miała cały film, nie mogę się doczekać! ![]() Justin_Timberlake, tez widziałam to na youtube i też się zastanawiałam, skąd to, bo też nie wiem.
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Midori,moj komentarz o przedzialku byl podszyty jadem?
Jesli mialas na mysli mnie to bardzo sie mylisz.Po raz kolejny wytlumacze sie ze na pionowa kreske w wiadomym miejscu mowie tak u kazdego . PS a tak w ogole widze ze nasze avki maja jeden wspolny element
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam okazać swoje zdziwienie, kompletnie nie rozumiem toku rozumowania tych "oburzonych".Bo pomysł, jakoby komentarz o przedziałku miał być podszyty jadem, to dla mnie wysoki poziom absurdu. Nie dajmy się zwariować, nie mam absolutnie nic do "świętokradczego" wytykania Szarukowi banalnego i przyziemnego faktu, że ma przedziałek. ![]() Strach pomyśleć, ale rozumując w tych kategoriach dochodzę do wniosku, że często bywam tak podszyta jadem, ze hoho, i nawet nie zdaję sobie z tego sprawy. Tak wyszło z avatarkami, ostatni mi się znudził i ten mi wpadł w oko, może faktycznie za dużo siedziałam na wizażu i Twój mi jakoś został w pamięci.
Edytowane przez midori Czas edycji: 2006-11-13 o 21:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ja juz jestem przeczulona to moze dlatego zapytalam
![]() Avki bardzo do siebie pasuja. Widzialyscie ten moment gdzie SRK w jakims filmie uprawia sex?Nie moge znalezc tego linku ![]() EDIT ,znalazłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=e8wwfPsnfDs ktos ogladal ten interesujacy film??
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko chyba dosc starsze?? ![]() fajnie "nasladują"
|
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Bess gdzie awek
??
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, zakochałam sie w tej piosence z tego 'trailera'
normalnie słucham tego na okrągło... http://www.youtube.com/watch?v=YbtQv...related&search= |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

moje próby nauczenia się tego alfabetu, bo skoro nawet on go zna, to tym bardziej ja nie muszę
.

moze prywatnie kogos poszukam z UW??
Już samo czytanie tego słowa męczy 
i Wy też możecie wejść w posiadanie tego w dość nieskomplikowany sposób 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)