|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
okropienstwo
chociaz nie wiem jak to na nozdze wyglada....
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pozytywnie zaskoczona co do tych butow. pelno sniegu na ulicach. kilkadziesiat razy wpadalam w snieg,cale buty byly obtoczone w nim i wystarczylo je tylko strzepnac i ladnie snieg odchodzil. rowniez zadnych sladow nie mam! tylko pomimo tego,ze zaimpregnowalam je,ale nie aquastop tylko innym poleconym przez sprzedawczynie gdzie kupowalam te buty to mialam troszeczke mokry przod skarpetek. kupie w takim razie ten aquastop. w jakiej jest on cenie?bo w internecie nie moge znalezc. ubolewam tylko nad tym,ze futerko strasznie sie zbilo,ale juz to pisalam
![]() chcialabym miec jeszcze jedne pare - bezowe...albo jasny roz marzenie.
|
|
|
|
#393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupowalam aquastop firmy Kiwi za ok. 15zl |
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
A moje dziś doszły
Ale nicAle powiem szczerze, że dziwnie jakoś ![]() Ale to nic![]() Szukałam dziś tego aquastopu i nigdzie u mnie w mieście nie ma, dopiero za tydzień ![]() Tak to jest mieszkać na zadupiu, no
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmmm...to dziwne ze w kopercie... ja swoje emu dostalam w wieeellkkkiiimm pudelku firmowym...i mysle ze wszedzie powinni tak je przysylac...
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też się zdziwiłam, no ale dobra, niech im będzie ![]() Jeszcze nie miałam ich na sobie ale już poprostu mam ochotę, bo wczoraj poszłam w adidaskach i mi prawie nogi odmarzły. Ooo, a ja jeszcze coś od siebie dodam na temat rozmiarów - ja normalnie noszę 38. Ale wszędzie czytałam, że powinno się wziąć niby o nr mniejsze, sprzedawca z all też mi tak doradził, więc wzięłam 37. I o ile na lewej noce jest ok, tak akurat, i jeszcze futro się nieco ubije to już w ogóle będą ok, to na prawej nodze, którą nie wiem, chyba jakąś większą mam, to mnie lekko cisną Ale myślę, że to też jest kwestia rozchodzenia.A tak wg. to PS meri - skąd zamawiałaś?
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
Te kozaki były modne jakiś rok temu o ile się nie myle. Mi się one nigdy nie podobały i nawet teraz jakby były najmodniejsze to nigdy bym ich nie założyła.
|
#399 |
|
Przyczajenie
|
Mam małe pytanie. Mam zamiar kupić sobie te buty, ale zawsze kiedy kupuję buty u góry są mi za szerokie. I dlatego zastanawiam się czy EMU są szerokie czy nie?? A i jeszcze jedno. Tak na poważnie, jakie są najpotrzebniejsze preparaty do ich czyszczenia. Przeczytam o kilku na tym forum ,ale wątpię żeby aż tyle było potrzebnych.
|
|
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
Ojej..te buciki są śliczne
![]() gdzie w Poznaniu dostane je w przystępnej cenie?? Czy w tych butach jest ciepło?? bo w tym roku jadę w góry na ferie a przecież nie kupie traperów :P
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też je kupuje
myślałam o jakiś podróbkach, ale jednak lepiej kupic orginalne i nawet jeśli w przyszłą zimę nie będę ich nosić w mieście to na pewno będą mi służyć przez parę lat jako ciepłe buty po nartach ![]() a wiecie gdzie w Warszawie dostanę orginale Emu? chciałabym je najpierw przymierzyć, bo planuje zakup na allegro.
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytajcie watek
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja trochę ułatwię szukanie w /jak na razie/ 14 stronach i napiszę, że Emu można dostać w sieci sklepów Zebra między innymi.
W Warszawie kiedyś natknęłam się w galerii na Mokotowie, ale jaki to był sklep, to nie pamiętam, no i dawno to było...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#404 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze jedno pytanko. Zostałam zmuszona zamówić sobie te buty, ponieważ u mnie w mieście nie można ich bezpośrednio dostać. I czytałam na jednym forum, że jeśli zazwyczaj kupuję buty o rozmiarze 40, to EMU powinny być 41, a na kolejnym było, że ma był o numer mniejsze czyli 39. Wiec jak to jest??
