|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Tak sobie zajrzałam na Wasz wątek i koticzek mnie rozbroił, jest rewelacyjny
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz, że zasiekasz?
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bielusko i tak cudnie, ze szok Ostatnia fota mnie rozwaliła ![]() Tiaaaa juz ja widzę jak go zabijasz
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, co za poranek
![]() Jak ja teraz dzień w dzień będę miała takie zadania to niedługo będę taki fluent speaker, że sama siebie nie poznam
|
#4175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komplementa futrzakowi przekażę. Gołymi rencyma. Cytat:
Już mnie męczy ta zima. Kapcie zrobię, zobaczysz. Cytat:
U nas jakaś masakra. Koleżanka pożarła się z chłopem przed chwilą, drugiej mąż walną focha. Ja mojego chciałam w nocy zabić za chrapanie... Generalnie jest bosko.
|
|||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja moje oduczyłam łazić po blatach. Oczywiście tylkko wtedy, kiedy jesteśmy w domu, bo jak nas nie ma, to łażą oczywiście
![]() Mnie też Mam dość, tak powyżej uszu już...1,5h gadania po angielsku Przyjemnie mi to uświadamia, że jednak całkiem nieźle sobie radzę z tym angielskim... żeby jeszcze tak znać francuski...Cytat:
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy coś w powietrzu wisi.
![]() I co robiłaś, że nie biegają? Moje jakoś tak same z siebie się oduczyły, zdejmę, nawet nie krzyczę i po sprawie. A to małe gówno wraca z prędkością światła, ja go jeszcze nie odstawię do końca, a on już jest u góry... I tak potrafi z 50 razy przy jednej mojej kanapce... Szału dostaję. A jak szybko zapier... jak ma w ryju kawał mięsa. Normalnie perszing. No to gratuluję i zazdroszczę. Ja miałam w szkołach tyle języków, że w efekcie żadnego nie znam. A francuza nie lubiłam. Męczył mnie. Za to zawsze chciałam znać włoski. A czym Cię przekupywał? ![]() Mój mi wczoraj przyniósł mleczny napój lodowy z McD. Ale nie wiem czy mi tym humor poprawił, bo od razu sobie pomyślałam, że jestem gruba.
|
|
|
|
#4178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
), prezentami, biżuterią, niespodziewanką - wycieczką i w ogóle... Ty jesteś głupia, a nie gruba. Ty jesteś w ciąży, więc czego się spodziewałaś?
|
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam takiego ustrojstwa. Za to mam spryskiwacz. Tylko że to gówno puchate mało się wody boi. Ale używam, gdy mi kwiaty obżera, bo próbuje uparcie. Do kuchni chyba muszę kupić drugi, albo co... bo już nie wiem sama. A gdzie się taki powietrznik kupuje? Cytat:
Za taki zestaw to chyba bym się dała nawet przeprosić. Cytat:
Czego? No nie tego, że będę miała oponę z koparko-ładowarki w pasie z tyłu i po bokach, i nie tego, że nad pośladkami urośnie mi druga dupa. Zostały chude ręce i nogi, nawet uda w miejscu stoją, pysk dalej zabiedzony, a okolice dupy i talii - masakra. :/ |
|||
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durne to jak nie wiem...W byle jakim sklepie ze sprzętem komputerowym, podejrzewam, że w hipermarketach na działach ze sprzętem komputerowym też będą mieć, o takie coś: http://www.poltronic.com.pl/go/_info/?id=17453 Cytat:
Przesadzasz. To jeszcze trochę. A później podejrzewam, że momentalnie to zgubisz. Dbasz o skórę w ogóle?
|
|
#4181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psikałaś gdzie popadnie? Bo to chyba nie tylko sam luft, ale i chemia jakaś. Tam piszą, że cytrynowe. Cytat:
Cytat:
![]() Jasne, że dbam. Nawet się przyzwyczaiłam do smrodu balsamu Palmers. Wali że szok, ale z testów wyszło mi, że najlepszy. Testów na sobie oczywiście, nie w gazecie.
|
|||
|
|
|
#4182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item960647158_...cisnienie.html I psikam w powietrze, raczej w sufit. Ale to tak syczy, że futro raczej się przestraszy ![]() Nieprawda. Jak sobie zasłużył, to teraz musi odpokutować i mieć nauczkę na przyszłość ![]() Cytat:
No to dobrze, bo niedawno oglądałam brzuch pociążowy z rozstępami i mnie zwaliło z nóg...
