|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czerwony pokój :)
dziękuję za pomoc, na pewno skorzystam
|
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a że tak zapytam z ciekawości: jak Wam się żyje w pomieszczeniach z czerwonymi ścianami?? Miałam jako nastolatka czarno-czerwone meble w pokoju i czułam się nieco przytłoczona przez ten kolor.
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
ja mam cały pokoj czerwony i jest fajnie, normalnie. Wazne ze mi sie podoba i dobrze sie tu czuje
|
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Tak, jeśli się dobrze w nim czujesz, to ok
A czytałam kiedyś, że czerwone pomieszczenie wpływa dobrze na człowieka, dodaje energii i optymizmu, ja z kolei w moim pokoju z czerwonymi meblami byłam wiecznie nabuzowana, ale być może wiąże się to z faktem, że czerwień nie jest moim ulubionym kolorem...
|
|
|
|
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
JA MAM TAKI NAROŻNICZEK, OD xxx Z TYM, ŻE MÓJ JEST AKURAT CZERWONY. TEŻ NA WYMIAR ROBIŁAM, Z TYM, ŻE ZUPEŁNNIE NIESPODZIEWANY ZAKUP TO BYŁ. BYŁAM NA ZIELENIAKU W NIEDZIELĘ(GIEŁDA W GORZOWIE) A, ŻE SZUKALIŚMY JUŻ JAKIŚ CZAS AKURAT CZEGOŚ DO SALONU, TO ZADZWONIŁAM PO MOJEGO, WYBRAŁAM, A JAK PRZYJECHAŁ, TO JUŻ DAWNO ZAMÓWIENIE ZŁOŻYŁAM, KOLOR WYBRAŁAM, TYLKO POTRZEBOWAŁAM WYMIARÓW, SALON MAMY DOŚĆ NIEWYMIAROWY. DZIWNĄ JEDYNIE MAJĄ POLITYKĘ SPRZEDAŻY, BO UMOWĘ DOSTAŁAM RAZEM Z TRANSPORTEM DO PODPISANIA, TZN PRZYWIÓZŁ MI KURIER I PŁATNOŚCI TEŻ DOPIERO PRZY ODBIORZE, NIE MÓWIĄC JUZ O TYM, ŻE DO GORZOWA OWSZEM, WOŻĄ ZA DARMO, ALE W NIEDZIELĘ. NIEMNIEJ JEDNAK JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, BO BYLO TANIO I DOBRZE, A ZAKUP MOŻE NIESPODZIEWANY, ALE NA PEWNO TRAFIONY. xxx
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-02-09 o 19:30 Powód: link |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.