|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część 4
U mnie dzisiaj
92
|
|
#392 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Dla mnie cwiczenia na jednej rece na macie tez bylyby zbyt trudne wiec sie nie przejmuj
||
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie. A to była grupa której instruktorka pokazywała jak robić przysiady, bo wiekszość nie umiała.
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
pamiętacie mnie jeszcze ? Moge wrócić?
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
No pewnie, wracaj!
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Kurczę, co z Tobą? Tak patrzę w tabelkę od jakiegoś czasu i się zastanawiam ...
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle nie mam motywacji. Niby ćwiczę odzywiam się zdrowo, ale cały czas widze, że za mało się staram, słodycze wpadają, nie mam na nic ochoty. Czytam, albo siedze na kompie. Jeśli to Was demotywuje mogę wrócić jak zachce mi się znów odchudzać.
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Podaje moją wagę do tabelki
91,1 kg Nie pamiętam która z was pytała o błonnik witalny jak dobrze pamietam.Witalnego nie brałam, ale ogólnie błonnik jest bardzo ważny dla nas, dla naszego metabolizmu jak to mój trener mówi " aby kupa była częstsza i większa "nie jest to miły temat jeśli chodzi o kupę hehe ale jest to bardzo ważne jeśli nie wiecie.jeśli któraś z was chodzi na toalete z tym problemem co dwa dni np to nie jest fajnie i powinna jeść blonnik albo produkty z duża ilością błonnika aby to zmienić.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem wam (skoro już jesteśmy przy tym temacie), od kiedy piję 2-2,5 litra wody (Czasem 3), jem więcej warzyw, to nie mam absolutnie żadnego problemy ze sprawami toaletowymi. Nie za bardzo ufam błonnikom w proszku czy tabletkach. Wolałabym zjeść parę jabłek niż pić coś takiego, więc w tym temacie się nie wypowiem.
|
|
|
|
#399 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Jak dla kogos jest niemile rozmawianie o kupie to zapraszam do mnie do pracy, wszystko wam przejdzie. Od kiedy pracuje tam gdzie pracuje moge rozmawiac podczas jedzenia kto jaki stolec mial, kto jak sie "ob*ral" i tym podobne
Ja tez nie ufam sproszkowanemu blonnikowi, chyba lepiej jesc go w naturalnej formie, poprzez warzywa, owoce etc niz sie faszerowac, tak wg mnie
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#401 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Bo ja nigdy sie nie orientowalam jak to wyglada w PL w sumie. Trzeba miec jakies kursy zeby pracowac etc ?
||
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po siłowni! Ale dziś było fajnie
![]() pannaatopowa, Unex, _Ewka423_ ja pisałam o błonniku witalnym. Ale witalny to nie jest żaden chemiczny twór a sama natura. To są nasiona babki płesznik i łupiny nasion babki jajowatej w proporcjach 8:2. Polecam bo jest świetny. |
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Otóż to.
|
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem po rocznej szkole opiekuna medycznego ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Cały czas próbuję się zebrać ![]()
|
|
|
|
#405 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
aa to sorry, myslalam, ze chodzi o jakies tablety, cuda, dzikie węże
![]() pannaatopowa, i jak? podoba Ci sie ? Bo ja pracuje w sumie juz takim gdzie ludzie czasami sa przed sama smiercia albo z gleboka demencja i szczerze to nie jest dla mnie. W poniedzialek bede aplikowac do domu opieki dla doroslych w mlodym wieku z problemami z widzeniem Mam wielkie nadzieje.W ogole ostatnio mam problemy z rozciaganiem. Bola mnie jakby stawy? Ciezko okreslic.Nie bola mnie miesnie z rozciagania tylko wlasnie np staw biodrowy jak rozciagam sie do szpagatu. Chyba dam sobie pare dni odpoczynku od rozciagania. Btw bylam dzis na silce, 1,5 h, silowy + aeroby, jutro silowy - 3 obwody + interwaly beda. We wtorek albo srode zrobie rest day. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
A co ciekawego robilas? Ja wam powiem, ze czasami mam problem z utrzymaniem rownowagi ze sztanga
||
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z biodrami mam tak, że zazwyczaj mnie bolą przy rozciągani. Może chodzi o to, ze staw nie jest przyzwyczajony do takiego ruchu? Wiecie co? Zawsze kupowałam stanik na rynku, albo w sieciówce. Na zasadzie pasuje, nie ciśnie - to biorę. Zawsze miałam 85c. Dziś poszłam do normalnego salonu z bielizną (żadna francja elegancja, takie zwykłe). Kobieta mi dobrała staniki... 80F! No jestem zdziwiona, ale jest różnica. Czytałam kiedyś, ze większość kobiet nie ma dobranych dobrze staników. I to jest prawda. I wracając do odchudzania - kupiłam buty z porządną podeszwą. U mnie w salonie fitness jest ślizgi parkiet. Jak robię przysiady sumo, czy rozciągam się musze się pilnować aby szpagatem nie zakończyć. Więc musiałam zmienić buty. Niby w tym miesiącu nie planowałam obuwia (i tak miałam dużo wydatków), ale wiecie, bezpieczeństwo...