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
He he... a to podobno ja jestem wredna. Tzn. że wszystkie grube są grube bo nie chcą? Ale pewnie masz rację. Tylko ja mam słabą silną wolę. ![]() Wiesz... u mnie na wątku są babki co mają +10kg i ciąże niżej niż ja i już mają rozjazdy, na piersiach to nawet parę babek juz ma, na brzuchu, na tyłku nawet. I wszystkie się smarują. Ja pewnie też się dorobię, na brzuchu, albo i na bokach granicy uda/tyłek. Tam już mam od lat. Jeno na cyckach się nie spodziewam, bo mój cyc to smarowany jest już 15 lat.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-03-15 o 12:40 |
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropa, ja mam świadomość tego, że zrzucić 10 czy 20kg to coś więcej niż trzelić palcami, ale poza skrajnymi przypadkami oraz stanami w których nadwaga/otyłość są spowodowane chorobą - jak się chce, to można. O ile naprawdę się chce, przyłoży się do sprawy i traktuje to serio. Sama wiesz. Mam znajomą, która startowała (po 3 ciążach się jej lekko skumulowało..) ze 135kg. Teraz jest koło 90-95 i jeszcze chce zrzucić przynajmniej 20. I wiem, że jej się uda, bo przez ten rok, który chudnie widać, że jej zależy i cholera jasna. Jak ktoś zrzucił 45kg, to co? 10 nie schudniesz...? Wiem, wiem, że smarowanie czasami nic nie daje, bo jak ktoś ma tendencje do tego to natury nie przeskoczy... Po prostu tamta dziewczyna miała rozstępy bordowe, grubości palca, wielkie pręgi na całym ciele , aż mi się jej zrobiło żal po prostu... i tak pytam...
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie schudnę, bo chłop mnie pogoni.
Jak marudzę, żem gruba, to słyszę, że będę z nim chodziła na siłownię. Ale też po prawdzie będę miała okazję uciec z domu... Hłe hłe, wiem, wyrodna matka będę. Pora roku dobra, rolki na szłapy i wio... albo biegi wokół osiedla, a miejsce mam fajne, ulice zadrzewione, sympatycznie tak... A na rolki to oboje pomkniemy, tzn. troje bo wózek kosmiczny jest, do biegania rodziców przystosowany. ![]() Takie rozstępy też widziałam, koleżanka nawet na łydkach ma. Szok. Ja się dziwię jak moja matka po dwóch ciążach potrafiła nie mieć wcale na brzuchu ani sztuki, podczas gdy tyła po 30kg. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- A ja się dziś dowiedziałam dla odmiany, że jestem szydercza. Coś nowego, he he he he...
|
|
|
|
#4186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze w maluchu od razu zakorzenić skłonność do ruchu, to procentuje ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Kto Cie takim komplementem uraczył..?
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A na forum oczywiście. Pisałam o karmieniu dzieci "zdrowo", w kontekście mojej koleżanki, która na grillu zakazała mi dawać dziecku 1,5 roku warzyw z surówki, a pozwoliła dać ciasto. W odp. ktoś się przyczepił do tego, że nie dziwne, że matka zaprotestowała, bo mięso z grilla nie jest zdrowe i dla dorosłego. Kapcie mi opadły, bo o mięsie nic nie było, więc napisałam, że kocham takie dyskusje i że wyżej stoi jak byk, że mowa o warzywach... I znalazła się jedna mądra, która mnie raczyła skomplementować takim tekstem.
|
||
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widać problem z czytaniem ze zrozumieniem jest dość powszechny.
![]() A jak tam Twoje szycie, hę?
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Weź nie pytaj, bo nakupowałam materiałów tyle, że całą skrzynię kanapy wypchałam, więc mogłabym szyć przez okrągły rok, a mam taki doł motywacyjny, że jednej rzeczy, którą zaczęłam zaraz po koszuli.. skończyć nie mogę, ale uparłam się i dzisiaj się za nią wezmę, bo wiosna idzie i chcę sobie uszyć kurteczkę jak najszybciej (chociaż.. po weekendowych zakupach to nie wiem czy mi kolejna wiosenna kurtka potrzebna) i mam w planie 3 sukienki
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
To coś jak ja z moim drutowaniem.
Najpierw AZS, a potem to rozpaprałam drutem, bo ja jakoś tak dziwnie przesuwam kciukiem prawej dłonie robótkę... i do soboty to leczyłam. W końcu wracam do sweterka. ![]() A co nakupowałaś? Chwal się. Ja bidulek ostatnio nic nie mogę znaleźć na siebie. Skusiłam się tylko na dwie tuniki z BonPrix, ciekawe czy będą dobre, bo nie umiałam wybrać rozmiaru. Postraszono mnie, że 40/42 to jest bardziej to 42 i będzie duże, a że oni nie miają 38/40, to musiałam wziąć 36/38. I teraz myślę czy w ogóle to włożę, czy będę musiała czekać na "po ciąży".