|
|
|
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o numer mniejsze,poniewaz futerko w emu bardzo sie ubija i buty staja sie wieksze... |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
glupia myslalam,ze kupilam preparat aquastop,a to jest sprej tylko do 'utrzymania ladnego koloru' :/ ale i tak jest jest okej,bo pomimo tego,ze nie popsikalam tym co trzeba to i tak bardzo malo przecieklo do srodka-tylko jeden paluszek delikatnie byl mokry. jutro jade kupic z kiwi aquastop.mam nadzieje,ze nie jest za pozno na jego uzycie
jak czesto psikacie nim buty?
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
a ktoś się orientuje czy gdzieś w Toruniu można je dostac??
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej ja nigdy nie mialam mokrych stop w emu... ich nie mozna zbytnio przemaczac bo juz beda zawsze ci przemakac i zaden aquastop niepomoze...
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
meri99,szczerze to nie bardzo rozumiem czego dotyczy Twoja wypowiedz
czy ja napisalam,ze mialam 'kaluze' w srodku? 'ich nie mozna zbytnio przemaczac',a tego to juz w ogole.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedys napisalas ze mialas stopy mokre, i tak sie zastanawialam jak to sie stalo... bo ja nigdy nie mailam przemoknietych stop(w tych butach)chyba ze chodzilabym po kaluzach. A z tym przemakaniem to chodzi mi o to,ze to jest tak jak w kazdych butach,nie mozna pozwolic na zbyt duze przemoczenie bo potem aquastopy nie beda spelniac swoich funkcji
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
meri99,calych stop nigdy nie mialam mokrych
to inna wizazanka napisala-napisala pozniej,ze nie zaimpregnowala je. ja mialam tylko tyci tyci kropelke wody na jednym paluszku dostrzeglam to w chwili zdejmowania skarpetek,bo nie mozliwoscia bylo czuc tego w butach-taka mala kropelka wody sie przemycila
|
|
|
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa...to sorki jesli sie pomylilam... ale tak czy siak trzeba uwazac z tymi kaluzami
|
|
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Emu są naprawdę świetnie! Długo czaję się na ich zakup jednak jeszcze nie zdobyłam się na odwagę ;P. Oby to się szybko zmieniło.
Szczególnie podobają mi się te o średniej długości, czarne.
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,
nosicie emu do sukienek? płaszczy? czy raczej jest to sportowy styl, który preferujecie do tych butów?
|
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem te EMU sa brzydkie i calkiem nie kobiece....
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Emu zdecydowanie mi się nie podobają. Lubię różne nietypowe butki, ale te są nieco... pokraczne
Choć znam ich wielbicielki, które łączą je z ciekawymi ubraniami. Mimo wszystko jestem na nie.
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też nie podobają się emu wogóle Jednak na Syberię jak znalazł. |
|
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
Praline, ja planowałam zakup emu, ale chyba będę musiała zrezygnować, bo niedawno kupiłam czarny płaszczyk do kolan i mam wrażenie, że jakbym do niego założyła emu, to wyglądałabym jak w kapciach
PS Ale mój płaszcz to jest taki bardziej "elegancki"
Edytowane przez Ditto Czas edycji: 2007-11-19 o 11:03 Powód: dopisek |
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
a co powiecie o tym? ponoć pomaga na sól zbierającą sie na butach...
http://deezee.pl/shop,show,14 |
|
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

chociaz nie wiem jak to na nozdze wyglada....

Ale nic
Ale to nic

Tak to jest mieszkać na zadupiu, no

to inna wizazanka napisala-napisala pozniej,ze nie zaimpregnowala je. ja mialam tylko tyci tyci kropelke wody na jednym paluszku
Choć znam ich wielbicielki, które łączą je z ciekawymi ubraniami. Mimo wszystko jestem na nie.