|
|
|
|
#407 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Ja tez kiedys nosilam zle dopasowane i mialam chyba D. Jak poszlam do brafitterki to mi wyszlo F.. No i teraz nosze 70E/F i leza jak cudo! No i cyc lepiej wyglada jak jest stanik dobrze dobrany ~Ja tez musze noowe buty kupic do cwiczen ale nie mam juz zupelnie kasy na takie wydatki w tym miesiacu A co do rozciagania, to ja sie rozociagam intesywnie odkad zaczelam cwiczyc czyli prawie rok + wczesniej tez sie rozciagalam. Czasem jest tak, ze szpagat zrobie bez problemu, a czasami mnie boli staw biodrowy
||
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#409 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ale ja mysle, ze to tylko dlatego, ze jako starsze dziecko powiedzmy mialam te 11-12 lat bylam bardzo rozciaganieta i duzo mi zostalo. Przykladowo mi po duzej przerwie wystarczylo sie porozociagac pare tyg i bylam juz wtedy blisko szpagatu. W dodatku babeczka z fizjoterapi ogolnie mowi, ze jestem dosc rozciagliwa i mam do tego tendencje
Wiec to wszystko to nie jest tylko wypracowane ![]() Ja wczoraj sie zwazylam, chyba mi sie zastoj szykuje, bo waga naweet wyzsza byla niz w piatkowe wazenie a jadlam idealnie, wszystko to co mialam zaplanowane + silowia, wiadomo. Wkurzylam sie ostro i zrobilam sobie cheat day. Wypilam z TZ po 3 drinki, kawalek pizzy. No nic, w sumie nie zaluje Tak szczerze. Moze to troche ruszy moj metabolizm. No i w sumie nie wsunelam w siebie pol lodowki, tylko mialam to pod kontrola mniej wiecej.Dzis tez odpuszczam silke. Musze sobie chyba odpocza troszeczke. Od jutra pojde po pracy
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Święta, Święta coraz bliżej święta.
A Święta to bogato i różnorodnie zastawiony stół. Oby za dużo kilogramików znowu nie nabrać. Co będzie pysznego na Waszym stole w tym roku ?
|
|
#411 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja generalanie chce wszystkiego po troszeczke, i tylko glowne potrawy jak ryba, barszcz. Zadnych ciast Ja niedawno wrocilam z pracy, lece na silownie zaraz
||
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to wczoraj siłownie ogarnęłam, ale fajnie było
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle swiąt nie mam. Mam gołąbki, pierogi zrobione, zrobię jeszcze sałatkę, upiekę piernik razowy/ dietetyczny sernik i tyle
|
|
|
#414 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ja za to w sylwestra bez wyrzutow sumienia pozwalam sobie na drinki.
Z racji tego, ze pracuje na ranna zmiane a nowy rok wolny ![]() W tamtym roku pracowalam do 23 wiec przyszlam do domu i ogladalismy sylwestra w TV Ja dzis silownie zaliczylam, cardio z interwalami + cwiczenia na brzuch i troche z ciezarkami, ale nie moge tego nazwac silowym ![]() Moje menu na jutro - owsianka z pieczonym jablkiem z cynamonem i orzechami wloskimi ( platki owsiane, soya mielona taka doowsiankowa, siemie lniane odtluszczone) + kawa - zupa krem z marchwi i slodkich ziemniakow z kurczakiem ( dziwne polaczenie, zrobilam to spontanicznie, ale dobre ) + kromka razowca, zupy duza micha- 2xjajo sadzone, odrobina oleju kokos, salatka: pomidor, papryka, ogorek, por, cukinia; - 50 g makaronu razowego, krewetki w czosnku z pomidorami, szpinakiem, cebula i czerwonym pesto + brokul Oczywiscie silownia przed praca
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
W moim studiu fitness nie działa klimatyzacja. Więc dziś nie idę. Nie wyobażam sobie fit mix bez klimy. Jak jest ustawione na 18 stopni to jestem mokra nawet na włosach a teraz? Na zumbie dało się wytrzymać, ale dlatego, że kobieta nas nie męczyła za bardzo. Zrobiłam ptasie mleczko z mleka kokosowego. Ciekawe jak będzie smakować
|
|
|
#416 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Pannaatopowa podrzuc przpis
![]() Ja wlanie wrocilam z silowni, dzis silowy + cardio i troche cwiczen na brzuch z pilka ![]() Zaaraz ide pod prysznic a na 2 do roboty A ajchetniej to bym sie teraz spac polozyla
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Obżerać się nie zamierzam, ale coś dobrego zjeść a i owszem.
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem, wam że czekolada jest nieziemska. Ptasie mleczko dobre, ale ta czekolada... Zrobię sobie z migdałami i rodzynkami, tylko więcej kakao aby gorzka była.
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
i kolejny piątek,piąteczek, piątunio, u mnie 62
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie coś bez zmian 86.1kg.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

pamiętacie mnie jeszcze ? Moge wrócić?

Ciezko okreslic.
Tak szczerze. Moze to troche ruszy moj metabolizm. No i w sumie nie wsunelam w siebie pol lodowki, tylko mialam to pod kontrola mniej wiecej.