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie cudy niewidy nakupowałam
bawełnę w różowe róże, zaraz Ci pokażę jaką, troche żakardu kolorowego, na sukienkę wyjściową, a reszta to koszulówka albo grubsza bawełna na sukienki/żakiety/spódnice we wszystkich kolorach tęczy ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1267023264 Taką I mam plan uszyć z tego kieckę tuipankę bez ramiączek, taką https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268125147 ![]() A ile Ci zostało czasu do pociąży?
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez hihi Czas edycji: 2010-03-15 o 13:33 |
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Materiał sam w sobie... hmm... brakło mi wyobraźni, ale jak to ma być taka kiecka to...
Będzie pięknie. Mnie się bardzo podobają takie sukienusie, tylko jakoś nie mam odwagi mierzyć nawet. W sumie nie długo, za dwa miechy mam termin rozpakowania. Ale rzadko baby po konizacji szyjki doczekają do końca, więc jest szansa, że wyjdzie wcześniej.
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takich sukienek się zawsze bałam, bo gdzie przy moim cycku takie kiecki
Ale raz przymierzyłam i przepadłam Mam bluzkę tego typu, taką "gorsetową", jedną taka w wersji eleganckiej, niedawno kupiłam kolejną i teraz muszę uszyc tę bombkę Bo sukienka chodzi za mną od dawna, tylko mi inspiracji brakowało, a jak zobaczyłam ten materiał, to wiedziałam, że to będzie to ![]() No to co Ty tutaj gadasz, jeszcze 1,5-2miesiące i będziesz mogła mierzyc co będziesz chciała
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie uszyj i pokaż jak w tym wyglądasz. Urocza jest.
Za 1,5-2 mce to ja dopiero będę planowała jak wrócić do rozmiaru sprzed ciąży. Nawet ćwiczyć jeszcze nie będę mogła w maju.
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Spooookooo
![]() W ogóle słuchaj jaki szok przeżyłam ostatnio Poszłam krew zbadać, idę do labu, siadam i już nerwy, bo u mnie to praktycznie zawsze wszystko co ma związek z żyłami kończy się dramatem. A tu? Niespodzianka. Dziewczyna mi rękę psika, bierze igłę, patrzy, mruczy sobie pod nosem, wbija i już. Po sprawie. No SZOK Aż jej podziękowałam
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Takie aż zjawisko to było? Ja mam raczej odwrotnie. Mam żyły jak baty, w szkole się na mnie uczyli, a zwykle w laborze znajdzie się taka co mi krzywdę zrobi, albo wbija się w największą możliwą (nie wiem czy ślepa czy co) i potem mi ta krew leci godzinę na zewnątrz i między tkanki, albo przebija żyłę na wylot... A w pracy miałam jedną panią, co zaglądała przez okno czy jestem i jak mnie widziała to wbiegała cała radosna. Parę razy ją moja zmienniczka przydybała. Z początku to pytała kiedy będę na pobieralni, a potem to jej chyba głupio było, bo tylko przez okna zaglądała. Babka miała tylko jedną żyłkę, cieniusieńką i to nie od wewn. strony ręki tylko na górze, ale jakoś dawałam radę. ____________ W pon. mnie przygoda jakaś spotkała. Już nie wiem czy się przytrułam (nie bardzo miałam czym) czy mi nerwica bez leków kwitnie w pełni, ale wk... mnie chłop wieczorem i nie mogłam zasnąć. O 1 w nocy zawisłam w kibelku i tak tam zostałam do rana prawie. W przerwach targania żołądkiem wzięłam koc i położyłam się w dużym pokoju... chyba zasnęłam na chwilę, bo jak się obudziłam, miałam na sobie kołdrę... musiał mnie obczaić i przykryć. Rano zalałam żołąd odrobiną coli i powtórka... Wczoraj głodowałam do południa, potem żyłam na sucharach. Normalnie masakra. Nienawidzę już gorzkiej czarnej herbaty. |
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie dzisiaj czujesz? rozumiem, że w domku siedzisz? ZDROWIEJ NAM!
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie, w domku byłam tylko we wt. Wczoraj musiałam się stawić na baczność, bo PUP wyznaczył termin wizyty potencjalnych stażystek. Jedną wybraliśmy. Tzn. szefowie wybrali. Dokładnie nie tę, która pasowała mnie.
Zobaczymy...Czuję się lepiej. Na śniadanie dalej sucharuję, ale potem już coś jem. I daję radę. |
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, że stazystka wybrana? Ona sobie poradzi z zastępstwem za Ciebie? ![]() Od kiedy masz wolne od roboty? ![]() To dbaj o siebie i dużo zdrówka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.